hits
Navy blue nails

 • INNLEGG POSTET : 07.01.2018, 18:51

Idag har jeg ikke gjort noe annet enn å sove til to, spise frokost, fikse negler i to timer og så vaske og rydde leiligheten og rydde vekk julen! Har hatt en litt effektiv dag egentlig. Endelig er det hvitt og fint i leiligheten, eneste med farge på nå er kubbelysene som er røde. Haha! Best med en hvit og lys leilighet synes jeg. Anyways! Ble veldig fornøyd med neglene, har i dag kun brukt gele, noe som egentlig ikke holder så godt på meg men siden jeg er arbeidsledig uansett og ikke kommer til å bruke fingrene til noe så holder nok gele litt lengre denne gangen. Hva synes dere om neglene? Nå må jeg spise middag, håper alle får en fin kveld ♥


 • Publisert i kategorien Looks
 • Julelook

  • INNLEGG POSTET : 24.12.2017, 14:01

  Nå skal jeg hvert øyeblikk dra. Først skal jeg levere gave til min farmor og så skal jeg til mamma og pappa og spise middag og dessert og pakke opp gaver og bare kose oss! Jeg gleder meg sååå mye. Elsker julelooken min i år. Gikk for all red. Skal ha røde sko og, haha! Vet øyeskyggen ser rosa ut, men den er altså rød/oransje egentlig. Nei, det var alt jeg rakk i dag, nå må jeg stikke! Pakke videre tingene for jeg skal sove hos mine foreldre i natt og enda ett besøk i morgen. Håper alle får en super fin julefeiring med venner og familie! God jul♥​


 • Publisert i kategorien Looks
 • Orange & Red

  • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 10:10

  Jeg vet, jeg vet. Jeg er elendig på overskrifter, men men! Det går fint, er jo innholdet som teller ikke sant? Nå skal jeg straks løpe på jobb men tenkte jeg måtte vise dere sminken min for dagen nå, jeg er så fornøyd! Det nye øyenskygge palettet var virkelig verdt å vente i to uker på, haha! Elsker det så langt, så masse fine farger som passer meg i og med at det er masse rød, oransje og brun toner der. Kjørte på med egne vipper i dag, orket ikke noe styr med falske vipper + øynene mine må hvile litt fra all det vippelimet. Nei, nå må jeg gå! Håper alle sammen får en super dag♥​


 • Publisert i kategorien Looks
 • Bluebrownred

  • INNLEGG POSTET : 17.11.2017, 15:04

  Jeg har for første gang på over ett år giddet å fikse håret mitt skikkelig! Hahaha, krøllet det bare da, men jeg pleier aldri å gjøre mer enn å dusje. Pleier ikke engang å børste det. Tok også på meg de fine tunnelene i ørene og chokeren min og så satt jeg meg ned å sminket meg. I begynnelsen så det ut som det ville bli en katastrofe men det ble bra! Ikke det beste jeg har gjort, men men. Ble inspirert av håret mitt og julen i dag! Ja, jeg vet, hadde glemt å skifte tunneler på siste bilde, men shit au. Glemte å sjekke hvordan jeg skal få filmet sminkevideoer til dere da, så det får jeg prøve på igjen en annen dag. Men herregud, sjekk hvor bra kvalitet det er på bildene da? Jeg er utrolig overrasket, føler nesten kameraet gjør meg penere enn jeg egentlig er, haha! Med andre ord var dette virkelig ett godt kjøp. 


 • Publisert i kategorien Looks
 • White as snow, red as fire

  • INNLEGG POSTET : 10.11.2017, 12:43

  I dag tidlig når jeg våknet sluddet det ute, det snudde raskt og plutselig snødde det helt ekstremt mye! Det la seg en god del på bakken på bare 30min så det sier jo litt hvor mye det snødde, nesten snøstorm minus vinden, haha! Men da fikk jeg faktisk skikkelig julestemning, så nå gleder jeg meg ekstremt mye til jul og til jeg kan begynne å pynte leiligheten. Nå har jeg rukket å handle, vaske leilighet og stelle meg selv til Silje kommer om ett par minutter, gleder meg masse til å se godjenten igjen. Så i dag blir det gossip, film eller serie av noe slags og taco. Viktig med slike dager og! 

  Prøvde meg på en ny sminkelook i dag, føler den passet meg veldig bra, spesielt øynene da! Kommer sikkert til å gjøre det igjen. Kom til vinduet å skulle ta bilder av sminken og meg selv til dere og plutselig endret lyset seg sånn så jeg bare måtte ta bilder og legger de ut, de ble så kule, og så passet de så godt med siden det snødde her tidligere, haha!


 • Publisert i kategorien Looks
 • Hair transformation

  • INNLEGG POSTET : 03.11.2017, 17:25

  Idag fikk jeg endelig fikset håret mitt slik jeg egentlig ville ha det. Hårfargen var begynt å bli mørk og guffen, kjedelig rett og slett, mens nå er det liv i det igjen! Skikkelig rødt, glansfult og rett og slett deilig å ta på. Elsker det! Tror ikke jeg kommer til å forandre på fargen på noen år, blir aldri lei av rødt, haha! Har sittet i stolen hos Silje på hennes skole siden kl.9 til kl.13.45 så nå har rumpen min det helt forferdelig, haha! Hun måtte bruke avfarging på håret først for at det skulle lysne litt og få renset meste parten. Så var det bare å hive i en dypere rød i etterveksten som holder litt bedre og ikke er gjennomsiktig om det forstår, og en semi permanent knall rød i lengden. Hun fikk også tatt litt av extensionet mitt, så nå gleder jeg meg skikkelig til jeg skal bruke det i morgen! Nå er det mer lik farge på mitt ekte hår og det falske, haha! 

  Etter farging av hår var det rett på trening for å trene magen. Jeg har ikke dusjet håret fordi jeg skal ha en mini fest i leiligheten i morgen, på en måte en innflytningsfest da, og da vil jeg at håret skal være så fresht som overhodet mulig! Så jeg håper jeg ikke svetter så fryktelig mye på trening i morgen, haha! Trikset med rødt hår er jo egentlig å ikke dusje håret for ofte, heller bruke tørrshampoo om det blir fettete på en dag, haha! Har skrevet litt om hvordan man kan ta vare på rødfargen lengre HER

  Bildet under er før, under og etter. Veldig stor forskjell!


 • Publisert i kategorien Looks
 • Slutty halloween

  • INNLEGG POSTET : 29.10.2017, 14:17

  Igår feiret vi halloween, noe som betyr masse gøy sminke! Den ene dagen i året hvor man kan sminke seg helt ekstremt mye og annerledes og være sin inner bitch! Jeg kledde meg ut som en demon, med store svarte linser, diamanter, svart og hvit sminke, altså det jeg egentlig vil gjøre hver eneste dag med andre ord, så bra synes jeg det ble! Følte meg virkelig fin i går med hele pakken, seinere på kvelden kom jeg på at jeg hadde tatt med meg en diamant shoker som jeg tok på meg, glemte jo selvfølgelig å ta bilder med den på, men men! Ble er vellykket og veldig bra kveld. Er faktisk ikke litt dårlig i dag, litt redusert er jeg jo selvfølgelig, men da er det bra at jeg bare skal chille i sengen med junk food i hele dag, akkurat nå blir badekaret fylt med vann og, så denne dagen blir bare totalt avslappingsdag. 

  Jeg er forresten den typen som kler seg slutty på halloween og elsker det. Jeg driter i hva andre sier, jeg elsker det og det er det som betyr noe! Kjolen var bare en body med ett slør over rumpen og foran, den kjøpte jeg for evig lenge siden men har ikke funnet en annledning før nå til å bruke den, den passet så bra og jeg fikk jo vist frem tattoveringen på låret og, hihi. Skulle ønske hver helg var halloween. 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Black makeup

  • INNLEGG POSTET : 09.09.2017, 20:05

  Nå skal jeg snart ut igjen på fest, med andre folk i dag da, haha! Festen i går var drit bra, perfekt og alt var super bra. Våknet rundt tolv i dag og spiste litt og tok bussen hjem igjen for å hente skittentøyet mitt for så å gå igjen. Gikk da ca.900m rett oppover for å komme meg til mamma og pappa, som av en eller annen grunn valgte å bo på toppen av Norges bratteste fylkesvei. Haha! Godt trening dagen derpå da. Fikk vasket en maskin med klær før jeg måtte hjem igjen og møte en fyr, og nå har de siste 2 timene bare sminket meg og dusjet og drukket litt. Gikk for en helt svart øyenskygge i dag, fordi hvorfor ikke, haha!


 • Publisert i kategorien Looks
 • Blue-grey makeup

  • INNLEGG POSTET : 08.09.2017, 17:24

  Nå skal jeg snart fly uten dørene, neida, jeg skal gå ut dørene. I alle fall, skal snart på fest med Malin som sikkert blir sykt kjekt! Gleder meg til å se hun igjen. Og til denne fest anledningen har jeg da sminket meg en god del ekstra enn hva jeg pleier, må jo se pen ut for jenta mi ♥ Har også stæsjet opp ørene mine med litt pynt, haha! 


 • Publisert i kategorien Looks
 • All blue

  • INNLEGG POSTET : 05.04.2016, 14:10

  Jeg visste bare at jeg ville ha blått i sminken i dag, så here you go. Alt er blått utenom trusen og bh'en min i dag, haha! Elsker looken, bare blå. Ikke så fantastisk kreativ, men annerledes i hvert fall!
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #blå #blåsminke #kreativ #pent


 • Publisert i kategorien Looks
 • Red party makeup

  • INNLEGG POSTET : 03.04.2016, 14:10

  Jeg må bare seriøst klippe håret mitt snart. Andre ser det ikke men det gjør jeg! Håret på den korte siden skal være ovenfor øret, nå ligger det over øret og plager liv skiten ut av meg. Men frisør er dyrt... Noen i Bergensområde som kan klippe meg gratis i helger? ♥ Hahah, jaja. Ellers gikk gårsdagen bedre enn forventet! Folk avlyste i siste liten selvfølgelig, ikke alle, men noen og noen ble syk. Men det kom folk og folk inviterte folk og plutselig ble det masse folk og god stemning! Alt i alt en god kveld som varte til fire i natt, haha! Vi har allerede fått ryddet og vasket og fått en god lukt i leiligheten igjen, så nå skal jeg nyte fri dagen min før jobb igjen i morgen, vi snakkes folkens! Og ja, her bruker jeg MakeupMekka sin bryns pomade, min nye favoritt! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Red lips

  • INNLEGG POSTET : 31.03.2016, 22:07

  Som vanlig "glemte" jeg vekk bloggen i dag. Neida, jeg har vært på jobb og så kurs til halv ni, så nå har jeg bare spist en veldig sein middag og besøkt huseier og deres nye valp! Valpen er så søøøøt, får så lyst på hund selv, haha! Men det må nesten bli en stund til nå. Jaja! Ellers er jeg dødsliten idag, har ikke sovet skikkelig hele uken, siden jeg flyttet egentlig, og nå er jeg drit lei. Håper virkelig jeg får sovet bedre i natt siden jeg enda har to dager igjen på jobb! 

  Den gode tingen i dag da var at jeg har fått noen tusen igjen på skatten, hoho, heldige meg! Første gang jeg får igjen på noe, jeg er alltid uheldig, nå har jeg riktig nok aldri vært med på å få igjen eller minus fra skatten da jeg kun jobbet ett helt år i fjord. Kan nesten vedde på at jeg går i minus neste år siden jeg var så heldig i år! Hahah, skjønner dere hva jeg mener eller? Nå ble jeg avbrutt av Torstein så jeg husker ikke helt hva jeg skrev her.. Jeg gidder ikke lese om igjen heller og
  skjønner det godt om dere ikke gidder å lese alt heller om mitt kjedelig arbeidsfulle liv.. Hahah, god natt! Leppestiften er forresten fra Revlon i fargen Love That Red. Ble så inspirert av Taylor Swift i natt.


  #sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon #leppestift


 • Publisert i kategorien Looks
 • Rynkene tyter frem og lilla hår

  • INNLEGG POSTET : 27.03.2016, 21:13

  Føler jeg ser skikkelig gammel ut på disse bildene, gudene vet hvorfor... Rynkene bare tyter frem, kan trygt si at jeg sliten etter flyttingen! Har ikke blitt mye søvn de siste nettene fordi det er så sinnsykt uvant å sove uten å høre noen utenfor... Bare det å våkne om morningen og gå ut i stuen uten å se at pappa sitter der er rart. For ja, han satt alltid i stuen hjemme når jeg våknet om morningen! Kaller det fortsatt mitt hjem, det er jo det, det er jo der mine foreldre og søsken bor og jeg selv har bodd i over 3 år.

  Ellers vil jeg bare si at
  ja jeg har fått lilla hår. Jeg glemte lillashampooen i håret i går når jeg dusjet fordi jeg... sovnet? Nei, jeg barberte beina mine og glemte vell egentlig alt. Hahah! Jaja, gått det vekk i noen dusjer. Har nettopp kommet hjem fra farmor og fikk en brus og karbonade så snill som hun er ♥ Gleder meg til brødskive med karbonade i morgen! Nå skal jeg legge meg ned i sofaen med resten av påskeegget mitt og brus og ser på Private Practice! Blir aldri ferdig med den serien! Noen som vet hvor mange sesonger det er? 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Pink Pink Pink

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2016, 14:28

  Åååh, jeg er så sykt fornøyd med sminken min i dag, virkelig. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gå eller hva jeg skulle gjøre, jeg visste bare at rosa var det jeg ville bruke i dag! Så her er kun rosa skygger og en gull farge som "highlight". Love it! Jeg har selvfølgelig laget en video til denne videoen, en skikkelig get ready with me video der jeg snakker gjennom hele greien. Grunnen til at jeg ikke snakker så mye i videoer er fordi da er videoen rundt 30-45min lang... Men nå skal dere faktisk få en lang video. Der jeg babler om alt og ingenting. Hahah! Håper dere gleder dere til dette. ♥ Den kommer nok ut i morgen tidlig siden den vil bruke så mye internett å laste opp må jeg gjøre det i natt. Kanskje jeg skal ut mens det fortsatt er litt opplett og ta antrekksbilder igjen!   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #rosa #morphebrushes 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Enda ett kurs + makeup

  • INNLEGG POSTET : 14.03.2016, 18:05

  Igjen har jeg vært på kurs! Denne gangen var jeg på kurs med noe som heter salongpartner. De har Evagarden, Fabbrows, Skin Vital Concept, Uberlash osv. Veldig mange high end merker. Det ble snakket om alle de jeg nevnte og EmerginC og Organics. Kurset varte fra elleve til halv fem i dag, så jeg har ikke vært på jobb. Litt deilig med avbrekk fra jobb og! Veldig kjekt på kurs og jeg fikk se på en mikroneedling behandling med Skin Vital produktene! Vi fikk pizza til middag og frukt og sjokolade. Fikk selvfølgelig også med en liten goodiebag med en mascara og lipgloss fra Evagarden, så de to gleder jeg meg veldig til å teste! Ellers skjer det ikke mye i dag, skal bare slappe av og for en gangs skyld bare nyte en hel haug med episoder av Private Practice. Skal selvfølgelig snakke mer om mascaraen og lipglossen en annen dag. Snakkes!  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #evagarden #skinvital #fabbrows #salongpartner


 • Publisert i kategorien Looks
 • Diva

  • INNLEGG POSTET : 12.03.2016, 14:09

  Sånn, da var kveldens makeup på trynet mitt. Sitter nå å funderer på hvordan jeg og Torstein skal komme oss til denne festen, haha, litt treg. Ellers skjer ikke noe annet enn at det sludder i dag noe som betyr at jeg ikke går ut for å ta antrekks bilder. Kan ikke risikere å først fryse ihjel, og så få vann og snø i trynet, OG vann og snø på kamera. Men så snart det letter litt opp kan jeg heller gå ut for å ta noen bilder, haha! Idag gikk jeg for en super enkel look øynene og med en rød leppestift. Denne er fra MAC og heter Diva, under har jeg en lipliner fra MAC som heter Burgundy for å få en mørkere farge på leppestiften. Fikk noen vipper fra en kollega på jobb denne uken, Red Cherry #100. De var syyykt fine og store så jeg måtte klippe en god del, men ellers er de super comfy.   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #macdiva #diva #mac


 • Publisert i kategorien Looks
 • Mandagens fjes

  • INNLEGG POSTET : 07.03.2016, 13:32

  Idag er en sånn dag der sminke og hår går rett til h******. Solen har kommet i Bergen og det betyr at sminken min ikke blir fin. Hahah, gir det mening? Nei, jeg skal forklare. Jeg har rom på den siden der solen står opp. Så jeg får sol rett i trynet mens jeg sminker meg og da ser jeg ikke noenting. Og jeg har to vinduer på mitt rom... Jeg kan jo trekke for gardinene MEN da blir det altfor mørkt for meg. Jeg er super lyssensetiv men jeg vil ikke ha det altfor mørkt heller. Altså så er det beste lyset å sminke seg i når det ikke er sol, men det er heller ikke regn. Bare vanlig dagslys takk! Skal snart ut å spise med Silje og Patzy på peppes fordi jeg i dag har fri fra jobb og da må jeg bruke dagen til venner siden jeg ellers ikke får tid til det. Og siden vi skal på resturang måtte jeg bare sminke meg litt ekstra! Hahah, hva synes dere? Jeg fikk virkelig ikke til eyelineren i dag, den ble bare altfor høy og lang. Blæææh. Sorry for så mye klaging, haha! Idag har jeg ikke gjort noenting annet å se torsdagens episode av Blindspot og en film. 

  Ooooh, jeg elsker øynene mine i sollyset, de blir så ekstra blå, haha ♥​
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Purple & Pink

  • INNLEGG POSTET : 05.03.2016, 17:49

  Nå skyntet jeg meg å filme en sminkelook før dagslyset forsvant så dette var relativt spontant! Men jeg elsket looken og føler egentlig jeg kunne gått sånn til hverdags faktisk. Hahah! Masse lilla med litt rosa. Love it! Så ja, jeg har filmet denne looken, der jeg snakker, ikke mye da tror jeg. Tror faktisk jeg glemte å fortelle hva jeg gjorde og sånt, men ja. Unnskyld, litt trøtt i hodet! Neste blir vell noe grønt kan jeg tenke meg. Eller oransj? Ellers rød! Hvem vet, vi får se! Ikke bry dere om brynet mitt her, jeg var ikke våken i dagtidlig og failet altfor mye med både napp og tegning av halen. Satser på å få sovet ekstra godt ut i morgen! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #morphebrushes #farger 


 • Publisert i kategorien Looks
 • Pretty in pink

  • INNLEGG POSTET : 02.03.2016, 19:07

  Nå har jeg endelig fått sittet meg ned i "god" stolen og slått på pcn. Jeg har mest lyst til å legge meg allerede, for i dag er en sånn dag der hodet mitt bestemmer seg for å ikke være med meg. Hodepine er det værste jeg vet! Jeg hater å ta piller hver dag bare pga en dum hodepine. Ser jo nå at øyenbrynet har hull i seg og eyeliner var ikke on fleek i dag heller nei. Neida... Men øyenskyggen var! Fordi jeg brukte mitt nye palett! Ååååh, jeg tror Morphe Brushes 35B er min nye favoritt altså! Det er bare så fint og pigmentert. Love it!
  Så nå skal jeg bare fikse litt ting og tang på pcn så skal jeg sette meg ned i sengen og se på Private Practice! Og så må jeg planlegge hva jeg skal skrive om til dere i morgen tidlig! Siden jeg jobber omtrent hele dagen og ikke kommer hjem før seint så må jeg, eller jeg må ikke men vil, skrive ett innlegg på kvelden som kan komme ut når jeg er på jobb og stresser rumpen av meg! Neida, haha, jeg har det veldig kjekt på jobben. ♥


  Noe dere ønsker å se?


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnetsblogg #morphebrushes #morphe #pink #prettyinpink


 • Publisert i kategorien Looks
 • Det gøyeste med sminke

  • INNLEGG POSTET : 02.03.2016, 10:00

  Det gøyeste som fins på hele planeten er å bruke farger i sminken. SE SÅ FINT DA. Jeg ble bare sykt imponert over Morhpe Brushes 35B palettet jeg fikk i posten, det er bare så pigmentert! Jeg dyppet børsten min maks 2 ganger nedi for å få den fargen jeg har her. Oransjefargen dyppet jeg bare 1 gang nedi fordi den var bare nesten overpigmentert. Neida, ingenting kan være overpigmentert. Men omg! Jeg elsket det. Jeg elsker å bruke farger i min øyensminke. Det er så sommerlig, vårlig. Alt det varme! ♥​ Hva synes dere da? Noe sånt som dette jeg skal vise mer av på bloggen? For jeg gjør det gjerne!


  #sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #morhpe #farger 


 • Publisert i kategorien Looks