hits
Flashet pupper

 • INNLEGG POSTET : 14.12.2017, 15:53

Nå har jeg vært hjemme i en time allerede faktisk, styrt på å ryddet og vasket leiligheten så nå kan jeg leve i fred til det blir skittent igjen, haha! Har vært på Haukeland i dag for å sjekke litt diverse greier med halsen og hjertet mitt, alt ser bra ut hittil heldigvis. Var jo spørsmål om det var en svulst i halsen, men det er det altså ikke så woho! Nå er det bare spørsmål om hjertet mitt funker bra eller om det er noe som må gjøres. Så i dag har jeg flashet pupper for en sykepleier, som helt sikkert er vandt til det og jeg bryr meg ikke stort om det heller. Måtte bare ta en EKG så det gikk fint. Måtte jo søren meg sitte i 4time på Haukeland og vente mellom hver undersøkelse, så jeg kom der klokken ni og forlot sykehuset halv to, haha! Jaja, jeg fikk faktisk dratt inn til sentrum og kjøpt ting til julegavene da! Så jeg satt ikke på Haukeland og glante i 4timer altså. Men ja, nå er jeg i alle fall klar til å begynne å lage alle julegavene og pakke julegaver. Tenk da, bare en uke og tre dager til så er det juuuul, wiiii. Nei, vi får snakkes! Snart skal jeg til pappa og spise middag så skal vi vell handle. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Gratulerer med dagen til meg selv

  • INNLEGG POSTET : 12.12.2017, 10:06

  Ufselig tidlig oppe i dag jeg. Skal ikke på jobb eller noe, likevell sto jeg egentlig opp klokken.7 i dag. Ikke at jeg har fått gjort så veldig mye da. Haha! Anyways, i dag har jeg bursdag og blir 21år, så i dag må jeg endre alderen i bloggdesignet. Det kommer til å ta altfor lang tid, er enda ikke blitt vant til kodene og slikt i designet, etter så mange år, men jeg finner vell ut av det! Ellers i dag må jeg gjøre litt bloggarbeid av noen sponset produkter, støvsuge, vaske litt, gå en tur kanskje. Jeg skal i alle fall ta fult utnytte av dagen nå som jeg er så tidlig våken. Håper alle sammen får en super tirsdag med fint vær. Her er det masse snø så en liten tur ute må jeg få til, haha!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Tattoo nr.11

  • INNLEGG POSTET : 11.12.2017, 14:33

  Da var tattovering nummer 11 tatt! Wiii, elsker den! Så søt og liten. Og til dere som sikkert kommer til å spørre; nei, den gjorde ikke vondt der! Ellers ville jeg bare titte innom og si hei, beklager for mange dager uten ett pip. Har vært en smule opptatt i det siste, men det ser ut til å roe seg litt denne uken. I morgen er det min bursdag og da skal jeg henge med en kompis og hans hund! Gleder meg. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Snart jul

  • INNLEGG POSTET : 07.12.2017, 18:49

  Og siden det snart er jul var det på tide å pynte leiligheten med enda mer røde ting! Det var lite pynt men men, trenger ikke så mye i leiligheten min, mangler bare ett lite juletre og pynt til det så er leiligheten min fylt med jul. Elsker egentlig juletiden, pynten er så fin og det er så mye lys i en ellers grå hverdag. Ellers skjer det ikke så mye, tenkte jeg skulle vise dere noen nye masker jeg har prøvd i det siste om en liten stund. Babyene mine sover og jeg hører på musikk. Sånn går det egentlig hver dag her. Har dere noen tips til nye serier for meg? Har sett alt jeg har hatt lyst til å se og nå vet jeg ikke om det finnes mer i verden å se. Netflix og Tv2Sumo som går her om dere har noen tips.


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Lazy days

  • INNLEGG POSTET : 07.12.2017, 14:29

  Skal være helt ærlig med dere og si at det ikke har vært en eneste dag med trening denne uken... Haha, jeg har kun lagt slapt i sengen og stirret i taket mens jeg venter på bedre dager. Været utenfor kunne vært tusen ganger bedre, det senker humøret mitt litt, men mest av alt er det min egen feil at jeg føler meg sånn som jeg gjør. Jeg må ta litt tak og få gjort litt ting og tang med meg selv, jobbsituasjonen, pengesituasjonen også disse dumme julegavene da. Julen nå er nesten blitt helt for jævlig helt ærlig. Jeg har ikke råd til å kjøpe gaver og jeg har egentlig ikke råd til å lage gaver heller. Det vil jo si at mine venner og familie vil enten ikke få noe eller få noe dritt. Men jeg fikset det på en måte. I verste fall får jeg bruke bursdagspengene på gaver, haha. For ett tragisk liv. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Last sign of summer

  • INNLEGG POSTET : 04.12.2017, 16:22

  Nå sitter jeg på min lille kjøkkenhalvøy og venter egentlig bare på at fuktighetskremen jeg tok på for 10min siden skal trekke skikkelig inn i huden. For da kan jeg begynne å sminke meg sånn at jeg rekker bussen til sentrum. I dag skal jeg nemlig på date med mormor! Vi skal teste ut en ny italiensk resturang så det blir spennende. Ellers skjer det ikke mye. Møte på nav i dag gikk fint og det ser ut til at jeg vil klare meg helt ok i hvertfall i to måneder. Haha, nei, vi snakkes! Nå må jeg begynne å sminke meg ellers rekker jeg ikke bussen. Var ute og tok noen bilder i sted, herregud så fine bilder det blir i dagslys! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Red nails all december

  • INNLEGG POSTET : 01.12.2017, 16:38

  Det er 1.desember i dag, wiii. Noen andre som er så heldig å få julekalender av sine foreldre? Det var jeg, mamma kom seint i går kveld og leverte to julekalendere, en flax og en sjokolade. Vant ingenting i flaxen, men fikk en nisse så nå mangler jeg bare 11 nisser så har jeg 500k, haha! Lenge leve optimismen! 

  Ellers i dag jeg fått fikset neglene mine, endelig! Etter 7 uker uten en dritt på neglene var det søren meg på tide. Så da la jeg akryl og gelelakk. Tenkte jeg skulle ha røde negler hele desember siden det er en julefarge. Lilla liker jeg ikke, så det skjer ikke, haha! Håper bare neglene mine kan bli lange og fine til julaften nå. Orket ikke begynne med forlengelse i dag, da er det uansett større sjanse for at de knekker før jul og da må jeg stresse enda mer før jul. Så ja, dette er min naturlige lengde som jeg håper blir dobbel så lange til julaften. Neida, joda, kanskje?

  Og nå venter jeg bare på at Alice skal komme så vi kan chille. Er skikkelig tung i hodet nå pga alle kjemikaliene til akrylen, men det går vekk om noen timer håper jeg, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ny kategori

  • INNLEGG POSTET : 30.11.2017, 22:30

  Har dere noen ønsker på hva jeg skal skrive om, forklare bedre kanskje eller gjøre noe dere vil se? Bare legg igjen en kommentar så skal jeg se på det og mest sannsynlig skrive om det dere spør om. Jeg har totalt skrivesperre for tiden, kan ha noe med at det er vinter og jeg blir litt down da. Men men, jeg skal prøve å se forbi de mørke gatene, bladene som faller ned fra trærne, snøen og isen og bare være blid. 
  Jeg har enda ikke hatt tid eller energi til å sjekke filmingen på kameraet eller sitte meg ned for å filme en video til dere, men det må jeg få gjort snart. Nå har jeg fått fikset en ny kategori på bloggen sånn at alle følelser og meninger blir samlet på ett sted. Så nå mangler jeg bare å finne ut av filmingen på kameraet så er jeg godt i gang til en god blogg, tror jeg og håper jeg, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Nyåpning, kom kom

  • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 20:09

  I morgen er det den store dagen for oss som jobber på Kali Hud & Helseterapi. Vi har nyåpning! Med helt nytt gulv, masse gode tilbud og kake og kaffi til alle besøkende! Så dere som er på Os i Hordaland burde stikke innom oss og se! Skader jo ikke å se, dere får kake og kaffi i alle fall. Jeg gleder meg i alle fall! Alle sammen har jobbet på spreng de siste dagene for å få alt i orden til åpningen, tror alle kjenner på at det skal bli deilig å komme i orden og få inn rutinene igjen. HER er facebook arrangementet. 

  Ellers skjer det ikke stort, jeg har endelig kommet inn igjen i matrutiner og treningsrutiner så nå føler jeg meg enda bedre. Har nå dusjet, renset ansiktet og tatt på selvbruning på overkroppen så nå er jeg egentlig ganske klar for morgendagen! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • To sider

  • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 23:42

  Det er alltid to sider av en person. Eller flere. Jeg har siden jeg viser min familie og siden jeg viser mine venner. 

  Siden jeg viser min familie er en snill, god og uskyldig jente som selvfølgelig gjør alt i verden for at mine foreldre og andre i familien skal være stolt over meg. 
  Men så har jeg siden jeg viser mine venner, siden jeg er mest stolt over, siden hvor jeg fant meg selv. Siden som er gal, naken, ærlig og uærlig. Jeg elsker denne siden av meg selv. 

  Siden jeg fant denne siden av meg selv som jeg viser til venner, har jeg hatt det så sinnsykt mye bedre. Bedre ang. meg selv og jeg tar ikke så hardt i når ting skjer. Jeg gjør istedenfor alt jeg kan for å fikse problemet og lar ting skje... Jeg kan ikke kontrollere alt, jeg kan ikke endre på hvordan jeg er, jeg kan ikke endre på ting jeg har gjort. Ting skjer, ting vil skje. Og for første dag på mange mnd kunne jeg si til pappa, når han spurte om jeg har det bra, ja. Ja, jeg har det bra. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ny uke, nye muligheter

  • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 21:28

  Nå er mandagen snart over og jeg har fått en kjempe bra start på uken! Er så deilig å begynne på rutiner igjen og faktisk ha noe å stå opp til. I dag har jeg utrolig nok ikke vært trøtt i det hele tatt, masse energi til både jobb og trening! Treningen i dag gikk bedre enn den vanligvis har gjort, så det er jo bra for min del, siden jeg nå hadde vært 8 dager uten trening. Nei, denne dagen har bare vært kjempe bra. Har ikke fått sittet meg skikkelig ned før nå da, men da tror jeg at jeg vil sove veldig godt i natt, håper jeg i alle fall! 
  Hentet også en pakke etter trening som jeg selvfølgelig skal vise dere! Ellers sitter jeg nå og bare surrer, blir jo aldri ferdig med å skrive føler jeg, haha! Har også fått tatt i fargebalsamen min da jeg så håret var begynt å bli oransje noen steder, haha, problemet med rødt hår er at fargen går fort ut, men men! Det går fint, det er verdt det. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Red bow and blue eyes

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2017, 20:00

  I går var jeg jo som sagt på en julemesse for å støtte moren til kompisen min (som driver Alveshop som jeg har skrever om HER.) Det var en utrolig koselig messe! Masse fint og interresant der, mye som skjedde, de hadde til og med gratis kino for barn der. Det var utrolig mye å se på, fikk lyst på veldig mye men klarte å begrense meg til en flaske gløgg, to røde sløyfer til håret, ett i hårstikk og andre i klemme også 5 glass med syltetøygele som forresten var utrolig gode! Beste jeg har smakt i alle fall. Kjempe mange gode tilbud på den messen.
  Etter messen gikk vi i middagsbesøk til moren til kompisen min og var der en liten stund før vi stakk videre til en kompis. Etter det var det bare til å farte hjem for da skulle jeg ha besøk av tre venner! Utrolig koselig dag i går, følte meg nesten litt gammel da jeg for en gangsskyld ikke dro ut på fest, kanskje litt mer voksen? Haha, who knows! Og nå bare sitter jeg i leiligheten og slapper veldig godt av. I morgen er det på jobb igjen og da blir det jobb hele uken, det kan bli tungt. Samme med trening, treningen begynner på´an igjen i morgen, uff. Dette blir en tøff uke! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Messe

  • INNLEGG POSTET : 18.11.2017, 12:32

  Heihei! Nå sitter jeg i bilen på vei til den andre julemessen hvor moren til kompisen min står og selger smykkene hun lager selv. De er kjempe fine! Kjøpte jo som sagt noen øredobber fra hun forje helg, suuuper fine! Skal få tatt noen bilder av messen i dag, har husket kameraet, haha!

  Jeg sa jo i går at jeg liksom skulle sette av hele dagen til bloggen, det skjedde jo ikke. Jeg brukte halve dagen på bloggen så stakk jeg på besøk til ett vennepar av meg og var der ut kvelden. Typisk. Sier jeg skal gjøre noe men endrer fort på hva jeg har lyst til å gjøre. Men men! Føler jeg fikk gjort ganske mye i går egentlig, så alt i alt er jeg fornøyd. Nå må jeg runde av her, snart fremme på messen, vi snakkes!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Oppgitt over meg selv

  • INNLEGG POSTET : 17.11.2017, 11:47

  Åååh, jeg blir faktisk veldig oppgitt over meg selv. Her går jeg og sier bloggingen blir så mye bedre når jeg har fått kamera og alt, men så er jeg nesten aldri hjemme lengre, får ikke prøvd kamera i dagslys og det er selvfølgelig min feil. I dag har jeg dedikert dagen til bloggen, så jeg tenkte jeg skulle få testet ut filmingen på kameraet, kanskje jeg får filmet noe til dere, eller jeg bare sminker meg og tester ut kameraet på bedre bilder der. Noe skal jeg i alle fall få gjort med bloggen i dag! Lover. 

  Ellers har jeg nettopp våknet skikkelig, fått spist frokost og spilt mobilspill, som jeg har blitt totalt hekta på, haha! Egentlig litt plagsomt å være så avhengig av ett mobilspill, er jo så fort gjort å bare ligge i sengen og spille i stedenfor å faktisk gjøre noe nyttig. Jaja, jeg skal nå få ræven i gir og gjøre noe nyttig ut av dagen. Veldig glad i dere som gidder å følge med på min blogg selv om jeg er sinnsykt dårlig på bloggingen i det siste, haha! Hold ut med meg please ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 20 SPØRSMÅL

  • INNLEGG POSTET : 15.11.2017, 19:00

  Hvor gammel er du? 20år, snart 21år da. 

  Hvor er du oppvokst? Arna! En liten by utenfor Bergen.

  Hva jobber du med? Jobber egentlig fast på en hudpleiesalong/butikk hvor jeg står i resepsjonen og butikken.

  Kan du leve av bloggen? Nei, ikke enda, but wait ;-) 

  Hvor er du om 5 år? Håper jeg er flyttet sammen med den personen jeg skal leve resten av livet mitt med, kanskje med 4 katter og 2 hunder.

  Nattklubb eller fest? Hjemmefest er seriøst best! Du slipper alt det maset og lydnivået på en nattklubb, du slipper alle de menneskene som skal komme seg her og der, ååååh. Nei, hjemmefest er definitivt best.

  Favoritt snacks? Kan jeg si hvit sjokolade? Haha, ellers elsker jeg disse små mellombarene da!

  Nettavisen, eller Nouw? Ingen, haha

  Er du sosial? Veldig sosial! De første to månedene i leiligheten jeg bor i nå var jeg ikke alene en eneste dag. Men nå setter jeg pris på alenetid, men er som oftest med noen hver eneste dag uansett, haha!

  Hva er den største opplevelsen du har hatt? Tror ikke jeg har hatt noen stor opplevelse som er verdt å huske på enda, men turene jeg har hatt med min familie til Montenegro sitter brent i hodet mitt. Turene var kjempe fine og jeg skulle ønske vi kunne dratt dit igjen, men alle de hjemløse kattene og hundene der satt virkelig ett preg igjen i meg. 

  Hvilken dag er din favorittdag? Dager hvor jeg ikke gjør en dritt er faktisk best. Men jeg er for rastløs til å sitte på ræven hele dagen uten å gjøre noe, har jeg ikke noe å gjøre en dag så finner jeg alltid en flekk her og der som jeg kan vaske på, haha! 

  Har du noen tatoveringer? Jeg har vell 10stk nå tror jeg... Ikke mindre i alle fall, haha!

  Sivilstatus? Hemmelig ;-)

  Favoritt tilbehør? Ingenting, eller hvis jeg skal på fest har jeg jo choker i diamant, tunneler i ørene i diamant og industrial med diamant.

  Favorittby? Ikke funnet en som jeg har vært i enda, men jeg har alltid elsket Sydney da!

  Hva spiser du helst til frokost? Knekkebrød med smørost av noe slag og bringebær syltetøy!

  Hva bruker du helst penger på? Etter alt dritet som må betales så kjøper jeg inn masse digg mat og tester ut mye nytt på matfronten, men også sminke hvis det er noe igjen etter maten.

  Har du noen favorittdyr? Mine to puser er mine favoritter ♥

  Hva irriterer deg mest? Folk som ikke gjør ting på min måte eller de som går i grupper og skal blokkere hele gaten ved å gå 1 km/t. Haha! Kan egentlig ikke ramse opp alt som irriterer meg, men ting som ikke går min vei irriterer meg. 

  Skal du på noen ferier i sommer? Har ikke planlagt noenting enda, men jeg SKAL reise fra Norge, hvor vet jeg ikke enda. Men jeg må få reist, ellers klikker det helt for meg. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Galkattedame

  • INNLEGG POSTET : 15.11.2017, 17:22

  Jeg kan vell kanskje innrømme at jeg er på nippet til å bli en gal kattedame. Fordi! Jeg vil ha flere katter... Men altså, jeg skal ikke få flere, holder vell med disse to søtingene til jeg får meg mann og stort hus og greier, da kan jeg heller tenke på å skaffe meg flere katter, i hvert fall en eller to irske ulvehunder! Ja, jeg er veldig glad i dyr. 

  Ellers skjer det ikke så mye, kameraet er så bra at jeg tørr nesten ikke ta bilder av meg selv fordi det finner alle feilene med meg, haha! Neida, men kameraet er så bra at det går an å ta bilder av porene i huden i kjempe bra kvalitet liksom. Kan med andre ord si jeg er kjempe fornøyd og det er virkelig verdt alle pengene! Ellers kan jeg også si at jeg har en dårlig hudperiode, så jeg tviler på at det kommer noe sminkevideo denne uken i alle fall. Er det noe jeg virkelig sliter med meg selv som jeg helst ikke vil vise så er det huden min, jeg har kjempe masse problemer med den, jeg gjør alt det riktige og har til å med prøvd å gjøre det feile, men da blir huden enda værre. Bedre å bare holde seg på riktig spor og se om det bedrer seg etter noen måneder eller år, huden min er i alle fall en ting jeg alltid redigerer på, på bilder. Da mener jeg ikke masse overredigering, men bare å fjerne kviser rett og slett. De kan være ekle og det er faktisk ikke alle som liker å se det, så da later jeg heller som at jeg har kjempe fin hud med noen arr her og der. Samfunnet er blitt sånn og jeg har alltid vært sånn. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Lumix

  • INNLEGG POSTET : 14.11.2017, 19:24

  Da var jeg endelig fått det etterlengtede kameraet mitt i posten, wii! Synd jeg ikke fikk testet det i dagslys da, men det skal jeg selvfølgelig teste i morgen! Så langt er jeg fornøyd, er bare noen instillinger i forhold til 4K modusen jeg ikke helt forstår, men det finner jeg vell ut av etterhvert. Anyways, nå sitter jeg i sengen og hører på musikk med ansiktsmaske i fjeset og nybarberte underarmer og greier. Så nå skal jeg bare chille enda mer, prøve noen nye produkter jeg har fått sponset, se på serier og spise. Har forresten tatt en uke fri fra trening nå, er blitt så lei. Men tror jeg skal jogge en liten tur hver dag likevell bare så jeg ikke mister kondisen helt. Kameraet mitt finner du forresten HER


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Lately

  • INNLEGG POSTET : 13.11.2017, 20:30

  Jeg har ikke vært spesielt flink til å gi fra meg noen lyd i det siste ser jeg, eller merker jeg. Jeg vet ikke hvorfor men alle blogg ideene mine er bare forduftet i luften og jeg har selvfølgelig glemt å skrive ned alt jeg har tenkt på. Og nå har jeg brukt opp de ideene jeg hadde skrevet ned. Så da sitter jeg her da, og ser i taket mens jeg fortsetter mine daglige gjøremål med ett tomt hode. Det skjer liksom ikke så mye spesielt i min hverdag heller, som er verdt å skrive om, jeg har jo fått en ny pus som jeg tar godt vare på. Må jo passe på at disse to kattene går overens noe det ser ut som at de gjør, må også passe på at den lille går i dokassen sin, spiser maten sin og drikker nok vann om dagen. Det var først i går jeg begynte å se at hun fikk masse energi og spiste og drakk av seg selv. Pottetrent har hun også blitt nå! Jeg er så stolt av hun. Sunshine har også tatt godt vare på lillepus ved å vaske hun og sove med hun og leke med hun. Ellers har jeg hengt med to kompiser omtrent hver dag, jeg var jo på en messe på søndag, men den var så liten og litt skuffende at jeg ikke orket å ta noe bilder og skrive om. I morgen får jeg jo kameraet mitt også så da skal jeg teste det ut, gleder meg! Også fikk jeg endelig mensen, haha, ekstremt spennende, gått å ventet på den i to uker nå, fint at den kom, begynte å bli bekymret. Merker at det bare blir babling og rot her nå, haha! Sånn går det når man ikke har en eneste ide om hva man skal skrive eller si. Oh well, håper det blir bedre med bedre kamera så jeg kan lage videoer og ta bedre bilder. Nei, nå er det vell snart middag kjenner jeg magen min rett. Tuddelu!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Gult er fint

  • INNLEGG POSTET : 10.11.2017, 21:55

  Nå har jeg akkurat trent, hentet en pakke og fått renset ansiktet mitt, så snart skal jeg finne meg en matbit og legge meg ned i sengen for å se på serie. Har hatt en kjempe fin dag med Silje og jeg fikk plutselig en impuls om å gå ut i den nylagte snøen for å ta bilder med selfie sticken jeg bare har liggende. Vi begge hadde noe gult på oss i dag så det passet jo egentlig kjempe bra synes jeg, haha! Bildene ble bra, gleder meg bare kjempe mye til kameraet mitt kommer så det blir bilder i så høy kvalitet som går an å få. DA blir det masse flere kule bilder og sminke videoer og diverse. Vi har ellers bare spist middag sånn klokken to, haha, begge var sultne da så hvorfor ikke, så har vi bare lagt i sengen og snakket og sett på skrekkfilm og til slutt så vi på Khloé&Lamar på tv2Sumo. Visste dere at på mandag kommer hele Rob&Chyna serien ut på tv2Sumo? Gleder meg så sinnsykt mye! Dramaet de to lager er bare amazing og faktisk litt fascinerende. Jeg forstår nesten aldri hvordan de klarer å lage så mange krangler ut av ingenting. Glad jeg ikke er slik for å si det sånn! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Blackie

  • INNLEGG POSTET : 08.11.2017, 16:00

  Det mest tragiske som kunne skjedd, skjedde i dag tidlig. Da min kompis våknet opp til to døde babypuser og en mor som var begynt å spise på ene. Sinnsykt tragisk men vi gjorde det beste for den som overlevde. Vi tror de andre kattungene ikke har fått nok mat av moren, da vi skulle sjekke om det var melk kom det absolutt ingenting ut, moren har nok også blitt ekstremt lei av kattungene og ville til slutt ikke ta seg av ungene sine... Han hentet meg i dag tidlig så fikk vi kjøpt babymat og fikk matet den lille pusen som var igjen, så tok vi den med oss hjem til meg. Så nå har Sunshine fått seg en ny liten halvssøster med navnet Blackie! Katten jeg egentlig skulle ha var altså en av dem som døde i dag, dessverre. Jeg er faktisk kjempe lei meg og føler ikke helt for å blogge så mye i dag. 

  Har nettopp fått apple-tv´en min i posten også, den har vi nå satt opp så nå skal vi nok snart lage middag og bare ligge i sengen og se på tv og kose med Sunshine og Blackie. For øyeblikket ligger Blackie på brystet mitt hele tiden, hun forstår sikkert at det nå er jeg som skal passe på hun. Hun fikk seg også en liten vask av meg i sted siden all maten hun spiste tidligere var i hele fjeset hennes, haha! Søøøt da. ♥ Håper at Sunshine vil ta til seg Blackie som sin egen snart, så de to kan dele varmen og gi hverandre kjærlighet og leke med hverandre, det hadde varmet mitt hjerte veldig mye! Alt til sin tid. 


 • Publisert i kategorien Blogg