hits
Influensa

 • INNLEGG POSTET : 29.01.2018, 13:01

Kulden på Toten var visst ikke noe for meg ettersom jeg sitter her nå snufsen, sår hals og hodepine og feber. Mistenker Joakim for å ha smittet meg, siden han også er syk. Tror ikke det hjalp så mye at det var 10- og masse snø ute heller. Eller at vi gikk ut og drakk på lørdagen i minusgrader, haha! I går hadde jeg bare sår hals, men i dag har jeg hele pakken. Så da går jeg fortsatt med Weekend and Chill tskjorten jeg fikk av Joakim, perfekt! I dag skal jeg ikke en dritt. Jeg skal bare ligge i sofaen med teppe over meg og kanskje litt te og lese bok og spille mobilspill. Altså slappe max av og prøve å bli frisk! Håper alle får en super dag og god bedring til dere andre som er syk! ♥

Husk at du kan følge meg på snapchat for oftere updates, AnneaBLOGG♥​


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Toten FHS

  • INNLEGG POSTET : 27.01.2018, 11:30

  Jeg flydde til Oslo i går tidlig og ble hentet på Gardemoen av en som heter Joakim. Han går på folkehøyskole på Toten og jeg bor i Bergen, så naturligvis ville vi se hverandre igjen før vinterferien om en måned. Det er så sykt koselig her, alle sammen er så greie, skolen er kjempe koselig, og det er jo bare dødsfint vær her. Får jo lyst til å flytte hit! Jeg elsker små byer hvor alle er greie mot hverandre og snakker til hverandre. Derfor jeg også bor på Os, utenfor Bergen, liten by hvor nesten alle kjenner hverandre og alle er greie. I alle fall! Nå sitter jeg på rommet til Joakim og hans 2 roomies mens Joakim er med på Barnas dag her på skolen. Jeg har sovet ufattelig godt til tross for at vi måtte sove i en enkelt seng og en enkelt dyne, haha! Skal si vi gleder oss til vinterferien. Da kommer Joakim hjem til meg, og da har vi en leilighet for oss selv ♥ Nå begynner jeg med kliss, så jeg runder av her. Håper alle får en super dag! ♥

  Husk å følge meg på snapchat: AnneABLOGG


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ringblomstsalve

  • INNLEGG POSTET : 27.01.2018, 10:35

  For en liten stund siden fikk jeg sponset 4 produkter som jeg skulle teste ut og så skrive om. Nå har jeg fått testet de ut i god tid og har egentlig bare gode tilbakemeldinger. Jeg har allerede skrevet om to av produktene, du finner de under "hudpleie" kategorien i min blogg.
  Nå tenkte jeg å skrive litt om ringblomstsalven jeg fikk, den er også fra Monica´s Naturprodukter som du kan finne HER.

  Jeg har egentlig ikke fått testet denne så veldig mye, kun helt i begynnelsen da jeg hadde ett munnsår og en kjempe stor og vond kvise på haken som var sprukket. Da brukte jeg denne salven om natten i håp om at munnsår skulle gå vekk og at kvisen skulle bli bedre i alle fall. Og det hjalp! Munnsåret og kvisen var mye bedre. Konsistensen på den er kjempe hard, så er litt vanskelig å få noe ut av krukken den kommer i, men den varer lenge og du får kjempe mye for pengene, noe som er ett stort pluss. Det skal ikke mye til av denne salven til ett sår f.eks. Så den er ganske drøy i bruk. Salven er gul og lukter veldig spesielt, kan ikke sette fingeren på hva, men den er ikke super sterk og setter seg heller ikke. Her igjen liker jeg ikke at den kommer i krukke. Jeg synes egentlig ikke krukker til hudpleieprodukter er noe særlig. Du bruker jo fingeren til å ta produktet, med mindre du har en spatel. Jeg har ikke en spatel liggende å slenge hjemme liksom og da synes jeg det er greit og produktene mine er i en pumpeflaske eller tube. Da blir det ikke like uhygenisk enn om du putter fingeren nedi en krukke hele tiden.
  Uansett, det var litt av mine tanker om denne, her er hva som står på nettsiden:

  En populær "all-round" salve som er svært effektfull ved en rekke hudproblemer. Salven inneholder økologisk ringblomst (calendula officinalis) som er en gammel medisinplante som tradisjonelt har blitt brukt i århundrer for sin sårhelende virkning, kjent for sine fremragende legende og betennelsehemmende egenskaper.
  Ringblomstsalven gir lindring bl.a ved sår og irritert hud, sprukne hender og føtter, tørre neglebånd, såre og tørre lepper, samt virker mykgjørende på harde hudområder. Fin mot kløe og smerte ved f.eks stikk, mindre forbrenninger m.m og bidrar til at sår gror raskere. Salven har også hjulpet mange som sliter med eksem og psoriasis og for de minste er den ypperlig mot bleieutslett. Da ringblomstsalven ikke inneholder vann, så fungerer den også veldig fint som kuldekrem om vinteren.
  Innholder: Ringblomstolje, mandelolje, tistelolje, ringblomstekstrakt, bivoks, eterisk lavendelolje, E-vitamin.

  Fordeler:
  -Funker for omtrent alt.
  -Drøy i bruk.
  -Til alle aldre.

  Ulemper:
  -Hard.
  -Burde vært i en tube.


 • Publisert i kategorien Hudpleie
 • Hånd & fotkrem m/honning

  • INNLEGG POSTET : 25.01.2018, 20:05

  For en liten stund siden fikk jeg sponset 4 produkter som jeg skulle teste ut og så skrive om. Nå har jeg fått testet de ut i god tid og har egentlig bare gode tilbakemeldinger. Jeg har allerede skrevet om øyekremen jeg fikk som du kan lese HER.
  Nå tenkte jeg at jeg skulle ta fatt på hånd og fotkremen jeg fikk. Den er fra Monica´s Naturprodukter som du kan finne HER.

  Har brukt den på både hender og føtter, kanskje mest på hendene siden det er der jeg er mest tørr og har mest behov for litt fuktighet og pleie. Denne håndkremen gjorde virkelig susen! Mine tørre vinterhender er nå helt fine, noe som aldri skjer. Jeg har vintereksem, så jeg får veldig tørre flekker enkelte plasser på kroppen, mest på håndleddene, det er vondt og ser ikke pent ut. Har ikke funnet en håndkrem som kunne hjelpe meg å lindre dette før nå, så nå er alt helt vekke.
  Kremen er behagelig på hendene og føttene og tørker fort inn. Så hendene og føttene er ikke klissete i flere timer etter påføring, noe som er kjempe bra spesielt på føttene. Vil jo ikke gå rundt på gulvet med krem. Kremen lukter litt sterk noe jeg ikke er veldig glad i, men lukten åpner nesen min da, haha! Kremen kommer i en krukke, noe jeg synes er kjempe dumt, da det er uhygenisk å putte fingeren nedi hele tiden og har man lange negler kommer all kremen under neglene.

  Dette er hva som står på nettsiden hennes om kremen:

  En rik og gjenoppbyggende hånd og fotkrem, beriket med ingredienser som forsyner huden med fuktighet og essensielle næringsstoffer, samt beskytter den mot tidlig aldring. Kremen lindrer og heler effektiv tørr og sprukken hud, slik at den etterlates myk og velpleid. Hemmeligheten bak dens effekt ligger i en delikat blanding av honning, sheasmør og pleiende oljer. Kremen brukes forebyggende eller ved behov, for mykere hender og føtter. Beregnet for normal til meget tørr hud. Kremen er drøy i bruk!

  Inneholder: Sheasmør, honning, ringblomstolje, aloe vera, e-vitamin, olivenolje, mandelolje, tistelolje, rosevann, glyserin, vegetabilsk emulgator, natriumbenzoat, eteriske oljer av mandarin og petitgrain.

  Fordeler:
  -Gjør hendene og føttene myke.
  -Pleier hendene og føttene.
  -Lindrer og heler tørr hud.
  -Tørker fort.

  Ulemper:
  -Lukter for sterkt.
  -Burde vært i en tube.


 • Publisert i kategorien Hudpleie
 • Decrusto "The ultimate set!"

  • INNLEGG POSTET : 25.01.2018, 17:55

  For noen uker siden bestilte jeg Decrusto sine to masker, krem og en renseskum. Så langt elsker jeg de! Bruker renseskummen hver gang jeg i dusjen, maskene bruker jeg 1-2 dager i uken, kremen bruker jeg hver kveld og morning. Denne hudpleierutinen min har jeg skrevet bedre om HER. Huden min har blitt en god del bedre, ikke helt 100% bra, men det tror jeg faktisk ikke den vil bli før jeg er gammel, haha! Neida, jeg har fortsatt troen på en helt ren hud. Nå har de tilbud på den pakken med alle fire produktene i, anbefales! Du finner pakken HER.

  Clear Spot Micellar Cleansing Foam er rik på blant annet kokosnøtt ekstrakt, allantoin og phantenol. Skummets nærende og aktive ingredienser renser og klargjør huden, samt beskytter hudbarrieren og den viktige pH-balansen. Denne bruker jeg som sagt i dusjen. Jeg bruker kun denne de dagene jeg ikke skal gjøre annet enn vanlig daglig rens, altså kun renseskum og krem/serum. Etter dusjen bruker jeg det vanlige serumet mitt fra Clarins og kremen til Decrusto. 

  Den Originale Decrusto Black Peel Off Mask bidrar til å minimere porer og forbedre hudens elastisitet og fuktighet. Denne masken fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Det sier de i alle fall på siden dems, og jeg er delvis enig, den fjerner ikke akkurat så mye hudormer, men urenhetene blir mindre eller helt vekke, og masken hjelper virkelig mye på den oljete huden min! Har brukt denne masken i over ett år nå sammen med JorgÓbe masken, elsker begge to! Jeg påfører masker generelt med en sminkekost (foundationbørste f.eks), da blir det mindre grisete. 

  Beauty Ghost ? The Original Oxygen Peel Off Mask er den første ansiktsmasken med stabilisert oksygen (04). Denne peel off masken inneholder en unik kombinasjon av næringsstoffer og dypvirkende ingredienser. Masken har en oppstrammende og fuktighetsgivende effekt som etterlater huden med en ny, frisk glød. Vell, denne synes jeg kun er deilig på huden, haha! Den er kjempe vanskelig å påføre da den er veldig klissete, så bruk en kost til å påføre med. Den gjør min hud veldig stram etterpå, så vil ikke si at den gir så veldig mye fukt. Men jeg trenger ikke så mye fukt uansett, så det passer meg perfekt!

  Decrusto Liposome Facial Cream er en ansiktskrem med unik og avansert sammensetning av stabilisert oksygen, beta 1,3/ 1,6 glukaner og andre vitaminer og næringsstoffer som bidrar til å bevare ungdommelig frisk og glatt hud. Jeg elsker denne kremen og kommer til å fortsette å bruke den fremover. 


 • Publisert i kategorien Hudpleie
 • Bikinikroppen er drøy

  • INNLEGG POSTET : 23.01.2018, 17:57

  Forje innlegg la jeg ut ett bilde av meg selv med stringen litt oppå hoften, singletten dratt vekk fra magen sånn at underboob og mage og string viste. To personer som mente dette var for drøyt og man kan ikke legge ut slike bilder! Men hallo? En trofast leser kommenterte så at jeg viser jo ikke mer enn hva en bikinikropp gjør. Personen mente at slike bilder ikke er greit, kun for seg selv. Men hallo? Det er jo bare litt uskyldig morro. Jeg elsker kroppen min og har ingenting imot å vise den frem, men det får da virkelig være mitt valg hvor mye jeg viser og ikke viser. Det er jo jeg som får svi for det hvis det ender gale, er det ikke? ;) Haters gonna hate. Ikke glem å følg meg på snapchat da! Har begynt å bruke den ganske flittig. Heter forresten AnneABLOGG for dem som ikke har fått det med seg.

  Her er forresten ett bilde jeg tok hos fotografen forje onsdag, elsker alle bildene og gleder meg til resten kommer! Har ett til allerede, men jeg venter litt med det. Denne photoshooten ble så bra, er kjempe fornøyd med alle bildene, også håper jeg han vil la meg komme tilbake for å ta enda bedre bilder! Blir bare bedre for hver gang. Øvelse gjør mester.

  Petter Bortne (NETTSIDEN HER)


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Åpen snapchat

  • INNLEGG POSTET : 23.01.2018, 10:59

  Nå skal jeg for en gang skyld sette meg skikkelig godt inn i denne blogg verden. Jeg skal legge ut bilder og videoer til dere på en egen snapchat konto for bloggen og jeg skal oppdatere bloggen oftere. Dette må jeg jo få til, spesielt siden snapchat er på telefonen og den har jeg jo med meg overalt, haha! Gleder meg til å begynne skikkelig med snapchat brukeren, dere må bare følge meg! Alle som vil skal få lov. Idag skal jeg på møte med nav og så skal jeg faktisk ingenting, så da tenkte jeg å shine leiligheten, få fikset litt bloggreier og få fikset litt på meg selv. Bare en kjempe chill tirsdag, håper alle sammen får en fin dag! ♥Brukernavnet mitt på snapchat er "anneablogg" 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Gode og luftige boller

  • INNLEGG POSTET : 21.01.2018, 12:47

  Jeg sa jo torsdag kveld at jeg skulle lage boller og legge ut oppskriften, så glemte jeg alt og bloggen ble først husket i dag. Beklager det! Men her er i alle fall oppskriften. Bollene er best når de er nylagde, etter en dag blir de litt for faste og seige. Men jeg skal definitivt bruke oppskriften igjen. Jeg doblet oppskriften og fikk 19 boller til sammen da. 

  INGREDIENSER

  ♥ 450 g hvetemel

  ♥ 50 g sukker

  ♥ 1/2 pakke fersk gjær

  ♥ 2 klyper salt

  ♥ 3 ts kardemomme

  ♥ 2 dl helmelk

  ♥ 1 stort egg

  ♥ 75 g romtemperert smør i terninger

  ♥ 1 stk egg til pensling

  Jeg brukte en kjøkkenmaskin sånn at deigen fikk eltet skikkelig godt og jeg slapp alt det harde arbeidet, haha! Du starter med å blande alt det tørre, altså hvetemel, sukker, gjær, salt, kardemomme. Gjæren smuldret jeg oppi alt. Pass på at du ikke får salt oppå gjæren, salt dreper gjær.

  Pisk sammen melk og egg og varm opp til litt under lunkent, ca. 30 grader. Hell melk/eggblandingen sammen med de tørre ingrediensene og elt med eltekrok i 10-15 minutter på lav hastighet til deigen slipper bollen. Hvis du synes deigen er tørr så kan du ha i litt, altså bittelitt, mer melk.

  Når det har gått 10min tar du romtemperert smørterninger oppi. Når du har tilsatt alt skal deigen elte i 10-15min til. 

  Smør en bolle med litt olje og ha deigen oppi. Dekk med plastfolie og la deigen heve. Jeg tok deigen på badet på varmekablene så den hevet fortere. Den skal i alle fall bli dobbel størrelse, ca.1time. 

  Når deigen er ferdig, knar du den litt på kjøkkenbenken med litt mel på hendene og benken. Rull den ut som en pølse og skjær opp biter som du ruller i hendene. Vil du ha skillingsboller må du flate deigen ut i en firkant, så flatt som du kan. Smøre på smør og strø på med kanel og sukker. Så ruller du deigen og skjærer opp. Du legger de på en form og trykker de lett ned. 

  Dekk med plastfolie og la etterheve i ca. 30-40 minutter eller til du ser at bollene har blitt store og fine. Så er det bare til å pensle de med egg og steke på 180 grader i ca. 15-18 minutter. 


 • Publisert i kategorien Oppskrifter
 • Mummikopp

  • INNLEGG POSTET : 18.01.2018, 20:05

  Til bursdagen min var jeg så heldig å få mummikopper av mamma og pappa, jeg fikk to 2stk, den rosa hadde jeg allerede ønsket meg siden den er så meg! Og så fikk jeg vell månedens kopp i tillegg mener jeg det var, elsker koppene allerede! Lage kaffi og te på de hver dag. Også er de så fiiiiine. Skal nok begynne å samle på de en dag jeg har råd til en sånn hobby, haha!

  Uansett, jeg lever og jeg kommer meg gjennom hverdagen sakte men sikkert. Nå skal jeg straks lage store og gode hveteboller, eller kanskje til og med schillingsboller, vi får se! Det er lenge siden jeg har spist det og laget det så nå gleder jeg meg. Kan dele oppskrift med dere seinere. Håper alle har hatt en fin dag så langt ♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Enda en våken natt

  • INNLEGG POSTET : 17.01.2018, 02:36

  Vet dere, jeg var faktisk tenkt å skrive ett klage innlegg om tankene mine til dere. Men så kom jeg halvveis og følte at alt ble dumt, for jeg tok sånn på vei for ingenting. For plutselig begynte jeg å tenke på en person som gjør meg generelt veldig glad. Jeg begynte å tenke på alt vi skal gjøre i år, allerede før sommeren. Jeg gleder meg så mye til å se denne personen igjen. Likevell, jeg sitter jo her våken nå, burde egentlig sove for i morgen skal jeg gjøre ganske mye som krever mye av meg... Så nå har jeg smurt aromaolje under nesen for å slappe av og sovne lettere, skal bare kjefte på kattene før de raserer alt i leiligheten med lekingen dems. Haha, håper alle har hatt en fin dag, uke, eller at dere får en fin dag og uke! ♥


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Nye treningssko

  • INNLEGG POSTET : 09.01.2018, 21:43

  Disse fine og gode skoene fikk jeg til jul av mamma og pappa, elsker de! Sammen med de så har mamma meldt oss begge på ett løp i Bergen på 10km i februar så her må jeg få kondisen opp igjen. Så da gikk jeg opp og ned Norges bratteste fylkesvei med disse skoene, super deilige å gå med så tror ikke det blir vanskelig å trene fremover! De er jo også super fine da. Liker ikke lilla egentlig, at all. Men denne likte jeg, kombinasjonen med det turkise og lilla var så bra at jeg ikke tenkte over at jeg ikke liker lilla engang, haha! Anyways, nå sitter jeg for første gang siden jeg flyttet hit i stuen. Jeg bruker faktisk stuen, haha! Tv´n er jo på soverommet så da ligger jeg mye heller i sengen og ser på serie, men nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle jobbe litt med diverse ting. Har også farge i håret og musikk på! I morgen blir det ny photoshoot med samme mann som sist, gleder meg masse og sitter nå og planlegger sminke, hår og klær, eller ingen klær, who knows! Håper alle har hatt en super dag i dag ♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • My favorite day it CATURDAY

  • INNLEGG POSTET : 08.01.2018, 15:59

  I dag fikk kattene nytt halsbånd navneskiltene dems som jeg kjøpte for en god stund siden. Blackie er jo ikke vandt til halsbånd i det hele tatt så hun klikket litt på kjøkkengulvet i dag, haha! Sunshine bryddet seg ikke så mye, hun har jo brukt halsbånd og skilt i noen mnd allerede. Nå venter jeg bare på besøk av Malin, vet ikke om jeg har fortalt det før men visste dere at tattoveringen min på låret er av meg og hun? Er vell den mest meningsfulle tattoveringen jeg har utenom den skriften på armen. 

  Sto opp elleve i dag og tok en kopp kaffi som jeg gjorde før, må begynne å få inn igjen rutiner. Fikk jo ikke trent i dag da, det var jeg for treig på, dessuten har jeg ikke spist mer enn noen gram grøt i dag så trening er vell ikke så lurt i dag. Prøve igjen i morgen! Ellers har jeg rukket å levere papirer hos NAV, så nå får jeg kanskje råd til å leve denne mnd og. Nei, håper alle får en super ettermiddag/kveld ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Navy blue nails

  • INNLEGG POSTET : 07.01.2018, 18:51

  Idag har jeg ikke gjort noe annet enn å sove til to, spise frokost, fikse negler i to timer og så vaske og rydde leiligheten og rydde vekk julen! Har hatt en litt effektiv dag egentlig. Endelig er det hvitt og fint i leiligheten, eneste med farge på nå er kubbelysene som er røde. Haha! Best med en hvit og lys leilighet synes jeg. Anyways! Ble veldig fornøyd med neglene, har i dag kun brukt gele, noe som egentlig ikke holder så godt på meg men siden jeg er arbeidsledig uansett og ikke kommer til å bruke fingrene til noe så holder nok gele litt lengre denne gangen. Hva synes dere om neglene? Nå må jeg spise middag, håper alle får en fin kveld ♥


 • Publisert i kategorien Looks
 • Fun with friends

  • INNLEGG POSTET : 06.01.2018, 22:31

  Som sikkert noen har fått med seg, så var jeg hos Silje på fredag. Utrolig koselig å se hun igjen! Snakket om alt mulig og så såg vi på Askeladden i Dovregubbens Hall. Aldri sett den før og er ikke spesielt fan av norske filmer generelt men denne filmen likte jeg! Tok med meg kameraet så Silje kunne se litt nærmere på det da hun har bestilt seg modellen under min. Så da knipset vi likegreit noen bilder for dere. Men etter 500 bilder ble vi så lei at vi endte opp med det nederste bilde, haha! I dag har jeg bare lagt slakt i sengen og slappet av foran tv´en som vanlig. I morgen tenkte jeg å fikse neglene mine så da får dere i alle fall ett innlegg om negler i morgen, haha! Håper alle har en super bra lørdag ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • HappyHappyHappy

  • INNLEGG POSTET : 05.01.2018, 13:36

  Tror ikke jeg har hatt en så bra på mange mnd. Fikk en søt god morgen snap av godgutten og da var hele dagen fin. Nå skal jeg snart til Silje, bare for å snakke sammen og catche up tapt tid rett og slett. Det blir koselig! Måtte ta bilder med Blackie i dag og, var så fin sol der jeg sto og tok bilder og følte øynene til Blackie, eller hun generelt hadde blitt veldig fin i det lyset. Sunshine er blitt for stor til å kunne holde på mens man tar bilder, det har hun ikke tålmodighet til! Jeg rakk jo ikke noe av det jeg sa jeg skulle gjøre i dag, så på mandag blir det trening, nav og levere nøkler tilbake på jobben. Var altfor lat i dag, haha! Typisk. Håper alle har en fin dag i dag og nyter solen eller hva enn vær dere har, til det fulleste. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • New years dress

  • INNLEGG POSTET : 04.01.2018, 15:59

  På nyttårsaften i år gjorde jeg ikke noe spesielt. Jeg chillet hos noen venner og koste meg skikkelig, nøt fyrverkeri og selskapet. Skulle egentlig på en fest, men fikk ikke denne kjolen før nyttårsaften så da gadd jeg ikke. Fikk den i forigårs da, den passet meg perfekt og jeg elsker den! Så behagelig å gå med. Veldig tøyelig og sitter veldig fint inntil kroppen. Puppene vises ikke når man bøyer seg heller, hihi. Du finner kjolen HER. Idag har jeg bare chillet i sengen med risgrøt og serie. I morgen tenkte jeg å prøve meg på trening og så må jeg handle litt mat og gå innom nav. Håper alle har en fin dag.

  PS: Kjærligheten er bra igjen♥


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Kjærlighet

  • INNLEGG POSTET : 03.01.2018, 16:31

  Kjærligheten er tung. Det er den som er grunnen til at jeg ikke har det så bra egentlig. Nå som jeg trodde jeg skulle få livet på stell og bli sammen med drømmemannen. Hva skjedde? Jo, jeg ødela alt og nå snakker ikke han til meg lengre. Hvordan føler jeg meg? Skikkelig dårlig og råtten. Jaja, godt nyttår. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • 1.-2. Juledag

  • INNLEGG POSTET : 03.01.2018, 15:03

  Lenge siden sist nå, shit. Julen min var ikke sånn super bra, bare fordi jeg ikke har det så bra med meg selv. Ellers var julen fin. Men merket at jeg sleit ekstra mye i julen, det var sikkert 5 kriger samtidig inni meg hver eneste dag. Kanskje det har noe med at jeg feiret forje jul sammen med eksen, og det var så bra. Også har det vell veldig mye å gjøre med alt som har skjedd i året som har gått. Jeg har det fortsatt ikke sånn super bra, men jeg prøver. Har i alle fått vite at ingenting er gale med hjertet mitt, jeg må bare sjekke stoffskiftet 2-3 ganger i året. Og det går fint! Jeg har stort sett sovet hele julen, og det har vært deilig men nå skal jeg begynne på hverdagsrutiner igjen. gøy og chill i helgene og i ukedagene blir det skikkelig mat og trening. Fortsatt arbeidsløs så det må jeg få ordnet på en eller annen måte.

  Uansett, her er det jeg gikk med første og andre juledag. Kjøpte ett nytt skjørt til denne anledningen, skjørtet er fra BikBok og er super behagelig! 


 • Publisert i kategorien Blogg