hits


Hvordan holde på rødfargen uten å skade håret

  • INNLEGG POSTET : 24.08.2017, 16:00

Det er egentlig sykt enkelt. Ikke at jeg visste de det 3 gangene jeg har hatt rødt hår, men nå vet jeg det! Nå har jeg jo hatt rødt hår i 8mnd allerede, har kun farget det rundt 4 ganger (ettervekst, håret vokser nesten for fort). Og det har gjort at håret mitt ikke har tatt for stor skade av det fargingen. Nå er jo vanlige farger, altså alt utenom der man må bleke håret, mer skånsomt enn bleking. MEN, det skadet fortsatt håret.

Farger man hår så kommer man ikke unna litt slitasje, sånn er det bare. Men vi kan gjøre noe for å forhindre for mye skade. Jeg bruker altså Revlon Nutri Colour Creme nr.600/Fire red. Den bruker jeg rundt hver andre uke. Den pleier håret og frisker opp rødfargen, som vi alle vet har en tendens til å fade vekk etter x antall hårvask. 

Denne lukter helt himmelsk, gjør håret silkemykt, pleier håret og du får en smashing farge. Jeg vet at det kun står 3min på den, men jeg har den i 30min bare fordi jeg føler den gir mest farge når jeg har den lengre i. Denne lille greien holder i rundt 3-4mnd for min del. Du skal ta denne i vått hår, eller håndkle tørt hår, altså etter du har dusjet med shampoo og balsam så kniper du håret i håndkle og så tar du denne i. HUSK HANSKER! Den farger av på hender og tøy, så pass på at håret ditt er tørt før du har hvite klær i nærheten. Men altså, får du rødfargen på klær er det ikke krise, det går vekk i vask. Så sant det ikke er helt fersk krem, så når du har den i håret må du være veeeeldig forsiktig. 

Etter du har hatt den i ønsket lengde skylder du håret ditt i iskaldt vann. Dette er så skjellagene i håret lukker seg og for min del, får håret til å vokse fortere (bare husk å skylde hodebunnen også i så fall), også for at fargen skal holde lengre. Jeg pleier alltid å skylde håret mitt i iskaldt vann etter shampoo og balsam rutinen, føler det gjør sånn at håret ser litt sunnere ut i samme slengen. 

Du får kjøpt den HER.


  • Publisert i kategorien Beautyhacks  • LEGG IGJEN KOMMENTAR