hits


Jeg er ikke perfekt

 • INNLEGG POSTET : 21.11.2017, 22:28

Alle streber etter å bli perfekt, eller å bli en annen som de har sett på sosiale medier. Etter jeg sluttet å følge disse instagram kontoene med syke kropper har jeg selv følt meg bedre. Fordi jeg ikke ser noen jeg vil være hver dag. Jeg streber kun etter mine mål, og ikke andre sine. Ikke andre sine kropper, hår og sminke. Jeg er ikke tynn, men jeg er ikke feit heller. Jeg har litt fett og jeg har litt former. Eneste jeg gjør med treningen min nå er å forme kroppen mer, ikke gå ned i vekt eller å ikke ha noe fett på kroppen. Kropper skal ha litt fett, er jo best å klemme og kose på kropper med litt fett, er det ikke? Nå sier jeg ikke at tynne eller store mennesker er stygge altså, snakker kun om meg selv her! 

Men altså, jeg er ikke perfekt. I mine øyne. Jeg er langt i fra nært målet mitt, men jeg er ikke misfornøyd heller. Jeg elsker kroppen min, og jeg føler meg veldig komfortabel med den. Men det er enkelte dager eller stunder hvor jeg skulle jeg ønske jeg var nærmere målet mitt. Jeg vil jo ha lavere fettprosent, og jeg vil ha mer tydelige muskler. For tro det eller ei, men det er ganske mye muskler i denne kroppen her, men det er kun jeg som ser og kjenner. Men så er det vell kanskje kun meg selv jeg skal tenke på og ikke tenke på hva andre synes om meg, ikke sant? Men sånn er det ikke, innerst inne bryr jeg meg veldig mye om hva andre synes om meg. Jeg aner ikke hvordan man ikke skal tenke sånn. Jeg vet ikke om ett liv uten det. Jeg har alltid brydd meg om hva andre synes om meg, men jeg ser at andre ikke bryr seg om det, det virker i alle fall sånn. Men hvordan kommer seg dit? Der man driter i hva andre mener og sier og kun tenker på seg selv? Jeg vet ikke, men håper jeg klarer å se forbi det en dag... 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold • Anonym

  22.11.2017 kl.08:16

  Sunne mål for en sunn kropp er jo ikke feil. Det er nok mange som ønsker anerkjennelse og dermed blir opptatt av hva andre mener og synes, både om egen kropp og andre ting.

  Jeg syns du gjør det bra, godt fokus på trening og kosthold, oppnåelige mål om å forme kropp på den "riktige" måten. Og så ser du jo uansett flott ut slik du er!

  Håper du får en strålende fin dag!

  AnneAndersen

  22.11.2017 kl.09:07

  Anonym: Tusen takk! Helt enig med alt du skriver her :) Håper du og får en fin dag :)

  22.11.2017 kl.12:05

  Litt drøye bilder, er en blogg dette. Tenk på familie, venner og kollegaer som kommer til å se dette.

  AnneAndersen

  22.11.2017 kl.12:36

  Anonym: en blogg kan brukes til så mangt. Har selvfølgelig tenkt over alt du sier ;)

  22.11.2017 kl.16:47

  Er du ikke redd for at de kan bli brukt eller lagret noen steder? Er du ikke redd for at kollegaer skal se dette eller familie eller venner? Det virker ikke som du tenker på de rundt deg. Du deler sånne bilder, bilder av nesten pupper osv. Det er jo grenser for hva som deles på sosiale medier.

  Det er ikke for å virke helt idiot men du må tenke over hva bilder du deler. Tviler veldig på at familien din eller vennene dine liker dette

  AnneAndersen

  22.11.2017 kl.17:44

  Anonym: Vennene mine bryr seg ikke, de er glad i meg uansett hva. Familien min, i hvert fall deler av familien min bryr jeg meg ikke om. De får si hva de vil, mine foreldre vet det.

  LEGG IGJEN KOMMENTAR