hits


Angst er frykt for noe ukjent

 • INNLEGG POSTET : 08.10.2017, 12:28

Nå har jeg sittet her i sengen med dyne over og macen på fanget og lurt på hvordan jeg skulle forklare ting. For det er ikke enkelt, spesielt når jeg selv ikke skjønner noen ting. Alt jeg vet selv, er at jeg er kjempe redd. Redd for meg selv. Hvorfor er jeg her? Hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare jobbe i små jobber, tjene minste lønnen for å så vidt overleve i mnd? Skal jeg ha disse tankene om meg selv hele tiden, om hvorfor jeg er her, hva nytte gjør jeg, hva betyr jeg for andre? 
I det siste har jeg virkelig kjent på angsten for hver minste lille ting jeg gjør, og det eneste stedet jeg føler meg trygg mot alt annet enn meg selv, er i leiligheten min. Men jeg er ikke trygg mot meg selv noen steder. Med mine tanker som surrer på høygir 24/7. 

Jeg er utslitt, jeg sover for mye, spiser for lite, gjør for mye dumt. Jeg vet ikke lenger hva jeg vil, har alt jeg noen sinne ville hatt bare vært en løyn? En løyn jeg har fortalt meg selv og alle andre for å glede andre? 

Men hvordan skal jeg fikse dette, når jeg egentlig ikke skjønner hva som er galt? Jeg har i noen dager nå tenkt på om jeg skal begynne å leve i sølibat en stund og slutte å treffe nye folk, kun være med mennesker som betyr noe for meg og som jeg er glad i. Og det tror jeg at jeg skal begynne med og, for nå er jeg sliten. Så sliten at jeg så vidt orker å løfte på en finger for å slå av alarmen om morningen. 

Jeg er så lei av dette livet. 


 • Publisert i kategorien Følelser & Meninger • julietalivstil

  08.10.2017 kl.13:08

  ha en fin dag☺

  AnneAndersen

  08.10.2017 kl.13:14

  julietalivstil: Jo takk :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR