Black makeup

 • INNLEGG POSTET : 09.09.2017, 20:05

Nå skal jeg snart ut igjen på fest, med andre folk i dag da, haha! Festen i går var drit bra, perfekt og alt var super bra. Våknet rundt tolv i dag og spiste litt og tok bussen hjem igjen for å hente skittentøyet mitt for så å gå igjen. Gikk da ca.900m rett oppover for å komme meg til mamma og pappa, som av en eller annen grunn valgte å bo på toppen av Norges bratteste fylkesvei. Haha! Godt trening dagen derpå da. Fikk vasket en maskin med klær før jeg måtte hjem igjen og møte en fyr, og nå har de siste 2 timene bare sminket meg og dusjet og drukket litt. Gikk for en helt svart øyenskygge i dag, fordi hvorfor ikke, haha!


 • Publisert i kategorien Looks
 • Blue-grey makeup

  • INNLEGG POSTET : 08.09.2017, 17:24

  Nå skal jeg snart fly uten dørene, neida, jeg skal gå ut dørene. I alle fall, skal snart på fest med Malin som sikkert blir sykt kjekt! Gleder meg til å se hun igjen. Og til denne fest anledningen har jeg da sminket meg en god del ekstra enn hva jeg pleier, må jo se pen ut for jenta mi ♥ Har også stæsjet opp ørene mine med litt pynt, haha! 


 • Publisert i kategorien Looks
 • All blue

  • INNLEGG POSTET : 05.04.2016, 14:10

  Jeg visste bare at jeg ville ha blått i sminken i dag, så here you go. Alt er blått utenom trusen og bh'en min i dag, haha! Elsker looken, bare blå. Ikke så fantastisk kreativ, men annerledes i hvert fall!
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #blå #blåsminke #kreativ #pent


 • Publisert i kategorien Looks
 • Red party makeup

  • INNLEGG POSTET : 03.04.2016, 14:10

  Jeg må bare seriøst klippe håret mitt snart. Andre ser det ikke men det gjør jeg! Håret på den korte siden skal være ovenfor øret, nå ligger det over øret og plager liv skiten ut av meg. Men frisør er dyrt... Noen i Bergensområde som kan klippe meg gratis i helger? ♥ Hahah, jaja. Ellers gikk gårsdagen bedre enn forventet! Folk avlyste i siste liten selvfølgelig, ikke alle, men noen og noen ble syk. Men det kom folk og folk inviterte folk og plutselig ble det masse folk og god stemning! Alt i alt en god kveld som varte til fire i natt, haha! Vi har allerede fått ryddet og vasket og fått en god lukt i leiligheten igjen, så nå skal jeg nyte fri dagen min før jobb igjen i morgen, vi snakkes folkens! Og ja, her bruker jeg MakeupMekka sin bryns pomade, min nye favoritt! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Red lips

  • INNLEGG POSTET : 31.03.2016, 22:07

  Som vanlig "glemte" jeg vekk bloggen i dag. Neida, jeg har vært på jobb og så kurs til halv ni, så nå har jeg bare spist en veldig sein middag og besøkt huseier og deres nye valp! Valpen er så søøøøt, får så lyst på hund selv, haha! Men det må nesten bli en stund til nå. Jaja! Ellers er jeg dødsliten idag, har ikke sovet skikkelig hele uken, siden jeg flyttet egentlig, og nå er jeg drit lei. Håper virkelig jeg får sovet bedre i natt siden jeg enda har to dager igjen på jobb! 

  Den gode tingen i dag da var at jeg har fått noen tusen igjen på skatten, hoho, heldige meg! Første gang jeg får igjen på noe, jeg er alltid uheldig, nå har jeg riktig nok aldri vært med på å få igjen eller minus fra skatten da jeg kun jobbet ett helt år i fjord. Kan nesten vedde på at jeg går i minus neste år siden jeg var så heldig i år! Hahah, skjønner dere hva jeg mener eller? Nå ble jeg avbrutt av Torstein så jeg husker ikke helt hva jeg skrev her.. Jeg gidder ikke lese om igjen heller og
  skjønner det godt om dere ikke gidder å lese alt heller om mitt kjedelig arbeidsfulle liv.. Hahah, god natt! Leppestiften er forresten fra Revlon i fargen Love That Red. Ble så inspirert av Taylor Swift i natt.


  #sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon #leppestift


 • Publisert i kategorien Looks
 • Rynkene tyter frem og lilla hår

  • INNLEGG POSTET : 27.03.2016, 21:13

  Føler jeg ser skikkelig gammel ut på disse bildene, gudene vet hvorfor... Rynkene bare tyter frem, kan trygt si at jeg sliten etter flyttingen! Har ikke blitt mye søvn de siste nettene fordi det er så sinnsykt uvant å sove uten å høre noen utenfor... Bare det å våkne om morningen og gå ut i stuen uten å se at pappa sitter der er rart. For ja, han satt alltid i stuen hjemme når jeg våknet om morningen! Kaller det fortsatt mitt hjem, det er jo det, det er jo der mine foreldre og søsken bor og jeg selv har bodd i over 3 år.

  Ellers vil jeg bare si at
  ja jeg har fått lilla hår. Jeg glemte lillashampooen i håret i går når jeg dusjet fordi jeg... sovnet? Nei, jeg barberte beina mine og glemte vell egentlig alt. Hahah! Jaja, gått det vekk i noen dusjer. Har nettopp kommet hjem fra farmor og fikk en brus og karbonade så snill som hun er ♥ Gleder meg til brødskive med karbonade i morgen! Nå skal jeg legge meg ned i sofaen med resten av påskeegget mitt og brus og ser på Private Practice! Blir aldri ferdig med den serien! Noen som vet hvor mange sesonger det er? 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Pink Pink Pink

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2016, 14:28

  Åååh, jeg er så sykt fornøyd med sminken min i dag, virkelig. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gå eller hva jeg skulle gjøre, jeg visste bare at rosa var det jeg ville bruke i dag! Så her er kun rosa skygger og en gull farge som "highlight". Love it! Jeg har selvfølgelig laget en video til denne videoen, en skikkelig get ready with me video der jeg snakker gjennom hele greien. Grunnen til at jeg ikke snakker så mye i videoer er fordi da er videoen rundt 30-45min lang... Men nå skal dere faktisk få en lang video. Der jeg babler om alt og ingenting. Hahah! Håper dere gleder dere til dette. ♥ Den kommer nok ut i morgen tidlig siden den vil bruke så mye internett å laste opp må jeg gjøre det i natt. Kanskje jeg skal ut mens det fortsatt er litt opplett og ta antrekksbilder igjen!   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #rosa #morphebrushes 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Enda ett kurs + makeup

  • INNLEGG POSTET : 14.03.2016, 18:05

  Igjen har jeg vært på kurs! Denne gangen var jeg på kurs med noe som heter salongpartner. De har Evagarden, Fabbrows, Skin Vital Concept, Uberlash osv. Veldig mange high end merker. Det ble snakket om alle de jeg nevnte og EmerginC og Organics. Kurset varte fra elleve til halv fem i dag, så jeg har ikke vært på jobb. Litt deilig med avbrekk fra jobb og! Veldig kjekt på kurs og jeg fikk se på en mikroneedling behandling med Skin Vital produktene! Vi fikk pizza til middag og frukt og sjokolade. Fikk selvfølgelig også med en liten goodiebag med en mascara og lipgloss fra Evagarden, så de to gleder jeg meg veldig til å teste! Ellers skjer det ikke mye i dag, skal bare slappe av og for en gangs skyld bare nyte en hel haug med episoder av Private Practice. Skal selvfølgelig snakke mer om mascaraen og lipglossen en annen dag. Snakkes!  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #evagarden #skinvital #fabbrows #salongpartner


 • Publisert i kategorien Looks
 • Diva

  • INNLEGG POSTET : 12.03.2016, 14:09

  Sånn, da var kveldens makeup på trynet mitt. Sitter nå å funderer på hvordan jeg og Torstein skal komme oss til denne festen, haha, litt treg. Ellers skjer ikke noe annet enn at det sludder i dag noe som betyr at jeg ikke går ut for å ta antrekks bilder. Kan ikke risikere å først fryse ihjel, og så få vann og snø i trynet, OG vann og snø på kamera. Men så snart det letter litt opp kan jeg heller gå ut for å ta noen bilder, haha! Idag gikk jeg for en super enkel look øynene og med en rød leppestift. Denne er fra MAC og heter Diva, under har jeg en lipliner fra MAC som heter Burgundy for å få en mørkere farge på leppestiften. Fikk noen vipper fra en kollega på jobb denne uken, Red Cherry #100. De var syyykt fine og store så jeg måtte klippe en god del, men ellers er de super comfy.   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #macdiva #diva #mac


 • Publisert i kategorien Looks
 • Mandagens fjes

  • INNLEGG POSTET : 07.03.2016, 13:32

  Idag er en sånn dag der sminke og hår går rett til h******. Solen har kommet i Bergen og det betyr at sminken min ikke blir fin. Hahah, gir det mening? Nei, jeg skal forklare. Jeg har rom på den siden der solen står opp. Så jeg får sol rett i trynet mens jeg sminker meg og da ser jeg ikke noenting. Og jeg har to vinduer på mitt rom... Jeg kan jo trekke for gardinene MEN da blir det altfor mørkt for meg. Jeg er super lyssensetiv men jeg vil ikke ha det altfor mørkt heller. Altså så er det beste lyset å sminke seg i når det ikke er sol, men det er heller ikke regn. Bare vanlig dagslys takk! Skal snart ut å spise med Silje og Patzy på peppes fordi jeg i dag har fri fra jobb og da må jeg bruke dagen til venner siden jeg ellers ikke får tid til det. Og siden vi skal på resturang måtte jeg bare sminke meg litt ekstra! Hahah, hva synes dere? Jeg fikk virkelig ikke til eyelineren i dag, den ble bare altfor høy og lang. Blæææh. Sorry for så mye klaging, haha! Idag har jeg ikke gjort noenting annet å se torsdagens episode av Blindspot og en film. 

  Ooooh, jeg elsker øynene mine i sollyset, de blir så ekstra blå, haha ♥​
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Purple & Pink

  • INNLEGG POSTET : 05.03.2016, 17:49

  Nå skyntet jeg meg å filme en sminkelook før dagslyset forsvant så dette var relativt spontant! Men jeg elsket looken og føler egentlig jeg kunne gått sånn til hverdags faktisk. Hahah! Masse lilla med litt rosa. Love it! Så ja, jeg har filmet denne looken, der jeg snakker, ikke mye da tror jeg. Tror faktisk jeg glemte å fortelle hva jeg gjorde og sånt, men ja. Unnskyld, litt trøtt i hodet! Neste blir vell noe grønt kan jeg tenke meg. Eller oransj? Ellers rød! Hvem vet, vi får se! Ikke bry dere om brynet mitt her, jeg var ikke våken i dagtidlig og failet altfor mye med både napp og tegning av halen. Satser på å få sovet ekstra godt ut i morgen! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #morphebrushes #farger 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Pretty in pink

  • INNLEGG POSTET : 02.03.2016, 19:07

  Nå har jeg endelig fått sittet meg ned i "god" stolen og slått på pcn. Jeg har mest lyst til å legge meg allerede, for i dag er en sånn dag der hodet mitt bestemmer seg for å ikke være med meg. Hodepine er det værste jeg vet! Jeg hater å ta piller hver dag bare pga en dum hodepine. Ser jo nå at øyenbrynet har hull i seg og eyeliner var ikke on fleek i dag heller nei. Neida... Men øyenskyggen var! Fordi jeg brukte mitt nye palett! Ååååh, jeg tror Morphe Brushes 35B er min nye favoritt altså! Det er bare så fint og pigmentert. Love it!
  Så nå skal jeg bare fikse litt ting og tang på pcn så skal jeg sette meg ned i sengen og se på Private Practice! Og så må jeg planlegge hva jeg skal skrive om til dere i morgen tidlig! Siden jeg jobber omtrent hele dagen og ikke kommer hjem før seint så må jeg, eller jeg må ikke men vil, skrive ett innlegg på kvelden som kan komme ut når jeg er på jobb og stresser rumpen av meg! Neida, haha, jeg har det veldig kjekt på jobben. ♥


  Noe dere ønsker å se?


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnetsblogg #morphebrushes #morphe #pink #prettyinpink


 • Publisert i kategorien Looks
 • Det gøyeste med sminke

  • INNLEGG POSTET : 02.03.2016, 10:00

  Det gøyeste som fins på hele planeten er å bruke farger i sminken. SE SÅ FINT DA. Jeg ble bare sykt imponert over Morhpe Brushes 35B palettet jeg fikk i posten, det er bare så pigmentert! Jeg dyppet børsten min maks 2 ganger nedi for å få den fargen jeg har her. Oransjefargen dyppet jeg bare 1 gang nedi fordi den var bare nesten overpigmentert. Neida, ingenting kan være overpigmentert. Men omg! Jeg elsket det. Jeg elsker å bruke farger i min øyensminke. Det er så sommerlig, vårlig. Alt det varme! ♥​ Hva synes dere da? Noe sånt som dette jeg skal vise mer av på bloggen? For jeg gjør det gjerne!


  #sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #morhpe #farger 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Todays

  • INNLEGG POSTET : 25.02.2016, 13:12

  Idag tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noe nytt. Nemlig dipliner. Jeg bruker sikkert 10min lengre tid enn vanlig, og jeg er likevell ikke sikker på om jeg er fornøyd eller ikke... Hahah! Så derfor spør jeg dere, ble det fint? 

  Ellers i dag skal jeg være med min gamle bestevenninne som endelig er tilbake i Bergen etter at hun stakk av fra meg til Oslo med kjæresten (ironi her). Hahaha, så jeg gleder meg til å se hun igjen. Ellers vet jeg ikke hva som skjer. Btw: Siste bilde er sånn jeg føler meg hver gang etter å ha tatt minst 50 bilder av meg selv for å bli fornøyd med kun 3 stk... I dette tilfelle ble jeg ikke fornøyd med noen og ga bare opp, så sorry for dårlig bilder!   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #foreverliving #dipliner


 • Publisert i kategorien Looks
 • Party Makeup

  • INNLEGG POSTET : 24.02.2016, 15:04

  Dagens makeup ble sånn, naturlig, pfff, hva er naturlig? Hahah, neida. Har laget en video om hvordan jeg sminker meg omtrent hver gang jeg skal på fest. Det blir ofte mørke farger, det kan være svart og mørke mørke rød, burgunder rød, u name it. Prøvde også concealer palettet fra Catrice, foundationen fra Clinique og eyelineren fra MaxFactor i dag, skal skrive mer om de i morgen eller noe! ♥​ Hva synes dere?  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion


 • Publisert i kategorien Looks
 • Hverdagslook

  • INNLEGG POSTET : 20.02.2016, 12:04

  Filmet nettopp denne hverdagslooken, prøvde å gjøre den så kort som mulig, så den ble på 26min, altså tar denne looken 26min! Men det er kun fordi jeg bruker så masse på huden min, haha! Ellers er det bare to skygger på øyelokket, litt eyeliner og mascara. Kjempe enkelt og kjempe fint til hverdag! Om noen vil kan de jo også bruke falske vipper, men jeg hadde ingen naturlige så da fikk jeg klare meg uten idag...Dette er sånn jeg pleier å gå om jeg ikke gidder noe stas, eller så blir det eyeliner og vipper, men thats it. Kanskje en leppestift. Vil dere se video på denne? 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #hverdagslook


 • Publisert i kategorien Looks
 • Ruby Slipper

  • INNLEGG POSTET : 19.02.2016, 16:04

  Jeg har ikke endret følelsene for Gerard Cosmetic liquid lipstick i Ruby Slipper, den er fortsatt ekkel og klumpete på leppene etter noen timer og glitter i, men fargen er SÅ fin! Så om noen vet om en leppestift i denne fargen, gi meg en lyd! Ellers er dette min sminke i dag, her kan dere også de at eyelineren er bedre nå enn da jeg prøvde teip, haha! Ellers har jeg ikke mer å si, gleder meg bare til middagen kommer her, tror det er taco i dag, noe som passer bra siden det er fredag, eller? Haha, vi snakkes ♦

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #rubyslipper #gerardcosmetic


 • Publisert i kategorien Looks
 • Eyeliner med hjelp av teip

  • INNLEGG POSTET : 17.02.2016, 13:02

  Å herregud, først tenkte jeg bare "blogg.no har endret litt på design når du skal skrive innlegg, fint" men så ble det ett problem. Fordi skrift og størrelse av teksen har endret side og størrelsen til skrifen blir ikke det samme som når jeg endret der før. Så ja, blæh. Men back to the point!

  Jeg prøve meg for aller første gang på å lage en eyeliner med hjelp av teip. Jeg fikk det ikke til. Jeg hatet det og kan gjøre eyeliner bedre uten teip altså! Så teip blir noe for meg. Men for dere som sliter med å lage en eyeliner uten hjelpemidler vil nok denne metoden hjelpe dere masse. Jeg lagde også en liten video om hvordan dere kan gjøre det. Den kommer sikkert ikke opp før i kveld eller morgen tidlig, vi får se når jeg gidder å laste den opp på youtube, haha! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #eyelinermedhjelpavteip


 • Publisert i kategorien Looks
 • Nude dramatic everyday look

  • INNLEGG POSTET : 15.02.2016, 15:28

  Idag skal jeg være med Silje, er faktisk her nå, haha! Har allerede vært i byn og kjøpt ett nytt par sko, skal vise de seinere, for de er seriøst de søteste jeg noen gang har sett og eid! Hahah, ellers skjer det ikke noe særlig, har laget en ny video, som er ute på youtube kontoen min nå faktisk, så dere som kan den og vil se den får dere leite den opp! Skal legge den ut her også seinere! Ellers har jeg ikke noe mer å si faktisk. Sminket meg som dette i dag, dramatisk nude men hverdagslig look. Hahah, Kanskje ikke hverdagslig for alle, men for meg er den det! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Happy valentines og morsdag!

  • INNLEGG POSTET : 14.02.2016, 21:37

  Å herregud har dere sett DeadPool enda? Verdens beste film. Den har sex, banning og blod. Alle tre tingene som er meningen å ha med i en action film! Uansett, i dag er jo det valentines og morsdagen, og jeg har gitt min mamma ett støvfritt hus sammen med mine søsken og pappa, bare at de vasket gulv og støvsugde huset. Og jeg og Torstein har vært på kino og sett DeadPool, som igjen, er verdens beste film så langt. Jeg har fått smågodt, ny foundation og brus av min kjære ♥ Har egentlig hatt en ganske bra dag! Har fått prøvd den nye foundationen min i dag, og jeg elsker den! Skal skrive litt mer om den en annen gang og vise hvilken det er, haha! Beklager for så seint oppdatering, men som sagt har jeg vært ganske opptatt i hele dag. Jeg skal titte innom alle bloggene som kommenterte forje innlegg og lese litt nå, så vi snakkes i morgen igjen! Idag gikk jeg for en ekstrem nude look på både øyne og lepper, likte det veldig godt jeg!   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #valentines #deadpool


 • Publisert i kategorien Looks • Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Jeg kommer til å skrive om sminke og hudepleie, litt negler kanskje. Men også om mine tanker og følelser. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits