Starte med youtube igjen?

 • INNLEGG POSTET : 19.08.2017, 00:15

Igår var jeg ute og drakk litt, riktig nok med kun en kompis men likevell. Følte for å sminke meg litt mer enn vanlig da, og for første gang på flere mnd sminket jeg meg skikkelig mye og bra, med vipper og øyenskygge og hele pakken... Ganske digg faktisk, elsker følelsen sminken gir meg. Jeg blir alltid så glad, og føler meg så pen med den sminke, hvorfor jeg stoppet skjønner jeg ikke. 

I alle fall, lurte på om noen vil at jeg skal begynne med makeup videoer igjen? Så på de gamle videoene mine på youtube og mimret litt tilbake, så hvor jeg kunne forbedre meg og følte ett skikkelig savn etter å lage videoer. Det var jo kjempe gøy og ga meg ett lite selvtillits boost når dere komplimenterte det. Kanskje det jeg trenger er å begynne å blogge igjen for fult, med 2-3 innlegg om dagen, ny sminkelook hver dag, spørsmålsrunder og videoer. Hele pakken! Legge mye av min tid og energi ned i det og se hvor jeg kommer, om jeg føler meg bedre etterhvert da. Men å komme inn i den rutinen vil nok ta tid, så hold ut med meg!

Har kjøpt litt nye klær og sminke denne uken også som jeg tenkte å vise dere!


 • Publisert i kategorien Blogg • LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Jeg kommer til å skrive om sminke og hudepleie, litt negler kanskje. Men også om mine tanker og følelser. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits