hits


Produkter jeg HATER

 • INNLEGG POSTET : 17.03.2016, 20:17

EDIT: ALLE HAR FORSKJELLIG HUDTYPE NOE SOM GJØR AT PRODUKTER VIL VÆRE FORSKJELLIGE FRA PERSON TIL PERSON.

Jeg kan nesten vedde på at det er mange som vil se dette innlegget. Hahah! Produkter jeg hater. Er alltid gøy å lese om hva andre ikke liker ikke sant? I hvert fall. Jeg kan begynne med
dagkremen fra Formula 10.0.6, denne er bare helt forferdelig. Det gir absolutt null fukt og gjør ikke fett produksjonen min mindre heller, så denne har faktisk kun spf i seg, og det er vell det eneste den gjør. Ikke høy spf heller, men men.
Og så er det denne
The Balm Put A Lid On It. Husker jeg skrøt så masse av den og liksom, den er god. Skyggen creaser seg ikke! Men formulaen er helt forferdelig for min del. Den er altfor bløt. Så når jeg skal smøre den på lokket mitt blir det skjoldete i og med at jeg pleier å påføre foundation og concealer over der, så den funker ikke for meg!
Så er det denne super berømte
Mac Prolongwear concealeren da. Altså, den er overskrytt. Sammen med resten av concealer og foundationene fra MAC er de bare overskrytt og gjør ikke noe mer enn produkter fra hm gjør til en billigere pris. HM kan faktisk være bedre og! Den gir dårlig dekk, fargen er for gul uansett hvilken nc og nw det er og den creaser seg uansett hvor mye jeg setter den. 
Husker det var en periode der alle måtte ha disse
Baby Lipsene fra Maybelline, skjønte ikke hvorfor så jeg kjøpte en, skjønner fortsatt ikke hvorfor. Denne er bare forferdelig! Det er som en lipsyl med super farge og lipsyl har en tendens til å gli utover munnen. Noe som er greit så lenge det faktisk er en lipsyl uten farge.
Mascara fra
Isa Dora kaldt Big Bold Mascara, ikke god. Den drysser og kosten er GRISESVÆR. Hvem får til å bruke denne uten å grise utover hele trynet sitt?! INGEN. Dummeste mascaraen jeg vet om.
Så er det sånn dum
tusj eyeliner fra Loreal og Teez. Begge to var tørre når de kom i posten altså fikk jeg ikke brukt de. Det kom jo ut noe farge når jeg trykket på kosten, men du kan ikke trykke med kosten på øynene dine, altså, det blir vondt. Så disse var ubrukelig fra dag en av. 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Blogg • Merethe Høili Johansen

  17.03.2016 kl.21:33

  haha, uff! Nå vet jeg hvertfall hva jeg IKKE skal kjøpe :o

  AnneAndersen

  17.03.2016 kl.22:00

  Merethe Høili Johansen: Husk at det forskjellige fra person til person! :)

  Martine

  17.03.2016 kl.21:43

  Gode tips til hva jeg skal unngå. Men må si meg uenig i den eyelineren fra L'Oréal :) har brukt den både på scene og ellers, og jeg er superfornøyd :-)

  AnneAndersen

  17.03.2016 kl.22:01

  Martine: Så bra du er det da! For meg var den helt tørr når jeg kjøpte denne, ellers hadde jeg hørt den var sinnsykt god, derfor kjøpte jeg den, men ble ganske skuffet :)

  Martine

  17.03.2016 kl.21:50

  Jeg syntes mac pro longwear concealeren er kjempe god, creaser seg ikke hos meg og blir heller ikke særlig oransj/gul. Bruk den under foundationen så er den fantastisk, går supert sammen med infallible fra L'Oréal. Blir utrolig bra dekk med en naturlig farge ;)

  AnneAndersen

  17.03.2016 kl.22:02

  Martine: Infallible fra Loreal er også oransje/gul på meg, hehe :) Du har nok en gul undertone naturlig og jeg har en rosa undertone! Alt er forskjellig fra person til person, men helt supert at du liker den/de! :)

  carolinesofiee

  17.03.2016 kl.22:55

  Jeg hater også concealeren!!

  AnneAndersen

  17.03.2016 kl.23:02

  CarolineSofiee: haha, takk gud det er ikke bare meg!!

  Hanne

  18.03.2016 kl.00:34

  Jeg elsker concealeren fra Mac, det er den beste jeg noen gang har brukt :-) De andre produktene har jeg ikke prøvd, men kommer nok til å holde meg unna disse Hehe :-)

  AnneAndersen

  18.03.2016 kl.08:14

  Hanne: husk at de kan funke annerledes på deg!

  Ane

  18.03.2016 kl.21:07

  Har flere venner som kjøpte både concealer og foundation fra MAC, og de ble helt gule i ansiktet! Jeg liker fortsatt veldig godt Baby Lips, for jeg vil ikke gå med leppestift på skolen, og de har veldig fin farge ;) (har nominert deg til Liebster Award, info finner du på bloggen min) ;)

  AnneAndersen

  18.03.2016 kl.21:55

  Ane: Jeg har allerede blitt nominert og har valgt å kun gjøre dette en gang, men takk! :)

  Rebekka

  21.03.2016 kl.12:53

  Jeg synes dagkremen fra Formula 10.0.6 er god, men det kommer nok ann på hudtypen. I tillegg vet jeg at noen butikker har hatt dem liggende i feil temperature og da funker den heller ikke slik den skal.

  AnneAndersen

  21.03.2016 kl.18:15

  Rebekka: Æsj, det er ganske dårlig av butikker da... Heldigvis har jeg noen dagkremer jeg liker :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR