hits


Red nails all december

 • INNLEGG POSTET : 01.12.2017, 16:38

Det er 1.desember i dag, wiii. Noen andre som er så heldig å få julekalender av sine foreldre? Det var jeg, mamma kom seint i går kveld og leverte to julekalendere, en flax og en sjokolade. Vant ingenting i flaxen, men fikk en nisse så nå mangler jeg bare 11 nisser så har jeg 500k, haha! Lenge leve optimismen! 

Ellers i dag jeg fått fikset neglene mine, endelig! Etter 7 uker uten en dritt på neglene var det søren meg på tide. Så da la jeg akryl og gelelakk. Tenkte jeg skulle ha røde negler hele desember siden det er en julefarge. Lilla liker jeg ikke, så det skjer ikke, haha! Håper bare neglene mine kan bli lange og fine til julaften nå. Orket ikke begynne med forlengelse i dag, da er det uansett større sjanse for at de knekker før jul og da må jeg stresse enda mer før jul. Så ja, dette er min naturlige lengde som jeg håper blir dobbel så lange til julaften. Neida, joda, kanskje?

Og nå venter jeg bare på at Alice skal komme så vi kan chille. Er skikkelig tung i hodet nå pga alle kjemikaliene til akrylen, men det går vekk om noen timer håper jeg, haha! 


 • Publisert i kategorien Blogg • Jessica

  01.12.2017 kl.18:05

  Utrolig fin farge på neglene :)

  AnneAndersen

  01.12.2017 kl.18:11

  Jessica: Takk! :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR