hits
Red lips

 • INNLEGG POSTET : 31.03.2016, 22:07

Som vanlig "glemte" jeg vekk bloggen i dag. Neida, jeg har vært på jobb og så kurs til halv ni, så nå har jeg bare spist en veldig sein middag og besøkt huseier og deres nye valp! Valpen er så søøøøt, får så lyst på hund selv, haha! Men det må nesten bli en stund til nå. Jaja! Ellers er jeg dødsliten idag, har ikke sovet skikkelig hele uken, siden jeg flyttet egentlig, og nå er jeg drit lei. Håper virkelig jeg får sovet bedre i natt siden jeg enda har to dager igjen på jobb! 

Den gode tingen i dag da var at jeg har fått noen tusen igjen på skatten, hoho, heldige meg! Første gang jeg får igjen på noe, jeg er alltid uheldig, nå har jeg riktig nok aldri vært med på å få igjen eller minus fra skatten da jeg kun jobbet ett helt år i fjord. Kan nesten vedde på at jeg går i minus neste år siden jeg var så heldig i år! Hahah, skjønner dere hva jeg mener eller? Nå ble jeg avbrutt av Torstein så jeg husker ikke helt hva jeg skrev her.. Jeg gidder ikke lese om igjen heller og
skjønner det godt om dere ikke gidder å lese alt heller om mitt kjedelig arbeidsfulle liv.. Hahah, god natt! Leppestiften er forresten fra Revlon i fargen Love That Red. Ble så inspirert av Taylor Swift i natt.


#sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon #leppestift


 • Publisert i kategorien Looks
 • Oppskrift: Blomkålsuppe

  • INNLEGG POSTET : 30.03.2016, 19:40

  Jeg elsker å lage mat. Spesielt mat fra bunnen av! Jeg elsker å teste meg selv på matlagingsfronten, og i dag testet jeg den skikkelig ut! Jeg fikk en halvveis oppskrift av min farmor på en blomkålsuppe. Dere kan jo bare tenke dere var jeg mener med halvveis. Sånn her så oppskriften ut;

  ♥Kok opp blomkål og stilker for seg selv. ♥Smelt så smør. ♥Hell vannet fra blomkålen ut når du kjenner de er litt myke, ikke for myke! ♥Så må du helle i fløte og litt melk oppi en panne sammen med smeltet smør og litt mel og litt kraft fra stilkene. Altså må du kjenne deg til både konsistent og smak her helt uten noe så og så mye dl og ml og ts og ss. ♥Jeg brukte også litt salt og pepper for å få litt mer smak på! Når du merker av sausen er tykk nok og god nok heller du i blomkålen. 
  ♥Jeg brukte 3dl matfløte og pittelitt melk, hvor mye vet jeg ikke. Brukte også ett helt blomkålhode. Smøret var vell ca.75ml eller 100ml? Mel var ca. 3ss. Og så er det bare å smake og føle seg frem, haha! 


  Resultatet ble i alle fall kjempe godt og jeg skal skrive den opp i oppskrift boken min! Denne skal lages igjen. Nå sitter jeg helt alene i leiligheten og har ikke peiling på hva jeg skal gjøre på.. Kjøkkenet er gjort rent etter dagens middag og badet ble gjort i går, samt gulv i alle rom. Vi har enda ikke tv så er ikke mye å gjøre annet enn å sitte på pc'n. Nå har vi riktig nok bestilt oss en tv da, satser på at den kommer på fredag! Håper virkelig det, vil kunne se film på enn 55 tommer flatskjerm på søndag bakfull eller hangover and you name it. 

  #mat #matlaging #brainstorm #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #blomkålsuppe #food


 • Publisert i kategorien Oppskrifter
 • Rengjøring & jobb

  • INNLEGG POSTET : 29.03.2016, 22:31

  Jeg er egentlig dødstrøtt nå og er egentlig innom bare for å si HEI jeg har ikke glemt dere. Jeg har bare rett og slett vært travelt opptatt hele dag, først jobb, så middag og vafler hos mamma og pappa, så hjem og vaske bad, både vegger og gulv ble vasket i dag... Blæh, men det var verdt det. Skal jeg være helt ærlig så har vi vært litt uheldig med leiligheten når det kommer til renslighet. De forje leietakerne sa bare "hade" og gikk uten å vaske, så det var drit opp etter veggen på do og gulv, kjøkkenet ble skuret med salmiakk dagen vi flyttet hit for det var seriøst, altså, jeg kunne aldri tenkt meg å lage mat der. Men ja, det er dårlig gjort ovenfor både huseier og de forje leietakerne. Skulle nesten forlangt at huseier betalte rengjøringsproduktene vi bruker nå! Haha, neida. Går fint, vi er lykkelig ♥ Nei NÅ... må jeg legge meg. Enda en dag på jobb i morgen, blæh.. Dumt med ferie merker jeg, blir så vanskelig å begynne på jobb igjen etterpå da. 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #jobb #work #memes #fri #skjønnhetsblogg
   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Inspirasjon #7

  • INNLEGG POSTET : 29.03.2016, 10:00

  Ble ikke mye bilder denne uken! Pleier å leite uken før etter masse inspirasjons bilder, og noen uker finner jeg masse, mens andre uker finner jeg lite. Nå har jeg jo vært ganske opptatt med flyttingen da, men jeg leitet litt på lørdagen og fant noe fint til slutt! Nå er jeg på jobb, så dette er riktig nok forhåndsskrevet siden jeg, vell, jeg jobber nå, haha! Håper alle får en fin tirsdag så snakkes vi seinere! ♥​

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #interiør #mat #inspirasjon #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Inspirasjon
 • Blue nails

  • INNLEGG POSTET : 28.03.2016, 20:21

  Trodde virkelig jeg skulle komme 110% tilbake til bloggfronten, men haha, det tar tid å legge til seg den vanen igjen! I dag jeg og min far hentet ett gratis tvbord så nå venter vi bare på tv! Den blir vell kjøpt i løpet av uken hvis alt går som planlagt, haha! Ellers i dag jeg lakket neglene siden jeg skal på jobb igjen i morgen, da må jeg jo se litt skikkelig ut. Og så har jeg vært på trening med Torstein og lagd middag ofc. Nå bare venter jeg på at klokken skal bli så mye at jeg kan legge meg, haha! Sover virkelig ikke godt om dagen, noe som er utrolig trist siden sengen er dødsgoooood. Kan være fordi vi enda ikke har fått lystette gardiner og har kun hvite som gjør rommet enda lysere enn det egentlig er... Oh well! Elsket virkelig denne neglelakken, har falt skikkelig for Essie neglelakkene jeg har så tror jeg må kjøpe inn flere en annen gang! Jeg aner ikke hvor de merkene kommer fra, satt jo drit lenge å ventet på neglelakken skulle tørke, LoL. Fargen heter St.Barths Blue.

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #neglelakk #essie #nail


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Rynkene tyter frem og lilla hår

  • INNLEGG POSTET : 27.03.2016, 21:13

  Føler jeg ser skikkelig gammel ut på disse bildene, gudene vet hvorfor... Rynkene bare tyter frem, kan trygt si at jeg sliten etter flyttingen! Har ikke blitt mye søvn de siste nettene fordi det er så sinnsykt uvant å sove uten å høre noen utenfor... Bare det å våkne om morningen og gå ut i stuen uten å se at pappa sitter der er rart. For ja, han satt alltid i stuen hjemme når jeg våknet om morningen! Kaller det fortsatt mitt hjem, det er jo det, det er jo der mine foreldre og søsken bor og jeg selv har bodd i over 3 år.

  Ellers vil jeg bare si at
  ja jeg har fått lilla hår. Jeg glemte lillashampooen i håret i går når jeg dusjet fordi jeg... sovnet? Nei, jeg barberte beina mine og glemte vell egentlig alt. Hahah! Jaja, gått det vekk i noen dusjer. Har nettopp kommet hjem fra farmor og fikk en brus og karbonade så snill som hun er ♥ Gleder meg til brødskive med karbonade i morgen! Nå skal jeg legge meg ned i sofaen med resten av påskeegget mitt og brus og ser på Private Practice! Blir aldri ferdig med den serien! Noen som vet hvor mange sesonger det er? 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Sneak peak - leilighet

  • INNLEGG POSTET : 27.03.2016, 10:23

  Wow, så mange dager fri fra alle tanker om blogg. Det har vært deilig å bare tenke på flyttingen og få fikset ting og tang! Vi har nå bodd her i 3 dager, blir 4 i dag, og dette er første natten jeg har fått sovet skikkelig godt siden tirsdag! Hahah, det har vært tungt. Men også deilig å vite at vi endelig, etter to år og 3 måneder bor sammen. Og jeg kan gjøre hva f*** jeg vil med leiligheten! Eller, interiør messig tenker jeg nå. Er fortsatt litt ting som ikke er på plass enda, som f.eks så har vi ikke tv i stuen, så ene hjørnet i stuen er veldig tomt! Men det må vi nesten ta om en måned eller to eller mer, tv er ikke noe som haster for vår del! Ellers er jeg super fornøyd med leiligheten vår, den er stor og varm, vi går ikke oppi hverandre noe som er enda mer deilig! Lagde også verdens beste pizza på fredag, men glemte å ta bilder av den så det blir ikke bilder og oppskrift helt enda. Men tror ikke det blir siste gang vi lager den pizzaen! Ellers dere, får dere ha en fin påske, så snakkes vi nok seinere med en makeuplook! Har ikke sminket meg denne uken at all... PS: Vi skal selvfølgelig male stuebordet en gang i tiden og!


  #leilighet #interiør #skjønt #kult #koselig #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Inspirasjon #6

  • INNLEGG POSTET : 21.03.2016, 18:14

  Nå skal jeg straks til leiligheten å hente nøkkel og se over leiligheten en gang for alle før jeg og Torstein flytter inn på torsdag! Wiii, jeg gleder meg sånn! Og ja, jeg jobber i dag, imorgen og onsdag så mye blogging blir det ikke selv om alle andre har påskeferie nå. Og så skal jeg flytte på torsdag så blir vell ikke mye blogging ellers denne uken heller, skal nå prøve! Her er i alle fall ukens inspirasjon! Klarer dere å se hvilket bilde jeg brukte som inspirasjon i sist video? Hvis ikke jeg viste den i videoen, det husker jeg ikke, haha!

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #inspirasjon #mandag


 • Publisert i kategorien Inspirasjon
 • Chit Chat Get Ready With Me - video

  • INNLEGG POSTET : 20.03.2016, 10:57

  Jeg klarte faktisk å korte ned videoen fra 52min til 26min. Helt utrolig! Hahaha, håper dere liker denne snakkete videoen, husk at denne ble jo lagd i går så her snakker jeg fortid egentlig... Enjoy!

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #video #snakkevideo #sminkevideo

 • Publisert i kategorien Video
 • Antrekk 19.03.16

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2016, 16:58

  Oh yes. Det kom ett lite minutt med opplett tid her! Hahah, endelig, ventet i hele dag. Var ikke så veldig varmt ute da, uheldigvis... Jeg som har hatt sommer vibe hele uken når jeg har sittet inne på jobb og sett ut vinduene på den fine solen og folk som har funnet frem vårjakkene... Jaja! 

  / Topp New Yorker / Bukse HM / Sko DNA eller VANS /


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion #klær


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Pink Pink Pink

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2016, 14:28

  Åååh, jeg er så sykt fornøyd med sminken min i dag, virkelig. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gå eller hva jeg skulle gjøre, jeg visste bare at rosa var det jeg ville bruke i dag! Så her er kun rosa skygger og en gull farge som "highlight". Love it! Jeg har selvfølgelig laget en video til denne videoen, en skikkelig get ready with me video der jeg snakker gjennom hele greien. Grunnen til at jeg ikke snakker så mye i videoer er fordi da er videoen rundt 30-45min lang... Men nå skal dere faktisk få en lang video. Der jeg babler om alt og ingenting. Hahah! Håper dere gleder dere til dette. ♥ Den kommer nok ut i morgen tidlig siden den vil bruke så mye internett å laste opp må jeg gjøre det i natt. Kanskje jeg skal ut mens det fortsatt er litt opplett og ta antrekksbilder igjen!   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #rosa #morphebrushes 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Ingen bildedag

  • INNLEGG POSTET : 18.03.2016, 21:02

  Hahah, idag var virkelig ikke min bildedag altså. Jeg tok rundt 50 bilder i dag tidlig, noe jeg egentlig ikke har tid til, så var det egentlig bare dette øverste som funket men kunne ikke bare ha ett bilde så ja... Ellers i dag har jeg vært helt sjokkert over hvor mye respons jeg fikk i forje innlegg! Nesten 800 lesere bare for ett innlegg, så det virket som om dere likte å lese om produkter jeg hater! Dessverre, eller heldigvis, har jeg ikke så mange produkter jeg hater, de jeg viste tidligere var produkter jeg har samlet på i ett år. ellers liker jeg for det meste alt! Hahah, men så snart jeg finner noe jeg ikke liker skal jeg gi dere en lyd om det. Og så har jeg vært på jobb, jeg har trent og spist middag og dusjet. Er først nå jeg får sittet ned forann pcn og snakke skikkelig med folk på facebook og blogge, haha! Travelt med jobb... 

  Det er bare 14 dager igjen til jeg flytter!! Wiiii, herregud som jeg gleder meg! ♥​  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Produkter jeg HATER

  • INNLEGG POSTET : 17.03.2016, 20:17

  EDIT: ALLE HAR FORSKJELLIG HUDTYPE NOE SOM GJØR AT PRODUKTER VIL VÆRE FORSKJELLIGE FRA PERSON TIL PERSON.

  Jeg kan nesten vedde på at det er mange som vil se dette innlegget. Hahah! Produkter jeg hater. Er alltid gøy å lese om hva andre ikke liker ikke sant? I hvert fall. Jeg kan begynne med
  dagkremen fra Formula 10.0.6, denne er bare helt forferdelig. Det gir absolutt null fukt og gjør ikke fett produksjonen min mindre heller, så denne har faktisk kun spf i seg, og det er vell det eneste den gjør. Ikke høy spf heller, men men.
  Og så er det denne
  The Balm Put A Lid On It. Husker jeg skrøt så masse av den og liksom, den er god. Skyggen creaser seg ikke! Men formulaen er helt forferdelig for min del. Den er altfor bløt. Så når jeg skal smøre den på lokket mitt blir det skjoldete i og med at jeg pleier å påføre foundation og concealer over der, så den funker ikke for meg!
  Så er det denne super berømte
  Mac Prolongwear concealeren da. Altså, den er overskrytt. Sammen med resten av concealer og foundationene fra MAC er de bare overskrytt og gjør ikke noe mer enn produkter fra hm gjør til en billigere pris. HM kan faktisk være bedre og! Den gir dårlig dekk, fargen er for gul uansett hvilken nc og nw det er og den creaser seg uansett hvor mye jeg setter den. 
  Husker det var en periode der alle måtte ha disse
  Baby Lipsene fra Maybelline, skjønte ikke hvorfor så jeg kjøpte en, skjønner fortsatt ikke hvorfor. Denne er bare forferdelig! Det er som en lipsyl med super farge og lipsyl har en tendens til å gli utover munnen. Noe som er greit så lenge det faktisk er en lipsyl uten farge.
  Mascara fra
  Isa Dora kaldt Big Bold Mascara, ikke god. Den drysser og kosten er GRISESVÆR. Hvem får til å bruke denne uten å grise utover hele trynet sitt?! INGEN. Dummeste mascaraen jeg vet om.
  Så er det sånn dum
  tusj eyeliner fra Loreal og Teez. Begge to var tørre når de kom i posten altså fikk jeg ikke brukt de. Det kom jo ut noe farge når jeg trykket på kosten, men du kan ikke trykke med kosten på øynene dine, altså, det blir vondt. Så disse var ubrukelig fra dag en av. 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Vippefin igjen

  • INNLEGG POSTET : 16.03.2016, 21:49

  Begynte å gå tom for vipper så måtte bestille meg noen nye! Jeg har da valgt ut to stk som jeg elsker! Disse har jeg brukt før og elsker de like mye nå som før. Fins ikke bedre vipper! Og så er så sinnsykt billige for 5par! Halloooo. Vippene er HER og HER. Så nå har jeg endelig noen vipper å bruke igjen, haha. Jeg hadde vell sånn 3 stk jeg brukte om og om igjen mens jeg ventet på disse og de tre begynte å bli veeeldig stygge! Alltid gøy med vipper ♥​

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #vipper #falskevipper #ebay 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • YogiTea Detox & Classic

  • INNLEGG POSTET : 16.03.2016, 19:01

  Er det noe jeg elsker å gjøre før jeg legger meg er det å drikke en kopp med te. Jeg har aldri vært noe stor te drikker men har funnet ut nå at det hjelper meg å sovne fortere, noe jeg sliter med. Så nå har jeg endelig funnet en te jeg virkelig elsker! Måtte bare tipse dere om disse to selv om de fleste sikkert kjenner til YogiTea. Mine favoritter er disse to, har selvfølgelig ikke smakt alle, er jo sikkert over 20 forskjellige, haha! Vi har alle i butikken jeg jobber i så da får jeg sjangse til å teste ut forskjellige etterhvert! Tar jo de som ser best ut ikke sant, haha. Neida, har også testet Choko teen dems om det er det den heter, den smakte seriøst jul for meg! Nam!

  Ellers i dag har jeg drete i bloggen. Hahah, mildt sagt. Jeg har ikke viet en eneste tanke til bloggen i dag, beklager det! Men er litt godt og å tenke på andre ting enn bare blogg 24/7. For er jo det man ender opp med å gjøre! 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #te #yogitea #detox #classic


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Evagarden gloss og mascara

  • INNLEGG POSTET : 15.03.2016, 21:05

  Fy søren så sliten jeg er nå. Jeg har vært å trent helt alene! Pleier vanligvis å trene sammen med Torstein, men han har blitt så syk at han dro tidligere hjem fra jobben, det skjer sikkert bare en gang i året, tror ikke det skjedde i fjor? Men da vet man at han virkelig er syk. Så han var unnskyldt! Så nå sitter jeg å gomler i meg litt snop som jeg kjøpte for 2,90pr hekto på Rema 1000. Hallo, det er jo gitt vekk! Hadde en fin treningsøkt utenom at alle dudsene der skulle stirre på rumpen siden jeg har brukt tightsen og derfor måtte bruke en shorts på trening i dag, hoho. Litt ubehagelig! 

  Ellers vil jeg veldig gjerne vise dere disse to goodiesene jeg fikk i går på kurset. Mascaraen er jeg blitt forelsket i! 
  Evagarden Extreme volume mascara gir virkelig volum. Men! Om du er som meg og har litt hovne øyne etter en natt med søvn ville jeg ventet med å bruke denne til øynene går ned. For kosten er tykk!! Jeg hadde mascara over hele øyelokket mitt i dag tidlig, haha! Men vippene mine ble så fine og svarte og store at det gjorde ingenting. Bare vent til det tørker og bruk en qtips for å få mascaraen på øyelokket vekk! Denne er behagelig å bruke noe jeg synes er veldig viktig! Jeg har vært borti mascaraer med tynne koster og da har jeg alltid fått vondt fordi jeg alltid treffer øyelokket sin våtlinje... Men denne er virkelig elsk!
  Den drysser ikke, gjør vippene svarte som kull, gir volum OG lengde! 

  Evagarden Gloss Brilliant i fargen 700. Jeg vet ikke hva jeg synes om denne, den holder ikke noe særlig lenge men det forventet jeg ikke heller i og med at det bare er en gloss med farge og glitter i. For det første så hater jeg gloss egentlig, men denne føltes ikke ut som en gloss, mer som en lipsyl! Den var altså ikke klissete. For det andre er det glitter i, liksom, hvorfor? Hvorfor putter produsentene glitter i gloss, leppestift osv? Hvem liker det? Ikke jeg i hvert fall! Men fargen er fin i hvert fall! Ikke i nærheten så mørk som jeg trodde da, noe som var litt skuffende. Den varer ikke lenge, er ikke klissete, den er glitter i og fargen er misledende utifra pakningen. 
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #evagarden


 • Publisert i kategorien Review
 • Inspirasjon #5

  • INNLEGG POSTET : 15.03.2016, 09:00

  Wow, dette er femte uken jeg legger ut inspirasjons bilder til dere! Og meg selvfølgelig. Håper dere setter pris på det! Jeg elsker slike bilder, selv om jeg aldri vil komme til å legge ut slike bilder av meg og min hverdag er det fint å se andre sine instagram bilder!

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #inspirasjon #aloevera #foreverliving


 • Publisert i kategorien Inspirasjon
 • Enda ett kurs + makeup

  • INNLEGG POSTET : 14.03.2016, 18:05

  Igjen har jeg vært på kurs! Denne gangen var jeg på kurs med noe som heter salongpartner. De har Evagarden, Fabbrows, Skin Vital Concept, Uberlash osv. Veldig mange high end merker. Det ble snakket om alle de jeg nevnte og EmerginC og Organics. Kurset varte fra elleve til halv fem i dag, så jeg har ikke vært på jobb. Litt deilig med avbrekk fra jobb og! Veldig kjekt på kurs og jeg fikk se på en mikroneedling behandling med Skin Vital produktene! Vi fikk pizza til middag og frukt og sjokolade. Fikk selvfølgelig også med en liten goodiebag med en mascara og lipgloss fra Evagarden, så de to gleder jeg meg veldig til å teste! Ellers skjer det ikke mye i dag, skal bare slappe av og for en gangs skyld bare nyte en hel haug med episoder av Private Practice. Skal selvfølgelig snakke mer om mascaraen og lipglossen en annen dag. Snakkes!  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #evagarden #skinvital #fabbrows #salongpartner


 • Publisert i kategorien Looks
 • Liebster award

  • INNLEGG POSTET : 13.03.2016, 22:44

  Altså, for meg virker dette som mye arbeid men men. Jeg får vell bare prøve ut dette! Jeg ble nominert av HeidiiO (link). Takk for nominasjonen! Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan på alle spørsmålene. Det man trenger å gjøre når man blir nominert er: 
  ♥ Nevn bloggeren som tagget deg, og takk den for nominasjonen.  ♥ Svar på de 11 spørsmål du blir stilt.  ♥ Nominer 11 nye bloggere og tagg dem.  ♥ Gi de 11 spørsmål de kan svare på.   ♥ Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen.
  Her er spørsmålene jeg fikk av HeidiiO.

  1. Hva fikk deg først til å blogge?
  - Jeg ville hovedsakelig bare dele min interrese for hudpleie og sminke. Dele bilder og mine tips! Hadde aldri forventet at så mange skulle være interresert i min blogg. 

  2. Hvor lenge har du blogget? 
  - Jeg har blogget siden November i fjor, altså snart 5 måneder. 

  3. Hvem er dine favorittbloggere?
  - Jeg følger ikke noen særlige, kun SophieElise og MammatilMichelle. Har aldri vært stor på å lese blogger, spesielt ikke nå når jeg har såpass mye annet jeg må gjøre enn å sitte å lese på blogger, haha!

  4. Hva ønsker du å vie livet ditt til?
  - Sminke og familie og jobb. 

  5. Hva inspirerer deg? 
  - Instagram er en stor inspirasjon for min del! Både på jobb, trening og sminke fronten. 

  6. Hva er ditt favoritt sosiale medium? 
  - Facebook helt klart.

  7. Hvilke er dine favoritt filmer? 
  - Taken 1,2,3! 

  8. Hvilken utdannelse ønsker du å ta/tar? 
  - Jeg sparer jo opp til privat sminkeskole i Bergen, men den blir ikke støttet av noe, noe som betyr at jeg må spare opp alle pengene selv til den skolen. Det kan jo bli litt vanskelig nå som jeg flytter ut fra mine foreldres hjem, men det skal jeg klare en gang!

  9. Redbull eller burn? 
  - Helt klar redbull! Men så drikker jeg kun energi drikker om jeg enten er trøtt eller er på lan, må jo ha noe som faktisk funker! Og så er jo smaken såklart god.

  10. Hvilken sport interesserer deg mest? 
  - Vanlig treningssenter trening. Det vil si styrketrening og løping.

  11. Hvilke serier på netflix anbefaler du? 
  - Helt ærlig så ser jeg ikke på netflix lengre da de er blitt så innmari teit å blokkert proxy som gjør at man kan se på amerikans netflix. Norsk netflix er jo seriøst ikke en dritt på. Men det jeg har sett på og likt er Vampire Diaries og typiske tv serier som family guy, modern family, friends osv. 

  Videre nominerer jeg mammasom16, desireenykaas, rikke95, elinenordli, svef, xplor, carinachanel, kristmar. Ja, jeg finner ikke flere, så det får gå! Hahah, mine spørsmål til dere er:

  1. Hva gjør du på fritiden din?

  2. Hvor ser du deg selv om 10 år?
  3. Hvorfor begynte du å blogge?
  4. Hva er dine mål med bloggingen?
  5. Hva ønsker du å jobbe med?
  6. Hvor vil du aller helst reise?
  7. Blå eller brune øyne?
  8. Hva er ditt flaueste øyeblikk fra når du var liten? (typ 1.klasse til 4.klasse) 
  9. Favoritt serier?
  10. Hvem ser du opp til?
  11. Går det bra med deg?   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #liebsteraward #morsomt 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Get ready with me - video

  • INNLEGG POSTET : 13.03.2016, 21:06

  Det virket som at veldig mange likte forrige innlegg der jeg viser meg selv uten sminke, jeg har jo gjort det før og, men når man ser noen uten sminke med enda ett bilde under med sminke, får man jo nesten litt sjokk. Er jo helt sykt hvor sminke gjør! Her i alle fall enda en video til dere, håper dere liker den!

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #video #sminkevideo

 • Publisert i kategorien Video