hits
Antrekk 10.11.17

 • INNLEGG POSTET : 10.11.2017, 23:10

Digger at jeg bare randomly en gang i måneden eller noe dropper antrekksinnlegg helt uplanlagt og greier. Jeg gidder ikke ha noe fast antrekksinnlegg hver dag, det kan jo bli ganske kjedelig og øke impuls kjøp på nett, eller hva? Sånn er det i alle fall med meg. Men ja, her er i alle fall dagens antrekk! Gikk for noe kult, gult og skinn. Buksen har ikke Nelly lengre ser jeg, men fant en annen som ligner litt, denne jeg har er i alle fall nelly sitt eget merke, men den er ett år gammel.

GENSER - BUKSE 


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Nelly wanties

  • INNLEGG POSTET : 21.10.2017, 12:20

  Nå er jeg på hytten, i dag skal vi på kino og ut og spise for lillebroren til kompisen min har bursdag, woho! Det blir jo litt gøy, noe annet enn å bare sitte inne hele dagen, hehe! Anyways, har samlet noen ting fra Nelly som jeg har sååå lyst på, så mye fint! 

  1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. 6 HER. 7 HER. 8 HER. 9 HER


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 8.10.17

  • INNLEGG POSTET : 09.10.2017, 12:00

  Enda ett super enkelt men elegant antrekk. Bare elsker bodyen til hvilken som helst bukse egentlig! Denne buksen er også en favoritt jeg har, den passer bare så fint på kroppen, sitter som ett skudd og ser kul ut! + jeg får vist tattoveringen på beinet litt mer, haha! Jeg har buksen i str 28, men kunne lett valgt den i 26-27 nå når jeg har gått en del ned i vekt. 

  Body HER, bukse HER.


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 7.10.17

  • INNLEGG POSTET : 08.10.2017, 10:43

  I går ble det ett super enkelt men elegant antrekk på meg. En body og en bukse, begge deler svarte, noe som passet perfekt for da kunne jeg bruke rød leppestift igår uten at det ble for mye! Åååh, som jeg elsker rød leppestift, spesielt når alt annet matcher i tillegg. Så i går følte jeg meg virkelig vakker om jeg kan være så ærlig. Håret var on point, sminken var on point og ikke minst var klærne on point. Buksen husker jeg ikke om er fra Vero Moda eller Cubus, den er i alle fall veldig mye stretch i og er veldig inntettsittende og er high waist. Bodyen er nettopp bestilt fra Nelly, ser de har den på salg nå faktisk men ikke lenger inne i svart ser det ut som... Denne har jeg i M og den var faktisk litt for stor. Bodyer på meg pleier å være en M da de av og til er kjempe korte, men denne var veldig lang og satt litt løst på meg, ikke at det gjorde meg stort heller, for inntettsittende klær er ikke så veldig meg. Bedre bilder av bodyen kommer, har også en til body og en kjole som jeg skal vise. Uansett, håper alle sammen hadde en super dag i går og at i dag blir en like bra eller bedre dag. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på trening i dag faktisk, så blir det kake hos mamma og pappa seinere! 

  Du får den HER. 


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Nellyholic

  • INNLEGG POSTET : 22.08.2017, 13:16

  Her er enda to innkjøp jeg gjorde for ikke så lenge siden! Elsker disse to kjolene, kan bruke de når som helst! Stoffet er fantastisk og, mykt og tungt noe som gjør at kjolen faller fint over kroppen. Disse kjolene jeg har jeg M. 

  Nå har jeg akkurat kommet meg ut av dusjen etter en super treningsøkt. Så nå venter jeg bare på at eggene mine skal bli ferdig kokt og at Alice kommer en kjapp tur innom, så tror jeg at jeg bare skal ta med meg Sunshine ut i hagen og få litt sol på kroppen på min siste feriedag. Jobb i morgen! 
  Noe dere ønsker å lese om?

  SVARTE - HVITE


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 21.08.17

  • INNLEGG POSTET : 21.08.2017, 13:24

  Nå skal jeg snart ut å ta enda flere tattoveringer men tenkte jeg kunne vise dere antrekket mitt veldig kjapt! Alle disse klærne er forresten noen av de nye klærne mine som jeg skulle vise, haha. Så her er de! Den bh´en elsker jeg! Den er så sinnsykt fin, jeg har ikke de største puppene men denne gjorde de små jeg har veldig pene synes jeg. Legger ved link til alle klærne, utenom buksen for den er kjøpt fysisk på cubus! Kostet kun 299kr, og den er super comfy, myk og behagelig rundt livet. Jeg har forresten bh og genser i størrelse SMALL. Genseren er veldig stor i størrelse føler jeg, så kunne nok gått ned til XS der. Bh´en passer perfekt for meg, bruker vanligvis 75B. 

  BH - GENSER 


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 05.04.16

  • INNLEGG POSTET : 06.04.2016, 10:00

  Jeg elsker denne buksen så den kommer dere til å se mer ut av, siden jeg hadde fri igår fikk jeg tatt noen antrekksbilder til dere, selv føler jeg det var på tide med det igjen etter så lenge uten noen antrekksbilder! Jeg er ikke ekspert på mote altså, jeg bare bruker det jeg selv føler meg komfortabel i. Håper alle får en fin dag, jeg kommer meg ikke hjem før seint i kveld, så mer blogging blir det nok ikke! Kurs igjen, woho...  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion 


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 19.03.16

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2016, 16:58

  Oh yes. Det kom ett lite minutt med opplett tid her! Hahah, endelig, ventet i hele dag. Var ikke så veldig varmt ute da, uheldigvis... Jeg som har hatt sommer vibe hele uken når jeg har sittet inne på jobb og sett ut vinduene på den fine solen og folk som har funnet frem vårjakkene... Jaja! 

  / Topp New Yorker / Bukse HM / Sko DNA eller VANS /


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion #klær


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 12.03.16

  • INNLEGG POSTET : 12.03.2016, 15:30

  Haha, ser nå at det var en dum lapp på ene toppen jeg kanskje skulle fått klippet vekk... Jaja! Bildene ble også en god del mørk så kvaliteten er ikke topp siden jeg måtte lysne de opp en gooood del. Dumme Bergen. Ja, jeg er ikke akkurat super fan av Bergen eller Norge generelt, hadde jeg vært rik hadde jeg bodd i Australia. Men her er i alle fall noen bilder til dere før jeg skal ut på fest helt edru. Hoho, livet som fattig. Den hvite toppen fines nok ikke lengre i og med at den er flere år gammel, men jeg har aldri tatt den i bruk før nå faktisk, haha! 

  / Svart topp Cubus / Hvit topp Cubus / Bukse Bikbok (?) / Sko husker ikke / Hund mamma / 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblog #mote #fashion #party


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 27.02.16

  • INNLEGG POSTET : 27.02.2016, 13:39

  Ojsann! Ble litt seint i dag ja, og i går ble det ikke noe særlig... Hahah, shit happens, right? I alle fall, vi var så trøtt i går etter trening og signering av leiekontrakten på leiligheten at vi bare gikk rett i dusjen, spiste middag og la oss ned i sengen for å se film og deretter sovne. Deilig det og av og til! I dag har jeg ikke gjort noe særlig heller, kledd på meg og sminket meg bare for å gå ut å ta noen bilder i det fine dagslyset! Har dere noen ideer til hva jeg kan skrive litt om? Jeg er helt blank. 

  / Genser BikBok / Bukse HM / Sko Zalando /


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #skjønnhetsblogg #antrekk #outfit


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 22.02.16

  • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 15:19

  Åh, endelig er jeg hjemme. Neida, jeg sto opp 8 i dag og så en episode Private Practice og så sminket jeg meg og ble med pappa til farmoren min til lunsj! Kjempe kjekt, lenge siden jeg har sett farmor noe som er uvanlig for min del! Rakk å ta noen antrekksbilder før regn og snø dalte ned om en annen heldigvis. Er så lyst ute noe så det ble en god del mysing på bildene, bare overse det! Er nok lyssensetiv, spesielt når snøen er fremme, uff. Kan vi ikke bare få sommer nå? Håper dere har hatt en bra start på uken da! Gikk for en super enkel sminke i dag og, siden det var så tidlig på morningen for meg, var overhodet ikke våken så sminken tok ørten minutter lengre enn om jeg hadde vært litt mer våken. Glemte faktisk highlight og setting spray i dag, to av de viktigste tingene. Så jeg har gått rundt pudrete og matt i fjeset... Kjipt! Jaja.

  / Bukse Carlings, Dr.Denim / Skjorte Carlings / Sko DNA / Topp BikBok / 
  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #mote #fashion #antrekk #outfit #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Antrekk
 • Antrekk 19.02.16

  • INNLEGG POSTET : 19.02.2016, 12:50

  Okei, for første gang i hele mitt liv er jeg faktisk fornøyd med bilder som er tatt av noen andre og av HELE meg! Så tusen takk til pappa igjen som gadd å stå ute i kulden og ta bilder av meg ♦ Så derfor måtte jeg bare vise dere bildene, for jeg elsket de selv. Dette er da mitt antrekk for i dag, selv om jeg ikke skal noenting så ville jeg pynte meg litt ekstra og ta noen kjappe bilder ute i dagslyset og nysnøen. Er dette kanskje noe jeg skal få gjort oftere? Jeg elsket i alle fall det og føler det kan bli noe ekstra på bloggen! Jeg kommer ikke til å gjøre dette hver dag siden jeg ikke har muligheten hver dag, men så ofte som mulig skal jeg få til om dette er noe dere likte og ønsker å se mer av! 

  /Skjørt fra Shein HER / Jakke fra Shein HER / Topp fra BikBok / Sko fra DNA / Strømpebukse fra Shein HER /  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #antrekk #outfit #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Antrekk