hits
She might be my cocaine

 • INNLEGG POSTET : 02.04.2018, 17:09

She might be my rehab
And I ain´t tryna OD
But she gon´ to make me relapse


Føler ikke jeg kan gå noen steder her lengre uten å bli minnet på negative ting, men også positive ting som jeg ikke vil få igjen. Fortiden er så fucka. Skulle virkelig ønske jeg kunne dra tilbake i tid og endre en hel haug med avgjørelser jeg har tatt opp i gjennom livet. Skulle ønske jeg ikke begynte å stenge meg inne og legge vekk følelser i 1.klasse. Skulle ønske jeg hadde en mobbefri barndom. Skulle ønske jeg kunne leve det normale A4 livet alle vil ha, men som jeg sier jeg ikke vil ha, for hvem vil egentlig være helt A4? Men hva er ett A4 liv? For meg er det mann, to barn, hus med hund og katt, bil og faste jobber. Jeg tviler ikke på at om jeg jobber hardt for det så får jeg det... Så hvorfor skal det være så vanskelig for meg å stå opp om morningen?

Det er blitt sånn at jeg har flere dårlige dager enn gode dager. De gode dagene kan jeg grine fordi det er sol ute eller fordi kattene bare er i samme rom som meg. De dårlige dagene føler jeg ingenting. Jeg kunne ikke brydd meg mer når jeg avlyser alt med alle de dagene, eller at jeg sover hele dagen i stedenfor å gjøre ting. Jeg orker rett og slett ikke de dagene, det gjør vondt å ha øynene åpne, det gjør vondt i hele kroppen og hode. Jeg vet ikke om jeg er sint eller lei meg eller hva. Men sånn er livet ikke sant? Well, fuck life. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Er det ikke på tide å la gamle fordommer ligge?

  • INNLEGG POSTET : 16.03.2018, 13:56

  Jeg har tatt mange dumme valg i livet, det har vell alle. Men er det en ting jeg er sikker på så er det min stil. Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort med selv, som tattoveringene, utvidningene i ørene, hårfargen og alle piercinger jeg har hatt. Så dere trenger ikke si noe på at jeg aldri vil få meg jobb med disse tattoveringene eller noe sånt tull. Jeg kommer til å få jobb, om dere så vil det eller ikke. Uansett hva stil man har så burde man få jobb. Jeg hater at dagens samfunn er så avhengig av utseende. Så derfor kjører jeg en stille protest mot dere som tenker at jeg er en jævlig person pga stilen min. Fuck dere! 

  Husker første gang jeg gikk rundt og søkte jobber, hvor skuffet jeg ble over alle de menneskene som sa nei til meg ETTER å ha sett opp og ned på meg. Da søkte jeg jobb i forskjellige butikker. På den tiden hadde jeg rødt hår og septum... Hvorfor det hadde så mye å si fikk jeg aldri vite. Men etter det har jeg vært forbanna på alle arbeidsgivere der ute som ikke engang gir meg en sjanse. Jeg forstår at man skal holde ett visst image om man blir fjeset for bedriften, men hvorfor i helvete har det så mye å si hvilken stil jeg har? Er det ikke på tide å la sånne gamle fordommer ligge snart?

  Nå er jeg "sykemeldt" til jeg får vekk depresjon og angst, og det er jeg nesten glad for. Håper vi en dag kommer oss videre og hvem som helst kan få jobb i hva som helst. Håper alle en dag legger vekk alle fordommene de har. Jeg er faktisk en veldig grei person hvis man bare gidder å bli kjent med meg først. 
 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Penger er grunnen til alt vondt

  • INNLEGG POSTET : 11.02.2018, 16:44

  Hver eneste dag sitter jeg på kjøkkenet mitt og griner fordi jeg ikke har penger til... ja, noenting. Egentlig har jeg ikke råd til å dra noen steder så jeg er egentlig stuck i leiligheten med en nærbutikk, og det er jo selvfølgelig svindyre joker. Penger er eneste grunnen til at alt har blitt så vondt for meg. Penger er som oftest grunnen til at familie krangler og går fra hverandre. Penger er som oftest grunnen til at mennesker havner på gaten. Penger er som oftest grunnen til alt det vonde. Jeg HATER at samfunnet vårt er blitt så fiksert på penger. Har man ikke penger kan man like greit grave seg ned i jorden og ikke snakke med noen. Jeg HATER at vi mennesker har laget penger i det hele tatt.  Jeg orker snart ikke mer av hvordan vårt samfunn har blitt og blir... 

  Tatt av Petter Bortne 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Jeg vet jeg er heldig

  • INNLEGG POSTET : 09.02.2018, 09:54

  Egentlig vet jeg har jeg har det godt. Bedre enn de fleste i verden. Jeg har leilighet, jeg har to katter, jeg får økonomisk hjelp av mitt land. Jeg vet jeg er heldig. Likevell føler jeg ikke at det betyr noe for meg. Det eneste som betyr noe nå er å bli psykisk frisk, for det er jeg ikke. Jeg kan være skikkelig hypokonder, jeg overreagerer og jeg lager problemer selv. Hvorfor har jeg ikke peiling på, men jeg vet jeg ikke vil ha det slik. Men hvordan skal jeg få hjelp til noe som skjer oppi mitt hode når jeg ikke engang kan forklare hvordan jeg har det? Jeg føler meg ikke heldig fordi jeg ikke har det bra psykisk, og det er sikkert mange andre som føler det slik og, selv om alt annet er på stell. Men har man det ikke bra oppi hodet så har man det ikke bra i det hele tatt. Da hjelper ikke det ikke at du har hus, barn, mann/kone, husdyr, bil og jobb. Da blir egentlig alt det unødvendig og man kunne like gjerne ikke vært tilstede. Man må ha det bra psykisk for å ha det bra generelt i livet. 

  Jeg er kommet til det punktet hvor jeg tror jeg aldri egentlig vil få det bedre. Kanskje jeg bare skal lære meg å leve med angsten og følelsene som skaper ett helvete for meg. Jeg tror ikke jeg vil ha det bedre hvis jeg får meg jobb. Faktisk tror jeg det vil gjøre ting værre. Jeg vil komme meg ut mer, ja. Men det kan jeg nå og, er jo bare til å gå en tur eller være med andre som er arbeidsledig og ikke har jobb, eller de som studerer. Jeg har jo venner så jeg kommer meg ut, men jeg vil ikke. Det frister så lite å sitte med andre venner og late som om alt er fint. Jeg kan ikke snakke med de for jeg har jo ikke anelse om hva som skjer oppi mitt eget hode engang. Jeg er så sykt forvirret av alle følelsene som kommer bare jeg mister nøklene på gulvet, skjønner dere? Jeg er så messed up. Hormoner kanskje? Nei vettu hva. 

  Tatt av Petter Bortne 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • En helg uten sosiale medier

  • INNLEGG POSTET : 07.02.2018, 13:24

  I helgen som var gjorde jeg noe som egentlig har skremt meg ganske mye i lang tid nå. Jeg logget ut av facebook, snapchat, instagram og messenger slettet jeg faktisk. For jeg skulle ikke bli plaget av noe sånt denne helgen. Ikke fordi det skjedde noe spesielt men fordi jeg ville det. Men jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp med så gode følelser. Jeg fulgte ikke med på noenting, ingen nyheter eller mas fra messenger. Det var mye å hente seg inn igjen på mandag da, man det gikk fint. Gikk ikke glipp av noe spesielt og jeg føler meg tusen ganger bedre. 

  Jeg fikk tankene på rett kjøl og jeg har aldri før sovet så godt som jeg gjorde denne helgen. Jeg vet nå at jeg skal gjøre det hver helg faktisk. Det er viktig å kunne koble av fra alle disse nyhetene som blir slengt i fjesene våre hver dag. Det er mye info å ta inn, og jeg føler veldig med de som har det vondt rundt om kring i verden, å lese om hvor forferdelig de har det eller hva forferdelig som har skjedd orker jeg faktisk ikke. Helg er helg. I en helg skal man slappe av å tenke på seg selv og venner, man skal drite i det vonde og slappe av. Lade opp til en ny uke igjen. Jeg hadde ikke fått ladet opp på lenge, jeg var helt utbrent og det hjalp heller ikke at jeg ble syk forje uke. Er fortsatt syk, ser ikke ut til at jeg blir bedre så tror nok jeg må til legen. Men ellers er alt egentlig ganske fint hos meg. 

  Anbefaler ALLE å prøve en helg uten sosiale medier. Eneste jeg gjorde var å sende meldinger til de nærmeste. Og det var deilig! #enhelgutennett

  Husk at du kan følge meg på snapchat for oftere updates, AnneaBLOGG♥​
  Tatt av Petter Bortne 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Bikinikroppen er drøy

  • INNLEGG POSTET : 23.01.2018, 17:57

  Forje innlegg la jeg ut ett bilde av meg selv med stringen litt oppå hoften, singletten dratt vekk fra magen sånn at underboob og mage og string viste. To personer som mente dette var for drøyt og man kan ikke legge ut slike bilder! Men hallo? En trofast leser kommenterte så at jeg viser jo ikke mer enn hva en bikinikropp gjør. Personen mente at slike bilder ikke er greit, kun for seg selv. Men hallo? Det er jo bare litt uskyldig morro. Jeg elsker kroppen min og har ingenting imot å vise den frem, men det får da virkelig være mitt valg hvor mye jeg viser og ikke viser. Det er jo jeg som får svi for det hvis det ender gale, er det ikke? ;) Haters gonna hate. Ikke glem å følg meg på snapchat da! Har begynt å bruke den ganske flittig. Heter forresten AnneABLOGG for dem som ikke har fått det med seg.

  Her er forresten ett bilde jeg tok hos fotografen forje onsdag, elsker alle bildene og gleder meg til resten kommer! Har ett til allerede, men jeg venter litt med det. Denne photoshooten ble så bra, er kjempe fornøyd med alle bildene, også håper jeg han vil la meg komme tilbake for å ta enda bedre bilder! Blir bare bedre for hver gang. Øvelse gjør mester.

  Petter Bortne (NETTSIDEN HER)


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Enda en våken natt

  • INNLEGG POSTET : 17.01.2018, 02:36

  Vet dere, jeg var faktisk tenkt å skrive ett klage innlegg om tankene mine til dere. Men så kom jeg halvveis og følte at alt ble dumt, for jeg tok sånn på vei for ingenting. For plutselig begynte jeg å tenke på en person som gjør meg generelt veldig glad. Jeg begynte å tenke på alt vi skal gjøre i år, allerede før sommeren. Jeg gleder meg så mye til å se denne personen igjen. Likevell, jeg sitter jo her våken nå, burde egentlig sove for i morgen skal jeg gjøre ganske mye som krever mye av meg... Så nå har jeg smurt aromaolje under nesen for å slappe av og sovne lettere, skal bare kjefte på kattene før de raserer alt i leiligheten med lekingen dems. Haha, håper alle har hatt en fin dag, uke, eller at dere får en fin dag og uke! ♥


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Kjærlighet

  • INNLEGG POSTET : 03.01.2018, 16:31

  Kjærligheten er tung. Det er den som er grunnen til at jeg ikke har det så bra egentlig. Nå som jeg trodde jeg skulle få livet på stell og bli sammen med drømmemannen. Hva skjedde? Jo, jeg ødela alt og nå snakker ikke han til meg lengre. Hvordan føler jeg meg? Skikkelig dårlig og råtten. Jaja, godt nyttår. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • The world is fucked up.

  • INNLEGG POSTET : 23.12.2017, 22:19

  Mann: men kanskje vi ikke burde, jeg har ett problem med slike ting.

  Dame: hva da?

  Mann: jeg blir for lett bundet, det blander seg inn følelser og jeg ender opp med å føle meg brukt og jævlig.

  Dame: Jeg følte sånn før.

  Mann: ja, så da vet du hva jeg følte da.

  Dame: Så ble jeg voldtatt og fire år seinere når jeg får se han igjen blir jeg totalt følelsesløs. I know. Men det er bare den harde sannheten man vokser og lærer å kontrollere følelsene. Vi er blitt for godt skjermet fra den vonde sannheten når vi vokste opp. Og nå som vi har fått andre vennekretser og blir voksne og utsatt for den harde sannheten knekker vi sammen til vi vokser og lærer å kontrollere følelsene. The world is fucked up. Samfunnet har gjort det sånn. Det er vondt og det kommer når du minst forventer det. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Mickey Mouse

  • INNLEGG POSTET : 16.12.2017, 17:38

  Mickey Mouse skjorten er på og jeg er klar for besøk. Håret og sminken er fikset og en burn drukket opp. Leiligheten er ryddet og vasket, juletreet er pyntet, stearinlys tent og musikk på høyttalerne. Nettet er som vanlig like tregt og jeg er som vanlig like likegyldig. Kattene sover søtt i sengen min. Jeg er litt lei over at alt jeg gjør her i livet bare er på enten kommando eller en rutine. Jeg gjør egentlig aldri noe nytt, samme gamle alt. Samme gamle rutiner når jeg får besøk og når jeg er alene. Men det går fint for det er vell bare sånn livet er. Jeg må vell bare lære å leve med alt gammelt og heller glede meg i bakhodet til noe gøy og nytt når enn det skjer. Favoritt redigerings programmet mitt er nede så bildene blir ikke så bra i dag, rett og slett fordi jeg ikke får fikset på lys og farger uten det programmet, jaja, hjelper jo at jeg har rødt hår da, mtp fargene! Haha. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Where there is love

  • INNLEGG POSTET : 02.12.2017, 16:36

  ...There is life.


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Hvis jeg kunne

  • INNLEGG POSTET : 28.11.2017, 18:00

  Hvis jeg kunne gjort hva som helst, så hadde jeg reist langt vekk fra alle sammen og ikke tenkt meg tilbake. Jeg hadde flyttet langt vekk og begynt på nytt, i alle fall prøvd. Men så kan jeg ikke det uansett, for det er ikke bare pengene som er problemet, men også denne angsten. Angsten for angsten, angsten for hva som skjer, angsten for livet. Den forsvinner ikke, den må jeg bare leve med, og det er vanskelig! Enhver person som sliter med angst vet hva jeg mener. Jeg har heller ikke noen tro på at psykologen vil hjelpe meg heller. Selv om det hadde vært greit å kunne høre andre sine meninger og tanker på hva jeg tenker på hver dag så hadde ikke det hjulpet meg på noen måte egentlig. Tror jeg. 

  Nå er det akkurat to uker til bursdagen min! Er veldig spent på hva som vil skje den dagen, men kjenner jeg meg selv rett sitter jeg nok bare i min egen leilighet og spiller sims 4. For ett liv, hæ? Nei, nå er det nok depping på bloggen for denne uken tror jeg! I morgen er det en ny dag og da er det jobb og mage trening som står på planen. Ser jeg må farge håret mitt igjen snart, har fått en forferdelig stygg ettervekst allerede, haha! Håper alle og enhver har det bra!


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Kan jeg gå sånn?

  • INNLEGG POSTET : 28.11.2017, 15:47

  Har merket at jeg sender snapchat til mine nærmeste venner for å spørre om jeg kan gå kledd sånn når jeg har funnet noe nytt. Hvorfor gjør jeg det? Selvfølgelig kan jeg gå sånn om jeg vil liksom. Jeg kan ikke la andre bestemme hva jeg skal gå med. Men selvfølgelig, det finnes jo grenser på hva som er greit i offentligheten og hva som ikke er greit. Ikke at jeg bryr meg så veldig mye om den grensen på hva som ikke er greit. For det som ikke er greit er jo for mye nakenhet eller nippler. Men jeg er en av dem som sier #freethenipple

  Jeg elsker mine nippler og kommer nok aldri til å slutte å vise dem, så her er enda ett bilde av dem! Eller, kun ene men det var fordi poseringen var slik. Nå kommer snart Malin til meg, vi skal spise vegetar burgere og kose oss med film og gossip. Gleder meg! 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Tenker vi egentlig selv?

  • INNLEGG POSTET : 28.11.2017, 00:43

  Eller er det slik at alt er satt opp for oss? Hvorfor er vi her egentlig? Er det ett mål noen sted? Hva må vi finne ut og finne opp for å komme til målet? Eller er livet bare uendelig langt og tar aldri slutt? Er alt satt opp for oss, sånn at vi tenker ting og finner ut av ting etterhvert som verden tillater det? Hva gjør vi på? Hvorfor gjør vi alt dette?

  Det er ganske utrolig alt vi har funnet ut, gjort og funnet på. Men hva er vitsen hvis det ikke er noen ende på det? Og hvorfor lever vi mennesker i så mange år egentlig? Hva er det som gjør at vi elsker og forelsker oss? Hvorfor gjør vi det?

  Slike spørsmål sitter jeg med hver eneste dag og det ingen svar som gir mening for meg. Noen av de er det ikke engang svar til... Det er helt fucked up.


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Krig

  • INNLEGG POSTET : 23.11.2017, 17:49

  Jeg er fortsatt i ett litt dårlig humør fra i går. Det går bedre men ja, det er bare noe som ikke stemmer. Jeg går på jobb og later som ingenting når det egentlig er en krig inni meg. En krig som bare fortsetter og aldri egentlig stopper. Hender krigen har en dag eller to pause, men det er sjeldent. Hvorfor er det slik? Jeg er så lei. Nå skal jeg straks trene og så skal jeg til kompisen min og overnatte og spille sims 4. I morgen er det ny fri dag som jeg skal nyte som bare det!


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Dårlig dag

  • INNLEGG POSTET : 22.11.2017, 17:55

  Når man har en dårlig dag har man lett for ta alt tungt. I dag på jobb var det egentlig en åpningsfest, kjempe morro og bra for jobben! Men jeg derimot kjente jeg ikke klarte alt i dag. Flere ganger i dag kjente jeg at alt ble veldig tungt, jeg klarte ikke alt stresset og jeg psykisk ikke klarte noe. Dagen i dag har dermed vært ekstremt dårlig, humøret har vært på bunn og blogglysten for i dag er vekke. Jeg elsker jobben samtidig som jeg virkelig hater den... Det er tungt men jeg tror faktisk at jeg må si opp og gå til en psykolog for å få orden på mine tanker og følelser. Som jeg forresten ikke vet hva er engang. Ene dagen føler jeg alt går fint og livet er kjempe bra, mens andre dager er livet drit og alt er kjempe tungt. De dagene det er tungt har jeg ikke lyst til å gjøre en drit. Og det er flere vonde dager enn bra dager, det er forferdelig og jeg vil ikke ha det slik lengre. FML right?


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Jeg er bare sjokkskadet

  • INNLEGG POSTET : 14.11.2017, 20:23

  Enten danser jeg og synger uten å tenke over det, eller så har jeg ett raseriutbrudd i en blanding av satan, fitte og faen. Men det går fint, jeg er bare sjokkskadet etter hun som mistet nøklene sine på tv. 

  Mitt liv er rart. Jeg vet egentlig ikke hva søren jeg holder på med, hvordan jeg skal fortsette livet eller hvorfor jeg gjør enkelte ting. Alle andre enn meg er reflekterte og det virker som om de har peiling på hva de holder på med. De som er i min aldersgruppe altså. Og det er litt sykt, men jeg tror ikke de har så mye på stell som det ser ut som. Jeg tror egentlig alle i en alder av 20år sliter med ett eller annet, om det er penger, følelser, seg selv eller annet vet man ikke før personen sier det. Jeg kan nå si at jeg sliter med alt, men sånn er det vell. Og det ordner seg vell, på en eller annen måte. 

  Jeg håper jeg om 10år har ting på stell, kanskje jeg er gift og har ett barn eller to? Who knowes. Jeg håper i alle fall at ting jeg sliter med nå er på stell etterhvert, før jeg gir opp og selger alt jeg eier og har og reiser langt vekk og aldri kommer tilbake. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Alle kan være fin

  • INNLEGG POSTET : 12.10.2017, 19:00

  Med riktig lys og sminke og klær tilpasset hudfarge, hårfarge, kroppsfasong og alt annet. Synes det er så tull når alle sier "alle er pene uansett". Nei? Alle er ikke pene uansett, man skal passe litt på hva klær man bruker og sminken, alle passer ikke alt. Er en grunn for at vi har ulike modeller med ulike klær og ulik sminke. Dette temaet er så sårt for alt for mange, derfor velger jeg nå å skrive minst mulig, kanskje jeg provoserer enda mer fordi jeg ikke forklarer så godt, men det går gå. Man skal kunne tenke litt selv og. Nøkkel ordene er her! 

  Nå kom alle bildene tilbake, ferdig redigerte! Elsker alle bildene, noen bilder bedre enn andre, legger uansett ikke ut alle her da noen er litt for naken helt ærlig. Hehe, ellers håper jeg alle har en super dag! Det har forøvrig ikke jeg, så derfor velger jeg å legge telefon i ikke forstyrr modus og macen ved siden av meg med kun serie på. Ville bare inn for å gi en liten lyd fra meg og poste disse to sinnsykt pene bildene av meg!


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • Angst er frykt for noe ukjent

  • INNLEGG POSTET : 08.10.2017, 12:28

  Nå har jeg sittet her i sengen med dyne over og macen på fanget og lurt på hvordan jeg skulle forklare ting. For det er ikke enkelt, spesielt når jeg selv ikke skjønner noen ting. Alt jeg vet selv, er at jeg er kjempe redd. Redd for meg selv. Hvorfor er jeg her? Hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare jobbe i små jobber, tjene minste lønnen for å så vidt overleve i mnd? Skal jeg ha disse tankene om meg selv hele tiden, om hvorfor jeg er her, hva nytte gjør jeg, hva betyr jeg for andre? 
  I det siste har jeg virkelig kjent på angsten for hver minste lille ting jeg gjør, og det eneste stedet jeg føler meg trygg mot alt annet enn meg selv, er i leiligheten min. Men jeg er ikke trygg mot meg selv noen steder. Med mine tanker som surrer på høygir 24/7. 

  Jeg er utslitt, jeg sover for mye, spiser for lite, gjør for mye dumt. Jeg vet ikke lenger hva jeg vil, har alt jeg noen sinne ville hatt bare vært en løyn? En løyn jeg har fortalt meg selv og alle andre for å glede andre? 

  Men hvordan skal jeg fikse dette, når jeg egentlig ikke skjønner hva som er galt? Jeg har i noen dager nå tenkt på om jeg skal begynne å leve i sølibat en stund og slutte å treffe nye folk, kun være med mennesker som betyr noe for meg og som jeg er glad i. Og det tror jeg at jeg skal begynne med og, for nå er jeg sliten. Så sliten at jeg så vidt orker å løfte på en finger for å slå av alarmen om morningen. 

  Jeg er så lei av dette livet. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger
 • You´re braver than you belive

  • INNLEGG POSTET : 07.10.2017, 11:37

  Stronger than you seem,

  and smarter than you think.


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger