hits


Clarins Graphik Ink Liner - Review

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2017, 15:07

Clarins har kommet ut med en ny eyeliner, og jeg som jobber med Clarins måtte selvfølgelig teste ut den! Den heter Clarins Graphik Ink Liner og er en del av høstlooken dems. Hadde egentlig litt dårlig tid i dag for å prøve den, men jeg kjørte på uansett, mistet nesten bussen og greier.. Oh well, alt for dere! Har tidligere bare testet den på hånden og da virket den sykt bra for meg da. 

Men så i dag når jeg endelig skulle få prøve den på øynene gikk egentlig alt skeis. Denne var for våt for min del, jeg slet veldig med å få en rett og jevn linje, skulle egentlig bare lage en tynn eyeliner strek og kun bruke mascara i dag, men denne var så våt at det ikke gikk. Med det mener jeg at den føk overalt på øynene, jeg klarte kun å være en tykk strek og da måtte jeg jevne det ut igjen med en vinge, noe som igjen ikke gikk veldig fint. Den brukte også kjempe lang tid på å tørke, var vell ikke helt tørr før 5min etter at jeg påførte den, noe som ikke er helt gunstig om man har det travelt og ikke kan ha øynene lukket i 5min. Er egentlig kjempe skuffet over denne med andre ord. 

MEN, jeg kom jo på at jeg ikke hadde noe base under lineren, kun rester av foundation, noe som kan ha gjort at lineren ble veldig våt på øyelokket. Til vanlig er en tynn liten eyeliner kjempe enkelt for meg, derfor ble jeg kjempe skuffet når denne var såpass våt at det ikke gikk an å lage en liten tynn strek uten at produktet kom på selve øyelokket. Men jeg skal prøve med base og øyenskygge på mandag, se om den funker bedre med en matt underflate, så jeg kommer med en update på mandag! Den smitter i alle fall ikke av etter noen timer. 


  • Publisert i kategorien Review  • LEGG IGJEN KOMMENTAR