hits






Lavkarbo burger - Cloud bread

 • INNLEGG POSTET : 16.10.2017, 12:58

I går lagde jeg og en kompis verdens sunneste og beste burger noen sinne. At jeg orket forstår jeg ikke for jeg var meget utslitt etter jobb i går, det ble i alle fall noen ekstremt sunne kyllingburgere helt laget i fra bunnen av. Det smakte mer omelett med kyllingburger men men, godt var det og sunt er det! 

Cloud bread
♥ 3 egg
♥ 100 gr. kremost ( Philadelfia eller noe annet)
♥ litt salt
♥ 1/2 ts. Fiberhusk ( kan droppes)

♥ Separer eggehviten og plommene og legg de i hver sin bolle. Visp eggehvitene med litt salt i. Det skal bli helt stivt.
♥ Bland eggeplommer og kremosten godt, og bland inn fiberhusk om du ønsker det.
♥ Vend deretter inn den stivpiskede eggehviten forsiktig inn i eggeplomme blandingen. Behold så mye luft som mulig i eggehvitene.
♥ Legg 6-8 cloud bread på en stekeplate. Husk å bruke bakepapir.
♥ Stek midt i ovnen på 150grader i ca.25min - til de blir gyldne. 

Disse brødene kan brukes til f.eks mini pizza, pølsebrød, brød, til taco osv. Bare fantasien stopper deg der! Selve kyllingburgerne var bare kyllingkjøttdeig blandet med ett egg og krydder som du vil ha. Del den i 2-4, vi fikk 3 store, stek de pittelitt før du vender de i litt mel og steker de helt ferdig. Melet er sånn at de blir mer crispy, vi har brukt grovt mel. Deretter har du det du ønsker på burgeren din, vi hadde ikke ost så den ble ekstremt sunn. 


 • Publisert i kategorien Trening & Kosthold



 • julietalivstil

  16.10.2017 kl.14:08

  så god ut☺

  AnneAndersen

  16.10.2017 kl.17:11

  julietalivstil: Det er det! ??

  LEGG IGJEN KOMMENTAR