hits
Vitaminrik øyekrem

 • INNLEGG POSTET : 19.12.2017, 14:13

For en liten stund siden fikk jeg sponset 4 produkter som jeg skulle teste ut og så skrive om. Nå har jeg fått testet de ut i god tid og har egentlig bare gode tilbakemeldinger. Denne vitaminrike øyekremen er min favoritt. Den er fra Monica´s Naturprodukter som du kan finne HER. (www.monicas-naturprodukter.no)

Denne har en liten blanding av vannaktig konsistens og kremete konsistent. Den er kremete på fingrene før du tar den på huden, men med en gang den kom på huden ble den nesten litt vannaktig. Jeg elsker det. Kjempe enkelt å smøre utover under øyet. Jeg pleier å påføre den i en trekant under øyet. Det er nesten som om den avkjøler huden også, og det er så deilig. Da forsvinner posene ganske raskt. Den har også funket for å lysne under øynene mine. Vet ikke om den skal gjøre det, men den gjorde i alle fall det på meg. Jeg har også merket at smilerynkene i øyekroken har blitt mindre synlig! Jeg er kjempe fornøyd, en av de beste øyekremene jeg har prøvd i alle fall! Her er noe som sto på ett papir jeg fikk med: Monica´s Naturprodukter er en liten enkeltmannsbedrift på Østlandet som har produsert håndlagede naturprodukter for liten og stor siden 2003. Alle hennes produkter inneholder naturlige og rene råvarer av god kvalitet, uten tilsetning av mineralolje, parabener eller syntetisk parfyme. Verken produkter eller ingredienser er testet på dyr. 

Her er det som står på siden om kremen: En fuktighetsgivende, cellefornyende og oppstrammende øyekrem, spesielt egnet for de med tørr og sensitiv hud. Kremen inneholder blant annet granatepleolje som er svært rik på antioksidanter og stimulerer dannelsen av kollagen. Øyekremen reduserer fine linjer og etterlater huden myk og glatt.
PÅFØRING: Påfør kun en liten mengde krem ved å klappe kremen forsiktig på huden med ringefingeren. Pass på så du ikke strekker i huden eller påfører kremen for nært opptil øyet. La kremen få trekke inn før bruk av sminke.
Inneholder: Kokosolje, granatepleolje, e-vitaminolje, a-vitamin, e-vitamin, VE-fett, MF-fett, natriumbenzoat, lanettevoks, orangeblomstervann og glyserin.

Fordeler:
- Reduserer fine linjer.
- Gjør huden myk og glatt.
- Den er veldig drøy.
- Den kjøler ned huden.

Ulemper:
Ingen ulemper gitt. 


 • Publisert i kategorien Hudpleie
 • Kjennetegn til hudtyper/hudtilstand

  • INNLEGG POSTET : 11.10.2017, 12:30

  Dette er det ikke mange som vet og de fleste forveksler de veldig ofte. Det er fult forståelig for noen av de er ganske like, men jeg tenkte likevell jeg skulle poste en liten liste over kjennetegnene til de forskjellige hudtypene og ene hudtilstanden, kanskje noen får ett lys opp og ser at de har behandlet huden helt feil i mange år eller mnd, kanskje noen kjenner seg enda sikrere på sitt funn. Jeg vil uansett anbefale alle å dra til en hudpleier en gang for å få analysert huden så man er 100% sikker, for selv med denne listen kan man ta feil!

  Jeg selv har hatt en dehydrert hud i mange år før jeg fant ut hva det var. Jeg behandlet huden som om den var en fet hud. Det jeg gjorde da var å fjerne alt det naturlige oljen på huden, noe som gjorde at talgkjertlene fikk panikk og pøste på med mer olje. Det var en veldig ond sirkel som til slutt resulterte i veldig dehydrert hud, tok lang tid før jeg fikk ordnet det skikkelig, men nå ett par mnd etterpå kan jeg se forbedringer i huden pga riktig behandling. Nå har jeg kombinasjonshud. 

  Dehydrert hud - en midlertidig tilstand av huden
  ♥Stram følelse
  ♥Ruhet
  ♥Gusten hud
  ♥Mangel på fyldighet
  ♥Fine linjer pga dehydrering

  Fet hud - permanent hudtype
  ♥Skinner lett
  ♥Synlige porer
  ♥Gusten hud
  ♥Tykk hud
  ♥Mer utsatt for utbrudd

  Tørr hud - permanent hudtype
  ♥Ubehag og mangel på elastitet
  ♥Grove flekker, flassing
  ♥Gusten hud
  ♥Fin hud/tynn hud
  ♥Mer utsatt for rødhet og irritasjon

  Kombinasjonshud - permanent hudtype
  ♥T-zone: egenskapene til fet hud
  ♥Resten av ansiktet: utseende til normal/tørr hud


 • Publisert i kategorien Hudpleie
 • My skincare rutine

  • INNLEGG POSTET : 05.09.2017, 18:00

  Alle produktene får man kjøpt i vanlig makeup butikk eller salong. Bioline varer må man nok dra inn i en hudpleiesalong som fører dette for å få tak i. Marc Inbane går også under Bioline men det er ikke alle som har dette, beklager det! 

  Daglig: til daglig rens bruker jeg Clarins One-Step Facial Cleanser på en våt pads over hele ansiktet, dette er etter jeg har fjernet all sminken med en vanlig sminkeserviett. Så venter jeg til den fra Clarins har tørket før jeg tar på Bioline De-Ox Essential C Cream over hele ansiktet og så bruker jeg Überlash vippeserum langs vippekanten og på vippene for å styrke de opp igjen etter mascara bruken. Dette gjør jeg hver kveld og morning, bare at morningen dropper jeg vippeserum. 

  2 dager i uken: også har vi disse to dagene i uken hvor jeg renser huden ekstra godt, disse to dagene vasker jeg også sminkekostene og beauty blenderen sånn at jeg ikke renser ansiktet forgjeves. Ikke vitsi å rense ansiktet hvis du ikke renser sminkekostene man bruker hver dag man sminker seg.
  ♥ I alle fall, da bruker jeg Marc Inbane Facial Exfoliator som er en skrubb, skrubber godt i hele fjeset, kanskje spesielt godt på haken og nesen før jeg så skyller den av med varmt vann.
  ♥ Varmt vann er for å åpne porene så de er klare for masken. Jeg pleier ikke å blande maskene, det jeg gjør er å bruke den en ene dagen og andre den andre dagen.
  ♥ Tirsdag/onsdag er gjerne dagen jeg bruker å rense skikkelig godt, da bruker jeg Bioline Primaluce Brightening Illuminating Mask over hele ansiktet, lar den sitte på i rundt 20min før jeg skylder den av med varmt vann igjen og tar på kremen.
  ♥ Søndag bruker jeg også på å rense ansiktet skikkelig, da bruker jeg JorgÓbe Peel Of Mask, denne bruker jeg kun på nesen, pannen og haken. Lar den sitte på til den har tørket og river den så av fra haken og oppover. Så tar jeg på kremen. 

  Eneste grunnen til at jeg gjør dette så grundig og ofte er fordi jeg har en uren hud, og sliter veldig mye med dette. Men gjør jeg alt dette hver uke og holder meg til faste dager pleier huden min å holde seg bra, gjør jeg ikke dette blir huden min forferdelig med veldig vonde og store kviser. Dere trenger kanskje ikke gjøre dette hver eneste dag eller den grundige rensen to dager i uken. Det pleier som regel å holde å rense huden en gang om dagen (etter sminken er tatt av) og grundig en dag i uken. 

  Masken jeg har på bilde er Primaluce.


 • Publisert i kategorien Hudpleie