Sunn middagspai (glutenfri)

  • INNLEGG POSTET : 07.09.2017, 21:23

Hei! Hadde veldig lyst til å dele denne paien med dere, lagde den i går riktig nok men er først nå jeg har fått tid til å sitte meg ned for å skrive oppskriften til dere. 

BUNN:
♥ 400g glutenfritt grovt mel
♥ 2ss fiberhusk
♥ 200g margarin/smør
♥ 2dl vann

FYLL:
♥ 1pk kyllingkjøttdeig eller 8 kyllingfilét
♥ 2 fedd hvitløk
♥ 400g ruccola
♥ 10stk egg
♥ 6dl melk
♥ 2ss margarin
♥ Salt og pepper
♥ Revet ost

Start med å blande 2ss fiberhusk med 2dl vann og la det stå noen minutter (det sveller). Deretter blander du alt i en food processor. Legg paideigen i kjølekapet mens du lager fyllet. 
Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kyllingbitene og finhakket løk. Eller stek kyllingkjøttdeigen som vanlig og tilsett finhakket løk når kjøttdeigen nærmer seg ferdig. Tilsett renset og vasket ruccola og fres det til ruccola faller sammen. 
Sett ovnen på 200°C. Trykk deigen i en paiform og forstek paien i 15min. Legg så kyllingbitene/kyllingkjøttdeigen på den forstekte bunnen. Hell så over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss litt ost på toppen og stek paien videre i 25min til den er gyllenbrun. 


  • Publisert i kategorien Oppskrifter



  • LEGG IGJEN KOMMENTAR



    hits