Blue nails

 • INNLEGG POSTET : 28.03.2016, 20:21

Trodde virkelig jeg skulle komme 110% tilbake til bloggfronten, men haha, det tar tid å legge til seg den vanen igjen! I dag jeg og min far hentet ett gratis tvbord så nå venter vi bare på tv! Den blir vell kjøpt i løpet av uken hvis alt går som planlagt, haha! Ellers i dag jeg lakket neglene siden jeg skal på jobb igjen i morgen, da må jeg jo se litt skikkelig ut. Og så har jeg vært på trening med Torstein og lagd middag ofc. Nå bare venter jeg på at klokken skal bli så mye at jeg kan legge meg, haha! Sover virkelig ikke godt om dagen, noe som er utrolig trist siden sengen er dødsgoooood. Kan være fordi vi enda ikke har fått lystette gardiner og har kun hvite som gjør rommet enda lysere enn det egentlig er... Oh well! Elsket virkelig denne neglelakken, har falt skikkelig for Essie neglelakkene jeg har så tror jeg må kjøpe inn flere en annen gang! Jeg aner ikke hvor de merkene kommer fra, satt jo drit lenge å ventet på neglelakken skulle tørke, LoL. Fargen heter St.Barths Blue.

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #neglelakk #essie #nail


 • Publisert i kategorien Forever Living
 • Skal du reise?

  • INNLEGG POSTET : 09.03.2016, 22:20

  Skal du reise i påsken? Kanskje til ett fint og varmt sted, eller ute i snøen med solen? Da er det kanskje lurt med beskyttelse på lepper og ansikt! Eller kanskje du allerede har begynt å tenke på sommeren! 
  ♥Forever Sun Lips lukter mint og har solfaktor 30 i seg. Holder leppene myke i all slags vær, og gir en deilig, avkjølende følelse. Med hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje. Beskytter leppene mot både UVA- og UVB-stråling.

  ♥Forever Aloe Sunscreen er en silkemyk solkrem med aloe vera og vitamin E. Den er skånsom, hudpleiende og fuktighetsbevarende, OG den beskytter mot både UVA- og UVB-stråling. Den er også vannresistent. SPF 30.

  ♥Ellers har vi også en spray! Smidig solbeskyttelsesspray for hele familien med aloe vera og vitamin E. Ekstra vannfast for at du skal kunne ha det moro i vannet uten å være redd for å brenne deg. SPF 30.

  Kontakt meg om du vil vite pris og bestille♥

  #ferie #solkrem #solbeskyttelse #foreverliving #aloevera #braforhuden #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Forever Living
 • Pakke fra Forever

  • INNLEGG POSTET : 01.03.2016, 18:13

  Nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb, eller nettopp og nettopp, men ja. Fått spist middag og hentet pakke fra Forever Living! Fikk så masse fint og bra har lyst til å beholde alt selv jeg. Hahah! Nå har jeg i alle fall mange test pakker på tannkrem og propolis creme. Si ifra om noen vil ha så kan jeg fint levere de. Kan ikke sende noe i posten for øyeblikket, men jeg gir nå beskjed når jeg kan sende noe i posten til alle som vil teste ut forskjellige ting! Litt om Forever Living og kontakt info står HER

  Ellers har jeg ikke mye å si altså, annet enn å vise hvordan jeg liker å gå sminket på jobb. Vipper er ett must for meg, ellers blir det litt bryn skygge i creasen og eyeliner! Ikke mer enn som så. Liker best å gå med minst mulig når jeg jobber så jeg ikke skremmer vekk kunder i butikken! Fikk tatt noen kjappe bilder før jeg fløy på jobb i dag, haha!   #sminke #makeup #skjønnhets #beauty #jobb #skjønnhetsblogg #foreverliving 


 • Publisert i kategorien Forever Living
 • Forever Aloe Lips

  • INNLEGG POSTET : 27.02.2016, 18:13

  Ååååh, jeg må bare plage dere litt mer om Forever Living altså! Jeg er forelsket i denne lipsylen. Den er så god på leppene og lukter himmelsk! Det er ikke noe farge i, noe jeg elsker enda mer, lipsyl skal jo ikke ha farge i seg synes nå jeg! Denne gir så mye fuktighet til leppene, bruker den omtrent hver dag! Spesielt før jeg skal legge meg og om morningen før jeg sminker meg. Og så er det godt å bare åpne den og lukte på den av og til og, hahah! Bestiller du noe fra meg får du en sånn lipsyl med på ditt første kjøp! Du vil nok ikke angre. Om du angrer har du 90 dager returrett - brukt eller delvis brukt - sammen med kvitteringen du får av meg! Du får pengene tilbake uten diskusjon. Bare send meg en mail på Anne_Andersen96@hotmail.com for å spørre om priser. Brosjyren ligger HER
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #aloelips #foreverliving


 • Publisert i kategorien Forever Living
 • I got new news

  • INNLEGG POSTET : 24.02.2016, 11:41

  Jeg har en god uke. Denne uken har vært så sinnsyk bra og det er bare onsdag! På tirsdag skrev jeg under på jobbkontrakten, OG jeg og Torstein fikk leiligheten! Den er seriøst så fin at jeg kan ikke tro den er vår. Det er leie selvfølgelig, ikke vitsi å kjøpe en leilighet så ung heller. Men den er så fin og beligenheten er perfekt for oss begge. Det går ofte busser så vi kommer oss begge kjapt og enkelt til jobb! Og på mandag fikset vi oss medlemskap på ett treningssenter som vi skal trene på fremover! Det blir så bra, og jeg har begynt med Forever Living noe som passer ekstra bra siden jeg nå skal begynne å trene og jobbe i en hudpleie salong/butikk. Ååååh, jeg skal vise bilder av leiligheten når vi har flyttet inn og fått fikset alt, vi har allerede fikset alt i hodene våre. Hahah! Vi flytter i April så det er heldigvis ikke så altfor lenge til, åååh, det blir så bra! 

  Ville også tipse dere om Forever Aloe Vera Gel. Naturell Aloe Vera Gel er lysegul, inneholder fruktkjøtt og har en litt bitter smak. Selv synnes jeg denne er super god om morningen og kvelden! Den styrker slimhinnen i mage-/tarmsystemet og hjelper derfor kroppen med å opprettholde sitt naturlige forsvar.
  Har brukt denne i noen måneder nå og må si den hjelper meg masse! Ta kontakt med meg om du er interresert, Anne_Andersen96@hotmail.com.

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion #kropp #aloevera #foreverliving


 • Publisert i kategorien Forever Living
 • Forever Living

  • INNLEGG POSTET : 23.02.2016, 21:54

  Yes, da er jeg i gang! Jeg er blitt Forever Living forhandler og begynt for fult nå! Gleder meg masse til å se hva dette vil bringe med fremtiden, jeg er i alle fall veldig glad og fornøyd! Hvis du ikke har hørt om Forever Living skal jeg si litt om hva det er! Blir litt mye å lese her men er du interresert så kan du ta kontakt med meg på mail: Anne_Andersen96@hotmail.com. Jeg er så snill at dere får med prøver av forskjellig og en Forever Aloe Lips! Forever Aloe Lips er sykt god og lukter ufattelig godt. Fikk de i dag og har ikke brukt annet enn den i hele dag. Kommer til å bli brukt opp for her! Gir så mye fuktighet til leppene noe som er supert nå om vinteren, leppene blir jo så tørre nå! Ta kontakt med meg om du vil handle noe, prøve noe eller bare få vite litt mer om forskjellige ting! HER er i alle fall borsjyren så dere kan titte i, om dere lurer på pris ta kontakt med meg!  Om dere tar kontakt via blogg eller facebook eller mail spiller ingen rolle. 

  - Forever er representert i over 150 land over hele verden. I Skandinavia, der Forever har eksistert siden 1998, er selskapet det største direktesalgsforetaket innen hudpleie- og helseprodukter basert på Aloe vera. Salget skjer utelukkende via selvstendige forhandlere. Vi er medlem av Direktesalgsforbundet og følger deres retningslinjer. Forever Living Products Scandinavia AB er et datterselskap til det internasjonale Forever Living Products. Morselskapet ble etablert i 1978 i USA og er verdens største produsent og distributør av Aloe vera. Vi har våre egne plantasjer i USA, Mexico og Den dominikanske republikk.

  - Kjernen i Forevers virksomhet er Aloe vera. En plante som lenge har vært elsket for sine gode egenskaper. Den tyktflytende indre geléen kan enten presses og drikkes som et kosttilskudd eller blandes med andre nøye utvalgte ingredienser til ulike hud- og hårpleieprodukter. I dag er Aloe vera hovedingrediensen i de fleste av våre produkter. Forever eier sine egne Aloe vera-plantasjer og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers Aloe vera dyrkes med vekselbruk og høstes for hand.  Foretaket har full kontroll over hele prosessen fra dyrking til ferdig produkt. Dette sikrer den aller høgeste kvaliteten på produktene som Forever selger. Den høge kvaliteten på produktene bekreftes av sertifiseringene og kvalitetsmerkene vi har fått rundt om i verden. Mange produkter er godkjente i henhold til Kosher Rating og Islamic Seal, og de fleste av våre kosttilskudd er Halal -sertifiserte.  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #hudpleie #skincare #skjønnhetsblogg #foreverliving #aloevera


 • Publisert i kategorien Forever Living

 • hits