hits


Hudpleie rutine

 • INNLEGG POSTET : 04.03.2016, 09:00

Som de fleste vet og kan må man ha en god hudpleie rutine hver morgen og kveld for å få lagt en god sminke! Jeg er helt avhengig av gode hudpleie produkter og kunne helt ærlig talt ikke levd en dag uten disse. Jeg sier alltid til Torstein at jeg MÅ ha disse med om jeg skal til han, om jeg ikke har de kan jeg ikke dra til han. Da må jeg hjem!
Jeg bruker ikke sminkeservietter, gjorde dette før men har fått erfart at disse sliter med på min hud. Det føles faktisk ut som om de river opp huden min eller at de ikke gjør en god nok jobb. Derfor har jeg en sminkefjerner i flytendesform for øyne, og en i skumform for fjes! Disse er så skånsom at jeg tror at de mest sensitive vil tåle disse to.


Nemlig Nivea Double Effet Eye Makeup Remover og Nuxe Micellar Foam Cleanser Face. Disse to produktene bruker jeg hver eneste kveld når jeg skal fjerne sminken. Om morningen bruker jeg kun Nuxe siden jeg kun skal vaske vekk sovemaska! Hahaha, alle våkner vell med ett ekstra fettlag for mye i trynet eller masse sove greier i øynene osv. Jeg hater å sminke meg om jeg ikke får tid til Nuxe, derfor står jeg alltid litt tidligere opp for å få tid til denne. JEG ELSKER DEN! Jeg er også blitt helt avhengig av øyesminke fjerneren, den gir så mye fukt rundt øynene og gjør ikke øynene mine såre og vonde etter bruk. Den fjerner vannfast sminke uten problem! Har sikkert sagt noe om denne rundt tre ganger nå, men jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker denne! 


En til to ganger i uken går jeg gjennom en dyprens. En gang i uken bruker jeg alt jeg har avbildet her, mens andre gangen skipper jeg Peel Of Mask'en da det fort blir for mye for min hud. Jeg bruker The Balm Time Balm Skincare Face Exfoliating scrub sammen med en skrubbe kost jeg fikk til jul av Torstein. Ante ikke at denne kosten fantes men den har gjort mitt liv mye enklere! Jeg får skrubbet fjeset mitt ti ganger bedre og fortere enn uten. Denne er fra Beliance og du kan finne den på Douglas.no. Når jeg bruker skrubben bruker jeg også Lush Lip Scrub i Mint Julips. Denne er helt himmelsk! Det er den eneste som har reddet mine tørre lepper nå om vinteren. Elsker den! Bruker ikke denne hver gang heller, kun når jeg føler jeg trenger det virkelig mye! Etter all den skrubbingen er det tid for masker! Som sagt bruker jeg JorgObe Peel Of Mask'en kun engang i uken, denne bruker jeg i t-sonen, altså pannen, haken og nesen. Om du er tørr på noen av stedene anbefaler jeg ikke denne da den river av huden din og det kan svi som f***. Har gjort den feilen selv! I resten av fjeset bruker jeg så The Body Shop Seaweed Oil-Balancing Clay Mask. Denne bruker jeg to ganger i uken! Elsker den så langt men føler den svir ganske mye på min hud så må nok finne meg en annen. Tror nok jeg går tilbake til Lush sine masker, de var så gode! Så helt overbevist er jeg ikke med denne masken, men den går for nå. 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skincare #hudpleie #skjønnhetsblogg


 • Publisert i kategorien Blogg • Henriette Celin

  04.03.2016 kl.09:36

  Elsker sånne dag og natt renser til fjeset i skum form. Har en selv fra Emma S. og elsker den!

  hm, en sånn skrubb kost høres i grunn lurt ut ^^

  veldig greit med en dag eller to i uken der man tar ansiktsmaske og skrubber huden :-D

  AnneAndersen

  04.03.2016 kl.22:35

  Henriette Celin: Ja ikke sant :D

  skarvangen

  04.03.2016 kl.12:19

  Har samme lipscrub :D

  AnneAndersen

  04.03.2016 kl.22:35

  Julie Storlien: Den er kjempe god! :D

  Lene Marie

  04.03.2016 kl.13:17

  Åå den lip scruben der er magisk! hadde en som smakte jordbær engang!

  AnneAndersen

  04.03.2016 kl.22:35

  Lene Marie: Ååååh, så deilig!

  AngstogRedsel

  04.03.2016 kl.13:40

  Den niva sensetive eye area må jeg prøve!

  Har litt sensetiv hud så denne bør jeg prøve :)

  Kjempe fin blogg :)

  AnneAndersen

  04.03.2016 kl.22:36

  AngstogRedsel: den er kjempe god! :)

  Lovise Larine

  04.03.2016 kl.15:17

  åå jeg ønsker meg en lip scrub fra lush, hørt de er så gode!

  AnneAndersen

  04.03.2016 kl.22:36

  Lovise Larine: De er kjempe gode så anbefaler de på det sterkeste! :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR