hits


En helg uten sosiale medier

 • INNLEGG POSTET : 07.02.2018, 13:24

I helgen som var gjorde jeg noe som egentlig har skremt meg ganske mye i lang tid nå. Jeg logget ut av facebook, snapchat, instagram og messenger slettet jeg faktisk. For jeg skulle ikke bli plaget av noe sånt denne helgen. Ikke fordi det skjedde noe spesielt men fordi jeg ville det. Men jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp med så gode følelser. Jeg fulgte ikke med på noenting, ingen nyheter eller mas fra messenger. Det var mye å hente seg inn igjen på mandag da, man det gikk fint. Gikk ikke glipp av noe spesielt og jeg føler meg tusen ganger bedre. 

Jeg fikk tankene på rett kjøl og jeg har aldri før sovet så godt som jeg gjorde denne helgen. Jeg vet nå at jeg skal gjøre det hver helg faktisk. Det er viktig å kunne koble av fra alle disse nyhetene som blir slengt i fjesene våre hver dag. Det er mye info å ta inn, og jeg føler veldig med de som har det vondt rundt om kring i verden, å lese om hvor forferdelig de har det eller hva forferdelig som har skjedd orker jeg faktisk ikke. Helg er helg. I en helg skal man slappe av å tenke på seg selv og venner, man skal drite i det vonde og slappe av. Lade opp til en ny uke igjen. Jeg hadde ikke fått ladet opp på lenge, jeg var helt utbrent og det hjalp heller ikke at jeg ble syk forje uke. Er fortsatt syk, ser ikke ut til at jeg blir bedre så tror nok jeg må til legen. Men ellers er alt egentlig ganske fint hos meg. 

Anbefaler ALLE å prøve en helg uten sosiale medier. Eneste jeg gjorde var å sende meldinger til de nærmeste. Og det var deilig! #enhelgutennett

Husk at du kan følge meg på snapchat for oftere updates, AnneaBLOGG♥​
Tatt av Petter Bortne 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger • Anonym

  07.02.2018 kl.14:49

  Ikke rart du blir forkjøla, ligger jo med rumpa bar :)

  Fornuftig å koble av når du skal hente deg inn, flere som burde følge det eksempelet.

  God bedring :)

  AnneAndersen

  08.02.2018 kl.22:15

  Anonym: Haha, ja sant ;) takk!

  norgeogverdensnytt

  08.02.2018 kl.10:48

  Bra å koble litt av : ) Du kan gjerne dine innlegg her : ) https://www.facebook.com/groups/199152780420004/

  LEGG IGJEN KOMMENTAR