Rynkene tyter frem og lilla hår

 • INNLEGG POSTET : 27.03.2016, 21:13

Føler jeg ser skikkelig gammel ut på disse bildene, gudene vet hvorfor... Rynkene bare tyter frem, kan trygt si at jeg sliten etter flyttingen! Har ikke blitt mye søvn de siste nettene fordi det er så sinnsykt uvant å sove uten å høre noen utenfor... Bare det å våkne om morningen og gå ut i stuen uten å se at pappa sitter der er rart. For ja, han satt alltid i stuen hjemme når jeg våknet om morningen! Kaller det fortsatt mitt hjem, det er jo det, det er jo der mine foreldre og søsken bor og jeg selv har bodd i over 3 år.

Ellers vil jeg bare si at
ja jeg har fått lilla hår. Jeg glemte lillashampooen i håret i går når jeg dusjet fordi jeg... sovnet? Nei, jeg barberte beina mine og glemte vell egentlig alt. Hahah! Jaja, gått det vekk i noen dusjer. Har nettopp kommet hjem fra farmor og fikk en brus og karbonade så snill som hun er ♥ Gleder meg til brødskive med karbonade i morgen! Nå skal jeg legge meg ned i sofaen med resten av påskeegget mitt og brus og ser på Private Practice! Blir aldri ferdig med den serien! Noen som vet hvor mange sesonger det er? 


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Looks • Henriette Celin

  28.03.2016 kl.11:14

  Syntes du ser flott ut jeg! og stilig med litt lilla i håret da ;-)

  Skjønner at det må være uvant uten faren din og generelt familien i hus (:

  Håper du fikk en fin kveld i går, og en fin dag i dag ^^

  AnneAndersen

  28.03.2016 kl.11:20

  Henriette Celin: hehe, tusen takk! :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Jeg kommer til å skrive om sminke og hudepleie, litt negler kanskje. Men også om mine tanker og følelser. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits