hits
Lipstick wanties

 • INNLEGG POSTET : 31.01.2016, 16:01

Jeg er virkelig uoppfinsom i dag, så det blir bare til at jeg viser dere mine lipsticks wanties, for ja, jeg har noen wanties i den kategorien! Disse tre har jeg lenge ønsket meg, men de er så utrolig dyre! Jeg forstår hvorfor da, de er jo sykt fine, bare se på designet! Hadde jeg hatt en del millioner i baklommen hadde jeg kjøpt mange Christian Louboutin leppestifter og hengt de opp i juletreet! Men det har jeg dessverre ikke, hahaha, man kan jo drømme! Men jeg er nok på vei siden jeg vant 30kr i lotto i går, hoho! Christian Louboutin kan du finne HER. Dior Addict Fluid Stick kan du finne HER. Michael Kors kan du finne HER. Nettet her jeg er, er litt opp og ned i dag, med det mener jeg at det går av og på hvert 2.min... Så jeg håper dere forstår at bloggingen blir bare dårlig da! Jeg får rett og slett ikke lov at internettet. Åååh, bloggerens store verdens problem er jo nettopp at internettet ikke vil være venn med deg, ikke sant?! 

#leppestift #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #lipstick


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Skjørt fra SheIn

  • INNLEGG POSTET : 30.01.2016, 15:08

  Ville bare tipse dere om ett fantastisk fint skjørt jeg bestilte på SheIn! Herregud, jeg bruker aldri skjørt. Da mener jeg aldri! Men har veldig lyst til det, da jeg synes det ser så sofistikert ut ! Så for en stund siden bestilte jeg noe jeg tenkte kunne bli ett super fint skjørt som jeg kunne bruke! Og det var, jeg er sykt overrasket. Dette er ikke det første jeg har kjøpt fra SheIn, har kjøpt en del andre klær, og jeg har vært fornøyd hver gang!

  Nå sitter jeg faktisk på bussen med en pratesyk kjæreste så jeg kommer alltid ut av det jeg skriver! Men ja, noen som ble hardt rammet av stormen i går eller? I så fall håper jeg dere har det godt nå og ingen store skader er skjedd! Her skjedde det ikke noe spesielt før klokken fire i natt da tordnet og lynte det og pøste ned og blåste. Strømmen gikk faktisk og ett lite minutt! Vi var nok heldig i forhold til mange andre... Jaja! HER finner dere skjørtet! Utrolig fint! Jeg har skjørtet i størrelse M, bruker vanligvis L i bukser, håper det hjalp dere som kanskje vil ha skjørtet!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Kat Von D, Anastasia eller Sleek?

  • INNLEGG POSTET : 29.01.2016, 10:00

  Nå i det siste har hatt muligheten til å teste tre forskjellige konturerings paletter og tenkte jeg skulle komme til dere å si hvilket jeg synes var best og hvorfor. Håper dere får et lite innblikk i hvilket jeg synes er best og hvorfor! 

  Kat Von D: Kat Von D sitt kontur palett er uten tvil det jeg elsker best, det er så pigmentert at jeg er redd for å duppe kosten for mye nedi! Palettet har perfekte farger, både kalde og varme. Jeg har brukt både varme og kalde farger og kan si jeg merker stor forskjell, jeg er mest glad i de kalde fargene da. Det blir ikke flekkete, altså blir det en fin kontur uten at du trenger å prøve så ekstremt bra! Eneste dumme med dette palettet er at om du går tom for en farge må du kjøpe hele palettet på nytt da du ikke kan kjøpe refill av en farge, det er også ekstremt dyrt da du må kjøpe dette gjennom sephora.com eller på sephora ett annet sted i verden, det finnes ikke i Norge rett å slett. Du kan finne det HER.

  Anastasia: Anastasia er veldig likt Kat Von D sitt, men det er ikke like pigmentert og du må bygge opp fargen. Jeg er ganske skuffet siden dette koster nesten 700kr, jeg forventer jo at det skal være kjempe bra når det koster så mye! Jeg bruker dette ofte uansett i frykt for å få tom for Kat Von D sitt, for som dere ser er det ganske snart tomt... Det som er bra med Anastasia sitt kontur kitt er at det er en highlight farge i, den er bare nydelig og blir brukt ofte fra min side! Du kan også fylle på en og en av fargene etterhvert som du går tom og du kan få det i Norge! Men som sagt, det er ikke like pigmentert. Synes også at de bruke fargene blir litt flekkete på meg uansett hvor mye jeg blender! Du kan få det kjøpt HER.

  Sleek: Sleek er jo ett ganske billig merke da, så hadde ikke store forventninger til dette, men det overrasket meg. Det er faktisk ganske pigmentert til tross for den billige prisen! Du blir heller ikke flekkete at dette. Sleek har jo nettopp kommet ut i HM sine butikker, og jeg ble så glad for det! Jeg hamstret en god del fra Sleek for å si det sånn. Highlight fargen er også suuuuper fin! Den blir brukt så ofte jeg husker på det. Dette palettet må du kjøpe helt nytt om du går tom for en farge, men siden det er såpass billig ser jeg ikke hvorfor det vil bli ett problem! Det er fin farge, her har jeg faktisk i Medium selv om jeg kanskje skulle hatt Light, men men! Jeg har ikke egentlig noe dumt å si om dette, det er såpass billig at å si at det ikke er super pigmentert som Kat Von D sitt blir for dumt. Sleek har også dette palettet med en blush i og! Jeg finner ikke Sleek i nettbutikk, men den er nok i din lokale HM butikk! 

  Filippa og Safir ble vinneren av giveawayen min! Gratulerer til de ♥  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #contour #kontur #anbefaling #review


 • Publisert i kategorien Review
 • Soft cut crease - video

  • INNLEGG POSTET : 28.01.2016, 10:00

  Om dere går innpå youtube på videoen står det under videoen alt som ble brukt om du ikke får det med deg! HUSK Å SKRU PÅ HD♥

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #video #sminkevideo

 • Publisert i kategorien Video
 • Soft cut crease

  • INNLEGG POSTET : 27.01.2016, 13:46

  Idag tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt! Nemlig en cut crease, det er super vanskelig! Her gjelder det å være nøyaktig. Jeg har laget en video når jeg gjør dette, men den kommer ikke opp før i morgen! Jeg må øve litt mer på dette da, men det var fun! Tok meg faktisk 36 minutter å gjøre dette, så jeg har en lang redigerings prosess forann meg! Har noen av dere prøvd dette før?
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #thebalm #inglot #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Makeup INSPIRASJON

  • INNLEGG POSTET : 26.01.2016, 15:54

  Trengte litt inspirasjon selv siden jeg bare går her hjemme om dagene og venter på at noen arbeidsplasser vil ha bruk for meg eller gi meg en sjangse, så tenkte jeg bare hvorfor ikke sette sammen en collage til dere og! Likte veldig godt den rosa øyenskygge looken selv, men jeg har ikke så fine rosa farger, hahah, får vell vente til jeg får kjøpt fargerike øyenskygger. Men dette fikk meg i alle fall til å ville sminke meg litt mer de neste dagene!

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #inspirasjon 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Pixi Mattelustre Lipstick

  • INNLEGG POSTET : 26.01.2016, 10:00

                                                                                                                                         Samarbeid med Eleven.no
  Jeg er månedens eleven Girl, besøk bloggen til eleven HER for å se hvordan du kan bli en du også.
  Jeg har sammen med Eleven valgt ut noen produkter som jeg fikk lov til å teste ut for meg selv, for dere og for Eleven. Jeg har gledet meg masse til å fortelle dere om dette og nå kan jeg endelig det! Jeg har fire andre produkter som må testes, og jeg gleder meg masse! Dette er jo bare super gøy for både meg og dere som leser min blogg, håper jeg i alle fall, hehe! Jeg har blandt annet ansikts- og kropps produkter som må testes, ansiktsproduktene vil jeg vente en stund med før jeg legger noe ut om siden man må teste hudpleieprodukter helst noen uker før man bedømmer dem! Men kroppsproduktene skal jeg få blogget om så snart jeg har testet dem! 

  Jeg fikk denne i posten i går, å herregud jeg er frelst. Denne har vart i flere timer og jeg har spist flytende greier, jeg har drukket masse, sleiket meg på leppene, prøvd å vaske den av med vanlig håndsåpe og vann. Men den satt uansett! Jeg er bare overrasket over hvor god denne var. Trodde helt ærlig at denne ikke skulle være så god i og med at jeg aldri egentlig har hørt om merket Pixi, men denne er jo super god! Den har en fin farge, er ikke matt noe som betyr at den tørker ikke ut leppene, men den er heller ikke altfor kremete! Den er super enkel å påføre og! Den er litt dyr, men jeg vil si det er verdt det om du vil ha en leppestift som varer dagen ut uansett hva! Du kan finne den HER.

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #pixi #samarbeid #eleven


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Hudsminke rutine - video

  • INNLEGG POSTET : 25.01.2016, 15:16

  Lagde enda en ny video til dere jeg! Tror jeg begynner å få teken på dette nå. HUSK Å SKRU PÅ HD.

  Husk giveawayen! Vinneren blir trukket på onsdag♥


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #video #sminkevideo #foundation 

 • Publisert i kategorien Video
 • How 'bout them APPLES? Anbefaling

  • INNLEGG POSTET : 25.01.2016, 10:00

  Nå har jeg fått testet ut dette blush palettet en del ganger, på meg selv og andre! Og jeg må si jeg elsker det. Det er perfekt for en hverdagsblush uten å måtte overdrive! Den har jo masse forskjellige farger så det blir enkelt å sminke andre med forskjellig hudfarge og! Så langt er mine favoritter Cider og Candy til min hvite hud! Jeg bruker denne selvfølgelig før all pudder som skal på huden siden disse er krem produkter. Jeg har ikke prøvd produktene på leppene, men det tenker jeg nok at jeg skal gjøre engang! Kommer vell en update i dette innlegget når det er gjort. Blushene varer hele dagen og selv om du påfører vanlig pudder over går den ikke vekk, den blir svakere om du har påført for mye selvfølgelig! Blushene er enkle å blende ut, noe som selvfølgelig er ett stort pluss! Begynner å lure på om The Balm begynner å bli mitt favoritt merke! Har ingen dårlige erfaring så langt. Jeg påfører blushene med en liten stippling børste fra Zoeva. Jeg bruker ikke noe form for pudder blush oppå da jeg føler det er nok med krem! Man skal jo helst ikke overdrive med blush heller. Du finner palettet HER.


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #thebalm #produkt #review


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Yesterdays makeup

  • INNLEGG POSTET : 24.01.2016, 13:48

  Beklager for så sein oppdatering også har jeg bare ett mobilbilde! Min dag i dag er ikke super for øyeblikket pga noen private ting, så jeg tror ikke jeg vil være i "humør" til å blogge noe særlig i dag. Men gårsdagens sminke kan jeg i alle fall vise! Jeg gikk for en ganske mørk look i går, og jeg elsket det! Jeg har forresten skrevet en update på liquid lipsticken fra Gerard Cosmetics HER. Øyenskyggene er kun Makeup Geek skygger, de er mine absolutte favoritter! Highlighteren jeg bruker er Becca Champagne pop, den er bare helt nydelig! Ellers da, har dere hatt en fin fin helg? Og har dere husket å vaske sminkekostene deres? For det har jeg! 

  HUSK GIVEAWAYEN! Vinneren blir trukket på onsdag! 


  #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #makeupgeek #gerardcosmetics


 • Publisert i kategorien Looks
 • Gerard Cosmetics - review

  • INNLEGG POSTET : 23.01.2016, 13:26

  Ja, nå har jeg swatchet leppestiftene jeg fikk fra Gerard Cosmetics. Prøvd de to lyseste i går og jeg elsket de. De holdt liksom hele dagen selv om jeg hadde spist så jeg kommer nok til å kjøpe flere av disse! Idag skal jeg prøve den mørkeste for i dag skal jeg på fest sammen med Patzy og Silje! Det blir jo kjekt. Den mørkeste heter Ruby Slipper og den i midten heter Serenity, disse to er liquid lipsticks, er enkle å påføre og varer lenge og de tørker matt, noe som også gjør at de varer lengre! Jeg er i alle fall helt frelst av liquid lipsticks. Den rosa heter Vintage Rose og er en leppestift. Denne var også veldig god og er super fin på leppene! Varer lenge den også. Denne er ikke matt, mer buttery, jeg elsker det så lenge den ikke er altfor bløt! Heheh. 

  UPDATE: Jeg prøvde den mørke en kveld jeg skulle ut, hadde den på i mange timer, og jeg begynte å merke at den var bare altfor tørr. Den sugde ut all fuktighet i leppen min og jeg så ut som en som hadde smurt crayon på leppen, en crayon som var tørr og klumpete. Denne var også glitter i (?) Noe som gjorde den styggere enn vanlig. Jeg ble egentlig veldig skuffet for å si det sånn! Jeg elsket leppestiften, men ikke denne liquid lipsticken som tørket matt. Den ble for tørr og ekkel for meg! 

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN ♥  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetblogg #gerardcosmetics 


 • Publisert i kategorien Review
 • Heartbreaker (HOL)

  • INNLEGG POSTET : 22.01.2016, 13:00

  Idag ser håret mitt mye bedre ut, takker for det! Har bare dusjet og brukt lillashampoo, så det lover godt! Ellers ville jeg gå for en veldig varm og kul look i dag. Brukte faktisk den røde HM skyggen jeg kjøpte for en stund siden, og jeg føler den ble egentlig ganske bra! Og her har jeg på meg Heartbreaker vippene fra House of Lashes, de var nyyydelig! Litt vanskeligere å ta på, men ellers var de helt fantastiske. Idag skal jeg reise til Arna og være med Silje og Patzy, skal faktisk sove hos Silje hele helgen! Hahah, skal selvfølgelig oppdatere dere uansett ♥ Kommer en review på leppestiftene fra Gerard Cosmetics i morgen! 

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN ♥  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty#skjønnhetsblogg #makeupgeek #hm #gerardcosmetics


 • Publisert i kategorien Looks
 • Gerard Cosmetics

  • INNLEGG POSTET : 22.01.2016, 10:00

  Endelig kom de, de jeg har ventet på så lenge. Gerard Cosmetics leppestift og to liquid lipsticks, omg. Se så fiiine! Skal heller gjøre en swats til dere en annen dag når jeg skal bruke de. Nå må de få varme seg opp! Stakkars har vært i postkassen ute i 5- grader i 2 timer... Neida. Designet er jo drit fint! Det kan jeg si! Skal heller skrive litt mer om hvordan de er på leppen osv en annen gang. ♥

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN   #sminke #makeup #gerardcosmetics #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #leppestift


 • Publisert i kategorien Nytt
 • Bryns tutorial

  • INNLEGG POSTET : 21.01.2016, 15:00

  Åååå, så gøy! Nå føler jeg at jeg fikk til videoen skikkelig og jeg snakker til dere! Beklager min smålig kleine stemme, men det får gå. Er bare sånn jeg er! Håper virkelig dere liker videoen. Nå fikk jeg også til å fokusere ting! Måtte bare ha hånden bak først, hahah. Husk å skru på 1080p HD!!

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN♥


  #sminkevideo #brynstutorial #makeup #sminke #skjønnhet #video #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Video
 • Bryns tutorial, yes or no?

  • INNLEGG POSTET : 21.01.2016, 10:47

  Ja eller nei? Kan lage den i dag og laste den opp i morgen! Kun om det er noe dere vil se da, selvfølgelig.♥ Da skal jeg se om jeg ikke tørr å snakke litt med meg selv og, hahah, det blir nok litt kleint, jeg er ikke flink forann ett kamera! 

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN 

  #sminke #makeup #tutorial #video #hjelp #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Hairtalk

  • INNLEGG POSTET : 20.01.2016, 19:48

  Det er sikkert mange som har gode erfaringer hos frisører, men jeg har kun dårlige, ikke på klipp, men på farge. Jeg som ikke har peiling på hår kan farge mitt hår bedre enn frisører som har gått på skole for å lære nettopp dette å farge og klippe. Jeg skulle ha grått hår. Jeg hadde litt blått og gult her og der, men forventer virkelig at en frisør skal kunne fjerne dette, spesielt siden jeg satt 4 og en halv time i stolen. Men nei, det er i stedet blitt nye gule flekker, og blå fargen er sterke, HOW? Jeg er så irritert nå og kan ikke tro at jeg betalte så mye for dette. Dette er ikke første gangen! Nå må JEG fikse opp i feilen og bruke enda mer penger noe jeg selvfølgelig ikke har. I tillegg til dette så er laderen til telefonen jeg kjøpte for litt siden uoriginal og nå ødelagt så jeg har ikke lader og ikke penger til å kjøpe ny lader. Dere skulle bare visst hvor mye andre problemmer jeg hadde med den telefonen! Jeg har blitt svindlet av frisør og en dude på Finn. Svindlet, typisk min uflaks, det måtte jo skje engang i tiden ikke sant? Takk til min kjæreste som hadde en ekstra lader. 

  Sorry, her måtte jeg lette på litt frustrasjon! Første bilde er før for noen uker siden riktignok, og andre bildet er nå. Ja det er litt jevnere, men jeg ville ikke ha en gul lugg! 


  #hårsnakk #frisør #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Siren (HOL)

  • INNLEGG POSTET : 20.01.2016, 13:30

  Idag hadde jeg veldig lyst til å gå med en rosa leppestift, fikk litt panikk når jeg innså at jeg ikke hadde noen rosa leppestift, men så roet jeg meg når jeg fant ut at jeg hadde en! MAC Viva Glam Miley Cyrus Amplified har jeg på leppene! Denne er utrolig kremete, noe jeg egentlig ikke liker. Eneste grunnen til at jeg kjøpte den var fordi det var Miley Cyrus sin, sååå, ja. Som dere sikkert forsto nå så elsker jeg hun, hun er mitt store idol og har vært det i mangen år. Men uansett, Leppestiften er for kremete så jeg må gå til innkjøp at en matt rosa leppestift snart! Nå sitter jeg forresten sikkert hos frisøren, siden jeg endelig skal få stusset håret og farget det i en farge. Det er noen år siden jeg hadde en farge i håret så det blir spennende! Hahaha, ja, jeg har alltid hatt rundt 2-4 forskjellige farger i håret, men de har vært så like at det er kun jeg som har sett det, men nå ser dere vell at det er to farger i? Det skal fikses! Bilder av håret kommer seinere! Herregud ser dere vippene?! Dette er Siren fra House of Lashes, jeg elsker de! Kommer til å behandle dem som unger bare for å ha de lengst mulig!   #rosa #MAC #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Looks
 • Ebay - Guide til vipper

  • INNLEGG POSTET : 19.01.2016, 14:00

  Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut litt tips til vipper man kan kjøpe på ebay for en billig penge, og at du får det du skal ha da selvfølgelig! Her er noen vipper jeg elsker selv! 1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. 6 HER. 7 HER. 8 HER. 9 HER.

  Ps: Jeg bruker Duo vippelim som du får kjøpt på kicks, cubus o.l. 

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN ♥

  ♥. Husk å se etter om selgeren er politelig eller ikke. Det ser du ut ifra feedbacken, er det 97% good feedback er det greit, er det top rated selger med stjerne og alt, kan du i hvert fall stole på den selgeren! Om du finner en som ikke har solgt noe særlig, eller som har men har veldig mange dårlige feedback kan du ikke stole på den. Du kan jo selvfølgelig prøve, men jeg råder deg til å holde deg unna de! 

  ♥. Om du ikke liker når de er harde anbefaler jeg deg å leite etter vippene som har hvit "tråd" eller som er av mink. Jeg selv foretrekker de da disse er super enkle å påføre og billige og gode å ha på! Spesielt de med mink hår, de er ekstra myke og behagelig. 

  ♥. For ett førstegangs kjøp vil jeg anbefale å kjøpe store pakker om ganger. Prøv deg litt frem og finn dine favoritter! Vippene er ikke så dyre heldigvis, så her kan man ha råd til å tabbe seg ut litt. Men pass på at det er top rated selger! 

  #ebay #vipper #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #ebayguide


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Get ready with me - video

  • INNLEGG POSTET : 19.01.2016, 10:00

  Ja, videoen er ikke akkurat topp kvalitet og ikke det beste, ingenting jeg viste frem til kameraet ville fokusere, og da ble da bare full speed gjennom alt, men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan! Slutten med vippepåføringen og mascara kom heller ikke med da kameraet sluttet å filme, kjipt! Men men. Bedre lykke neste gang, kanskje! Nå får dere jo også min youtube kanal som har vært med meg gjennom mange år, så er nok noen flaue videoer der og... Kos dere!

  Face:
  Jeg bruker Nyx Angel Veil primer i hele fjeset, deretter bruker jeg Urban Decay Naked Skin foundation sammen med Urban Decay Naked Skin concealer og påfører dette med Real Techniques Sponge. Jeg setter alt dette med Nyx HD finishing powder med Real Techniques setting brush. Deretter bruker jeg Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade i fargen Medium Brown sammen med Zoeva 322 Brow Line. Kosten jeg bruker til å koste bryna på plass er bare en som er kjøpt på ebay. Jeg setter brynene med Loreal Brow Artist Plumper i fargen Medium/Dark. For en soft kontur bruker jeg Kat Von D Shade & Light Contour palettet mitt, og bruker fargen Subconscious, jeg bruker Real Techniques Blush Brush til dette. Så bruker jeg min fine highlight combo, nemlig Mac Mineralize Skinfinish i Lightscapade og The Balm Mary-Lou manizer, jeg bruker Zoeva 105 Luxe Highlight børsten til dette. Og så prøvde jeg The Balm How' bout Them Apples? idag, brukte Cider i dag, nyyydelig farge! Brukte Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek børsten til dette. 

  Eyes: 
  Palettet jeg brukte i dag er The Balm Nude Tude palettet, helt fantastisk akkurat som Nude Dude palettet. Først påførte jeg en primer, nemlig The Balm Put A Lid On It. Deretter brukte jeg Fearless over hele øyelokket, denne skyggen er fra Nude Dude palettet, jeg brukte Zoeva 222 Luxe All Over Shader til dette. Så brukte jeg Sultry fra Nude Tude palettet i creasen, jeg påførte og blendet denne fargen med Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten min, husk å blende godt! Derettet påførte jeg Seductive fra Nude Tude palettet over øyelokket, da brukte jeg Makeup Mekka Blending Brush 201 kost. Etter dette blendet jeg creasen igjen så ikke den nye fargen skulle ha noen harde kanter i creasen, bruke da Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten, jeg brukte ikke mer skygge da! Deretter brukte jeg Seductive igjen under øynene, jeg brukte Zoeva 226 Smudger børsten til dette. Brukte også Sultry under øynene igjen bare for å blende ekstra godt og da bruker jeg Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten. Jeg bestemte meg i siste liten for å ta litt svart på i ytterste delen av øyet, brukte da Serious fra Nude Tude palettet til dette, da brukte jeg Makup Mekka Blending Brush 201, jeg blendet det sammen med de andre fargene med Zoeva 221 Luxe Soft Crease børsten. Så brukte jeg Inglot AMC Eyeliner Gel og lagde en tynn liner sammen med en kost jeg har funnet på ebay. Jeg bruker så YvesSaintLaurent Dessin Du Regard Eye Pencil Waterproof i våtlinjene på øynene. 

  IKKE GLEM GIVEAWAYEN ♥


  #sminke #makeup #video #sminkevideo #skjønnhet #beauty #skjønnhetblogg #nybegynner


 • Publisert i kategorien Video
 • House of Lashes

  • INNLEGG POSTET : 18.01.2016, 17:09

  Når jeg kom hjem ventet disse to vippene på meg, og herregud så fine! Jeg er forelsket i det allerede og gleder meg masse til å teste de. De var litt dyrere enn ebay vipper, men jeg ville teste disse siden jeg har så masse om de! Noen av disse er kommet inn på HM, men ikke alle, og ikke de fineste i min mening, derfor måtte jeg heller bare bestille disse to på HouseofLashes sin hjemmeside. Du kan finne Heartbreaker HER, og Siren kan du finne HER. De tok 4 arbeidsdager å få de for meg. Du kan bestille 3 par av disse vippene for 9 dollar og få fri frakt og du slipper å tenke på toll siden totall prisen blir under 350kr da. Bestiller du for mer enn 350kr må du være klar over at den kan komme toll i posten for å få pakken hentet! 


  #houseoflashes #vipper #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Nytt