hits


Bikinikroppen er drøy

 • INNLEGG POSTET : 23.01.2018, 17:57

Forje innlegg la jeg ut ett bilde av meg selv med stringen litt oppå hoften, singletten dratt vekk fra magen sånn at underboob og mage og string viste. To personer som mente dette var for drøyt og man kan ikke legge ut slike bilder! Men hallo? En trofast leser kommenterte så at jeg viser jo ikke mer enn hva en bikinikropp gjør. Personen mente at slike bilder ikke er greit, kun for seg selv. Men hallo? Det er jo bare litt uskyldig morro. Jeg elsker kroppen min og har ingenting imot å vise den frem, men det får da virkelig være mitt valg hvor mye jeg viser og ikke viser. Det er jo jeg som får svi for det hvis det ender gale, er det ikke? ;) Haters gonna hate. Ikke glem å følg meg på snapchat da! Har begynt å bruke den ganske flittig. Heter forresten AnneABLOGG for dem som ikke har fått det med seg.

Her er forresten ett bilde jeg tok hos fotografen forje onsdag, elsker alle bildene og gleder meg til resten kommer! Har ett til allerede, men jeg venter litt med det. Denne photoshooten ble så bra, er kjempe fornøyd med alle bildene, også håper jeg han vil la meg komme tilbake for å ta enda bedre bilder! Blir bare bedre for hver gang. Øvelse gjør mester.

Petter Bortne (NETTSIDEN HER)


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger • Tina

  23.01.2018 kl.18:51

  Du viste jo delen av nippelen din, det gjør du vell ikke med en bikini? For all del, du skal få poste hva du vil etter min mening. Tror flere er redd du skal angre på tingene du legger ut senere. Virker ikke som du er på et super bra sted i livet ut i fra diverse ting du har skrevet om og da er det lett å ta valg en angrer på etterpå også. Det er ofte en forskjell fra å elske seg selv og ønske bekreftelse på at en er god nok eller ha selvtillit nok til å poste slikt. Selv om alle har ulike måter å uttrykke seg på. Bilder en har lagt ut på en offentlig blogg vil være utrolig vanskelig å bli kvitt og kan gi deg store konskevenser senere f.eks i jobb forhold

  AnneAndersen

  23.01.2018 kl.20:40

  Tina: Forstår synspunktet ditt og er enig men vil ikke si at jeg ikke vet hva jeg gjør eller at jeg tar dumme valg ang bildene. At jeg viste en halv nippel gjør jo ingenting. #freethenipple står jeg sterkt for.

  frkfrontend

  23.01.2018 kl.18:54

  Jeg tenker at de som har noe å si på hvor mye/lite en person har på seg, selv sliter med dypere issues! Syns folk kan gjøre som de vil, du skader da ingen ved å legge ut de bildene du vil? :D Stå på videre!

  AnneAndersen

  23.01.2018 kl.20:41

  frkfrontend: Nei nettopp, skader ikke en sjel, haha! Takk :)

  Kristin

  23.01.2018 kl.19:13

  Jeg forstår at du kanskje vil mislike meg etter denne kommentaren, men jeg ønsker likevel å gi deg en tilbakemelding som du kanskje kan reflektere over og lære av. Når det er sagt så ønsker jeg kun det beste for deg og du har veldig mange andre innlegg som er flotte og hvis du gjør en god jobb så kan du komme langt. Men mange tror at lykken til suksess er å spille på kropp og/ eller sex, men som oftest er dette feil og det er dine andre kvaliteter som vil føre til at du når langt, ikke ved å legge ut drøye bilder eller innlegg :) Når det gjelder det å trekke sammenhengen mellom bilder hvor man poserer slik som du gjorde og vanlige bikinibilder så blir dette feil. På en annen side så forstår jeg at denne leseren eller du selv ønsker å trekker denne sammenhengen for å rettferdiggjøre ditt eget bilde og for å ha noe å skrive om. Det jeg ville fram til er at det faktisk er en forskjell på å ta et tilfeldig bikinibilde på en strand og det å gjøre seg til ved å posere på den måten du gjorde på dette bilde, uansett om det er i bikini eller undertøy. Dersom jeg hadde posert på et bilde i undertøy på en slik måte så ville jeg ha stått for det og ikke unnskyldt det med at jeg viser like mye som i en bikini, for som sagt så er dette et helt annen type bilde. Jeg skjønner også at noe av grunnen til at du skrev og la ut det du gjorde var på grunn av å få flere klikk, lesere og oppmerksomhet. Bakgrunnen for å legge ut et slikt bilde kan komme av mange grunner, eller kanskje en kombinasjon av flere grunner. For eksempel kan det jo hende at du kanskje nylig har vært igjennom et tøft brudd med en kjæreste og dermed ønsker å "ta igjen", eller vise han hva han går glipp av, eller kanskje for å få bekreftelse fra andre, det kan være andre grunner enn dette, det her var bare et eksempel. Uansett er nok grunnen din forståelig og jeg respekterer det, men som sagt så er bilde drøyt på grunn av posering, man ser at bilde ble tatt for å vise seg selv og det er ikke sammenlignbart med et vanlig bilde. Du kommer kanskje ikke til å forstå meg i dag, heller ikke i morgen, kanskje ikke om 1 år en gang, men kanskje en dag vil du forstå og være enig :)

  AnneAndersen

  23.01.2018 kl.20:45

  Kristin: Jeg forstår deg ganske godt. Men JEG ser ikke forskjellen. Men det er meg og min mening :) Jeg har det forresten veldig bra nå for tiden :)

  Silje Veseth

  23.01.2018 kl.21:19

  Hallo, slutt å heng dere opp i hva hun gjør da. La hun gjøre det hun vill. Dette er hennes blogg, hun velger selv hva som skal ut på denne bloggen, hvis det er noe gale med det så får dere slutte å klikke dere inn på bloggen da vell....

  Det er bra du ikke tar deg nært av det Anne ;-)

  Love u<3

  AnneAndersen

  23.01.2018 kl.22:31

  Silje Veseth: loveu2<3

  Victoria Larsen

  24.01.2018 kl.00:06

  Syntes det er bra at du gjør det du vil, så er det opp til andre om dem velger å trykke inn på bloggen eller ikke ;-) Stå på!

  AnneAndersen

  24.01.2018 kl.11:32

  Victoria Larsen: Sant! Tusen takk! :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR