New pussy

 • INNLEGG POSTET : 20.10.2017, 11:58

Om ca.2 mnd får jeg kanskje en ny pusekatt, en pjusken nr.2. Nr 2 fordi storebroren hans er prikk lik denne søte lille karen. Han falt jeg pladask for og jeg tror han likte meg og ettersom han sov oppi nakken min i hele går kveld. Nå er han bare 1mnd gammel så han er veeeldig liten, så sensitiv som jeg er begynte jeg jo å grine når jeg så disse tre små tassene løpe rundt i leiligheten til kompisen min, så søøøte. Han her skjegler litt tror jeg, men det er bare sjarmerende spør du meg. 

Ellers skjer det ikke så mye her i gården altså. Sto opp halv syv i dag på en fridag bare for å rekke å trene før vi stikker på hytten, haha! Trening er life. Fant også ut at jeg tydligvis har gått ned nesten 10kilo på 3mnd og det er først denne uken jeg endret på kostholdet, haha! Sykt bra da, er veldig stolt over meg selv faktisk. Og det er lov av og til! Nå har jeg nettopp spist ett knekkebrød med bringebær syltetøy så nå skal jeg planlegge litt innlegg til dere i helgen så jeg ikke blir helt spøkelse haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Todays

  • INNLEGG POSTET : 18.10.2017, 23:38

  Synes det er litt greit å bare lage slike enkle innlegg om dagen min også en gang i blandt, selv om det til tider kan bli sinnsykt kjedelig, men men! I dag fikk jeg en pakke i posten fra BodyLab med verdens beste protein shaker, herregud. Aldri smakt bedre, salted caramel milkshake, sinnsykt god når jeg er snopesyk eller rett etter trening generelt egentlig! Du finner den HER.

  Ellers i dag har jeg vært på jobb, dro innom lagunen for å handle mandelmel og kokosmel til litt forskjellig matlaging. Som dere kanskje har skjønt har jeg endelig gått skikkelig inn for lavkarbo dietten, og det funker! Begynte på mandag, men føler meg allerede veldig mye bedre fysisk og psykisk. Løper lengre og bedre, styrketreningen er enklere og funker bedre, ja, alt er bare veldig bra for tiden! Jeg har fått en god rutine ang trening og maten nå og da er egentlig alt på stell føler jeg. Jobben går også super bra, får vakter hver uke så da klarer jeg meg fint i mnd. Sunshine fikk ny eske i dag som hun elsker selvfølgelig, haha! Så søt. Nå hadde jeg nettopp besøk for å slå av en prat bare, i morgen er det fri og da blir det baking og trening med en god kompis før vi stikker hjem til han og gjør oss klar for hyttetur i helgen! Som jeg gleder meg, åååh. Hyttetur er jo så koselig! Da kan man koble helt av fra alt av sosiale medier og mennesker generelt, bare sjø og natur og gode venner. Nei, uff, nå må jeg se til å komme meg i seng og sove. Sove vil si at jeg ligger en time eller to og ser på serier som jeg ikke har fått tid til i det hele tatt den siste tiden, må catche up på så sinnsykt mye, burde egentlig bare sette av en dag til serietitting, haha! Anyways, som jeg babler.

  Liker dere at jeg deler oppskrifter så ofte på forskjellige ting som jeg lager? Jeg elsker i alle fall å prøve ny mat og lage alt fra bunnen av, det kan bli dyrt men det er definitivt best for kroppen i lengden altså! Merker det så mye på psyken min, matlaging for life. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 8 ting som kan gjøre starten på dagen bedre

  • INNLEGG POSTET : 17.10.2017, 07:13

  Nå har jeg allerede vært våken i en time og skal straks til å gå til bussen for å rekke jobb, men i alle fall. Jeg fikk plutselig masse blogg ideer nå og inspirasjon og da bare måtte jeg blogge en kjapp tur før jeg drar. Disse åtte tingene gjør jeg hver dag jeg skal på jobb for å gjøre starten på dagen mye bedre. For hvis man har en bra morning så har man mest sannsynlig en bra dag og! Hører det pissregner ute, men men, nå har jeg fått en ny jakke som er varm og vindtett så da klarer jeg meg, takk til mamma som ikke vil bruke den mer ♥ 

  Ikke sull om morningen. Suller man så tar ting mye lengre tid og det er ikke ofte man rekker alt man vil gjøre før man går da. Jeg selv suller av og til, men angrer like mye hver dag.
  Lag en god og sunn frokost. Frokost er alltid bra om morningen, hvis du ikke klarer å spise med en gang du står opp kan du jo f.eks lage den med deg på bussen eller i bilen.  Ha leiligheten ryddig kvelden før. Jeg blir alltid super glad om jeg våkner tidlig en morning og ser at leiligheten er ryddig og rein, da er det mindre å gjøre etter jobb!
  Legg frem klær kvelden før. Da sparer man rett og slett bare masse tid. Spesielt om man er en jente som sliter med å finne klær, haha!  Lag evt. lunsj kvelden før. Det er ikke ofte jeg trenger å gjøre det, da jeg får lunsj på jobb, men her også kan man spare både tid og penger!
  Re opp sengen før du går. Her er det samme som å rydde kvelden før, det blir mindre å gjøre etter jobb og man får allerede inn en god rutine om man gjør dette.  Våkn opp litt tidligere for å ta en kopp kaffi. Eller te hvis du heller vil ha det! Jeg synes i alle fall dagen blir tusen ganger bedre med en kopp kaffi.
  Ikke tenk negativt! Dette gjelder for alt faktisk, tenker man negativt så blir dagen negativt. Tenker man positiv så blir dagen positiv. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Jobbhelg

  • INNLEGG POSTET : 15.10.2017, 08:27

  Jeg har jobbet hele helgen og er faktisk på jobb nå, heldigvis kom jeg tidsnok til frokosten her siden jeg ikke rakk å spise når jeg var hjemme, typisk meg, haha! I alle fall, i dag skal jeg faktisk jobbe en stund pluss at jeg er helt alene på seinvakt i dag, noe som betyr at jeg må stenge av alt og vaske alt alene, det kan jo fort bety overtid, men det går faktisk helt fint på en søndag. Betyr jo bare en god del ekstra penger, haha! Pleier som regel å være to på seinvakter, men siden det er søndag er det egentlig ingen seinvakter, men jeg fikk lov siden bussen fra meg ikke går tidlig nok til at jeg rekker tidlig vakt, sykt dumt men men.

  Har fått testet concealeren og kostene fra MakeupMekka så legger ut en review om det seinere i dag. Ellers skjer det faktisk ikke stort mer i mitt liv for tiden, bare masse jobb og soving, haha! Håper dere får en fin søndag alle sammen!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Alle kan være fin

  • INNLEGG POSTET : 12.10.2017, 19:00

  Med riktig lys og sminke og klær tilpasset hudfarge, hårfarge, kroppsfasong og alt annet. Synes det er så tull når alle sier "alle er pene uansett". Nei? Alle er ikke pene uansett, man skal passe litt på hva klær man bruker og sminken, alle passer ikke alt. Er en grunn for at vi har ulike modeller med ulike klær og ulik sminke. Dette temaet er så sårt for alt for mange, derfor velger jeg nå å skrive minst mulig, kanskje jeg provoserer enda mer fordi jeg ikke forklarer så godt, men det går gå. Man skal kunne tenke litt selv og. Nøkkel ordene er her! 

  Nå kom alle bildene tilbake, ferdig redigerte! Elsker alle bildene, noen bilder bedre enn andre, legger uansett ikke ut alle her da noen er litt for naken helt ærlig. Hehe, ellers håper jeg alle har en super dag! Det har forøvrig ikke jeg, så derfor velger jeg å legge telefon i ikke forstyrr modus og macen ved siden av meg med kun serie på. Ville bare inn for å gi en liten lyd fra meg og poste disse to sinnsykt pene bildene av meg!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Angst er frykt for noe ukjent

  • INNLEGG POSTET : 08.10.2017, 12:28

  Nå har jeg sittet her i sengen med dyne over og macen på fanget og lurt på hvordan jeg skulle forklare ting. For det er ikke enkelt, spesielt når jeg selv ikke skjønner noen ting. Alt jeg vet selv, er at jeg er kjempe redd. Redd for meg selv. Hvorfor er jeg her? Hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare jobbe i små jobber, tjene minste lønnen for å så vidt overleve i mnd? Skal jeg ha disse tankene om meg selv hele tiden, om hvorfor jeg er her, hva nytte gjør jeg, hva betyr jeg for andre? 
  I det siste har jeg virkelig kjent på angsten for hver minste lille ting jeg gjør, og det eneste stedet jeg føler meg trygg mot alt annet enn meg selv, er i leiligheten min. Men jeg er ikke trygg mot meg selv noen steder. Med mine tanker som surrer på høygir 24/7. 

  Jeg er utslitt, jeg sover for mye, spiser for lite, gjør for mye dumt. Jeg vet ikke lenger hva jeg vil, har alt jeg noen sinne ville hatt bare vært en løyn? En løyn jeg har fortalt meg selv og alle andre for å glede andre? 

  Men hvordan skal jeg fikse dette, når jeg egentlig ikke skjønner hva som er galt? Jeg har i noen dager nå tenkt på om jeg skal begynne å leve i sølibat en stund og slutte å treffe nye folk, kun være med mennesker som betyr noe for meg og som jeg er glad i. Og det tror jeg at jeg skal begynne med og, for nå er jeg sliten. Så sliten at jeg så vidt orker å løfte på en finger for å slå av alarmen om morningen. 

  Jeg er så lei av dette livet. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • You´re braver than you belive

  • INNLEGG POSTET : 07.10.2017, 11:37

  Stronger than you seem,

  and smarter than you think.


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Lettkledd instagram-konto

  • INNLEGG POSTET : 06.10.2017, 09:49

  Nå skal jeg snart gjøre meg klar til trening igjen, nesten litt for tidlig for meg når jeg har fri, men jeg vil virkelig komme meg inn i en rutine nå. Ellers lagde jeg meg en ny instagram konto tidligere denne uken, hvis dere ikke liker lettkledde bilder hvor jeg er litt cocky og synes kroppen min er fin, så trenger dere ikke følge. Men hvis dere liker slikt, er det bare til å følge meg HER. ♥ Regner ikke med at jeg ikke vil få noen hatkommentarer, men tar det heller som at de er misunnelig på kroppen min i så fall. Neida, skal gi meg nå! Jeg ville egentlig bare utfordre meg selv med denne kontoen, følge med på kroppen min, leke litt modell osv. Synes selv det er kjempe gøy da! Haha. Den er forresten privat, eneste grunnen til det er så familien min ikke kan se bildene. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Intervju ang. Tinder

  • INNLEGG POSTET : 05.10.2017, 09:31

  Nå har endelig i alle fall 2 bilder kommet tilbake ferdig redigerte, mangler bare 5 til da. Haha! De var sykt fine da, jeg er kjempe fornøyd med alle bildene så gleder meg masse til resten kommer. Nå skal jeg veldig snart sminke meg for jeg skal møte Alice i byn så skal vi på noe intervju ang Tinder av alle ting, så egentlig kun for gøy, vi får snapple og sushi der så det er vell derfor jeg går i alle fall, haha! Ville bare kjapt gi dere en lyd om at jeg lever, men har ikke hatt internett på 2 dager så bloggen har blitt nedprioritert siden jeg da har måtte brukt mobildata for å blogge, og den er virkelig drit her jeg bor har jeg merket. Nei, jeg må begynne å gjøre meg klar, hva synes dere om bildene?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • CORKY CUP

  • INNLEGG POSTET : 03.10.2017, 19:16

  Ville bare stikke innom og vise dere denne fine to-go koppen jeg kjøpte meg i går! Den er fra KID, nå har de 50% på alle kjøkkenartikler så denne kostet ikke mer enn 65kr! Prøve den i dag og den var suuuuper, min nye favoritt. Også så klassisk og pen da! Akkurat nå driver jeg å farger etterveksten min med en ny farge fra Schwarzkopf LIVE, håper på at den er bra og tar etterveksten skikkelig. Har også fått igjen ett bilde fra photoshooten som jeg tenkte å legge ut snart, wiii. Så fine bilder det ble på den photoshooten! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Venner og trening

  • INNLEGG POSTET : 02.10.2017, 22:04

  Idag går det litt bedre. Fikk besøk av Alice i dag tidlig og det hjalp litt på humøret, stakk også på trening med en god venn i ettermiddag og så gikk vi på iSushi for å spise litt og snakke litt sammen. Så dagen har gått veldig bra alt ettersom! Nå har jeg endelig fått byttet på sengen og gjort meg klar til å sove, for i morgen er det ny dag på jobb! Kan ikke akkurat si jeg gleder meg siden jeg skal ha "seinvakten" i morgen, det vil si at jeg etter lunsj må stå i 3,5time non stop, ingen tid til å sette seg ned å slappe av da, og det er litt tungt! Men men, det er penger + det kan få meg på andre tanker! 
  Idag ble det lett jogging + gåing i en time og litt styrke på mage, treig trening i dag men men, det går fint, ikke alle dager kan være like bra! Bodyen jeg ha


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Hjertet slår raskere, pulsen går opp

  • INNLEGG POSTET : 01.10.2017, 19:59

  Har helt glemt hvor vondt kjærlighetssorg er. Det gjør fysisk vondt i hjertet, hjertet slår raskere, pulsen går opp, man vil grine men man får det ikke til. Men hva gjør man med det? Jo, man prøver å glemme det, man går videre og later som alt er ok. Første dagen går ingenting ok, men det er greit, bare koble deg fra alt av sosiale medier og ikke snakk med noen, ta din tid og les en bok eller se serie mens man griner litt. Men ikke søren om man skal falle helt sammen. Det finnes flere fisk i havet. Så nå skal jeg lese videre boken HOMO og logge av facebook, snapchat og blogg. I morgen er det ny dag. 

  #freethenipple btw.


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Overtrøtt = hyper?

  • INNLEGG POSTET : 29.09.2017, 16:53

  Nå sitter jeg og sipper på min tredje kaffe kopp i dag og lurer på om jeg har funnet ut ett nytt stadie av trøttheten. Nemlig hyper ETTER overtrøtt. Kom hjem for rundt en time siden, sov noen solide 20min på bussen og holder nå på å dø egentlig, men samtidig ikke. For jeg er super klar for nesten alt! Alt annet enn trening. Uff, 2 dagen min uten trening denne uken, og det er greit så lenge jeg ikke gir meg helt, noe det som oftest ender opp med å gjøre. Men nei, jeg skal nok klare å få til noen øvelser her hjemme sånn som jeg føler meg nå! Eneste jeg ikke klarer er å løpe/jogge, eller gå generelt, er så sliten i beina, herregud. Tror aldri jeg har vært så sliten før, utenom den dagen jeg og Simon gikk opp fløyen, over vidden til ulriken da. DA var jeg sliten. Nå er jeg bare nesten like sliten, men men, en dag igjen så er det helg for min del.

  Sov ekstremt lite i natt, sikkert derfor jeg er ekstra død nå + jeg måtte jobbe overtid i dag, haha! Jaja, ekstra penger. Skal ikke se vekk i fra at Sunshine får vaksiner, bli sterilisert og chippet neste mnd altså, lover godt! Kontaktpersonen min i Adecco sjekker allerede opp vakter neste uke, hadde jo vært drit bra om jeg fikk noen vakter neste uke og, 2 "fulle" lønninger på en mnd er bra! 

  Jeg var jo som sagt på en photoshoot i går, noe som gikk i starten sykt dårlig fordi jeg er tydligvis kun fotogen når det gjelder selfies, men etter 300 bilder begynte jeg å bli mer komfortabel og jeg har 7 bilder jeg virkelig elsker! Skal legge de ut så snart jeg får de ferdig redigert og slikt fra fotografen! Han skal jeg fortsette å gå til, super hyggelig fyr. Nei nå skal jeg drikke ferdig kaffeen og vaske badet, vaske sminkebørstene, ta noen styrkeøvelser, dusje og rense ansiktet, mmm, bare slappe av kveld rett og slett! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Ny jobb

  • INNLEGG POSTET : 27.09.2017, 22:41

  Så i går fikk jeg mld fra min kontaktperson i Adecco at jeg kunne få jobbe hos Gate Gourmet, jeg takket selvfølgelig ja, og derfor har jeg ikke blogget. Haha! Måtte plutselig skrive under 3 papirer som først måtte skrives ut, signere på, skanne inn igjen + skanne inn legitimasjon og referanser. Og da måtte jeg til mine foreldre, for jeg har selvfølgelig ingen skriver eller skanner, hvilken 20åring har det? Klarte jo også og forsove meg til halv tolv, da ble det rett på trening i en og en halv time, løpe hjem for å dusje og stelle meg for så å gå opp til mine foreldre før klokken fem, for da skulle jeg ta bussen til byen for å gå på kino! Rakk alt så vidt og ble en sein kveld siden jeg ikke rakk å sende inn alt før ti tiden i går, måtte jo også file vekk neglene mine, for negler er ikke lov på ett kjøkken... 
  Anyways, fin første dag på jobb i dag, ekstremt slitsomt å måtte stå oppreist hele dagen, ikke helt vandt til det, haha. Tidligere jobber har bare vært kosejobber i forhold til denne, skal kun jobbe til og med lørdag da og jeg får frokost og lunsj gratis der, god frokost og lunsj! Også selvfølgelig litt ekstra i lommeboken, hehe. Har også vært på en liten trening igjen i dag, begynner endelig å komme meg i gang igjen etter 2 uker med sykdom og latskap, matvanene er endret og jeg føler meg bedre! Nå er jeg så trøtt og sliten at jeg bare må legge meg før ny jobbedag i morgen + en photoshoot som jeg gleder meg sykt mye til! Bilder fra photoshooten vil jeg selvfølgelig legge ut her. 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 12 fun facts om meg

  • INNLEGG POSTET : 25.09.2017, 20:48

  På shopping er jeg... som regel aldri, hvis jeg er det er jeg super stresset pga alle menneskene på butikkene.

  På byen er jeg... stille og danser på stolen med drikke i hånden, sjekker ut mennesker.

  På skolen er jeg... ikke lengre, heldigvis!

  Hjemme alene er jeg... glad og alltid sulten, haha! Alltid enten serie eller musikk på i bakgrunnen mens jeg planlegger uken. Alltid sminkefri og nudist. 

  På facebook er jeg... alltid aktiv, svarer alltid etter rundt 2 min med mindre jeg ser en melding med en gang.

  På flyet er jeg... irritert over alle som stresser og gleder meg til å komme frem til der jeg skal.
   
  I diskusjoner er jeg... høylytt og sier alltid min mening! Kan bli rimelig frustrert hvis jeg sier noe og ingen hører, haha.
   
  På toget er jeg... stille og avslappet med musikk på ørene og kaffe latte i hånden.

  På biltur er jeg... stille i baksetet med musikk på ørene og i full tenkemodus. 

  På ferie er jeg... som regel i syden da, med bikini og øreplugger og solkrem, kanskje en god bok, på solsengen for å desperat prøve å få farge.
   
  Akkurat nå er jeg... i sengen under dynen med hodepine og musikk på macen.

  På jobb er jeg... alltid på farten og alltid smilende mot kunder!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Du gjør meg hel

  • INNLEGG POSTET : 25.09.2017, 13:48

  Hver gang jeg ikke hjemme med deg mangler jeg noe. Hver gang jeg er på jobb eller trening mangler jeg noe. Jeg mangler deg. Min solskinn på en grå dag. Min solskinn på en ensom dag. Min solskinn på en sint dag. Min solskinn på hver eneste dag i mitt liv. Du fyller tomrommet i mitt hjertet. Du gjør meg hel.


 • Publisert i kategorien Blogg
 • The weekend #2

  • INNLEGG POSTET : 24.09.2017, 21:30

  Tror jeg bare skal droppe helt å blogge i helgene og snakke om alt som har skjedd på søndager. Får visst aldri helt tid til blogge skikkelig fredager og lørdager, har alltid så mye planer disse dagene, haha!

  Fredag denne helgen stakk jeg rett og slett av på en hytte med en kompis og hans far. Vi kom ikke frem før seint fredag så da ble det bare pølser og brød til middag og litt prat før vi fant sengen. Lørdag var det så sinnsykt fint vær at vi bare måtte ut i hagen og jobbe litt, kutte opp noen trær som har falt om og ryddet hagen, så dro jeg og kompisen min ut på fisketur i to timer eller noe! Har lengtet så sykt etter å fiske igjen, det er jo så koselig og kjekt! Jeg fikk en liten makrell ellers var det lite fisk i sjøen denne gangen. Kom tilbake til hytten litt seint på kvelden men da hadde resten av gjengen lagd klar boller og pizza og lagt frem chips og sjokolade og cola, mmm. Glemte jo selvfølgelig fisken igjen på hytten så den lukter sikkert drit godt neste gang, skulle jo ta den med meg hjem i dag og spise den, haha! Jaja, ligger fint i kjøleskapet den. Og i dag har vi fartet rundt siden halv ett til halv åtte, måtte kjøre om hele Bergen og Omegn pga sykkel VM, så stress! Har nå fått dusjet og farget bryna og renset ansiktet så nå skal jeg bare slappe helt av med serie og Sunshine og sjokolade ♥ 
  Har dere hatt en fin helg?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Man staver den ikke. Man føler den.

  • INNLEGG POSTET : 21.09.2017, 15:58

  De siste dagene har jeg slitt sykt mye med denne sinnsyke forkjølelsen. Ingen tett og rennende nese, nei, bare kraftig hosting, feber og øreverk om en annen og slapp. Vært sånn siden forje tirsdag så i dag dro jeg til legen og fikk hostesaft som jeg skal ta om kvelden slik at jeg får sove. Og så måtte jeg ta en del tester av halsen og blodet. Ellers denne uken har jeg vært med venner og møtt en fra Badoo, veldig hyggelig kar, og alltid gode venner.
  Må ikke glemme Sunshine da som skal kose 24/7 og knuse blomsterpotter og leke med pynten min selv om jeg er syk og ikke ønsker pelsen hennes i fjeset eller ødelagt ting. Elsker hun uansett da! Hun er fast selskap i alt jeg gjør! Sitter jeg på do? Jaja, hun får sitte på fanget da. Lager jeg mat? Jaja, hun får sitte oppå føttene mine da. Blogger jeg? Jaja, hun får sitte på fanget eller brystet mitt da. Dusjer jeg? Jaja, hun får bli med i dusjen da! Hun er helt gal, selskapssyk hele tiden. Vet ikke hva jeg ville frem til med innlegget, ville vell bare gi beskjed om at jeg lever men jeg klarer ikke egentlig å være på pc og mobil når jeg er syk, haha. Kan i alle fall si at jeg har virkelig fått kjent på kjærlighet fra venner og pus i det siste ♥

  Nasse Nøff: Hvordan staver man kjærlighet? 
  Ole Brum: Man staver den ikke. Man føler den.


  Min neste skrift tattovering kanskje?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Nude tattoo

  • INNLEGG POSTET : 18.09.2017, 12:57

  Først må jeg jo bare si at jeg ikke ønsker noen ufine kommentarer at all. Denne tattoveringen betyr ekstremt mye for meg og ønsker ikke at folk som ikke eier filter skal ødelegge det for meg. 

  Denne fine tattoveringen tok jeg på lørdag. Måtte ha den da det var som om noe skrek til meg når jeg så denne på instagram. Den minner meg om meg og min første jente. den første gangen betydde og betyr ekstremt mye for meg, første skikkelige forelskelse i en jente, første jenten jeg kysset og den eneste jeg vil ha rundt meg 24/7. Hun betyr så utrolig mye for meg.

  Fult klar over at tattoveringen er ekstremt vågal og dristig, men det er sånn jeg er, jeg elsker slike tattoveringer og det kommer ikke til å bli den siste! I det siste døgnet har jeg fått utrolig mange stygge kommentarer og mld på tattoveringen etter jeg la den ut i facebook gruppe. Folk begynte å si æsj, tenk på barna dine, tenk på folk rundt deg, det blir morro når du er 65år. Disse folkene hater jeg. Virkelig hater, ikke fordi de har sin egen mening men fordi de bare antar at jeg skal ha barn, eller at denne tattoveringen er for alle andre enn meg selv. Og forresten, jeg tror jeg blir den kuleste 65åringen ever. 
  Har også fått mld av familie medlemmer som sier at de håper jeg kan skjerme deres barn for denne tattoveringen. Hallo? Det er bare en tattovering. Som jeg er stolt av, som jeg mest sannsynlig kommer til å vise frem. Jeg har full forståelse for at noen ikke liker den fordi den er veldig sånn "in your face" på en måte. Men dere må jo tenke litt om når dere skriver slikt til meg. Tror alle at jeg er så dum? At jeg kommer til å vise denne til 11-12 åringer eller mindre? At jeg ikke har tenkt på fremtiden med denne? Vell, fuck dere som tror dette. 

  Kropp er kropp, alle har sett en dame kropp fra man er ung til man er gammel, hvorfor er det så gale å tattovere det da?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Favoritt sanger

  • INNLEGG POSTET : 14.09.2017, 16:11

  Jeg har bokstavelig talt ingenting annet interresant å komme med nå for tiden. Jeg er fortsatt syk, leser boken jeg kjøpte i går og hører på musikk. Skjer ikke noe spesielt annet, hjemme fra jobb i dag og rett og slett fordi jeg ikke har stemme og hoster bare jeg puster... Haha, hardt liv! Godt jeg har musikk og boken ellers hadde dette blitt ekstremt kjedelig. Hater å være syk! Har ikke trent siden mandag heller så føler meg jo helt død nå. Oh well, gi meg en lyd om det er noe spesielt dere vil lese om eller se så skal jeg vurdere om det er noe jeg kan få til. 


   

   

   

   

 • Publisert i kategorien Blogg

 • hits