hits


Endelig en dag sommer

  • INNLEGG POSTET : 23.08.2017, 20:59

Igår ente det opp med at Alice ble til 10 på kvelden. Vi var ute med Sunshine, i bånd selvfølgelig siden hun ikke er sterilisert enda. Og så gikk vi rundt i en time eller noe for å leite etter en strand, det som ble en times tur til stranden kunne vært kun 10min, stranden var så nært... I alle fall, vi hadde ikke planlagt å bade siden hallo, det er slutten på august og litt kjølig ute. Men i går var det så varmt at vi tok sjangsen og hoppet uti innsjøen! Det var kun steiner i vannet og da kunne jeg og bade. Jeg hater masse tang og tare og fisk osv i vanlige sjøer, og bader derfor aldri, spesielt ikke hvis jeg ikke kan se ned til bunnen. 
I alle fall, siden vi ikke hadde planlagt denne badeturen ble det bare til at vi flekket av oss alle klærne utenom undertøyet, vi var alene på stranden så det gikk fint! Jeg hadde jo ikke bh så for min del ble det halvveis naken bading, forfriskende! Haha, etter dette dro vi hjem til meg, tørket oss og slappet av før vi løp til Spar for å hamstre litt på 10-kroners markedet. I går var mildt sagt en sykt travel dag, kan si jeg sov veldig godt i natt! Utrolig koselig dag da, følte for første gang i år at det var sommer. 

Ellers var idag min første dag på jobb etter ferien, ufattelig slitsomt faktisk! Kjente at jeg heller ville sove til 12, enn å våkne 7.45 i dag. Har vell drukket sånn 3 kopper kaffi i dag for å holde meg selv gående, ikke nok med det men jeg var så flink å trene igjen etter jobb! Nå skal jeg ha to dager fri fra trening så er det på´an igjen! Elsker virkelig trening og gleder meg til resultater for det harde arbeidet viser. Merker allerede på meg selv at jeg føler meg bedre så målet med treningen er klart. 


  • Publisert i kategorien Blogg  • LEGG IGJEN KOMMENTAR