hits
For en dag

 • INNLEGG POSTET : 29.02.2016, 21:30

Wow, er ikke før nå jeg sitter foran både pc og mobil. Hahah! Har vært på jobb til fem i dag og deretter trening så nå der jeg rimelig sliten! Vil takke alle som ønskte meg lykke til i forje innlegg ♥ Jobben gikk overraskende bra, var en god del nytt som jeg aldri har vært borti før, men det får jeg lære meg litt mer etter hvert! Ellers har jeg ikke en dritt å blogge om. All min energi ble brukt på jobb og trening i dag (dessverre). Vet ikke helt hvordan jeg skal sjonglere jobb, blogg og trening nå om mørketiden. Blir ikke noen fine bilder i mørket, men men. Det får bare være sånn i ukedagene, får heller gjøre en ekstra god jobb i helgene, eller hva? Hehe, nei, vi snakkes i morgen. Nå må jeg og Torstein hoppe i dusjen og sove (?) Ja, sove så tidlig. Neida, kommer nok til å se på serie eller noe. Uff ,som jeg maser! Nei, hade!! ♥ (ps: jeg aner virkelig ikke hvordan jeg ble så hvit i fjeset når foundationen er for mørk for meg egentlig, what happened.. hahah! Ser dere musklene på armen min, popper frem allerede, haha, jeg bare tuller)


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #jobb #blogg #skjønnhetsblogg #trening


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ukens inspirasjon

  • INNLEGG POSTET : 29.02.2016, 09:30

  I dag blir dagen min litt hektisk, blir ikke mye blogging med andre ord. For i dag er dagen jeg begynner å jobbe igjen! Jeg grugleder meg, hehe. Er nok på vei dit på (forhåndskrevet innlegg). Etter jobb, som forresten blir klokken 5 i dag, skal jeg møte Torstein på trening og trene lenge og hardt. Så jeg er nok ikke hjemme igjen før i hvert fall ni om kvelden... Uff, skal nå få prøvd å gi en lyd til dere hvis jeg ikke sovner med en gang jeg kommer hjem. Håper dere får eller har en fin dag! ♥​

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #inspirasjon 


 • Publisert i kategorien Inspirasjon
 • Hvordan behandler jeg mitt hår?

  • INNLEGG POSTET : 28.02.2016, 14:28

  Jeg kom på hva jeg ville skrive om til dere rett etter forje innlegg, så jeg løp ut og tok noen bildene før jeg glemte alt IGJEN! Hahah. Surre hodet. Skal egentlig ta en shining av rommet mitt, allerede ryddet og byttet på sengen, mangler bare støvsuge nå. Så blir det rett i dusjen! Sitter å nyter en shake fra Forever nå, sååå godt! Vanilje i mitt hjerte ♥ I alle fall, haha, her er mine hårrutiner.

  Annenhver dusj har jeg en med full lilla kur og en med vanlig shampoo og balsam. Dette er så jeg holder på gråfargen lengre men ikke blir helt lilla i prossesen! Jeg bruker Fudge lilla shampoo, lilla balsam og lilla kur. Jeg pleier å ha i shampooen i rundt 2 min før jeg skylder det ut, mens jeg har det i barberer jeg under armene bare for å gjøre noe mens jeg venter. Balsamen har jeg i i 5min før jeg skylder den ut med KALDT vann (!!!) Mitt hår fikk motsatt effekt av denne når jeg vasket det ut med varmt vann, men med kaldt vann blir håret kaldt å fint. Samme gjelder kuren, har litt i tuppene i 5min før jeg skylder ut med kaldt vann. Shampooen kan du fint skylde ut med varmt vann. Om du har veldig slitt hår vil jeg virkelig ikke anbefale å ha i lilla shampooen i mer enn 2 min da kan håret ditt bli lilla, tro meg! Slitt hår trekker til seg mer farge enn friskt hår da skjellagene i håret er mer åpent når håret er slitt. Mens jeg gjør denne rutiner pleier jeg å barbere hele meg, bein, under armer osv. Det jeg synes er så fint med Fudge shampooen og balsamen er at du kan få de i 300ml OG 1L. Jeg selv har kjøpt shampooen i 1L etter jeg først prøvde 300ml. Du kan få kjøpt alle tre HER. Du får også tak i iallefall shampooen i noen frisørsalonger, men anbefaler å bestille fra FeelUnique da det er MYE billigere der! Du må bare vente maks 2 uker. 


  Når jeg ikke har i lillakuren har jeg i disse to produktene. Jeg elsker de! De er litt dyre, spesielt om du har langt hår og trenger mye produkt. Selv kan jeg ha disse to i noen måneder før de går tom. John Frieda 7Day/Jours* VOLUME shampoo og balsam. Hvis jeg føler håret trenger ekstra pleie bruker jeg Fugde sin lilla kur i noen minutter (den har ikke noe farge i seg så man kan fint bruke denne oftere enn lilla shampoo og balsamen). Jeg bruker bare den vanlige shampooen i håret som vanlig, tar den i og skrubber godt i hodebunnen og i lengden, skylder ut med en gang omtrent. Balsamen lar jeg være i i rundt 3-4min. Skylder begge ut med varmt vann. Om jeg har i Fudge kuren gjør jeg samme som jeg sa over her, har i 5min og skylder med kaldt vann! Du kan få kjøpt disse to HER. Ser at det er 20% på alle produktene fra John Frieda, løp å bestill! 

  #sminke #makeup #hår #hair #rutine #skjønnhet #beauty #fudge #lillashampoo #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Favoritt youtubere

  • INNLEGG POSTET : 28.02.2016, 13:13

  I går hadde jeg en plan om hva jeg skulle blogge om i dag, men nå er det selvfølgelig glemt og jeg har brukt noen timer på å prøve å huske det. Neste gang får jeg huske å skrive ned hva jeg ville skrive om. Hahah! Men jeg tenkte heller å vise dere hvilke youtubere som er mine favoritter for tiden. Jeg ser på rundt 50 youtubere og jeg liker vell egentlig alle, men de jeg liker best er under her, noen av de dere liker å se på? 

  Lauren Curtis har jeg fulgt i rundt to år nå, jeg elsker alt med hun! Hun er morsom, søt og veldig flink!   Batalash Beauty har jeg fulgt i kun noen måneder men jeg elsker disse jentene. Selv om jeg skulle ønske de postet litt mer videoer, men men. Alt til sin tid ikke sant? De lager ikke vanlige kjedelige smoky eyes liksom, disse er unike! 


  NikkieTutorials er bare sinnsykt flink på sminke, og jeg elsker tips hun gir og at hun kan kødde så masse og være så "confident" på kamera! 


  Jaclyn Hill er bare utrolig flink hun også. Hun er morsom å se på og jeg har lært mye av henne!


  Jamie Genevieve liker jeg fordi hun er så tøff. Tørr å bruke så mye sminke offentlig og være seg selv! 
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 

 • Publisert i kategorien Blogg
 • Morphe Brushes 35B

  • INNLEGG POSTET : 27.02.2016, 19:29

  Herregud jeg er så glad! De neste ukene kommer det til å bli noen fargerike looker med dette palettet! Har enda ikke testet det, men det skal jeg få gjort en dag neste uke, som jeg gleder meg! Torstein var så snill og bestile denne til meg, håper den lever opp til mine forventninger. Har lest fra mange at de elsker Morhpe Brushes palettene pga pigmentasjon og farger, så nå gleder jeg meg masse! Dette er Morphe Brushes 35B som du kan få kjøpt HER. Det fins dessverre ikke i en fysisk butikk i Norge! Utrolig kjipt! Vil også si at dette palettet har rast ned i pris sist jeg sjekket. Når dette ble bestilt kostet det 209kr, nå koster det 201kr. Det er ca en og en halv uke siden det ble bestilt, haha! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #morphebrushes #farger


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Antrekk 27.02.16

  • INNLEGG POSTET : 27.02.2016, 13:39

  Ojsann! Ble litt seint i dag ja, og i går ble det ikke noe særlig... Hahah, shit happens, right? I alle fall, vi var så trøtt i går etter trening og signering av leiekontrakten på leiligheten at vi bare gikk rett i dusjen, spiste middag og la oss ned i sengen for å se film og deretter sovne. Deilig det og av og til! I dag har jeg ikke gjort noe særlig heller, kledd på meg og sminket meg bare for å gå ut å ta noen bilder i det fine dagslyset! Har dere noen ideer til hva jeg kan skrive litt om? Jeg er helt blank. 

  / Genser BikBok / Bukse HM / Sko Zalando /


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #skjønnhetsblogg #antrekk #outfit


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Treningssminke

  • INNLEGG POSTET : 26.02.2016, 14:15

  Jeg har aldri vært den som liker å sminke seg noe særlig for å dra på trening, jeg gjør alltid bare litt på bryna og slenger på noe hudsminke. Idag ble det en veldig lett foundation, concealer under øynene, litt bryns mascara og mascara. Helt perfekt spør du meg! Hva pleier dere å bruke når dere skal på trening? Vanligvis går jeg uten sminke, men nå er treningssenteret 30min unna med buss, siden jeg og Torstein meldte oss inn i ett nærmere leiligheten, og da vil jeg ikke se ut som en død person på bussen... Hahah! Flere som kjenner seg igjen?


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #trening #helse


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Clinique Superbalanced makeup teint

  • INNLEGG POSTET : 26.02.2016, 11:16

  Okei, så på tirsdag fikk jeg denne skjønnheten i posten, noe jeg var gledet meg så masse til! Og det med god grunn. Kan ikke si noe dårlig om denne foundationen annet at tuten er vanskelig og du for fort for mye produkt ut i og med at det ikke er noe pumpe på denne. Denne har medium til full dekke, den passer perfekt til både tørr og fet hud, noe som er helt super siden jeg har begge deler for øyeblikket. Jeg bestile jo feil farge så denne var for mørk for meg, men bare noen dråper med Body Shop Shade Adjust drops så er det i orden! Dette er nok min nye favoritt foundation for å være helt ærlig. Jeg påførte denne med en beauty blender og Real Techniques Expert face brush, men likte best når jeg brukte en beauty blender for da fikk jeg mer dekk og de tørre flakene i fjeset ble ikke så ekstremt tydelig. Den holdt fint hele dagen, i går brukte jeg den i 10 timer uten at den forsvant noen sted i fjeset. Konklusjon: Perfekt for fet og tørr hud, medium til full dekke, ikke pumpe. 

  Nå sitter jeg med en hund på fanget siden mamma og pappa gikk ut av huset, Sol blir så lei seg da, ja, det er hunden min som heter Sol! Noen av dere som har prøvd denne før? 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clinique 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Todays

  • INNLEGG POSTET : 25.02.2016, 13:12

  Idag tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noe nytt. Nemlig dipliner. Jeg bruker sikkert 10min lengre tid enn vanlig, og jeg er likevell ikke sikker på om jeg er fornøyd eller ikke... Hahah! Så derfor spør jeg dere, ble det fint? 

  Ellers i dag skal jeg være med min gamle bestevenninne som endelig er tilbake i Bergen etter at hun stakk av fra meg til Oslo med kjæresten (ironi her). Hahaha, så jeg gleder meg til å se hun igjen. Ellers vet jeg ikke hva som skjer. Btw: Siste bilde er sånn jeg føler meg hver gang etter å ha tatt minst 50 bilder av meg selv for å bli fornøyd med kun 3 stk... I dette tilfelle ble jeg ikke fornøyd med noen og ga bare opp, så sorry for dårlig bilder!   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #foreverliving #dipliner


 • Publisert i kategorien Looks
 • Dark Smoky eye - Video

  • INNLEGG POSTET : 25.02.2016, 09:54

  Her er videoen for looken jeg lagde i går! Prøvde en ny vinkel i dag, si ifra om dette var bedre! Håper dere liker den og kanskje vil abonnere på min kanal ♥​ 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #video #skjønnhetsblogg #inglot #thebalm #sminkevideo

 • Publisert i kategorien Video
 • Party Makeup

  • INNLEGG POSTET : 24.02.2016, 15:04

  Dagens makeup ble sånn, naturlig, pfff, hva er naturlig? Hahah, neida. Har laget en video om hvordan jeg sminker meg omtrent hver gang jeg skal på fest. Det blir ofte mørke farger, det kan være svart og mørke mørke rød, burgunder rød, u name it. Prøvde også concealer palettet fra Catrice, foundationen fra Clinique og eyelineren fra MaxFactor i dag, skal skrive mer om de i morgen eller noe! ♥​ Hva synes dere?  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion


 • Publisert i kategorien Looks
 • New in

  • INNLEGG POSTET : 24.02.2016, 13:00

  Er det noe jeg ikke har så er det ett concealer palette med forskjellige farger, en nude eye"liner" og en foundation i glass form uten pumpe, så det var jammen på tide! Gleder meg til å få testet ut disse produktene, kommer selvfølgelig til å skrive om de eller kanskje vise de i en video, vi får se! Var på tide jeg fikk noe nytt i sminke"skapet" mitt, haha!  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion #clinique #macfactor #catrice


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Weekly Wishlist

  • INNLEGG POSTET : 23.02.2016, 14:47

  Ååååh, bare jeg som ønsker meg nye ting hver uke? Heldigvis har jeg litt kontroll over meg selv... Hahah! Ellers hadde jeg nok være noen tusen i minus pga sminke! Denne uken har jeg litt dilla på Clarins, vet ikke om det er fordi den ene lipbalmen er så god eller det at nye jobben har Clarins i butikken, jeg vet ikke. Men jeg kunne godt tenkt meg å teste ut noen produkter derfra! Her fant jeg i alle fall noen ting som kunne vært interresant å teste den gang jeg får penger nok, alt dette ble 2000kr (!!!) 

  / Blush HER / Bronzing HER / Eyeliner HER / Concealer HER / BB cream HER / Lipbalm HER / Mascara HER / Øyenbrynspen HER /


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Jobb & leilighetjakt

  • INNLEGG POSTET : 23.02.2016, 11:48

  Akkurat nå er jeg så glad at jeg nesten ikke klarer å vente! For gjett hva?! Jeg har fått meg jobb! Ikke en hvilken som helst jobb heller, men jobb i en hudpleie butikk/salong. Jeg skal ikke gjøre behandlinger, men renhold, butikk og kundebehandling i butikk. Det blir så kjekt! Gleder meg ufattelig mye, men jeg gruer meg også litt. Blir nok masse å gjøre, men det går seg til regner jeg med! Jeg begynner ikke før mandag, så jeg har fortsatt tid til å forberede meg litt. Åååååh! Jeg er så glaaaaad ♥ (Yes, blogg har fått igjen hjerte ikonene!!)

  Ikke nok med det,
  men så skal jeg og Torstein starte opp igjen leilighet leitingen! Vi har egentlig leitet før, men så mistet jeg min jobb og da hadde vi ikke penger til noe sånt. Men nå har jeg jobb og vi har penger. Vi skal faktisk på visning seinere i dag på en veldig fin og koselig leilighet, så det blir jo gøy! Eneste er at folk ikke vil ha oss? Vi har flere ganger sagt vi er interresert og vil ha den, men flere ganger fått nei. Hva er gale med to ungdommer på snart 20 og 22år som kun sitter på pcn dagen lang? Hahaha, ikke vet jeg. Men jeg gleder meg masse til alle forandringene virkelig kommer igang!   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Derfor leser ingen bloggen din

  • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 21:12

  Hæææ, hvorfor? Hvorfor lager vi sånne innlegg? Eneste tips jeg har er; Vær deg selv, finn DIN greie. Min greie er sminke og hudpleie, og jeg føler jeg klarer det. Jeg har lesere, faste og nye, og det er nok fordi jeg skriver om noe jeg selv liker, eller elsker! Dere merker vell kanskje det når jeg skriver om sminke og hudpleie? Jeg legger mye tid og arbeid i innlegg jeg virkelig kan noe om. Jeg har aldri blogget om noe som jeg ikke kan, selv om jeg nå utforsker dette antrekks greiene, haha! Jeg tar bilder som jeg selv liker, liker jeg det selv må det vell finnes noen andre der ute som liker de? Eller er jeg helt på trynet her?

  I alle fall, vær deg selv, finn det DU driver med, DIN greie. Ikke skriv om noe som ikke interreserer deg. Og husk å ta bilder med kamera, da snakker jeg om alt annet enn mobil, for mobilbilder er ikke så fint som alle tror selv om jeg selv kan ta til bruk det noen ganger... Dobbelmoral? haha, kanskje, men jeg har funnet min greie, og det er det som er tingen.
  FINN DIN GREIE♦ 

  Kan vi alle slutte å skrive slike innlegg nå? 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ukens inspirasjon

  • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 19:00

  Det er mandag og det betyr ukens dose av inspirasjon på skjønnhetsfronten! Dette er så gøy å finne, får jo så masse inspirasjon selv. Venter på et veldig fargerikt palett i posten fra Torstein, så derfor ble det en del farger på øynene! Har veldig lyst til å prøve den lyseblå her og selvfølgelig den mørkeblå. Vi får se hva som kommer! 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion


 • Publisert i kategorien Inspirasjon
 • Det beste leppeproduktet

  • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 17:00

  Jeg har nettopp innsett hvor viktig det er å ta vare på leppene sine om vinteren. For det er jo om vinteren leppene sprekker og blir uvanlig tørr. En god leppeskrubb og leppeprodukt er bra. Den jeg elsker mest nå får tiden er min fra Clarins som heter Instant Light Natural Lip Perfector. Synes leppene mine for så fin form og de blir så myke av å bruke denne! I tillegg er det litt farge i, noe jeg elsker! Den er ikke klissete, noe som er enda bedre. Er det noe jeg hater så er det noe klissete greier på leppene mine. Sånn som de fleste lip glosser er, klisseste, blæh. Men denne er perfekt! Har planer om å gjøre flere i forskjellige farger eller samme farge bare fordi de er så gode! Og så er det så smart og praktisk pakning og påføringen er så smooth. Elsker den! Har jo også en leppeskrubb fra Lush som jeg bruker 1 eller 2 ganger i uken, etter behov rett og slett. Den tar vekk døde hudceller, noe lipsyl og lignende ikke tar vekk! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Antrekk 22.02.16

  • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 15:19

  Åh, endelig er jeg hjemme. Neida, jeg sto opp 8 i dag og så en episode Private Practice og så sminket jeg meg og ble med pappa til farmoren min til lunsj! Kjempe kjekt, lenge siden jeg har sett farmor noe som er uvanlig for min del! Rakk å ta noen antrekksbilder før regn og snø dalte ned om en annen heldigvis. Er så lyst ute noe så det ble en god del mysing på bildene, bare overse det! Er nok lyssensetiv, spesielt når snøen er fremme, uff. Kan vi ikke bare få sommer nå? Håper dere har hatt en bra start på uken da! Gikk for en super enkel sminke i dag og, siden det var så tidlig på morningen for meg, var overhodet ikke våken så sminken tok ørten minutter lengre enn om jeg hadde vært litt mer våken. Glemte faktisk highlight og setting spray i dag, to av de viktigste tingene. Så jeg har gått rundt pudrete og matt i fjeset... Kjipt! Jaja.

  / Bukse Carlings, Dr.Denim / Skjorte Carlings / Sko DNA / Topp BikBok / 
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #antrekk #outfit #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • En sånn søndag

  • INNLEGG POSTET : 21.02.2016, 17:28

  Uff, enda en sånn søndag. Dere vet, en sånn søndag det man bare sitter i en stol eller sengen forann pcn og ser på serier eller spiller? Ja en sånn søndag. Drit kjedelig, og det hjelper jo ikke på hjernen min heller som gjerne vil blogge men ikke har fjerneste ide om hva jeg skal skrive. Nå har jeg vasket alle sminkekostene mine, renset trynet og skal hoppe i dusjen om noen minutter. Hadde så lyst til å gå ut å ta bilder av noe, men det har regnet og snødd om en annen så har ikke fristet akkurat. Og så har jeg så masse å fortelle dere, men som jeg helst vil vente med til jeg vet det skjer osv. Hahah! Håper dere har en bra og rolig søndag. Kanskje jeg skal benytte dette innlegget til å si tusen takk til dere? Ja, det gjør vi! Takk for at dere kommenterer, leser og støtter meg. Det betyr mer enn ord kan beskrive ♦ Skulle gjerne skrevet ett hjerte her, men den er fortsatt vekke. Blogg, ser dere ikke at hjerte mangler?! 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #hudpleie #skincare #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Hverdagslook - Video

  • INNLEGG POSTET : 21.02.2016, 15:24

  Sånn! Da var hverdagslook videoen ute, endelig! Håper dere liker og kanskje vil abonnere ♦​

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #skjønnhetsblogg

 • Publisert i kategorien Video