hits


BECCA foundation & primer

  • INNLEGG POSTET : 29.08.2017, 22:43

Jeg likte alt, utenom primeren! Dårligere greier har jeg aldri prøvd før. 
Primeren gjorde sånn at det ikke gikk an å ta på noen foundation at all. Da ble foundation ujevn, flekkete og noen steder ville ikke foundationen sette seg, helt forferdelig! Prøve primeren med becca foundation og maybelline foundation, ingen av de gikk. Den er utrolig tykk i konsistensen, veldig tørr på huden, da mener jeg VELDIG tørr. Måtte ha kjempe mye for å rekke hele fjeset fordi den tørket inn så utrolig fort, etterlot seg ett skjold oppå huden min og var klissete, helt forferdelig! Veldig dumme 397kr brukt

Foundationen derimot elsker jeg nå! Trodde den også var helt ekkel og teit da jeg prøvde den på mandag. Men det var visst bare primeren som ødela alt. Når jeg brukte min gode gamle nyx primer sammen med denne foundationen var den helt super! Beste jeg har prøvd på lenge. Jeg har kjempe oljete og kvisete hud nå forresten. Denne foundationen gjorde huden min så fin og jevn og den holdt hele dagen uten å bli litt oljete engang! Etter 7 timer ute og med trening den siste timen, hvor jeg blir kjempe svett, så var den like fin som med en gang jeg påførte den. Fargen var også perfekt for meg, og jeg er bleiiiiik. Veldig bra 397kr brukt, kommer garantert til å kjøpe en ny når denne går tom. Den er forresten veldig tykk i konsistensen så man trenger faktisk litt for å dekke hele ansiktet, noe som egentlig er kjempe dumt men forståelig i og med at den holder seg så bra på oljete hud! Alt i alt er jeg kjempe fornøyd. 

Highlighteren var super fin som vanlig, men jeg skal få kjøpt den i pudder versjon også sånn at jeg får dobbelt opp med sinnsykt fin highlight! 


  • Publisert i kategorien Review  • LEGG IGJEN KOMMENTAR