hits


Red lips

 • INNLEGG POSTET : 31.03.2016, 22:07

Som vanlig "glemte" jeg vekk bloggen i dag. Neida, jeg har vært på jobb og så kurs til halv ni, så nå har jeg bare spist en veldig sein middag og besøkt huseier og deres nye valp! Valpen er så søøøøt, får så lyst på hund selv, haha! Men det må nesten bli en stund til nå. Jaja! Ellers er jeg dødsliten idag, har ikke sovet skikkelig hele uken, siden jeg flyttet egentlig, og nå er jeg drit lei. Håper virkelig jeg får sovet bedre i natt siden jeg enda har to dager igjen på jobb! 

Den gode tingen i dag da var at jeg har fått noen tusen igjen på skatten, hoho, heldige meg! Første gang jeg får igjen på noe, jeg er alltid uheldig, nå har jeg riktig nok aldri vært med på å få igjen eller minus fra skatten da jeg kun jobbet ett helt år i fjord. Kan nesten vedde på at jeg går i minus neste år siden jeg var så heldig i år! Hahah, skjønner dere hva jeg mener eller? Nå ble jeg avbrutt av Torstein så jeg husker ikke helt hva jeg skrev her.. Jeg gidder ikke lese om igjen heller og
skjønner det godt om dere ikke gidder å lese alt heller om mitt kjedelig arbeidsfulle liv.. Hahah, god natt! Leppestiften er forresten fra Revlon i fargen Love That Red. Ble så inspirert av Taylor Swift i natt.


#sminke #makeup #skjønnhets #beauty #skjønnhetsblogg #redlips #revlon #leppestift


 • Publisert i kategorien Looks • Hanna Arielle Sund

  31.03.2016 kl.22:24

  Så utrolig pen du er!

  AnneAndersen

  31.03.2016 kl.22:40

  Hanna Sund: tusen takk!! :)

  Henriette Celin

  01.04.2016 kl.02:12

  Så gøy at du fikk igjen på skatten!

  Og en flott rød leppestift ^^

  Håper du får sove bedre i natt. God natt<3

  AnneAndersen

  01.04.2016 kl.11:03

  Henriette Celin: ja det er veldig gøy! Takk <3

  LEGG IGJEN KOMMENTAR