hits






Sunn middagspai (glutenfri)

  • INNLEGG POSTET : 07.09.2017, 21:23

Hei! Hadde veldig lyst til dele denne paien med dere, lagde den i gr riktig nok men er frst n jeg har ftt tid til sitte meg ned for skrive oppskriften til dere. 

BUNN:
♥ 400g glutenfritt grovt mel
♥ 2ss fiberhusk
♥ 200g margarin/smr
♥ 2dl vann

FYLL:
♥ 1pk kyllingkjttdeig eller 8 kyllingfilt
♥ 2 fedd hvitlk
♥ 400g ruccola
♥ 10stk egg
♥ 6dl melk
♥ 2ss margarin
♥ Salt og pepper
♥ Revet ost

Start med blande 2ss fiberhusk med 2dl vann og la det st noen minutter (det sveller). Deretter blander du alt i en food processor. Legg paideigen i kjlekapet mens du lager fyllet. 
Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter bruse, og stek kyllingbitene og finhakket lk. Eller stek kyllingkjttdeigen som vanlig og tilsett finhakket lk nr kjttdeigen nrmer seg ferdig. Tilsett renset og vasket ruccola og fres det til ruccola faller sammen. 
Sett ovnen p 200C. Trykk deigen i en paiform og forstek paien i 15min. Legg s kyllingbitene/kyllingkjttdeigen p den forstekte bunnen. Hell s over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss litt ost p toppen og stek paien videre i 25min til den er gyllenbrun. 


  • Publisert i kategorien Oppskrifter



  • LEGG IGJEN KOMMENTAR