hits


Hånd & fotkrem m/honning

 • INNLEGG POSTET : 25.01.2018, 20:05

For en liten stund siden fikk jeg sponset 4 produkter som jeg skulle teste ut og så skrive om. Nå har jeg fått testet de ut i god tid og har egentlig bare gode tilbakemeldinger. Jeg har allerede skrevet om øyekremen jeg fikk som du kan lese HER.
Nå tenkte jeg at jeg skulle ta fatt på hånd og fotkremen jeg fikk. Den er fra Monica´s Naturprodukter som du kan finne HER.

Har brukt den på både hender og føtter, kanskje mest på hendene siden det er der jeg er mest tørr og har mest behov for litt fuktighet og pleie. Denne håndkremen gjorde virkelig susen! Mine tørre vinterhender er nå helt fine, noe som aldri skjer. Jeg har vintereksem, så jeg får veldig tørre flekker enkelte plasser på kroppen, mest på håndleddene, det er vondt og ser ikke pent ut. Har ikke funnet en håndkrem som kunne hjelpe meg å lindre dette før nå, så nå er alt helt vekke.
Kremen er behagelig på hendene og føttene og tørker fort inn. Så hendene og føttene er ikke klissete i flere timer etter påføring, noe som er kjempe bra spesielt på føttene. Vil jo ikke gå rundt på gulvet med krem. Kremen lukter litt sterk noe jeg ikke er veldig glad i, men lukten åpner nesen min da, haha! Kremen kommer i en krukke, noe jeg synes er kjempe dumt, da det er uhygenisk å putte fingeren nedi hele tiden og har man lange negler kommer all kremen under neglene.

Dette er hva som står på nettsiden hennes om kremen:

En rik og gjenoppbyggende hånd og fotkrem, beriket med ingredienser som forsyner huden med fuktighet og essensielle næringsstoffer, samt beskytter den mot tidlig aldring. Kremen lindrer og heler effektiv tørr og sprukken hud, slik at den etterlates myk og velpleid. Hemmeligheten bak dens effekt ligger i en delikat blanding av honning, sheasmør og pleiende oljer. Kremen brukes forebyggende eller ved behov, for mykere hender og føtter. Beregnet for normal til meget tørr hud. Kremen er drøy i bruk!

Inneholder: Sheasmør, honning, ringblomstolje, aloe vera, e-vitamin, olivenolje, mandelolje, tistelolje, rosevann, glyserin, vegetabilsk emulgator, natriumbenzoat, eteriske oljer av mandarin og petitgrain.

Fordeler:
-Gjør hendene og føttene myke.
-Pleier hendene og føttene.
-Lindrer og heler tørr hud.
-Tørker fort.

Ulemper:
-Lukter for sterkt.
-Burde vært i en tube.


 • Publisert i kategorien Hudpleie • frkfrontend

  25.01.2018 kl.20:13

  Kremen virket jo veldig deilig da! Mine prioriteringer til håndkrem er

  1. At de funker bra! (tørr hud blir myk osv)

  2. At de tørker fort :D

  AnneAndersen

  25.01.2018 kl.20:17

  frkfrontend: Da burde du teste ut denne! :)

  CamyReed

  25.01.2018 kl.22:06

  Så spennende. Sliter masse med tørre hender. Så kanskje dette får være det neste på listen min:-)

  AnneAndersen

  26.01.2018 kl.02:27

  CamyReed: Verdt å teste ut :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR