hits
Influensa

 • INNLEGG POSTET : 29.01.2018, 13:01

Kulden på Toten var visst ikke noe for meg ettersom jeg sitter her nå snufsen, sår hals og hodepine og feber. Mistenker Joakim for å ha smittet meg, siden han også er syk. Tror ikke det hjalp så mye at det var 10- og masse snø ute heller. Eller at vi gikk ut og drakk på lørdagen i minusgrader, haha! I går hadde jeg bare sår hals, men i dag har jeg hele pakken. Så da går jeg fortsatt med Weekend and Chill tskjorten jeg fikk av Joakim, perfekt! I dag skal jeg ikke en dritt. Jeg skal bare ligge i sofaen med teppe over meg og kanskje litt te og lese bok og spille mobilspill. Altså slappe max av og prøve å bli frisk! Håper alle får en super dag og god bedring til dere andre som er syk! ♥

Husk at du kan følge meg på snapchat for oftere updates, AnneaBLOGG♥​


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Toten FHS

  • INNLEGG POSTET : 27.01.2018, 11:30

  Jeg flydde til Oslo i går tidlig og ble hentet på Gardemoen av en som heter Joakim. Han går på folkehøyskole på Toten og jeg bor i Bergen, så naturligvis ville vi se hverandre igjen før vinterferien om en måned. Det er så sykt koselig her, alle sammen er så greie, skolen er kjempe koselig, og det er jo bare dødsfint vær her. Får jo lyst til å flytte hit! Jeg elsker små byer hvor alle er greie mot hverandre og snakker til hverandre. Derfor jeg også bor på Os, utenfor Bergen, liten by hvor nesten alle kjenner hverandre og alle er greie. I alle fall! Nå sitter jeg på rommet til Joakim og hans 2 roomies mens Joakim er med på Barnas dag her på skolen. Jeg har sovet ufattelig godt til tross for at vi måtte sove i en enkelt seng og en enkelt dyne, haha! Skal si vi gleder oss til vinterferien. Da kommer Joakim hjem til meg, og da har vi en leilighet for oss selv ♥ Nå begynner jeg med kliss, så jeg runder av her. Håper alle får en super dag! ♥

  Husk å følge meg på snapchat: AnneABLOGG


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Åpen snapchat

  • INNLEGG POSTET : 23.01.2018, 10:59

  Nå skal jeg for en gang skyld sette meg skikkelig godt inn i denne blogg verden. Jeg skal legge ut bilder og videoer til dere på en egen snapchat konto for bloggen og jeg skal oppdatere bloggen oftere. Dette må jeg jo få til, spesielt siden snapchat er på telefonen og den har jeg jo med meg overalt, haha! Gleder meg til å begynne skikkelig med snapchat brukeren, dere må bare følge meg! Alle som vil skal få lov. Idag skal jeg på møte med nav og så skal jeg faktisk ingenting, så da tenkte jeg å shine leiligheten, få fikset litt bloggreier og få fikset litt på meg selv. Bare en kjempe chill tirsdag, håper alle sammen får en fin dag! ♥Brukernavnet mitt på snapchat er "anneablogg" 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • My favorite day it CATURDAY

  • INNLEGG POSTET : 08.01.2018, 15:59

  I dag fikk kattene nytt halsbånd navneskiltene dems som jeg kjøpte for en god stund siden. Blackie er jo ikke vandt til halsbånd i det hele tatt så hun klikket litt på kjøkkengulvet i dag, haha! Sunshine bryddet seg ikke så mye, hun har jo brukt halsbånd og skilt i noen mnd allerede. Nå venter jeg bare på besøk av Malin, vet ikke om jeg har fortalt det før men visste dere at tattoveringen min på låret er av meg og hun? Er vell den mest meningsfulle tattoveringen jeg har utenom den skriften på armen. 

  Sto opp elleve i dag og tok en kopp kaffi som jeg gjorde før, må begynne å få inn igjen rutiner. Fikk jo ikke trent i dag da, det var jeg for treig på, dessuten har jeg ikke spist mer enn noen gram grøt i dag så trening er vell ikke så lurt i dag. Prøve igjen i morgen! Ellers har jeg rukket å levere papirer hos NAV, så nå får jeg kanskje råd til å leve denne mnd og. Nei, håper alle får en super ettermiddag/kveld ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Fun with friends

  • INNLEGG POSTET : 06.01.2018, 22:31

  Som sikkert noen har fått med seg, så var jeg hos Silje på fredag. Utrolig koselig å se hun igjen! Snakket om alt mulig og så såg vi på Askeladden i Dovregubbens Hall. Aldri sett den før og er ikke spesielt fan av norske filmer generelt men denne filmen likte jeg! Tok med meg kameraet så Silje kunne se litt nærmere på det da hun har bestilt seg modellen under min. Så da knipset vi likegreit noen bilder for dere. Men etter 500 bilder ble vi så lei at vi endte opp med det nederste bilde, haha! I dag har jeg bare lagt slakt i sengen og slappet av foran tv´en som vanlig. I morgen tenkte jeg å fikse neglene mine så da får dere i alle fall ett innlegg om negler i morgen, haha! Håper alle har en super bra lørdag ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • HappyHappyHappy

  • INNLEGG POSTET : 05.01.2018, 13:36

  Tror ikke jeg har hatt en så bra på mange mnd. Fikk en søt god morgen snap av godgutten og da var hele dagen fin. Nå skal jeg snart til Silje, bare for å snakke sammen og catche up tapt tid rett og slett. Det blir koselig! Måtte ta bilder med Blackie i dag og, var så fin sol der jeg sto og tok bilder og følte øynene til Blackie, eller hun generelt hadde blitt veldig fin i det lyset. Sunshine er blitt for stor til å kunne holde på mens man tar bilder, det har hun ikke tålmodighet til! Jeg rakk jo ikke noe av det jeg sa jeg skulle gjøre i dag, så på mandag blir det trening, nav og levere nøkler tilbake på jobben. Var altfor lat i dag, haha! Typisk. Håper alle har en fin dag i dag og nyter solen eller hva enn vær dere har, til det fulleste. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 1.-2. Juledag

  • INNLEGG POSTET : 03.01.2018, 15:03

  Lenge siden sist nå, shit. Julen min var ikke sånn super bra, bare fordi jeg ikke har det så bra med meg selv. Ellers var julen fin. Men merket at jeg sleit ekstra mye i julen, det var sikkert 5 kriger samtidig inni meg hver eneste dag. Kanskje det har noe med at jeg feiret forje jul sammen med eksen, og det var så bra. Også har det vell veldig mye å gjøre med alt som har skjedd i året som har gått. Jeg har det fortsatt ikke sånn super bra, men jeg prøver. Har i alle fått vite at ingenting er gale med hjertet mitt, jeg må bare sjekke stoffskiftet 2-3 ganger i året. Og det går fint! Jeg har stort sett sovet hele julen, og det har vært deilig men nå skal jeg begynne på hverdagsrutiner igjen. gøy og chill i helgene og i ukedagene blir det skikkelig mat og trening. Fortsatt arbeidsløs så det må jeg få ordnet på en eller annen måte.

  Uansett, her er det jeg gikk med første og andre juledag. Kjøpte ett nytt skjørt til denne anledningen, skjørtet er fra BikBok og er super behagelig! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ekte venner og julelys

  • INNLEGG POSTET : 22.12.2017, 01:15

  På tirsdag var jeg ute og spist på Friday´s med min gode venninne Silje. Jeg spiste den vanlige burgeren med bananmilkshake ved siden av, og Silje spiste noe svinefilét mener jeg. Det var kjempe koselig å få se Silje igjen! Nå som jeg har flyttet og vi begge har hvert vårt liv blir det litt vanskelig å se hverandre. Men det ordner seg alltid når man er ekte venner. Jeg tok med kameraet den dagen for jeg tenkte jeg skulle knipse noen hverdagslige bilder til dere! Lite visste jeg at Bergen hadde pyntet det så fint i sentrum. Så da ble det litt mer spesielle bilder! Årets julepynt for Bergen. Det var kjempekoselig selv om det regnet og var iskaldt. Sånne småting som det gjør dagen min. Anyways! Nå sitter jeg med maske i fjeset og pysjen på. Nydusjet og nybarbert og nyskrubbet. Klar for selvbruning. Veldig seint, ja, men jeg har snudd døgnet rundt siden jeg har så mye fri. Men selv om jeg har så mye fri har jeg enda ikke rukket å bli ferdig med alle julegavene, haha! Men det går fort håper jeg. Har hele natten på meg så det får gå! Nei, vi snakkes, sov godt alle sammen. • Publisert i kategorien Blogg
 • Flashet pupper

  • INNLEGG POSTET : 14.12.2017, 15:53

  Nå har jeg vært hjemme i en time allerede faktisk, styrt på å ryddet og vasket leiligheten så nå kan jeg leve i fred til det blir skittent igjen, haha! Har vært på Haukeland i dag for å sjekke litt diverse greier med halsen og hjertet mitt, alt ser bra ut hittil heldigvis. Var jo spørsmål om det var en svulst i halsen, men det er det altså ikke så woho! Nå er det bare spørsmål om hjertet mitt funker bra eller om det er noe som må gjøres. Så i dag har jeg flashet pupper for en sykepleier, som helt sikkert er vandt til det og jeg bryr meg ikke stort om det heller. Måtte bare ta en EKG så det gikk fint. Måtte jo søren meg sitte i 4time på Haukeland og vente mellom hver undersøkelse, så jeg kom der klokken ni og forlot sykehuset halv to, haha! Jaja, jeg fikk faktisk dratt inn til sentrum og kjøpt ting til julegavene da! Så jeg satt ikke på Haukeland og glante i 4timer altså. Men ja, nå er jeg i alle fall klar til å begynne å lage alle julegavene og pakke julegaver. Tenk da, bare en uke og tre dager til så er det juuuul, wiiii. Nei, vi får snakkes! Snart skal jeg til pappa og spise middag så skal vi vell handle. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Gratulerer med dagen til meg selv

  • INNLEGG POSTET : 12.12.2017, 10:06

  Ufselig tidlig oppe i dag jeg. Skal ikke på jobb eller noe, likevell sto jeg egentlig opp klokken.7 i dag. Ikke at jeg har fått gjort så veldig mye da. Haha! Anyways, i dag har jeg bursdag og blir 21år, så i dag må jeg endre alderen i bloggdesignet. Det kommer til å ta altfor lang tid, er enda ikke blitt vant til kodene og slikt i designet, etter så mange år, men jeg finner vell ut av det! Ellers i dag må jeg gjøre litt bloggarbeid av noen sponset produkter, støvsuge, vaske litt, gå en tur kanskje. Jeg skal i alle fall ta fult utnytte av dagen nå som jeg er så tidlig våken. Håper alle sammen får en super tirsdag med fint vær. Her er det masse snø så en liten tur ute må jeg få til, haha!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Tattoo nr.11

  • INNLEGG POSTET : 11.12.2017, 14:33

  Da var tattovering nummer 11 tatt! Wiii, elsker den! Så søt og liten. Og til dere som sikkert kommer til å spørre; nei, den gjorde ikke vondt der! Ellers ville jeg bare titte innom og si hei, beklager for mange dager uten ett pip. Har vært en smule opptatt i det siste, men det ser ut til å roe seg litt denne uken. I morgen er det min bursdag og da skal jeg henge med en kompis og hans hund! Gleder meg. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Snart jul

  • INNLEGG POSTET : 07.12.2017, 18:49

  Og siden det snart er jul var det på tide å pynte leiligheten med enda mer røde ting! Det var lite pynt men men, trenger ikke så mye i leiligheten min, mangler bare ett lite juletre og pynt til det så er leiligheten min fylt med jul. Elsker egentlig juletiden, pynten er så fin og det er så mye lys i en ellers grå hverdag. Ellers skjer det ikke så mye, tenkte jeg skulle vise dere noen nye masker jeg har prøvd i det siste om en liten stund. Babyene mine sover og jeg hører på musikk. Sånn går det egentlig hver dag her. Har dere noen tips til nye serier for meg? Har sett alt jeg har hatt lyst til å se og nå vet jeg ikke om det finnes mer i verden å se. Netflix og Tv2Sumo som går her om dere har noen tips.


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Lazy days

  • INNLEGG POSTET : 07.12.2017, 14:29

  Skal være helt ærlig med dere og si at det ikke har vært en eneste dag med trening denne uken... Haha, jeg har kun lagt slapt i sengen og stirret i taket mens jeg venter på bedre dager. Været utenfor kunne vært tusen ganger bedre, det senker humøret mitt litt, men mest av alt er det min egen feil at jeg føler meg sånn som jeg gjør. Jeg må ta litt tak og få gjort litt ting og tang med meg selv, jobbsituasjonen, pengesituasjonen også disse dumme julegavene da. Julen nå er nesten blitt helt for jævlig helt ærlig. Jeg har ikke råd til å kjøpe gaver og jeg har egentlig ikke råd til å lage gaver heller. Det vil jo si at mine venner og familie vil enten ikke få noe eller få noe dritt. Men jeg fikset det på en måte. I verste fall får jeg bruke bursdagspengene på gaver, haha. For ett tragisk liv. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Last sign of summer

  • INNLEGG POSTET : 04.12.2017, 16:22

  Nå sitter jeg på min lille kjøkkenhalvøy og venter egentlig bare på at fuktighetskremen jeg tok på for 10min siden skal trekke skikkelig inn i huden. For da kan jeg begynne å sminke meg sånn at jeg rekker bussen til sentrum. I dag skal jeg nemlig på date med mormor! Vi skal teste ut en ny italiensk resturang så det blir spennende. Ellers skjer det ikke mye. Møte på nav i dag gikk fint og det ser ut til at jeg vil klare meg helt ok i hvertfall i to måneder. Haha, nei, vi snakkes! Nå må jeg begynne å sminke meg ellers rekker jeg ikke bussen. Var ute og tok noen bilder i sted, herregud så fine bilder det blir i dagslys! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Red nails all december

  • INNLEGG POSTET : 01.12.2017, 16:38

  Det er 1.desember i dag, wiii. Noen andre som er så heldig å få julekalender av sine foreldre? Det var jeg, mamma kom seint i går kveld og leverte to julekalendere, en flax og en sjokolade. Vant ingenting i flaxen, men fikk en nisse så nå mangler jeg bare 11 nisser så har jeg 500k, haha! Lenge leve optimismen! 

  Ellers i dag jeg fått fikset neglene mine, endelig! Etter 7 uker uten en dritt på neglene var det søren meg på tide. Så da la jeg akryl og gelelakk. Tenkte jeg skulle ha røde negler hele desember siden det er en julefarge. Lilla liker jeg ikke, så det skjer ikke, haha! Håper bare neglene mine kan bli lange og fine til julaften nå. Orket ikke begynne med forlengelse i dag, da er det uansett større sjanse for at de knekker før jul og da må jeg stresse enda mer før jul. Så ja, dette er min naturlige lengde som jeg håper blir dobbel så lange til julaften. Neida, joda, kanskje?

  Og nå venter jeg bare på at Alice skal komme så vi kan chille. Er skikkelig tung i hodet nå pga alle kjemikaliene til akrylen, men det går vekk om noen timer håper jeg, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ny kategori

  • INNLEGG POSTET : 30.11.2017, 22:30

  Har dere noen ønsker på hva jeg skal skrive om, forklare bedre kanskje eller gjøre noe dere vil se? Bare legg igjen en kommentar så skal jeg se på det og mest sannsynlig skrive om det dere spør om. Jeg har totalt skrivesperre for tiden, kan ha noe med at det er vinter og jeg blir litt down da. Men men, jeg skal prøve å se forbi de mørke gatene, bladene som faller ned fra trærne, snøen og isen og bare være blid. 
  Jeg har enda ikke hatt tid eller energi til å sjekke filmingen på kameraet eller sitte meg ned for å filme en video til dere, men det må jeg få gjort snart. Nå har jeg fått fikset en ny kategori på bloggen sånn at alle følelser og meninger blir samlet på ett sted. Så nå mangler jeg bare å finne ut av filmingen på kameraet så er jeg godt i gang til en god blogg, tror jeg og håper jeg, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Nyåpning, kom kom

  • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 20:09

  I morgen er det den store dagen for oss som jobber på Kali Hud & Helseterapi. Vi har nyåpning! Med helt nytt gulv, masse gode tilbud og kake og kaffi til alle besøkende! Så dere som er på Os i Hordaland burde stikke innom oss og se! Skader jo ikke å se, dere får kake og kaffi i alle fall. Jeg gleder meg i alle fall! Alle sammen har jobbet på spreng de siste dagene for å få alt i orden til åpningen, tror alle kjenner på at det skal bli deilig å komme i orden og få inn rutinene igjen. HER er facebook arrangementet. 

  Ellers skjer det ikke stort, jeg har endelig kommet inn igjen i matrutiner og treningsrutiner så nå føler jeg meg enda bedre. Har nå dusjet, renset ansiktet og tatt på selvbruning på overkroppen så nå er jeg egentlig ganske klar for morgendagen! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • To sider

  • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 23:42

  Det er alltid to sider av en person. Eller flere. Jeg har siden jeg viser min familie og siden jeg viser mine venner. 

  Siden jeg viser min familie er en snill, god og uskyldig jente som selvfølgelig gjør alt i verden for at mine foreldre og andre i familien skal være stolt over meg. 
  Men så har jeg siden jeg viser mine venner, siden jeg er mest stolt over, siden hvor jeg fant meg selv. Siden som er gal, naken, ærlig og uærlig. Jeg elsker denne siden av meg selv. 

  Siden jeg fant denne siden av meg selv som jeg viser til venner, har jeg hatt det så sinnsykt mye bedre. Bedre ang. meg selv og jeg tar ikke så hardt i når ting skjer. Jeg gjør istedenfor alt jeg kan for å fikse problemet og lar ting skje... Jeg kan ikke kontrollere alt, jeg kan ikke endre på hvordan jeg er, jeg kan ikke endre på ting jeg har gjort. Ting skjer, ting vil skje. Og for første dag på mange mnd kunne jeg si til pappa, når han spurte om jeg har det bra, ja. Ja, jeg har det bra. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ny uke, nye muligheter

  • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 21:28

  Nå er mandagen snart over og jeg har fått en kjempe bra start på uken! Er så deilig å begynne på rutiner igjen og faktisk ha noe å stå opp til. I dag har jeg utrolig nok ikke vært trøtt i det hele tatt, masse energi til både jobb og trening! Treningen i dag gikk bedre enn den vanligvis har gjort, så det er jo bra for min del, siden jeg nå hadde vært 8 dager uten trening. Nei, denne dagen har bare vært kjempe bra. Har ikke fått sittet meg skikkelig ned før nå da, men da tror jeg at jeg vil sove veldig godt i natt, håper jeg i alle fall! 
  Hentet også en pakke etter trening som jeg selvfølgelig skal vise dere! Ellers sitter jeg nå og bare surrer, blir jo aldri ferdig med å skrive føler jeg, haha! Har også fått tatt i fargebalsamen min da jeg så håret var begynt å bli oransje noen steder, haha, problemet med rødt hår er at fargen går fort ut, men men! Det går fint, det er verdt det. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Red bow and blue eyes

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2017, 20:00

  I går var jeg jo som sagt på en julemesse for å støtte moren til kompisen min (som driver Alveshop som jeg har skrever om HER.) Det var en utrolig koselig messe! Masse fint og interresant der, mye som skjedde, de hadde til og med gratis kino for barn der. Det var utrolig mye å se på, fikk lyst på veldig mye men klarte å begrense meg til en flaske gløgg, to røde sløyfer til håret, ett i hårstikk og andre i klemme også 5 glass med syltetøygele som forresten var utrolig gode! Beste jeg har smakt i alle fall. Kjempe mange gode tilbud på den messen.
  Etter messen gikk vi i middagsbesøk til moren til kompisen min og var der en liten stund før vi stakk videre til en kompis. Etter det var det bare til å farte hjem for da skulle jeg ha besøk av tre venner! Utrolig koselig dag i går, følte meg nesten litt gammel da jeg for en gangsskyld ikke dro ut på fest, kanskje litt mer voksen? Haha, who knows! Og nå bare sitter jeg i leiligheten og slapper veldig godt av. I morgen er det på jobb igjen og da blir det jobb hele uken, det kan bli tungt. Samme med trening, treningen begynner på´an igjen i morgen, uff. Dette blir en tøff uke! 


 • Publisert i kategorien Blogg