hits


Red party makeup

 • INNLEGG POSTET : 03.04.2016, 14:10

Jeg må bare seriøst klippe håret mitt snart. Andre ser det ikke men det gjør jeg! Håret på den korte siden skal være ovenfor øret, nå ligger det over øret og plager liv skiten ut av meg. Men frisør er dyrt... Noen i Bergensområde som kan klippe meg gratis i helger? ♥ Hahah, jaja. Ellers gikk gårsdagen bedre enn forventet! Folk avlyste i siste liten selvfølgelig, ikke alle, men noen og noen ble syk. Men det kom folk og folk inviterte folk og plutselig ble det masse folk og god stemning! Alt i alt en god kveld som varte til fire i natt, haha! Vi har allerede fått ryddet og vasket og fått en god lukt i leiligheten igjen, så nå skal jeg nyte fri dagen min før jobb igjen i morgen, vi snakkes folkens! Og ja, her bruker jeg MakeupMekka sin bryns pomade, min nye favoritt! 


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon 


 • Publisert i kategorien Looks • Heidi Nathalie Hovland

  03.04.2016 kl.15:50

  Så fin sminke! Deilig med nyvaska leilighet etter fest og at man kan bruke søndagen til å slappe av. Håper du får en fin en :D

  AnneAndersen

  03.04.2016 kl.15:53

  Heidi Nathalie Hovland: takk! Hehe ja :)

  Beauty by Hermine

  03.04.2016 kl.16:58

  herregud så fin du er, du kler det håret kjempeeee godt! også elsker jeg komibasjonen av winged eyeliner og røde lepper =D ahhh må få vasket leiligheten min selv, haha klarer bare ikke å bli motivert nok :p ha en fin dag videre skjønna!

  Har forresten spørsmålssrunde på bloggen min nå :D

  AnneAndersen

  03.04.2016 kl.17:13

  Beauty by Hermine: Tusen takk! :D Hehe, nei, det er vanskelig! Jeg er "heldig" og får sånne ocd annfall av å se på at noe er skittent så jeg må vaske da, haha! Ha en fin dag du og! :D

  Makeup by Sofie

  04.04.2016 kl.12:45

  Nydelig! Synes det er så fint med en dramatisk vinge og røde lepper.

  Hvor er vippene dine fra? De så veldig fluffy og deilige ut :)

  // Sofie

  AnneAndersen

  04.04.2016 kl.14:51

  Makeup by Sofie: vippene er faktisk fra Ebay! Kjøper kun vipper der med mindre jeg har lyst til å teste noe dyrere for bloggen, men ellers kun Ebay her! :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR