hits


Jeg vet jeg er heldig

 • INNLEGG POSTET : 09.02.2018, 09:54

Egentlig vet jeg har jeg har det godt. Bedre enn de fleste i verden. Jeg har leilighet, jeg har to katter, jeg får økonomisk hjelp av mitt land. Jeg vet jeg er heldig. Likevell føler jeg ikke at det betyr noe for meg. Det eneste som betyr noe nå er å bli psykisk frisk, for det er jeg ikke. Jeg kan være skikkelig hypokonder, jeg overreagerer og jeg lager problemer selv. Hvorfor har jeg ikke peiling på, men jeg vet jeg ikke vil ha det slik. Men hvordan skal jeg få hjelp til noe som skjer oppi mitt hode når jeg ikke engang kan forklare hvordan jeg har det? Jeg føler meg ikke heldig fordi jeg ikke har det bra psykisk, og det er sikkert mange andre som føler det slik og, selv om alt annet er på stell. Men har man det ikke bra oppi hodet så har man det ikke bra i det hele tatt. Da hjelper ikke det ikke at du har hus, barn, mann/kone, husdyr, bil og jobb. Da blir egentlig alt det unødvendig og man kunne like gjerne ikke vært tilstede. Man må ha det bra psykisk for å ha det bra generelt i livet. 

Jeg er kommet til det punktet hvor jeg tror jeg aldri egentlig vil få det bedre. Kanskje jeg bare skal lære meg å leve med angsten og følelsene som skaper ett helvete for meg. Jeg tror ikke jeg vil ha det bedre hvis jeg får meg jobb. Faktisk tror jeg det vil gjøre ting værre. Jeg vil komme meg ut mer, ja. Men det kan jeg nå og, er jo bare til å gå en tur eller være med andre som er arbeidsledig og ikke har jobb, eller de som studerer. Jeg har jo venner så jeg kommer meg ut, men jeg vil ikke. Det frister så lite å sitte med andre venner og late som om alt er fint. Jeg kan ikke snakke med de for jeg har jo ikke anelse om hva som skjer oppi mitt eget hode engang. Jeg er så sykt forvirret av alle følelsene som kommer bare jeg mister nøklene på gulvet, skjønner dere? Jeg er så messed up. Hormoner kanskje? Nei vettu hva. 

Tatt av Petter Bortne 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger • Anonym

  09.02.2018 kl.10:24

  Uff, det der høres ikke bra ut. Men så lenge du vet at du har problemer du må/skal jobbemed, kan du tross alt fokusere på at du er på vei.

  For noen tar det lengre tid enn andre, men bearbeiding er en prosess. Sett deg selv små delmål, mestringsfølelse er det beste verktøy i sånne sammenhenger.

  Ønsker deg en fin helg, og håper du kommer deg igjennom dagene med et smil til tross for alt.

  AnneAndersen

  09.02.2018 kl.11:53

  Anonym: Tusen takk for tips og gode ord :) ha en fin helg du og!

  Nyheter

  09.02.2018 kl.21:29

  God helg : )

  LEGG IGJEN KOMMENTAR