hits


20 SPØRSMÅL

 • INNLEGG POSTET : 15.11.2017, 19:00

Hvor gammel er du? 20år, snart 21år da. 

Hvor er du oppvokst? Arna! En liten by utenfor Bergen.

Hva jobber du med? Jobber egentlig fast på en hudpleiesalong/butikk hvor jeg står i resepsjonen og butikken.

Kan du leve av bloggen? Nei, ikke enda, but wait ;-) 

Hvor er du om 5 år? Håper jeg er flyttet sammen med den personen jeg skal leve resten av livet mitt med, kanskje med 4 katter og 2 hunder.

Nattklubb eller fest? Hjemmefest er seriøst best! Du slipper alt det maset og lydnivået på en nattklubb, du slipper alle de menneskene som skal komme seg her og der, ååååh. Nei, hjemmefest er definitivt best.

Favoritt snacks? Kan jeg si hvit sjokolade? Haha, ellers elsker jeg disse små mellombarene da!

Nettavisen, eller Nouw? Ingen, haha

Er du sosial? Veldig sosial! De første to månedene i leiligheten jeg bor i nå var jeg ikke alene en eneste dag. Men nå setter jeg pris på alenetid, men er som oftest med noen hver eneste dag uansett, haha!

Hva er den største opplevelsen du har hatt? Tror ikke jeg har hatt noen stor opplevelse som er verdt å huske på enda, men turene jeg har hatt med min familie til Montenegro sitter brent i hodet mitt. Turene var kjempe fine og jeg skulle ønske vi kunne dratt dit igjen, men alle de hjemløse kattene og hundene der satt virkelig ett preg igjen i meg. 

Hvilken dag er din favorittdag? Dager hvor jeg ikke gjør en dritt er faktisk best. Men jeg er for rastløs til å sitte på ræven hele dagen uten å gjøre noe, har jeg ikke noe å gjøre en dag så finner jeg alltid en flekk her og der som jeg kan vaske på, haha! 

Har du noen tatoveringer? Jeg har vell 10stk nå tror jeg... Ikke mindre i alle fall, haha!

Sivilstatus? Hemmelig ;-)

Favoritt tilbehør? Ingenting, eller hvis jeg skal på fest har jeg jo choker i diamant, tunneler i ørene i diamant og industrial med diamant.

Favorittby? Ikke funnet en som jeg har vært i enda, men jeg har alltid elsket Sydney da!

Hva spiser du helst til frokost? Knekkebrød med smørost av noe slag og bringebær syltetøy!

Hva bruker du helst penger på? Etter alt dritet som må betales så kjøper jeg inn masse digg mat og tester ut mye nytt på matfronten, men også sminke hvis det er noe igjen etter maten.

Har du noen favorittdyr? Mine to puser er mine favoritter ♥

Hva irriterer deg mest? Folk som ikke gjør ting på min måte eller de som går i grupper og skal blokkere hele gaten ved å gå 1 km/t. Haha! Kan egentlig ikke ramse opp alt som irriterer meg, men ting som ikke går min vei irriterer meg. 

Skal du på noen ferier i sommer? Har ikke planlagt noenting enda, men jeg SKAL reise fra Norge, hvor vet jeg ikke enda. Men jeg må få reist, ellers klikker det helt for meg. 


 • Publisert i kategorien Blogg • Charlotte

  15.11.2017 kl.19:10

  kjempefine svar :D

  AnneAndersen

  16.11.2017 kl.10:54

  Charlotte: Takk :)

  Marte Johannessen

  15.11.2017 kl.21:10

  nydelig :) jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, hvis det er noe du vil spør om, men det er ingen tvang heller ;) håper du får en fin kveld søte deg <3

  AnneAndersen

  16.11.2017 kl.10:55

  Marte Johannessen: Takk! Håper du hadde en fin kveld <3

  julietalivstil

  15.11.2017 kl.22:44

  så fine svar😉

  AnneAndersen

  16.11.2017 kl.10:55

  julietalivstil: Takk :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR