hits


Tenker vi egentlig selv?

 • INNLEGG POSTET : 28.11.2017, 00:43

Eller er det slik at alt er satt opp for oss? Hvorfor er vi her egentlig? Er det ett mål noen sted? Hva må vi finne ut og finne opp for å komme til målet? Eller er livet bare uendelig langt og tar aldri slutt? Er alt satt opp for oss, sånn at vi tenker ting og finner ut av ting etterhvert som verden tillater det? Hva gjør vi på? Hvorfor gjør vi alt dette?

Det er ganske utrolig alt vi har funnet ut, gjort og funnet på. Men hva er vitsen hvis det ikke er noen ende på det? Og hvorfor lever vi mennesker i så mange år egentlig? Hva er det som gjør at vi elsker og forelsker oss? Hvorfor gjør vi det?

Slike spørsmål sitter jeg med hver eneste dag og det ingen svar som gir mening for meg. Noen av de er det ikke engang svar til... Det er helt fucked up.


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger • tenkerier

  28.11.2017 kl.01:59

  Spennende spørsmål. Jeg har kommet frem til at universet er en motor. Mann og kvinne er som pluss- og minuspolen på batteriet. Slik jorden og solen lever i et slags samkvem. Mannen er solen, kvinnen er jorden. Sånn tror jeg det er. Da gir alt mening. For meg.

  AnneAndersen

  28.11.2017 kl.12:29

  tenkerier: så bra det gir mening for deg! For meg ga ikke de så mye mening heller, men jeg finner vell ut av det etterhvert. :)

  tenkerier

  28.11.2017 kl.12:33

  Det gjør du! :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR