hits


Jeg er bare sjokkskadet

  • INNLEGG POSTET : 14.11.2017, 20:23

Enten danser jeg og synger uten å tenke over det, eller så har jeg ett raseriutbrudd i en blanding av satan, fitte og faen. Men det går fint, jeg er bare sjokkskadet etter hun som mistet nøklene sine på tv. 

Mitt liv er rart. Jeg vet egentlig ikke hva søren jeg holder på med, hvordan jeg skal fortsette livet eller hvorfor jeg gjør enkelte ting. Alle andre enn meg er reflekterte og det virker som om de har peiling på hva de holder på med. De som er i min aldersgruppe altså. Og det er litt sykt, men jeg tror ikke de har så mye på stell som det ser ut som. Jeg tror egentlig alle i en alder av 20år sliter med ett eller annet, om det er penger, følelser, seg selv eller annet vet man ikke før personen sier det. Jeg kan nå si at jeg sliter med alt, men sånn er det vell. Og det ordner seg vell, på en eller annen måte. 

Jeg håper jeg om 10år har ting på stell, kanskje jeg er gift og har ett barn eller to? Who knowes. Jeg håper i alle fall at ting jeg sliter med nå er på stell etterhvert, før jeg gir opp og selger alt jeg eier og har og reiser langt vekk og aldri kommer tilbake. 


  • Publisert i kategorien Følelser & Meninger  • Anonym

    16.11.2017 kl.13:24

    ;-)

    LEGG IGJEN KOMMENTAR