hits


Er det ikke på tide å la gamle fordommer ligge?

 • INNLEGG POSTET : 16.03.2018, 13:56

Jeg har tatt mange dumme valg i livet, det har vell alle. Men er det en ting jeg er sikker på så er det min stil. Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort med selv, som tattoveringene, utvidningene i ørene, hårfargen og alle piercinger jeg har hatt. Så dere trenger ikke si noe på at jeg aldri vil få meg jobb med disse tattoveringene eller noe sånt tull. Jeg kommer til å få jobb, om dere så vil det eller ikke. Uansett hva stil man har så burde man få jobb. Jeg hater at dagens samfunn er så avhengig av utseende. Så derfor kjører jeg en stille protest mot dere som tenker at jeg er en jævlig person pga stilen min. Fuck dere! 

Husker første gang jeg gikk rundt og søkte jobber, hvor skuffet jeg ble over alle de menneskene som sa nei til meg ETTER å ha sett opp og ned på meg. Da søkte jeg jobb i forskjellige butikker. På den tiden hadde jeg rødt hår og septum... Hvorfor det hadde så mye å si fikk jeg aldri vite. Men etter det har jeg vært forbanna på alle arbeidsgivere der ute som ikke engang gir meg en sjanse. Jeg forstår at man skal holde ett visst image om man blir fjeset for bedriften, men hvorfor i helvete har det så mye å si hvilken stil jeg har? Er det ikke på tide å la sånne gamle fordommer ligge snart?

Nå er jeg "sykemeldt" til jeg får vekk depresjon og angst, og det er jeg nesten glad for. Håper vi en dag kommer oss videre og hvem som helst kan få jobb i hva som helst. Håper alle en dag legger vekk alle fordommene de har. Jeg er faktisk en veldig grei person hvis man bare gidder å bli kjent med meg først. 
 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger • Anonym

  16.03.2018 kl.14:17

  Velkommen tilbake unge dame :)

  Kjekt å se at du er på banen igjen. Og ja, helt enig i at stil og utseende setter altfor mange begrensninger på potensielt flinke folk. En av de beste kolleger jeg har hatt, var en "skummel", tatovert ung mann, snill som dagen er lang.

  Som du sier, bli kjent med personen, ikke utseendet....

  AnneAndersen

  16.03.2018 kl.14:49

  Anonym: Hehe, tusen takk! Godt å se at du fortsatt leser innleggene mine! :) ja, der ser vi! Man må bli kjent med personen før man dømmer, dumt ikke alle er enig eller ser det...

  Victoria Larsen

  16.03.2018 kl.19:12

  Helt enig! Flott skrevet. Stilige bilder :-))

  AnneAndersen

  16.03.2018 kl.19:40

  Victoria Larsen: takk! :))

  LEGG IGJEN KOMMENTAR