hits


Clarins (fakta - første inntrykk)

  • INNLEGG POSTET : 09.03.2016, 19:05

Jeg føler meg som verdens heldigste jente. I går var jeg jo som sagt på Clarins kurs, jeg lærte masse og følte jeg ble litt forelsket i produktene før jeg har prøvd noenting! Hahaha. Clarins er bare ett så bra merke med tanken på alt de gjør for samfunnet ellers. Også at det er en mann som startet dette pga sin kjærlighet for damer er jo bare helt hærlig spør du meg! Trodde virkelig ikke det var en mann som startet dette, haha! For dere som ikke vet noe om Clarins sånn som jeg ikke gjorde helt til i går, så skal jeg fortelle litt om Clarins nå.
Mitt første inntrykk var jo egentlig at dette ikke var noe bra merke ettersom de fins overalt, haha, teit ikke sant. Men nå før jeg har prøvd alt elsker jeg de! Fordi de bruker plantebaserte ingredienser som er bra for huden, de hjelper barn rundt om i verden med å gi de mat. Og at de har hjulpet så mange i Madagaskar å få rent drikkevann og bekjempe forurensningene i Kina. 
Jeg har selv fått testet ut den nye nattkremen jeg fikk i går og dette er helt ærlig talt den eneste kremen som har hjulpet meg å slippe den tørre nesen min. Jeg merket det allerede første natten! Når jeg våknet og vasket fjeset så var det ikke noe tørre flak på nesen som det pleier å være. Egentlig bruker jeg å skrubbe fjeset mitt hver onsdag, men det føler jeg ikke behov for i dag. Så den vil jeg anbefale videre! Jeg fikk jo også den nyeste BB creamen i går, den har jeg ikke fått testet enda siden jeg byttet den til en lysere farge i dag, men den skal selvfølgelig testes i morgen! Den lukter i alle fall godt!

Innovasjon
Clarins har alltid ligget i forkant med sine produkter. Kunnskap, ekspertise og et ubegrenset budsjett til forskning har ført til mange spektakulære innovasjoner. Et eksempel er Clarins Anti-Pollution Complex. Dette er et totalt biologisk kompleks som beskytter huden fra de negative effektene av forurensinger, strålinger og sol. 

Plantebaserte ingredienser
Clarins bruker kun plantebaserte ingredienser fra planter som dyrkes økologisk eller i et fair trade program. To tredjedeler av plantene som brukes er dyrket for formålet og en tredjedels sankes direkte fra naturen. Clarins bruker ikke utrydningstruede planter. Før plantene velges ut analyseres området nøye slik at lokalbefolkningen selv lærer hvordan man skal drive bærekraftig høsting og dyrking av naturens beste råvarer.

Fair Trade & sosiale prosjekter
Naturen og plantene er hjertet av Clarins sin filosofi. Derfor er det en selvfølge for Clarins å både bevare miljøet og å hjelpe lokalbefolkningen i de landene der plantene dyrkes. Clarins støtter "Fair Trade" handel og gjennomfører økonomiske, økologiske og sosiale veldedighetsprogam for lokalbefolkningen. Clarins betaler alltid høyest pris for råvarene de bruker. Clarins er engasjert i kontinuerlige utviklingsprosjekter. Blant annet planting av 10.000 trær i Madagaskar der også 2.500 familier har fått rent drikkevann og et omfattende prosjekt for å bekjempe forurensningene i Kina. 

FEED
For mange barn rundt om i verden er sult en daglig kamp. Hvert femte sekund dør ett barn av sult og over 350 millioner barn sovner sultne hver kveld. Clarins støtter FEED organisasjonen som har som mål å bekjempe hungersnøden i verden. FEED har siden oppstarten i 2006 delt ut 60 millioner (!) måltider til sultne barn verden over. 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #clarins #kurs


  • Publisert i kategorien Blogg  • LEGG IGJEN KOMMENTAR