hits


De beste neglebalsamene

 • INNLEGG POSTET : 10.03.2016, 15:00

Her ett tips til dere som sliter med sprukne, slitne og stygge negler! Med disse to har du fine negler på bare noen uker! 
Jeg har snart brukt opp begge disse to da det kun var noen testere jeg fikk sammen med noe annet. Men jeg må si at de månedene jeg har brukt de litt av og på har jeg faktisk fått finere og sterke negler! Jeg har jo også brukt håndkrem som skal hjelpe neglene også da. Men meste parten ligger vell i hvordan du behandler neglene.
Selv klipper jeg aldri mine negler, jeg filer. Jeg hater å klippe neglene, men å file elsker jeg. Du bør også file i riktig retning av neglen. Hvordan vet jeg ærlig talt ikke hvordan jeg skal forklare dere. Fil fra fingeren på begge sider EN VEI, altså fra fingeren. På "toppen" filer du også en vei, hvilken vei spiller ingen rolle. Dette er også noe du kan kjenne deg frem til da du merker på både lyd og følelse hva som er riktig vei. ♥

O.P.I nail envy Nail Strengthener påfører jeg på rene negler og har på i to dager før jeg tar den vekk og påfører nytt lag. Dette gjør jeg som oftest i ukedagene når jeg ikke skal ut i besøk eller på fest. Under denne bruker jeg Trind Nail Balsam. Denne påfører du før O.P.I sin bare for å smøre neglene ekstra godt. Selv liker jeg best Trind siden, det er ikke noe som skal tørke som ett lag over slik en neglelakk gjør. Denne trekker seg inn i neglene etterhvert. O.P.I sin tørker ultra fort og legger seg over neglen som en vanlig neglelakk gjør. 


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #negler #opi #trind


 • Publisert i kategorien Anbefaling • Henriette Celin

  10.03.2016 kl.17:36

  Takk for tips! trenger virkelig noe bra til neglene mine altså ;o

  og skjønte det med filingen, hehe. Er altfor dårlig til å file, men klipper ofte når de blir for lange ;-P

  AnneAndersen

  10.03.2016 kl.19:45

  Henriette Celin: jeg pleier å ta en dag hver andre uke eller mindre å file neglene nesten helt ned, bare så det er litt hvitt igjen :) jeg får helt fnatt av klipping, haha!

  Henriette Celin

  11.03.2016 kl.00:47

  SV: Så smart! å, hehe x)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR