hits


Todays

 • INNLEGG POSTET : 18.10.2017, 23:38

Synes det er litt greit å bare lage slike enkle innlegg om dagen min også en gang i blandt, selv om det til tider kan bli sinnsykt kjedelig, men men! I dag fikk jeg en pakke i posten fra BodyLab med verdens beste protein shaker, herregud. Aldri smakt bedre, salted caramel milkshake, sinnsykt god når jeg er snopesyk eller rett etter trening generelt egentlig! Du finner den HER.

Ellers i dag har jeg vært på jobb, dro innom lagunen for å handle mandelmel og kokosmel til litt forskjellig matlaging. Som dere kanskje har skjønt har jeg endelig gått skikkelig inn for lavkarbo dietten, og det funker! Begynte på mandag, men føler meg allerede veldig mye bedre fysisk og psykisk. Løper lengre og bedre, styrketreningen er enklere og funker bedre, ja, alt er bare veldig bra for tiden! Jeg har fått en god rutine ang trening og maten nå og da er egentlig alt på stell føler jeg. Jobben går også super bra, får vakter hver uke så da klarer jeg meg fint i mnd. Sunshine fikk ny eske i dag som hun elsker selvfølgelig, haha! Så søt. Nå hadde jeg nettopp besøk for å slå av en prat bare, i morgen er det fri og da blir det baking og trening med en god kompis før vi stikker hjem til han og gjør oss klar for hyttetur i helgen! Som jeg gleder meg, åååh. Hyttetur er jo så koselig! Da kan man koble helt av fra alt av sosiale medier og mennesker generelt, bare sjø og natur og gode venner. Nei, uff, nå må jeg se til å komme meg i seng og sove. Sove vil si at jeg ligger en time eller to og ser på serier som jeg ikke har fått tid til i det hele tatt den siste tiden, må catche up på så sinnsykt mye, burde egentlig bare sette av en dag til serietitting, haha! Anyways, som jeg babler.

Liker dere at jeg deler oppskrifter så ofte på forskjellige ting som jeg lager? Jeg elsker i alle fall å prøve ny mat og lage alt fra bunnen av, det kan bli dyrt men det er definitivt best for kroppen i lengden altså! Merker det så mye på psyken min, matlaging for life. 


 • Publisert i kategorien Blogg • spisogspar

  19.10.2017 kl.00:32

  Proteinshaken høres god ut :)) Kjekt at du deler oppskrifter :D

  AnneAndersen

  19.10.2017 kl.00:41

  spisogspar: så bra du synes det! :D

  LEGG IGJEN KOMMENTAR