Antrekk 05.04.16

 • INNLEGG POSTET : 06.04.2016, 10:00

Jeg elsker denne buksen så den kommer dere til å se mer ut av, siden jeg hadde fri igår fikk jeg tatt noen antrekksbilder til dere, selv føler jeg det var på tide med det igjen etter så lenge uten noen antrekksbilder! Jeg er ikke ekspert på mote altså, jeg bare bruker det jeg selv føler meg komfortabel i. Håper alle får en fin dag, jeg kommer meg ikke hjem før seint i kveld, så mer blogging blir det nok ikke! Kurs igjen, woho...#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion 


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 19.03.16

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2016, 16:58

  Oh yes. Det kom ett lite minutt med opplett tid her! Hahah, endelig, ventet i hele dag. Var ikke så veldig varmt ute da, uheldigvis... Jeg som har hatt sommer vibe hele uken når jeg har sittet inne på jobb og sett ut vinduene på den fine solen og folk som har funnet frem vårjakkene... Jaja! 

  / Topp New Yorker / Bukse HM / Sko DNA eller VANS /


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion #klær


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 12.03.16

  • INNLEGG POSTET : 12.03.2016, 15:30

  Haha, ser nå at det var en dum lapp på ene toppen jeg kanskje skulle fått klippet vekk... Jaja! Bildene ble også en god del mørk så kvaliteten er ikke topp siden jeg måtte lysne de opp en gooood del. Dumme Bergen. Ja, jeg er ikke akkurat super fan av Bergen eller Norge generelt, hadde jeg vært rik hadde jeg bodd i Australia. Men her er i alle fall noen bilder til dere før jeg skal ut på fest helt edru. Hoho, livet som fattig. Den hvite toppen fines nok ikke lengre i og med at den er flere år gammel, men jeg har aldri tatt den i bruk før nå faktisk, haha! 

  / Svart topp Cubus / Hvit topp Cubus / Bukse Bikbok (?) / Sko husker ikke / Hund mamma / 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblog #mote #fashion #party


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 27.02.16

  • INNLEGG POSTET : 27.02.2016, 13:39

  Ojsann! Ble litt seint i dag ja, og i går ble det ikke noe særlig... Hahah, shit happens, right? I alle fall, vi var så trøtt i går etter trening og signering av leiekontrakten på leiligheten at vi bare gikk rett i dusjen, spiste middag og la oss ned i sengen for å se film og deretter sovne. Deilig det og av og til! I dag har jeg ikke gjort noe særlig heller, kledd på meg og sminket meg bare for å gå ut å ta noen bilder i det fine dagslyset! Har dere noen ideer til hva jeg kan skrive litt om? Jeg er helt blank. 

  / Genser BikBok / Bukse HM / Sko Zalando /


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #skjønnhetsblogg #antrekk #outfit


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 22.02.16

  • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 15:19

  Åh, endelig er jeg hjemme. Neida, jeg sto opp 8 i dag og så en episode Private Practice og så sminket jeg meg og ble med pappa til farmoren min til lunsj! Kjempe kjekt, lenge siden jeg har sett farmor noe som er uvanlig for min del! Rakk å ta noen antrekksbilder før regn og snø dalte ned om en annen heldigvis. Er så lyst ute noe så det ble en god del mysing på bildene, bare overse det! Er nok lyssensetiv, spesielt når snøen er fremme, uff. Kan vi ikke bare få sommer nå? Håper dere har hatt en bra start på uken da! Gikk for en super enkel sminke i dag og, siden det var så tidlig på morningen for meg, var overhodet ikke våken så sminken tok ørten minutter lengre enn om jeg hadde vært litt mer våken. Glemte faktisk highlight og setting spray i dag, to av de viktigste tingene. Så jeg har gått rundt pudrete og matt i fjeset... Kjipt! Jaja.

  / Bukse Carlings, Dr.Denim / Skjorte Carlings / Sko DNA / Topp BikBok / 
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #antrekk #outfit #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 19.02.16

  • INNLEGG POSTET : 19.02.2016, 12:50

  Okei, for første gang i hele mitt liv er jeg faktisk fornøyd med bilder som er tatt av noen andre og av HELE meg! Så tusen takk til pappa igjen som gadd å stå ute i kulden og ta bilder av meg ♦ Så derfor måtte jeg bare vise dere bildene, for jeg elsket de selv. Dette er da mitt antrekk for i dag, selv om jeg ikke skal noenting så ville jeg pynte meg litt ekstra og ta noen kjappe bilder ute i dagslyset og nysnøen. Er dette kanskje noe jeg skal få gjort oftere? Jeg elsket i alle fall det og føler det kan bli noe ekstra på bloggen! Jeg kommer ikke til å gjøre dette hver dag siden jeg ikke har muligheten hver dag, men så ofte som mulig skal jeg få til om dette er noe dere likte og ønsker å se mer av! 

  /Skjørt fra Shein HER / Jakke fra Shein HER / Topp fra BikBok / Sko fra DNA / Strømpebukse fra Shein HER /  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #antrekk #outfit #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Antrekk • Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Jeg kommer til å skrive om sminke og hudepleie, litt negler kanskje. Men også om mine tanker og følelser. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits