hits


10 produkter jeg ikke klarer meg uten

  • INNLEGG POSTET : 01.11.2017, 10:50

Jeg er sykt glad for at jeg har funnet disse produktene. Da jeg skulle velge ut hvilke 10 produkter jeg ikke kunne klare meg uten var det virkelig ikke vanskelig. Disse produktene bruker jeg hver dag omtrent. Litt til hår, kropp, sminke og rens til ansiktet. Mer trenger jeg faktisk ikke, haha! 

♥Clarins One-Step Facial Cleanser: Denne bruker jeg hver morning og kveld på en våt pad, dette er for å rense vekk rester av sminke på kvelden og bare smuss og støv om morningen, før jeg tar på meg enten krem eller serum. 

♥Marc Inbane Facial Exfoliator: Denne bruker jeg 2 dager i uken for å rense grundig vekk all drit og død hud fra fjeset før jeg tar på en maske.

♥JorgÒbe Peel off Mask: Denne bruker jeg 1 dag i uken på t-zonen for å få vekk overflødig olje og hudormer.

♥Clarins Double Serum: Denne bruker jeg på kvelden etter at jeg har brukt one-step cleanseren for å tilføre ekstra fukt og normalisere huden. Også hjelper den mot aldring, ikke at jeg har fått rynker allerede, men bedre før enn for seint.

♥Basiron 5%: Denne bruker jeg de kveldene jeg har renset huden skikkelig grundig og har fått en kvise der og der. Jeg smører da kun denne over kvisene og ikke noe serum eller krem verken under eller over!

♥Palmolive Deo: Denne er alle jenters must have uansett hva. Hvem vil vell lukte vondt gjennom dagen? Ingen håper jeg.

♥Aussie 3 Miracle Oil: Denne bruker jeg etter en god dusj med shampoo, kur og balsam for å tilføre ekstra fukt og pleie til håret. Tar det i håndkle tørt hår og lar håret så lufttørke.

♥Clarins Supra Volume Mascara: Mener jeg har snakket om denne før, men men. Denne mascaraen er super om du føler du har svake vipper. Denne pleier vippene og gjør de tykkere etter 4 uker eller noe, husker ikke sånn i farten nå. Men den funker, det har jeg testet! Den gir også super bra volum og lengde.

♥Maybelline Brow Precise Fiber Filler: Denne er ett must for meg som ikke orker å styre noe særlig med bryna. Alt jeg gjør er å børste denne over bryna så er jeg done, ikke noe mer sminke på de! Denne holder også bryne på plass gjennom dagen, takk gud for det! 

♥Becca Ever-Matte Shine Proof Foundation: Denne snakket jeg om tidligere og da fikk jeg den ikke til, men NÅ derimot. Den er seriøst best, eneste som sitter fint på huden min hele dagen uten å svettes av eller bli kakete, fargen på denne er også kjempe fin og passer perfekt til meg. Jeg bruker forresten en foundation børste for å påføre denne, følte at den ikke funket med beautyblender da den var altfor tørr og tykk til det. 


  • Publisert i kategorien Anbefaling  • LEGG IGJEN KOMMENTAR