Starte med youtube igjen?

 • INNLEGG POSTET : 19.08.2017, 00:15

Igår var jeg ute og drakk litt, riktig nok med kun en kompis men likevell. Følte for å sminke meg litt mer enn vanlig da, og for første gang på flere mnd sminket jeg meg skikkelig mye og bra, med vipper og øyenskygge og hele pakken... Ganske digg faktisk, elsker følelsen sminken gir meg. Jeg blir alltid så glad, og føler meg så pen med den sminke, hvorfor jeg stoppet skjønner jeg ikke. 

I alle fall, lurte på om noen vil at jeg skal begynne med makeup videoer igjen? Så på de gamle videoene mine på youtube og mimret litt tilbake, så hvor jeg kunne forbedre meg og følte ett skikkelig savn etter å lage videoer. Det var jo kjempe gøy og ga meg ett lite selvtillits boost når dere komplimenterte det. Kanskje det jeg trenger er å begynne å blogge igjen for fult, med 2-3 innlegg om dagen, ny sminkelook hver dag, spørsmålsrunder og videoer. Hele pakken! Legge mye av min tid og energi ned i det og se hvor jeg kommer, om jeg føler meg bedre etterhvert da. Men å komme inn i den rutinen vil nok ta tid, så hold ut med meg!

Har kjøpt litt nye klær og sminke denne uken også som jeg tenkte å vise dere!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Crawl Outta Love

  • INNLEGG POSTET : 14.08.2017, 19:38

  Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal starte med dette innlegget engang. Men jeg skal i alle fall være brutalt åpen og ærlig, for det trenger jeg nå. 

  Jeg og Torstein kom til ett punkt i livet hvor vi ville gå fremover, vi forlovet oss og prøvde på baby. i 4-5mnd hvis ikke jeg tar helt feil, så innså jeg noe. Jeg hadde ikke opplevd en dritt. Jeg hadde ikke fått gått ut på byn med venner, drukket meg fra sans og samling, gjort noe sprøtt, hatt sex med en jente. Jeg ville oppleve det før jeg slo meg til ro. Så jeg slo opp med Torstein, flyttet hjem igjen til mine foreldre for noen uker. Jeg elsker fortsatt Torstein, han er den eneste jeg kunne slått meg til ro med sånn som jeg holdt på å gjøre, men det var feil, spesielt når jeg ikke hadde fått opplevd hva jeg ville oppleve. Men så ble jeg omtrent med en gang dratt inn i ett nytt forhold, ett forhold jeg trodde jeg hadde lengtet etter i flere år. Faktisk 15år. Jeg ble sammen med min barndomsvenn/kjæreste. Vi elsket hverandre, jeg elsker han fortsatt. Men lite visste jeg at kjærligheten gjorde meg totalt blind og jeg glemte grunnen til at jeg slo opp Torstein. 

  Forholdet ente opp med å bli ett mareritt, jeg flyttet fra han og inn i egen leilighet hvor jeg bor nå. Jeg fikk en katt ut av siste forholdet så det var ikke forgjeves, for den katten elsker jeg høyere enn noe annet nå. Hun heter Sunshine og er 4,5mnd og den eneste som kan trøste meg og holde meg rolig på kveldene. 

  Plutselig har jeg fått en intens angst, den kommer på kvelden når jeg er alene. Jeg sitter da og griner hele kvelden, til jeg blir så sliten at jeg sovner. Jeg har prøvd å unngå å være alene, men jeg har ikke mange nok venner til å være opptatt hver eneste kveld. I dag er altså første kvelden min alene på 2 uker. 

  Angsten kryper seg innpå meg, og jeg er aldri forberedt, det er helt jævlig for å være ærlig. Jeg aner ikke hvorfor den kommer eller hvordan jeg har fått den, jeg vet bare at jeg må gjøre noe nå for snart tørr jeg ikke komme hjem igjen alene. Jeg føler ingen egentlig forstår meg, og jeg aner ikke hvordan jeg formulere meg for at folk skal forstå, så jeg sier ingenting og later som alt er fint. Inni meg er det nemlig en krig. Jeg er så sliten, hodet mitt jobber for spreng hele tiden for at jeg ikke skal være alene på kveldene. 

  Så nå sitter jeg her og har det 1000 ganger værre enn jeg hadde det forje torsdag. Kun fordi jeg har fått sterke følelser for en jente og hun er ute med sine klassekamerater. Fuck følelser, jeg klarer ikke mer av det nå. Hvorfor kan jeg ikke leve livet uten å få følelser for noen og angsten som kommer når jeg er alene? Jeg vet jeg trenger alenetid, men jeg klarer det ikke. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ukens sminke

  • INNLEGG POSTET : 10.04.2016, 20:10

  Altså, denne uken har jeg ikke sminket meg litt unormalt eller penere. Alltid kun litt bb cream, øyenbryn og mascara. Kjeeeedelig! Men jeg har rett og slett ikke gidder noe mer. Vi har enda ikke fått noen lystette gardiner på soverommet og denne uken har vært gaaanske så lys. Nå har vi levert fra oss hunden, allerede avtalt å få passe henne igjen i Mai engang, for da skal Torstein i syden en helg med jobben så heldig som han er... Så da får jeg være enda mer heldig å passe voffen! I morgen er det jobb igjen, kjenner jeg ikke har så lyst siden jeg har jobbet mye mer enn jeg får betalt for denne uken... Jeg er jo kun gjennom praksisplass gjennom nav de tre første månedene, mer opplæring i tre måneder da. Men ja, da får jeg ikke så ufattelig mye betalt og jeg får kun betalt for ukedagene, ikke helger. Så jeg føler meg nesten litt brukt nå.

  Nei, blæh! Nå skal jeg se litt på Kardashian, noe som forresten er det dummeste jeg har sett på i mitt liv. Eneste personen jeg liker der er Kourtney eller hvordan det skrives. Alle andre føler jeg bare mer og mer forakt mot, så egoistiske! Spesiell Kylie, for en bitch. Hahah, jaja, vi snakkes i morgen!

  #sminke#makeup#skjønnhet#beauty#skjønnhetsblogg#kardashian#hund


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Familie på tre en helg

  • INNLEGG POSTET : 10.04.2016, 12:38

  Ja, da har vi fått oppleve hvordan det kunne vært om meg og Torstein skulle skaffet oss en hund eller baby! For ja, denne hunden er som en baby. Heldigvis en som sover gjennom hele natten da, om hun får sove i sengen med oss. Hahah! Neida, jeg har kost meg masse med Sol. Vi har vært på en lang fjelltur, tok litt lengre tid enn normalt siden jeg ikke fant frem, haha! Så drakk vi vann og spiste hver vår banan på toppen mens hunden gikk rundt og tigget om en annen. Nå sitter jeg i sofaen å ser på tv mens hunden ligger snorkene oppå meg. I dag skal vi i besøk hos min mor og far, levere fra oss Sol og spise kake, for min lillebror har nemlig bursdag på tirsdag!

  #familie#hund#dyr#baby#tur#fjelltur#dårligretningssans#skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Fjelltur

  • INNLEGG POSTET : 09.04.2016, 10:27

  I går fikk jo jeg og Torstein hunden til mamma og pappa med oss hjem, mamma kom på jobben min å hentet meg så snill som hun er, så kjørte vi hjem til meg og Torstein. Torstein var ute med jobben i går, så jeg og mamma gikk en tur med hunden. Det ble ikke en liten tur! Så der gikk vi i kun oppover bakke med gjørme og elver, vanlige sko og vanlige bukser og jakker. Hahaha, skoene mine er litt gjørmete nå, takk gud for at det ikke var de fineste jeg eier. Det ble en veldig fin tur! Når vi kom til toppen kunne vi se hele Bergen, og enda litt mer. Det var bare veldig fint! Tenker å gå den samme turen i dag med Torstein og hunden, som forresten heter Sol. Er så fint vær ute i dag, ingen vind og sol. Er det sommer i dag? Føles sånn! Ikke sånn sommer med bikini og shorts, men varmere er det. Må bare jobbe rundt to timer i dag, handle litt og så er det hjem igjen, så blir det kanskje filmkveld i kveld! Uheldige oss har selvfølgelig ikke nett hjemme. Huseier prøvde å fikse det i går, men ja, han fikk med seg feil boks hjem igjen. Så vi håper på å få fikset det i dag! Derfor hørte dere ikke fra meg i går kveld, haha!

  #fjelltur#bergen#sol#hund#mamma#jobb#nett#skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Litt sunn?

  • INNLEGG POSTET : 08.04.2016, 11:07

  Hahah, å herregud. Sorry, men nå må jeg bare blogge fra telefonen! Jeg får rett og slett ikke tid til å slå på pc'n for tiden. Eller så orker jeg bare ikke. Lange dager på jobb, handling og matlaging, og så er jeg bare død resten av kvelden. I tillegg må jeg jobbe alene i butikken her noe jeg egentlig ikke har lov til helt enda men hun jeg jobber med egentlig er syk så jeg er litt stresset av det og. Vanskelig å holde styr på en hel butikk og kunder! I dag skal jeg få låne hunden til mamma og pappa en hel helg, så satser på at mamma henter meg på jobb med hunden og utstyret så skal vi gå på en fjelltur sammen! Savner mamma mer og mer for hver dag som går, men men. De er ikke så langt unna om det plutselig blir helt krise en dag! Ellers fikk vi endelig litt frukt i hus i går, deilig! Så nå kan vi være litt sunnere enn vi vanligvis er, haha! Jeg har med en kiwi i dag, så istedenfor eple prosjektet som jeg ble ganske lei av, blir det kiwi! Og så måtte jeg bare teste en ny energidrikk som ikke har noe sukker og tilsetningsstoffer i, smakte egentlig helt greit, ikke sånn at jeg kommer til å kjøpe den flere ganger liksom! Nei, nå må jeg gå, er jo egentlig på jobb, haha! Snakkes nok seinere!

  #skjønnhetsblogg#frukt#sunt#tur#mammaogpappa#hund#dyr

 • Publisert i kategorien Blogg
 • Leilighet tour

  • INNLEGG POSTET : 05.04.2016, 11:30

  Okei, jeg skal lede dere gjennom resten av leiligheten vår. ♥ Først er det gangen vår som jeg da er veldig fornøyd med, liker å se rett på bokhyllen når jeg kommer inn, viser mer at "oj, her bor det folk" ikke sant? Alt må jo ikke være så ryddig, da kan det plutselig ikke se ut som om det bor folk der. ♥ Så kommer vi inn til datarommet vårt, eller kontoret eller hva du nå enn vil kalle det. Torstein er pc entusiast, så her er det ganske heavy'e pc'er. Den som lyser blått er min, fordi jeg elsker blått. ♥ Så kommer vi til badet vårt! Der det blir vasket og hengt opp klær i går kveld så de var ikke tørre nok til å legge sammen, så dere får bare tåle det. Jeg elsker badet vårt! Det er stort og fint og moderne. Nå har jeg faktisk all sminken min oppå vaskemaskinen kun fordi jeg ikke har sminkebord enda, men det kommer vell etterhvert. ♥ Så er det soverommet vårt, der sover vi veldig godt og kaldt. Hahah, har ikke mer å si det, veldig rent og pent der, altså ryddig. ♥ Stuen og kjøkkenet har jo alle sett før, men legger ved bilder av det og så får dere sett det igjen. Hva synes dere da? Selv er jeg veldig fornøyd med tanken på at dette er vår første leilighet sammen! Vi klarer det veldig fint, å bo sammen. Alt går på skinner! 
  #interiør #hus #leilighet #skjønnhet #skjønnhetsblogg #pc #data #inspirasjon


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 56.plass, hvorfor det egentlig?

  • INNLEGG POSTET : 04.04.2016, 23:03

  Hallo alle sammen, og med alle mener jeg virkelig mange, herregud som lesertallet har steget! Jeg er nr.56 på topplisten over hele Norge, wooooh! Hvorfor det egentlig? Skrev jeg en så god lasagne oppskrift og omtale av MakeupMekka pomaden eller? Uansett, det er motivasjons boost til tusen! 

  Idag har vært en sånn dag der jeg ikke egentlig vet hvilket humør jeg har vært i. Sint, frustrert, glad, blid, likegyldig. Mensen all around her! I tillegg har jeg fått betennelse på ene øyet mitt så no makeup for meg! Søren og. Ellers har det vært en fin dag. Har fri i morgen og så får vi kanskje den etterlengtede fine tv'en vår så kanskje jeg endelig skal få sett Blindspot og Bloggerne på en litt større skjerm allerede fra i morgen av! Og så lagde jeg pannekaker til kvelds, deiiiilig. Ja, altså her bryr vi oss ikke om vi blir feit, her bare eter vi hva som helst så lenge vi er sulten. Men vi begynner å drikke vann i stedenfor brus og melk da, men kun fordi det er billigere... Husker dere forresten eple challengen min? Vell, den varte helt til for to uker siden. Altså når jeg flyttet. Vi har kun hatt salat og agurk her, så jeg har faktisk heller spist salat, skinke og agurk, godt det og! Oj, for en babling på meg her. Vell her er noen bilder av mine føtter, sminkeløse trynet (utenom øyenbryn) og en tv løs benk. Bybye ♥
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #sminkeløs #mensen


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Shellack

  • INNLEGG POSTET : 01.04.2016, 19:45

  Åååh, i dag har jeg hatt en fantastisk dag! Helt til jeg sovnet på bussen hjem og havnet tre busstopp unna og måtte vente 20min på buss tilbake i stiv kuling og norda vind. Hahah, ellers er alt fint i dag. Jobb gikk veldig fint, rolig og greit, fikk shellack på jobb, haha, jeg tror jeg har verdens beste jobb! I alle fall for meg. Jeg har også kjøpt ny selvbruning som jeg skal skrive mer om i morgen, fikk en test av den i går på jobb og prøvde den med engang, elsker den virkelig! Så da måtte jeg bare kjøpe den i dag siden det enda var 25% på selvbruning på jobb denne uken, hoho. Skal på jobb igjen i morgen og så er det innflytningsfest! Gleder meg masse til å se alle venner igjen. Blir ikke mye tid til venner når man jobber såpass mye om dagen. 

  Ellers, hva synes dere om negle mine? Jeg elsker de! Lurer på om jeg selv skal kjøpe en UV lampe og sånt å begynne med negledekor på fritiden. Vi får se hva jeg gjør! Høres i alle fall veldig gøy ut for min del. Sorry for så dårlig bilde, ble akkurat for mørkt for ett bilde uten blits og uten blits ble da skurrete nå.. men dere ser nå fargene!

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #shellack #neglelakk #neglefin 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Rengjøring & jobb

  • INNLEGG POSTET : 29.03.2016, 22:31

  Jeg er egentlig dødstrøtt nå og er egentlig innom bare for å si HEI jeg har ikke glemt dere. Jeg har bare rett og slett vært travelt opptatt hele dag, først jobb, så middag og vafler hos mamma og pappa, så hjem og vaske bad, både vegger og gulv ble vasket i dag... Blæh, men det var verdt det. Skal jeg være helt ærlig så har vi vært litt uheldig med leiligheten når det kommer til renslighet. De forje leietakerne sa bare "hade" og gikk uten å vaske, så det var drit opp etter veggen på do og gulv, kjøkkenet ble skuret med salmiakk dagen vi flyttet hit for det var seriøst, altså, jeg kunne aldri tenkt meg å lage mat der. Men ja, det er dårlig gjort ovenfor både huseier og de forje leietakerne. Skulle nesten forlangt at huseier betalte rengjøringsproduktene vi bruker nå! Haha, neida. Går fint, vi er lykkelig ♥ Nei NÅ... må jeg legge meg. Enda en dag på jobb i morgen, blæh.. Dumt med ferie merker jeg, blir så vanskelig å begynne på jobb igjen etterpå da. 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #jobb #work #memes #fri #skjønnhetsblogg
   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Blue nails

  • INNLEGG POSTET : 28.03.2016, 20:21

  Trodde virkelig jeg skulle komme 110% tilbake til bloggfronten, men haha, det tar tid å legge til seg den vanen igjen! I dag jeg og min far hentet ett gratis tvbord så nå venter vi bare på tv! Den blir vell kjøpt i løpet av uken hvis alt går som planlagt, haha! Ellers i dag jeg lakket neglene siden jeg skal på jobb igjen i morgen, da må jeg jo se litt skikkelig ut. Og så har jeg vært på trening med Torstein og lagd middag ofc. Nå bare venter jeg på at klokken skal bli så mye at jeg kan legge meg, haha! Sover virkelig ikke godt om dagen, noe som er utrolig trist siden sengen er dødsgoooood. Kan være fordi vi enda ikke har fått lystette gardiner og har kun hvite som gjør rommet enda lysere enn det egentlig er... Oh well! Elsket virkelig denne neglelakken, har falt skikkelig for Essie neglelakkene jeg har så tror jeg må kjøpe inn flere en annen gang! Jeg aner ikke hvor de merkene kommer fra, satt jo drit lenge å ventet på neglelakken skulle tørke, LoL. Fargen heter St.Barths Blue.

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #neglelakk #essie #nail


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Sneak peak - leilighet

  • INNLEGG POSTET : 27.03.2016, 10:23

  Wow, så mange dager fri fra alle tanker om blogg. Det har vært deilig å bare tenke på flyttingen og få fikset ting og tang! Vi har nå bodd her i 3 dager, blir 4 i dag, og dette er første natten jeg har fått sovet skikkelig godt siden tirsdag! Hahah, det har vært tungt. Men også deilig å vite at vi endelig, etter to år og 3 måneder bor sammen. Og jeg kan gjøre hva f*** jeg vil med leiligheten! Eller, interiør messig tenker jeg nå. Er fortsatt litt ting som ikke er på plass enda, som f.eks så har vi ikke tv i stuen, så ene hjørnet i stuen er veldig tomt! Men det må vi nesten ta om en måned eller to eller mer, tv er ikke noe som haster for vår del! Ellers er jeg super fornøyd med leiligheten vår, den er stor og varm, vi går ikke oppi hverandre noe som er enda mer deilig! Lagde også verdens beste pizza på fredag, men glemte å ta bilder av den så det blir ikke bilder og oppskrift helt enda. Men tror ikke det blir siste gang vi lager den pizzaen! Ellers dere, får dere ha en fin påske, så snakkes vi nok seinere med en makeuplook! Har ikke sminket meg denne uken at all... PS: Vi skal selvfølgelig male stuebordet en gang i tiden og!


  #leilighet #interiør #skjønt #kult #koselig #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ingen bildedag

  • INNLEGG POSTET : 18.03.2016, 21:02

  Hahah, idag var virkelig ikke min bildedag altså. Jeg tok rundt 50 bilder i dag tidlig, noe jeg egentlig ikke har tid til, så var det egentlig bare dette øverste som funket men kunne ikke bare ha ett bilde så ja... Ellers i dag har jeg vært helt sjokkert over hvor mye respons jeg fikk i forje innlegg! Nesten 800 lesere bare for ett innlegg, så det virket som om dere likte å lese om produkter jeg hater! Dessverre, eller heldigvis, har jeg ikke så mange produkter jeg hater, de jeg viste tidligere var produkter jeg har samlet på i ett år. ellers liker jeg for det meste alt! Hahah, men så snart jeg finner noe jeg ikke liker skal jeg gi dere en lyd om det. Og så har jeg vært på jobb, jeg har trent og spist middag og dusjet. Er først nå jeg får sittet ned forann pcn og snakke skikkelig med folk på facebook og blogge, haha! Travelt med jobb... 

  Det er bare 14 dager igjen til jeg flytter!! Wiiii, herregud som jeg gleder meg! ♥​  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Produkter jeg HATER

  • INNLEGG POSTET : 17.03.2016, 20:17

  EDIT: ALLE HAR FORSKJELLIG HUDTYPE NOE SOM GJØR AT PRODUKTER VIL VÆRE FORSKJELLIGE FRA PERSON TIL PERSON.

  Jeg kan nesten vedde på at det er mange som vil se dette innlegget. Hahah! Produkter jeg hater. Er alltid gøy å lese om hva andre ikke liker ikke sant? I hvert fall. Jeg kan begynne med
  dagkremen fra Formula 10.0.6, denne er bare helt forferdelig. Det gir absolutt null fukt og gjør ikke fett produksjonen min mindre heller, så denne har faktisk kun spf i seg, og det er vell det eneste den gjør. Ikke høy spf heller, men men.
  Og så er det denne
  The Balm Put A Lid On It. Husker jeg skrøt så masse av den og liksom, den er god. Skyggen creaser seg ikke! Men formulaen er helt forferdelig for min del. Den er altfor bløt. Så når jeg skal smøre den på lokket mitt blir det skjoldete i og med at jeg pleier å påføre foundation og concealer over der, så den funker ikke for meg!
  Så er det denne super berømte
  Mac Prolongwear concealeren da. Altså, den er overskrytt. Sammen med resten av concealer og foundationene fra MAC er de bare overskrytt og gjør ikke noe mer enn produkter fra hm gjør til en billigere pris. HM kan faktisk være bedre og! Den gir dårlig dekk, fargen er for gul uansett hvilken nc og nw det er og den creaser seg uansett hvor mye jeg setter den. 
  Husker det var en periode der alle måtte ha disse
  Baby Lipsene fra Maybelline, skjønte ikke hvorfor så jeg kjøpte en, skjønner fortsatt ikke hvorfor. Denne er bare forferdelig! Det er som en lipsyl med super farge og lipsyl har en tendens til å gli utover munnen. Noe som er greit så lenge det faktisk er en lipsyl uten farge.
  Mascara fra
  Isa Dora kaldt Big Bold Mascara, ikke god. Den drysser og kosten er GRISESVÆR. Hvem får til å bruke denne uten å grise utover hele trynet sitt?! INGEN. Dummeste mascaraen jeg vet om.
  Så er det sånn dum
  tusj eyeliner fra Loreal og Teez. Begge to var tørre når de kom i posten altså fikk jeg ikke brukt de. Det kom jo ut noe farge når jeg trykket på kosten, men du kan ikke trykke med kosten på øynene dine, altså, det blir vondt. Så disse var ubrukelig fra dag en av. 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Vippefin igjen

  • INNLEGG POSTET : 16.03.2016, 21:49

  Begynte å gå tom for vipper så måtte bestille meg noen nye! Jeg har da valgt ut to stk som jeg elsker! Disse har jeg brukt før og elsker de like mye nå som før. Fins ikke bedre vipper! Og så er så sinnsykt billige for 5par! Halloooo. Vippene er HER og HER. Så nå har jeg endelig noen vipper å bruke igjen, haha. Jeg hadde vell sånn 3 stk jeg brukte om og om igjen mens jeg ventet på disse og de tre begynte å bli veeeldig stygge! Alltid gøy med vipper ♥​

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #vipper #falskevipper #ebay 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Liebster award

  • INNLEGG POSTET : 13.03.2016, 22:44

  Altså, for meg virker dette som mye arbeid men men. Jeg får vell bare prøve ut dette! Jeg ble nominert av HeidiiO (link). Takk for nominasjonen! Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan på alle spørsmålene. Det man trenger å gjøre når man blir nominert er: 
  ♥ Nevn bloggeren som tagget deg, og takk den for nominasjonen.  ♥ Svar på de 11 spørsmål du blir stilt.  ♥ Nominer 11 nye bloggere og tagg dem.  ♥ Gi de 11 spørsmål de kan svare på.   ♥ Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen.
  Her er spørsmålene jeg fikk av HeidiiO.

  1. Hva fikk deg først til å blogge?
  - Jeg ville hovedsakelig bare dele min interrese for hudpleie og sminke. Dele bilder og mine tips! Hadde aldri forventet at så mange skulle være interresert i min blogg. 

  2. Hvor lenge har du blogget? 
  - Jeg har blogget siden November i fjor, altså snart 5 måneder. 

  3. Hvem er dine favorittbloggere?
  - Jeg følger ikke noen særlige, kun SophieElise og MammatilMichelle. Har aldri vært stor på å lese blogger, spesielt ikke nå når jeg har såpass mye annet jeg må gjøre enn å sitte å lese på blogger, haha!

  4. Hva ønsker du å vie livet ditt til?
  - Sminke og familie og jobb. 

  5. Hva inspirerer deg? 
  - Instagram er en stor inspirasjon for min del! Både på jobb, trening og sminke fronten. 

  6. Hva er ditt favoritt sosiale medium? 
  - Facebook helt klart.

  7. Hvilke er dine favoritt filmer? 
  - Taken 1,2,3! 

  8. Hvilken utdannelse ønsker du å ta/tar? 
  - Jeg sparer jo opp til privat sminkeskole i Bergen, men den blir ikke støttet av noe, noe som betyr at jeg må spare opp alle pengene selv til den skolen. Det kan jo bli litt vanskelig nå som jeg flytter ut fra mine foreldres hjem, men det skal jeg klare en gang!

  9. Redbull eller burn? 
  - Helt klar redbull! Men så drikker jeg kun energi drikker om jeg enten er trøtt eller er på lan, må jo ha noe som faktisk funker! Og så er jo smaken såklart god.

  10. Hvilken sport interesserer deg mest? 
  - Vanlig treningssenter trening. Det vil si styrketrening og løping.

  11. Hvilke serier på netflix anbefaler du? 
  - Helt ærlig så ser jeg ikke på netflix lengre da de er blitt så innmari teit å blokkert proxy som gjør at man kan se på amerikans netflix. Norsk netflix er jo seriøst ikke en dritt på. Men det jeg har sett på og likt er Vampire Diaries og typiske tv serier som family guy, modern family, friends osv. 

  Videre nominerer jeg mammasom16, desireenykaas, rikke95, elinenordli, svef, xplor, carinachanel, kristmar. Ja, jeg finner ikke flere, så det får gå! Hahah, mine spørsmål til dere er:

  1. Hva gjør du på fritiden din?

  2. Hvor ser du deg selv om 10 år?
  3. Hvorfor begynte du å blogge?
  4. Hva er dine mål med bloggingen?
  5. Hva ønsker du å jobbe med?
  6. Hvor vil du aller helst reise?
  7. Blå eller brune øyne?
  8. Hva er ditt flaueste øyeblikk fra når du var liten? (typ 1.klasse til 4.klasse) 
  9. Favoritt serier?
  10. Hvem ser du opp til?
  11. Går det bra med deg?   #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #liebsteraward #morsomt 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • The power of makeup

  • INNLEGG POSTET : 13.03.2016, 12:48

  Wow, jeg blir like overrasket hver gang jeg påfører og tar av sminken min. Jeg blir ett helt annet menneske med sminke! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #thepowerofmakeup 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Clarins (fakta - første inntrykk)

  • INNLEGG POSTET : 09.03.2016, 19:05

  Jeg føler meg som verdens heldigste jente. I går var jeg jo som sagt på Clarins kurs, jeg lærte masse og følte jeg ble litt forelsket i produktene før jeg har prøvd noenting! Hahaha. Clarins er bare ett så bra merke med tanken på alt de gjør for samfunnet ellers. Også at det er en mann som startet dette pga sin kjærlighet for damer er jo bare helt hærlig spør du meg! Trodde virkelig ikke det var en mann som startet dette, haha! For dere som ikke vet noe om Clarins sånn som jeg ikke gjorde helt til i går, så skal jeg fortelle litt om Clarins nå.
  Mitt første inntrykk var jo egentlig at dette ikke var noe bra merke ettersom de fins overalt, haha, teit ikke sant. Men nå før jeg har prøvd alt elsker jeg de! Fordi de bruker plantebaserte ingredienser som er bra for huden, de hjelper barn rundt om i verden med å gi de mat. Og at de har hjulpet så mange i Madagaskar å få rent drikkevann og bekjempe forurensningene i Kina. 
  Jeg har selv fått testet ut den nye nattkremen jeg fikk i går og dette er helt ærlig talt den eneste kremen som har hjulpet meg å slippe den tørre nesen min. Jeg merket det allerede første natten! Når jeg våknet og vasket fjeset så var det ikke noe tørre flak på nesen som det pleier å være. Egentlig bruker jeg å skrubbe fjeset mitt hver onsdag, men det føler jeg ikke behov for i dag. Så den vil jeg anbefale videre! Jeg fikk jo også den nyeste BB creamen i går, den har jeg ikke fått testet enda siden jeg byttet den til en lysere farge i dag, men den skal selvfølgelig testes i morgen! Den lukter i alle fall godt!

  Innovasjon
  Clarins har alltid ligget i forkant med sine produkter. Kunnskap, ekspertise og et ubegrenset budsjett til forskning har ført til mange spektakulære innovasjoner. Et eksempel er Clarins Anti-Pollution Complex. Dette er et totalt biologisk kompleks som beskytter huden fra de negative effektene av forurensinger, strålinger og sol. 

  Plantebaserte ingredienser
  Clarins bruker kun plantebaserte ingredienser fra planter som dyrkes økologisk eller i et fair trade program. To tredjedeler av plantene som brukes er dyrket for formålet og en tredjedels sankes direkte fra naturen. Clarins bruker ikke utrydningstruede planter. Før plantene velges ut analyseres området nøye slik at lokalbefolkningen selv lærer hvordan man skal drive bærekraftig høsting og dyrking av naturens beste råvarer.

  Fair Trade & sosiale prosjekter
  Naturen og plantene er hjertet av Clarins sin filosofi. Derfor er det en selvfølge for Clarins å både bevare miljøet og å hjelpe lokalbefolkningen i de landene der plantene dyrkes. Clarins støtter "Fair Trade" handel og gjennomfører økonomiske, økologiske og sosiale veldedighetsprogam for lokalbefolkningen. Clarins betaler alltid høyest pris for råvarene de bruker. Clarins er engasjert i kontinuerlige utviklingsprosjekter. Blant annet planting av 10.000 trær i Madagaskar der også 2.500 familier har fått rent drikkevann og et omfattende prosjekt for å bekjempe forurensningene i Kina. 

  FEED
  For mange barn rundt om i verden er sult en daglig kamp. Hvert femte sekund dør ett barn av sult og over 350 millioner barn sovner sultne hver kveld. Clarins støtter FEED organisasjonen som har som mål å bekjempe hungersnøden i verden. FEED har siden oppstarten i 2006 delt ut 60 millioner (!) måltider til sultne barn verden over. 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clarins #kurs


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Sliten

  • INNLEGG POSTET : 05.03.2016, 16:10

  Akkurat nå føler jeg meg 100år gammel. Så trøtt er jeg. Hatt fri for jobb i to måneder så begynner man første jobbuken med 6 fulle dager. Nå har jeg heldigvis helg, endelig! I går var jeg så trøtt etter jobb og trening at jeg ikke engang slo på pcn, jeg bare spiste, dusjet og slappet litt av før jeg la meg. Nå har jeg også egentlig lyst til å bare legge meg til å sove eller hive innpå de fire påskeeggene jeg kjøpte i sted for 54kr (?!?!?!?!). Skal slutte å kjøpe snop, det der var altfor dyrt... Hahah, har ikke noe spesielt å si, har ikke noen ide om sminke look jeg kan gjøre for dere, eller videoer. Ingenting, niks og nada. Vi får se om jeg plutselig får en hel ide rekke i kveld før jeg skal sove, haha! Kom gjerne med ønsker om noe dere vil se ♥​  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Hudpleie rutine

  • INNLEGG POSTET : 04.03.2016, 09:00

  Som de fleste vet og kan må man ha en god hudpleie rutine hver morgen og kveld for å få lagt en god sminke! Jeg er helt avhengig av gode hudpleie produkter og kunne helt ærlig talt ikke levd en dag uten disse. Jeg sier alltid til Torstein at jeg MÅ ha disse med om jeg skal til han, om jeg ikke har de kan jeg ikke dra til han. Da må jeg hjem!
  Jeg bruker ikke sminkeservietter, gjorde dette før men har fått erfart at disse sliter med på min hud. Det føles faktisk ut som om de river opp huden min eller at de ikke gjør en god nok jobb. Derfor har jeg en sminkefjerner i flytendesform for øyne, og en i skumform for fjes! Disse er så skånsom at jeg tror at de mest sensitive vil tåle disse to.


  Nemlig Nivea Double Effet Eye Makeup Remover og Nuxe Micellar Foam Cleanser Face. Disse to produktene bruker jeg hver eneste kveld når jeg skal fjerne sminken. Om morningen bruker jeg kun Nuxe siden jeg kun skal vaske vekk sovemaska! Hahaha, alle våkner vell med ett ekstra fettlag for mye i trynet eller masse sove greier i øynene osv. Jeg hater å sminke meg om jeg ikke får tid til Nuxe, derfor står jeg alltid litt tidligere opp for å få tid til denne. JEG ELSKER DEN! Jeg er også blitt helt avhengig av øyesminke fjerneren, den gir så mye fukt rundt øynene og gjør ikke øynene mine såre og vonde etter bruk. Den fjerner vannfast sminke uten problem! Har sikkert sagt noe om denne rundt tre ganger nå, men jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker denne! 


  En til to ganger i uken går jeg gjennom en dyprens. En gang i uken bruker jeg alt jeg har avbildet her, mens andre gangen skipper jeg Peel Of Mask'en da det fort blir for mye for min hud. Jeg bruker The Balm Time Balm Skincare Face Exfoliating scrub sammen med en skrubbe kost jeg fikk til jul av Torstein. Ante ikke at denne kosten fantes men den har gjort mitt liv mye enklere! Jeg får skrubbet fjeset mitt ti ganger bedre og fortere enn uten. Denne er fra Beliance og du kan finne den på Douglas.no. Når jeg bruker skrubben bruker jeg også Lush Lip Scrub i Mint Julips. Denne er helt himmelsk! Det er den eneste som har reddet mine tørre lepper nå om vinteren. Elsker den! Bruker ikke denne hver gang heller, kun når jeg føler jeg trenger det virkelig mye! Etter all den skrubbingen er det tid for masker! Som sagt bruker jeg JorgObe Peel Of Mask'en kun engang i uken, denne bruker jeg i t-sonen, altså pannen, haken og nesen. Om du er tørr på noen av stedene anbefaler jeg ikke denne da den river av huden din og det kan svi som f***. Har gjort den feilen selv! I resten av fjeset bruker jeg så The Body Shop Seaweed Oil-Balancing Clay Mask. Denne bruker jeg to ganger i uken! Elsker den så langt men føler den svir ganske mye på min hud så må nok finne meg en annen. Tror nok jeg går tilbake til Lush sine masker, de var så gode! Så helt overbevist er jeg ikke med denne masken, men den går for nå. 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skincare #hudpleie #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg • Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Jeg kommer til å skrive om sminke og hudepleie, litt negler kanskje. Men også om mine tanker og følelser. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits