hits
Morphe 35OM

 • INNLEGG POSTET : 20.11.2017, 22:30

For sånn 2 uker siden bestilte jeg dette fine palettet. I dag fikk jeg det endelig! Fargene blir ikke vist så godt på bildene jeg tok av en eller annen grunn, for å si det sånn at det mer rødt og brunt i og ikke grønt og oransje, haha! Gleder meg kjempe mye til å teste det ut i morgen tidlig, skal ta bilder og vise dere selvfølgelig. Men ja, Morphe øyenskyggene er en av de beste øyenskyggene jeg vet om når det kommer til pigmentene og at det enkelt å blende ut. Har nå 3 paletter fra Morphe og kommer nok å kjøpe flere, haha! Dette er i alle fall det ultimate høstpalettet vil jeg si! 
Du finner palettet HER og HER.

#makeup #sminke #morphe #anbefaling #høst #øyenskygge


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Alveshop

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2017, 16:35

  Alveshop bli drevet av en søt dame som heter June. Hun lager sinnsykt fine smykker til alle sammen, uansett hva smak du har vil du finne noe du liker her! Hun pleier å stå i forskjellige messer med sin egen stand hvor hun da har de fleste smykkene fremme og har masse gode tilbud! Hun har sin egen facebook side hvor hun legger ut bilder av de forskjellige smykkene med pris, hun legger også ut innlegg om hvor hun skal hvis hun skal stå og selge noen sted. Hun har også info om hvordan smykke skal holde seg fine lengst mulig. Hun lager alle smykkene sine selv! Her er ett sitat fra hennes side:

  "Jo bedre du passer på dine smykker - jo lengre holder de seg fine. Smykkens belegg påvirkes av kosmetik, parfyme, vann, alkohol - og medisinbruk, ubalanse i kroppen og svette. Disse faktorene medfører en kjemisk reaksjon i metallet, som er med på å slite belegget av. Derfor anbefaler vi, at du tar av smykkene, når du bader, trener eller sover. Slitasje anses dermed IKKE for produksjonsfeil. Hvis du finner det nødvendig å rense smykkene dine, f.eks. hvis du har vært i kontakt med klorin, parfyme eller hårspray, må du kun bruke litt lunkent vann på en myk klut og tørke godt etterpå. 
  IKKE oppbevar smykkene dine i fuktige rom som f.eks bad (soverommet er et ideelt oppbevaringssted) Den beste oppbevaring for smykker er å la dem ligge i en tett plastboks eller tett smykkepose av plast.
  Har du anheng o.l med strasstener kan det være lurt å ta på blank neglelakk, dette skal ikke synes og stenene vil holde mye lengre."


  Du finner siden hennes HER.


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Clarins Hand & Nail Treatment Cream

  • INNLEGG POSTET : 13.11.2017, 17:30

  Nå som vinteren nærmer seg, eller kanskje den allerede er her egentlig, så er det jo viktig å holde seg hydrert og fuktig så man ikke tørker helt ut i kulden. Så da tenkte jeg det var på tide at jeg anbefaler noe til hendene våre! Denne håndkremen fra Clarins er den eneste som hjelper meg å unngå kuldeutslettene jeg får på hendene. Jeg har brukt denne håndkremen i hele år og vil tørre å påstå at det er den beste håndkremen over lang tid! Den holder hendene fuktig i mange timer etter påføring, den lukter godt og tuben var lenge. Så den er virkelig verdt hver eneste krone. Kan faktisk si at den hjelper på å styrke neglene i tillegg, trust me. Jeg som nesten alltid har akryl på neglene trenger virkelig denne! De ukene jeg ikke bruker akryl smører jeg faktisk på oftere da neglene mine er svake og trenger litt ekstra pleie. Den føles forresten ikke ekkel ut på hendene, har fått flere av mine guttevenner til å bruke denne da den ikke føles så ekkel ut i lang tid etter påføring, haha! 

  Du finner den HER.


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Hvordan farge bryn profesjonelt

  • INNLEGG POSTET : 07.11.2017, 10:00

  Vil du slippe å dra til salong for å få farget bryna hver mnd og betale flere hundre kroner for noe du egentlig kunne gjort selv? Greit å gå det gjort en eller to ganger på salong bare for å få bryna formet skikkelig og få sett hvordan fargen skal være på bryna, men det er virkelig ikke nødvendig å gjøre det hver eneste mnd. Synes jeg da! Jeg har gjort det selv i ett år eller noe nå, og det er så greit. Mye billigere og bedre synes jeg! Så jeg gikk på nettet og fant DETTE geniale settet med alle farger du trenger til både bryn og vipper! Det er profesjonelt fargesett så det holder lengre enn disse fargene du får på f.eks cubus, hvis du reagerer på de fra cubus kan det hende du ikke reagerer på dette settet. Jeg reagerer i alle fall ikke på dette sette! På meg holder fargen like lenge som i salonger, 4-6 uker, kommer an på hvor kjapp hårveksten er. Her skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan hvordan du får farget bryna dine på best mulig måte!


  ♥Steg 1: Du starter med å velge en farge du vil ha på bryna dine, jeg bruker kun brun fargen, men du kan gjerne bruke svart, grått og blåsvart, du kan også blande de for en spesiell farge! Har du svart hår er det kanskje best å bruke kun svart, har du litt grålig og svart hår kan du blande svart og grått 50/50 for en ikke så intens farge. Så tar du ca.10mm av fargen oppi blandeskålen som følger meg, drypper ca.10 dråper med developeren og blander de to sammen til du får en fin blanding uten klumper.   ♥Steg 2: Når du har blandet fargen er du egentlig klar til å begynne. Pass på å ha en eller to qtips i nærheten i tilfelle du søler eller vil gjøre kantene skarpere og mer presis. Du følger rett og slett bare formen på dine egne bryn eller lager en ny form for så å nappe det som er utenfor fargen etterpå. Jeg har allerede en kjempe fin form og pleier å nappe småhår hver morning faktisk, kun fordi jeg alltid misser etter hår der og der, haha! Men ja, så slenger du på fargen med kosten som følger med kittet og bruker så en qtips etterpå for å gjøre formen finere. Lurt å ta ett og ett bryn for fargen setter seg ganske fort på huden.  ♥Steg 3: Du lar fargen være på i minst 5min, jeg sitter gjerne med fargen i 10-15min bare fordi jeg elsker veldig skarpe bryn på meg selv, så her må du nesten teste og faile selv. Etter det har gått så og så lang tid bruker du 2 våte pads for å fjerne fargen. Brett padsene sånn at du kan bruke den reine siden etter du har fjernet meste parten bare for å ruske litt i bryna så du er sikker på at du har fjernet all fargen. Og vóila! Du er ferdig.  Som sagt så finner du setter HER. Virkelig verdt eneste øre!


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • 10 produkter jeg ikke klarer meg uten

  • INNLEGG POSTET : 01.11.2017, 10:50

  Jeg er sykt glad for at jeg har funnet disse produktene. Da jeg skulle velge ut hvilke 10 produkter jeg ikke kunne klare meg uten var det virkelig ikke vanskelig. Disse produktene bruker jeg hver dag omtrent. Litt til hår, kropp, sminke og rens til ansiktet. Mer trenger jeg faktisk ikke, haha! 

  ♥Clarins One-Step Facial Cleanser: Denne bruker jeg hver morning og kveld på en våt pad, dette er for å rense vekk rester av sminke på kvelden og bare smuss og støv om morningen, før jeg tar på meg enten krem eller serum. 

  ♥Marc Inbane Facial Exfoliator: Denne bruker jeg 2 dager i uken for å rense grundig vekk all drit og død hud fra fjeset før jeg tar på en maske.

  ♥JorgÒbe Peel off Mask: Denne bruker jeg 1 dag i uken på t-zonen for å få vekk overflødig olje og hudormer.

  ♥Clarins Double Serum: Denne bruker jeg på kvelden etter at jeg har brukt one-step cleanseren for å tilføre ekstra fukt og normalisere huden. Også hjelper den mot aldring, ikke at jeg har fått rynker allerede, men bedre før enn for seint.

  ♥Basiron 5%: Denne bruker jeg de kveldene jeg har renset huden skikkelig grundig og har fått en kvise der og der. Jeg smører da kun denne over kvisene og ikke noe serum eller krem verken under eller over!

  ♥Palmolive Deo: Denne er alle jenters must have uansett hva. Hvem vil vell lukte vondt gjennom dagen? Ingen håper jeg.

  ♥Aussie 3 Miracle Oil: Denne bruker jeg etter en god dusj med shampoo, kur og balsam for å tilføre ekstra fukt og pleie til håret. Tar det i håndkle tørt hår og lar håret så lufttørke.

  ♥Clarins Supra Volume Mascara: Mener jeg har snakket om denne før, men men. Denne mascaraen er super om du føler du har svake vipper. Denne pleier vippene og gjør de tykkere etter 4 uker eller noe, husker ikke sånn i farten nå. Men den funker, det har jeg testet! Den gir også super bra volum og lengde.

  ♥Maybelline Brow Precise Fiber Filler: Denne er ett must for meg som ikke orker å styre noe særlig med bryna. Alt jeg gjør er å børste denne over bryna så er jeg done, ikke noe mer sminke på de! Denne holder også bryne på plass gjennom dagen, takk gud for det! 

  ♥Becca Ever-Matte Shine Proof Foundation: Denne snakket jeg om tidligere og da fikk jeg den ikke til, men NÅ derimot. Den er seriøst best, eneste som sitter fint på huden min hele dagen uten å svettes av eller bli kakete, fargen på denne er også kjempe fin og passer perfekt til meg. Jeg bruker forresten en foundation børste for å påføre denne, følte at den ikke funket med beautyblender da den var altfor tørr og tykk til det. 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Aussie

  • INNLEGG POSTET : 01.11.2017, 09:38

  Er det noen produkter for håret jeg ikke kan gå uten så lenge så er det disse to fra Aussie. En hårkur og en hårolje. Disse to redder meg fra å ha noen dårlige hårdager, de gjør håret så mykt og fint, gjør det uslitt, så om du allerede har slitt hår kan disse to være verdt å prøve! De er heller ikke så dyre heldigvis, så du skal slippe å bruke over 200kr for en liten hårolje og hårkur liksom. Husker ikke sånn i farten hva de koster, men jeg kjøper de på Cubus i alle fall. Hårkuren bruker jeg etter shampoo og før balsam. Håroljen bruker jeg i håndkle tørt hår og lar oljen tørke sammen med håret. Ingen hårføner, bare la håret lufttørke. Det er så klart best om man vil unngå slitt hår, for ja, varme generelt direkte på håret ødelegger og gjør det slitt. Så om du har veldig slitt hår ville jeg droppet rettetangen og hårføneren i en mnd eller to. Bruker alltid hårolje og hårkur i kun tuppene! Det er bare den delen av håret som trenger ekstra pleie.


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Hvordan oppnå den perfekte selvbruningen

  • INNLEGG POSTET : 13.10.2017, 19:29

  Du trenger kun en god skrubb, en body lotion, en god selvbruning og en hanske. De 4 basic tingene som man børr ha for en selvbrunings dag uten å få masse skjolder og flekker. Selvbruning er noe jeg har gjort i altfor mange år vil jeg påstå. Det er veldig avhengighetsskapende altså. Etter alle disse årene er det først i år jeg klarer å få til selvbruning hver gang uten skjolder og flekker. Og det med hjelp av disse gode produktene + tolmodighet. Tolmodighet trenger man fordi man skal helst smøre seg med bodylotion en dag før selvbruningen skal på, og selvbruningen skal på dagen før du skal noe, for det overflødige må vaskes av dagen etter påføring. Det vil altså si at det for meg tar 2 dager å få en fin farge. 

  Dag 1 skal du dusje som normalt og skrubbe der du skal påføre selvbruningen, skrubb godt, spesielt albuer, kne, bak kne, i armhulen, på armene generelt og brystet. Disse stedene pleier det å bli lettest flekkete og skjoldete hvis man ikke er god på skrubbingen. Etter skrubben skal du smøre deg med body lotion så ingenting er tørt og ru neste dag. Er det tørt noen steder kan det bli enda lettere skjoldete og flekkete.

  Dag 2 skal du påføre selvbruningen, hvis du vil kan du dusje først så du får en helt clean hud som er litt lettere å jobbe med, det gjør i alle fall jeg. Bare ikke påfør noe body lotion rett før selvbruningen. Selvbruningen bør man aller helst påføre med en god hanske da det er lettere å fordele alt og få selvbruningen på alle plasser. Når du har fått på alt på alle steder skal man tørke før man tar på seg klær og legger seg nedi sengen og sofaen, du skal altså helst stå stiv som en stokk og lufttørke før du begynner å bøye armer og bein og tar på klær. 

  Dag 3 er dagen du sikkert skal noe som gjorde at du først og fremst ville påføre deg selv all denne jobben. Så da må du dusje av deg all den overflødige fargen, ikke skrap mot huden når du skal tørke deg. Dabb heller lett på huden så ikke all fargen forsvinner med en gang. Så er du good to go! Du kan ta på noe body lotion også så du ikke føler deg så tørr, enkelte selvbruninger har en tendens til å tørke ut huden føler jeg. 

  Produktene jeg har funnet ut er best for meg er ganske dyre men sååå verdt det! Jeg aner ikke hvor man kan få kjøpt Marc Inbane selvbrunings sprayen eller hansken, den har jeg selv kjøpt der jeg jobber. Det er Bioline som fører merket og de har ikke nettsalg så vidt jeg vet. Da må man nesten bare finne en salong som har Bioline og håpe de har Marc Inbane, selvbruningssprayen ligger på 400-500kr og hansen er vell noe under 200kr. Hansken kan man vaske og bruke flere ganger, selv har jeg hatt min i 1år. Bare til å hive den på finvask i vaskemaskinen eller vaske den lett i vasken med vann og såpe. Body lotionen og skrubben min er fra Clarins som man kan få kjøpt på parfymerier og salonger som fører Clarins. Så i sted at Kicks har tilbud på denne store body lotionen til 245kr, så løp å kjøp! 

  Jeg har brukt selvbruningen på bildet under, naturlig og fin brunfarge som ikke skjolder seg. Er egentlig ett spøkelse, dere vet, den typiske nordiske huden som aldri vil ta til seg noen form for sol, melanin finnes ikke i den nordiske huden, haha!


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Hverdags-makeup

  • INNLEGG POSTET : 05.09.2017, 14:04

  Tenkte jeg kjapt skulle vise dere hva jeg bruker til hverdagssminken min. Jeg bruker ikke concealer lengre da jeg føler jeg ikke trenger det, foundationen dekker nok rett og slett. Ikke bruker jeg vanlig pudder heller da foundationen er tørr nok og creaser seg ikke uansett. Jeg bruker kun det ene lyse pudderet i kontur palettet mitt for under øynene og haken faktisk, ellers ikke noe mer pudder enn blush, highlighter og kontur. Føler egentlig jeg bruker lite sminke i forhold til hva jeg pleide å bruke før, da gikk jeg all out, med concealer, løst pudder, øyenskygge og vipper hver dag, av og til liner, haha! At jeg orket alt det før om morningen forstår jeg ikke, nå foretrekker jeg egentlig å sove lengre.

  Anyways, her er alt jeg bruker hver dag, mye er billig og holder kjempe lenge og er super bra, noe som er sykt bra! Noe er dyrt og like bra som det billige og holder like lenge. Jeg elsker i alle fall alt som er her og pleier faktisk å kjøpe det om igjen om jeg går tom bare fordi jeg ikke finner noe annet som er bra. Jeg har kombinert hud forresten. Alt dette kan man finne på Douglas.no eller Sephora.com. 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • SEASIDE

  • INNLEGG POSTET : 24.08.2017, 12:00

  Denne parfymen fikk jeg gratis pga noe greier, var heldigvis en stor luksus prøve så den har holdt i noen mnd allerede for meg! Men den lukter såååå godt! Helt fantastisk. Hvis dere finner den i butikk må dere lukte, kan nesten love dere at dere vil like den. Holder lenge og er ikke for sterk. Den er heller ikke så dyr ser jeg nå, for 30ml koster den 350kr! Da vet i alle fall jeg hva jeg skal kjøpe når jeg får tom for mine parfymer. 
  Du finner den HER.


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Clarins new self tanning lotion

  • INNLEGG POSTET : 02.04.2016, 16:53

  Denne er faktisk bare noen uker gammel, fikk vite om den på Clarins kurset jeg var på, og når den kom i butikken fikk jeg en prøve på den. Jeg ble så glad og fornøyd med resultatet at jeg kjøpte den selv! Du får ikke se fargen med en gang du påfører, men dagen etter har du en fin og naturlig brunfarge med en fin glød! Jeg brukte den på armene, brystet og fjeset og har følt nå i går og i dag at jeg ikke trenger foundation for å gjøre meg selv brunere! Eneste jeg har brukt på huden de to siste dagene er en bb cream bare for å nøytralisere rødheter. Med andre ord elsker jeg denne! Den har heller ikke en sterk parfyme eller typisk selvbruning lukt. Det er pittelitt lukt på den men det setter seg ikke på huden din! Og så er det sant det som står på den; Den tilfører fukt i 24 timer. Jeg har telt og følt, og kan helt ærlig si at det er helt sant! Første bilde er før og siste bilde er etter. Men det ser dere vell, hehe! 

  Nå er jeg og Torstein snart klar for hjemmelaget lasagne med squash i halve og plater i halve, jeg liker ikke platene, haha! Den er uansett veldig god. Skal jeg kanskje gi dere oppskriften? Vi får se hva jeg gjør! Etter middag blir det sminke og klær og så er vi klar for fest! Hoho, vi snakkes i morgen!   #selvbruning #sminke #skjønnhet #beauty #makeup #skjønnhetsblogg #clarins #selftanning #ny


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • YogiTea Detox & Classic

  • INNLEGG POSTET : 16.03.2016, 19:01

  Er det noe jeg elsker å gjøre før jeg legger meg er det å drikke en kopp med te. Jeg har aldri vært noe stor te drikker men har funnet ut nå at det hjelper meg å sovne fortere, noe jeg sliter med. Så nå har jeg endelig funnet en te jeg virkelig elsker! Måtte bare tipse dere om disse to selv om de fleste sikkert kjenner til YogiTea. Mine favoritter er disse to, har selvfølgelig ikke smakt alle, er jo sikkert over 20 forskjellige, haha! Vi har alle i butikken jeg jobber i så da får jeg sjangse til å teste ut forskjellige etterhvert! Tar jo de som ser best ut ikke sant, haha. Neida, har også testet Choko teen dems om det er det den heter, den smakte seriøst jul for meg! Nam!

  Ellers i dag har jeg drete i bloggen. Hahah, mildt sagt. Jeg har ikke viet en eneste tanke til bloggen i dag, beklager det! Men er litt godt og å tenke på andre ting enn bare blogg 24/7. For er jo det man ender opp med å gjøre! 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #te #yogitea #detox #classic


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Den beste nattkremen!

  • INNLEGG POSTET : 11.03.2016, 14:00

  Ååå, jeg vet det blir litt mye om Clarins nå, men jeg har bare fått ett veldig bra første inntrykk på både kurs og på egen hånd! Den BB creamen fikk jeg på kurset sammen med denne nattkremen. Begge deler er noe nytt som de nettopp har kommet ut med og jeg elsket at vi faktisk fikk disse to med helt gratis! I tillegg fikk god og varm middag på hotellet kurset var på. 

  I alle fall, denne nattkremen har jeg brukt to nettet nå og har ikke noe dårlig å si om den. Dette er den eneste som har hjulpet meg med den tørre nesen min og som har gjort at jeg kun trenger å skrubbe og bruke maske en gang i uken i stedenfor to! Eneste minuset er at denne er relativt dyr, men jeg ser for meg at denne varer en god stund i og med at den kun skal brukes om natten. Jeg har den for normal til kombinert hud noe som passer meg perfekt! Men de har også en for tørr hud, om det var normal til tørr eller tørr til ekstra tørr husker ikke. Uansett er denne verdt å prøve til tross for prisen! Den lukter også himmelsk godt,
  er som å være på spa hver kveld før jeg skal sove. Hahah! 

  #sminke #makeup #hudpleie #skincare #beauty #skjønnhet #skjønnhetsblogg #clarins


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Clarins BB Skin Detox Fluid

  • INNLEGG POSTET : 11.03.2016, 09:00

  Dette er den første BB creamen jeg har prøvd som faktisk har en del dekk i seg! Det er så deilig å endelig ha funnet en BB cream med dekk i seg. MEN. Denne er absolutt ikke "light". Jeg har i fargen 01, noe som er den lyseste man får tak i her i Norge, jeg vet de har 00 på nettet noen steder. Men ja, det står Light på pakken og jeg vil heller si at det er f.eks beige. Den er altfor mørk for meg når jeg ikke bruker selvbruningen så denne kan jeg kun bruke når selvbruningen er på plass! Ellers digger jeg denne.

  Den har dekk, den holder hele dagen uten å bli for fett. Den gir en fin og naturlig glowy look, enkel å få ut produkt da det er pumpe på denne tuben! Den er enkel å blende ut, i hvert fall med en beautyblender som jeg bruker til absolutt alle foundations for å unngå for store porer (tips tips). Så jeg vil si denne er ganske verdt pengene! Og så så jeg nå at det er SPF 25 i, noe som er veldig bra siden man helst skal få minst mulig sol i fjeset for å unngå rynker og andre greier jeg ikke kommer på sånn i farten nå, haha!

  Ellers kan dere vell se at jeg er blitt så giddalaus at mye sminke om dagen ikke funker så bra for meg. Jeg er så sliten og merker selv at når det er to timer igjen på jobb blir vipper og øyenskygge tungt for meg. Derfor blir det kun mascara på meg! Og derfor er det mer reviews og sånt nå. Men helgen blir bedre siden jeg kanskje skal på en aldri så liten fest på lørdagen, så da skal jeg nok gjøre litt ekstra med sminken og kanskje vise antrekk, hihi ♥


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clarins #bbcream


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • De beste neglebalsamene

  • INNLEGG POSTET : 10.03.2016, 15:00

  Her ett tips til dere som sliter med sprukne, slitne og stygge negler! Med disse to har du fine negler på bare noen uker! 
  Jeg har snart brukt opp begge disse to da det kun var noen testere jeg fikk sammen med noe annet. Men jeg må si at de månedene jeg har brukt de litt av og på har jeg faktisk fått finere og sterke negler! Jeg har jo også brukt håndkrem som skal hjelpe neglene også da. Men meste parten ligger vell i hvordan du behandler neglene.
  Selv klipper jeg aldri mine negler, jeg filer. Jeg hater å klippe neglene, men å file elsker jeg. Du bør også file i riktig retning av neglen. Hvordan vet jeg ærlig talt ikke hvordan jeg skal forklare dere. Fil fra fingeren på begge sider EN VEI, altså fra fingeren. På "toppen" filer du også en vei, hvilken vei spiller ingen rolle. Dette er også noe du kan kjenne deg frem til da du merker på både lyd og følelse hva som er riktig vei. ♥

  O.P.I nail envy Nail Strengthener påfører jeg på rene negler og har på i to dager før jeg tar den vekk og påfører nytt lag. Dette gjør jeg som oftest i ukedagene når jeg ikke skal ut i besøk eller på fest. Under denne bruker jeg Trind Nail Balsam. Denne påfører du før O.P.I sin bare for å smøre neglene ekstra godt. Selv liker jeg best Trind siden, det er ikke noe som skal tørke som ett lag over slik en neglelakk gjør. Denne trekker seg inn i neglene etterhvert. O.P.I sin tørker ultra fort og legger seg over neglen som en vanlig neglelakk gjør. 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #negler #opi #trind


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Den beste kroppsskrubben

  • INNLEGG POSTET : 06.03.2016, 21:54

  Den beste kroppsskrubben jeg har prøvd må nok være denne fra Bioline. Denne er seriøst helt magisk. Huden er silkemyk etterpå. Vi har denne i salongen jeg jobber i så så snart jeg får penger til ting jeg ønsker meg skal denne komme i min dusjrutine. Den er ganske dyr, men den er verdt det! Denne finner du i hudpleiesalonger som fører Bioline. De pleier å ha prøver liggende som du kan spørre om å få før du kjøper hele greien. Dette er nå andre gangen jeg har prøvd denne og er fortsatt like overrasket over hvor fantastisk bra denne faktisk er! 
  Første gang jeg prøvde den var jeg på kurs med klassen hos Bioline og da fikk vi en del prøver med hjem, og så fikk jeg en til prøve fra salongen jeg jobber i nå på fredag, så jeg skal definitivt kjøpe denne når pengene er tilstedet! Den koster 620kr hos oss, men kan variere fra hvor du går og ser. Jeg har prøvd ufattelig mange kroppsskrubber før men denne topper alle. Akkurat nå har jeg tre stk som jeg bytter på å bruke, men er ikke 100% fornøyd med noen av de! Jeg tenker jo som så at kroppskrubb er faktisk viktig å finne en bra en. Denne er ikke irriterende på min hud, de tre jeg bruker nå er det to av de som irriterer min hud og jeg får masse kløende og sviende utfall etter å ha brukt de. Men denne er så mild og god mens den gjør jobben sin! Ååååh,
  magisk kroppsskrubb. Lover dere! Få dere en prøve av denne og jeg kan garantere at dere vil elske den! 

  #sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #kroppsskrubb #hudpleie #skincare #bioline 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Nivea Double Effect Eye Makeup Remover

  • INNLEGG POSTET : 01.03.2016, 10:00

  Dette må seriøst være den beste øye sminkefjerneren jeg har vært borti. Den fjerner selv de vannfaste mascaraene og eyelinerene helt uten problem! Jeg må ikke stå å skure øynene ihjel for å få vekk sminken liksom. I tillegg gir denne fukt til øyeområdet! Du må riste den først bruk hver gang og bruke pads. Kommer til å kjøpe denne på ny når den går tom for å si det sånn! Og så elsker jeg fargen på den, er den ikke fin?! Blå er min favoritt farge, så alt som er blått er fint i mine øyne, haha! Denne gjør ikke øynene irriterte, mine blir alltid røde av andre jeg har prøvd, men denne er så bra at øynene blir ikke litt rød engang! Den er bare perfekt. Så jeg vil anbefale denne til alle og enhver uansett hudtype! 

  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #sminkefjerner #nivea #øyesminkefjerner


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Hvordan behandler jeg mitt hår?

  • INNLEGG POSTET : 28.02.2016, 14:28

  Jeg kom på hva jeg ville skrive om til dere rett etter forje innlegg, så jeg løp ut og tok noen bildene før jeg glemte alt IGJEN! Hahah. Surre hodet. Skal egentlig ta en shining av rommet mitt, allerede ryddet og byttet på sengen, mangler bare støvsuge nå. Så blir det rett i dusjen! Sitter å nyter en shake fra Forever nå, sååå godt! Vanilje i mitt hjerte ♥ I alle fall, haha, her er mine hårrutiner.

  Annenhver dusj har jeg en med full lilla kur og en med vanlig shampoo og balsam. Dette er så jeg holder på gråfargen lengre men ikke blir helt lilla i prossesen! Jeg bruker Fudge lilla shampoo, lilla balsam og lilla kur. Jeg pleier å ha i shampooen i rundt 2 min før jeg skylder det ut, mens jeg har det i barberer jeg under armene bare for å gjøre noe mens jeg venter. Balsamen har jeg i i 5min før jeg skylder den ut med KALDT vann (!!!) Mitt hår fikk motsatt effekt av denne når jeg vasket det ut med varmt vann, men med kaldt vann blir håret kaldt å fint. Samme gjelder kuren, har litt i tuppene i 5min før jeg skylder ut med kaldt vann. Shampooen kan du fint skylde ut med varmt vann. Om du har veldig slitt hår vil jeg virkelig ikke anbefale å ha i lilla shampooen i mer enn 2 min da kan håret ditt bli lilla, tro meg! Slitt hår trekker til seg mer farge enn friskt hår da skjellagene i håret er mer åpent når håret er slitt. Mens jeg gjør denne rutiner pleier jeg å barbere hele meg, bein, under armer osv. Det jeg synes er så fint med Fudge shampooen og balsamen er at du kan få de i 300ml OG 1L. Jeg selv har kjøpt shampooen i 1L etter jeg først prøvde 300ml. Du kan få kjøpt alle tre HER. Du får også tak i iallefall shampooen i noen frisørsalonger, men anbefaler å bestille fra FeelUnique da det er MYE billigere der! Du må bare vente maks 2 uker. 


  Når jeg ikke har i lillakuren har jeg i disse to produktene. Jeg elsker de! De er litt dyre, spesielt om du har langt hår og trenger mye produkt. Selv kan jeg ha disse to i noen måneder før de går tom. John Frieda 7Day/Jours* VOLUME shampoo og balsam. Hvis jeg føler håret trenger ekstra pleie bruker jeg Fugde sin lilla kur i noen minutter (den har ikke noe farge i seg så man kan fint bruke denne oftere enn lilla shampoo og balsamen). Jeg bruker bare den vanlige shampooen i håret som vanlig, tar den i og skrubber godt i hodebunnen og i lengden, skylder ut med en gang omtrent. Balsamen lar jeg være i i rundt 3-4min. Skylder begge ut med varmt vann. Om jeg har i Fudge kuren gjør jeg samme som jeg sa over her, har i 5min og skylder med kaldt vann! Du kan få kjøpt disse to HER. Ser at det er 20% på alle produktene fra John Frieda, løp å bestill! 

  #sminke #makeup #hår #hair #rutine #skjønnhet #beauty #fudge #lillashampoo #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Clinique Superbalanced makeup teint

  • INNLEGG POSTET : 26.02.2016, 11:16

  Okei, så på tirsdag fikk jeg denne skjønnheten i posten, noe jeg var gledet meg så masse til! Og det med god grunn. Kan ikke si noe dårlig om denne foundationen annet at tuten er vanskelig og du for fort for mye produkt ut i og med at det ikke er noe pumpe på denne. Denne har medium til full dekke, den passer perfekt til både tørr og fet hud, noe som er helt super siden jeg har begge deler for øyeblikket. Jeg bestile jo feil farge så denne var for mørk for meg, men bare noen dråper med Body Shop Shade Adjust drops så er det i orden! Dette er nok min nye favoritt foundation for å være helt ærlig. Jeg påførte denne med en beauty blender og Real Techniques Expert face brush, men likte best når jeg brukte en beauty blender for da fikk jeg mer dekk og de tørre flakene i fjeset ble ikke så ekstremt tydelig. Den holdt fint hele dagen, i går brukte jeg den i 10 timer uten at den forsvant noen sted i fjeset. Konklusjon: Perfekt for fet og tørr hud, medium til full dekke, ikke pumpe. 

  Nå sitter jeg med en hund på fanget siden mamma og pappa gikk ut av huset, Sol blir så lei seg da, ja, det er hunden min som heter Sol! Noen av dere som har prøvd denne før? 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clinique 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Det beste leppeproduktet

  • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 17:00

  Jeg har nettopp innsett hvor viktig det er å ta vare på leppene sine om vinteren. For det er jo om vinteren leppene sprekker og blir uvanlig tørr. En god leppeskrubb og leppeprodukt er bra. Den jeg elsker mest nå får tiden er min fra Clarins som heter Instant Light Natural Lip Perfector. Synes leppene mine for så fin form og de blir så myke av å bruke denne! I tillegg er det litt farge i, noe jeg elsker! Den er ikke klissete, noe som er enda bedre. Er det noe jeg hater så er det noe klissete greier på leppene mine. Sånn som de fleste lip glosser er, klisseste, blæh. Men denne er perfekt! Har planer om å gjøre flere i forskjellige farger eller samme farge bare fordi de er så gode! Og så er det så smart og praktisk pakning og påføringen er så smooth. Elsker den! Har jo også en leppeskrubb fra Lush som jeg bruker 1 eller 2 ganger i uken, etter behov rett og slett. Den tar vekk døde hudceller, noe lipsyl og lignende ikke tar vekk! 


  #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion 


 • Publisert i kategorien Anbefaling
 • Nuxe Foam Cleanser & The Balm Face Scrub

  • INNLEGG POSTET : 21.02.2016, 10:57

                                                                                                                                                       Samarbeid med Eleven.no
  Jeg er, som jeg tidligere har sagt månedens eleven Girl, besøk bloggen til eleven HER for å se hvordan du kan bli en du også. Jeg fikk tilsendt to hudpleie produkter som jeg skulle få lov til å teste ut. En ansiktsvask i skumtype som heter Nuxe Micellar Foam Cleanser with Rose Petals, og en ansiktsskrubb fra The Balm som heter Almond Microdermabrasion Face Scrub. Jeg har vell testes disse to produktene ut i tre uker til en måned nå og må si meg ganske fornøyd! Kommer til å kjøpe begge deler når de går tom. 

  Nuxe Micellar Foam Cleanser with Rose Petals er en ansiktsvask i skum type, lukter som roser faktisk! Den er veldig mild så du får ikke irritert hud av denne. På siden til Eleven står det: 

  • Passer alle aldre og hudtyper, selv den mest følsomme.
  • Tetter ikke igjen porene.
  • 89% ingredienser av naturlig opphav.
  • NUXE bruker hverken animalske ingredienser, mineraloljer eller fargestoffer.

  Sant! Den passer til meg som nå er både tørr og følsom og fet i huden, jeg har ikke fått tette porer, dette ser jeg fordi jeg ikke har fått noen kviser ut av denne noe du får om produktene tetter igjen porene! Og så er jo det bare helt fantastisk at det er 89% ingredienser av naturlig opphav OG at det ikke er animalske ingredienser, mineraloljer eller fargestoffer i. Denne gir det den lover for å si det sånn og jeg er utrolig fornøyd. Jeg har brukt denne som en ansiktsvask og sminkefjerner, og selv vannfast sminke går av med denne. Jeg har vell aldri brukt noe ansiktsrens i form av skum, jeg har aldri egentlig trodd det var noe effekt ut av det. Men jeg merker jo at det er det når jeg prøvde denne! Bruker den hver morning og hver kveld, den er rask og enkel å bruke, noe som er utrolig flott spesielt om morningen, eller hva? 

  The Balm Almond Microdermabrasion Face Scrub er en skrubb fra The Balm som jeg har villet teste i flere måneder faktisk, men siden ingen har snakket om hvordan The Balm er på hudpleieproduktene har jeg ikke tatt steget og bestilt selv. Derfor ble jeg ekstra glad når jeg fikk denne tilsendt og kunne teste den ut på egen hånd. Jeg har selv lagt merke til at skrubben er mild og jeg vil derfor si den passer til de med følsom hudtype. Den gir også fukt til huden min noe som bare er ett ekstra stort pluss fra min side! På siden til Eleven står det at den passer til alle hudtyper, men vil si denne passer best til de som har følsom, tørr og normal hudtype. Denne lukter ikke noe særlig spesielt, så er ikke mye å si om akkurat det. Men så er det heller ikke viktig at produkter skal lukte noe heller da, eller? Denne bruker jeg to ganger i uken etter jeg har brukt Nuxe Foam Cleanser. Kan gjerne bruke den tre ganger i uken eller etter behov på steder jeg blir fortere tørr, som rundt nesen min. Jeg elsker forresten at skrubben er i en "krukke". Det gjør det så mye enklere å ta så og så mye produkt uten at det blir for mye eller for lite, kan også de for meg at du får ut ALT. Sitat fra Eleven sin side:

  • Dette er en oljefri gel skrubb med hvit te og en ikke-irriterende jojoba-basert peeling som fjerner døde hudceller og etterlater huden din glød. Den eksfolierer at huden mens fuktighetsgivende agenter gir den perfekte mengden av fuktighet.


  #hudpleie #skincare #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #eleven #elevengirl


 • Publisert i kategorien Anbefaling