hits


Februar favoritter

 • INNLEGG POSTET : 03.03.2016, 10:00

Her er da altså mine favoritter fra februar! Jeg elsker disse produktene og har brukt noen av de en goood stund!
♥ Forever Aloe Vera Gel er super for meg med irritabel tarm! Hjelper meg masse med å rense og smøre tarmene så de er klar for ny mat og drikke. Denne tar jeg en liten shote glass av hver morning og hver kveld!
♥ Castor Oil har hjulpet meg i mange måneder nå med mine bryn, vipper og tørr hud på nesen! Jeg elsker denne fordi den er billig og den funker! Den varer også leeeenge, du får så mye i flasken. 
♥ Urban Decay Naked Skin concealer og foundation har jeg også brukt en god stund. Påfører disse to med en beauty blender, elsker finishen på de disse to! De passer ikke til tørr hud da, men det går heldigvis bedre med min tørre hud nå ved hjelp av Castor Oil!
♥ The Balm Time Balm Skincare Face Exfoliating scrub har jeg også brukt siden januar da jeg fikk denne av Eleven, den er helt super og jeg må innrømme at denne er nok den som har hjulpet meg mest med min tørre og umulige nese! Den er bare helt fantastisk.
♥ Peel of Mask fra JorgObe har også hjulpet meg masse med den fete huden i pannen og haken, samt hudormene på nesen. Denne har jeg brukt siden Desember og har fortsatt masse produkt igjen! Så denne varer en stund selv om den er en smule dyr.
♥ Tan Mousse fra ModelCo er blitt min store self tanning favoritt siden jeg fikk denne av Eleven! Den gir bare ett utrolig godt resultat også lukter den bare sååå godt! Elsker den. Virkelig!
♥ Nivea Double Effect Eye Makeup Remover er også blitt min store favoritt siden jeg begynte å bruke denne i midten av Februar, den svir ikke i øynene eller rundt og den fjerner selv de vanskeligste "flekker" holdt jeg på å si. Den fjerner vannfast sminke uten problem!
♥ Mac Prep+Prime Fix+ er seriøst elsk. Denne kan bruker før sminken og etter sminken for å sette sminken og få vekk den puddrete looken og følelsen! Denne gir også litt fukt!
♥ Mary-Lou fra The Balm har alltid vært fin synes jeg. Har brukt denne i flere måneder og finner ingen andre som er bedre!
♥ Nail Envy fra O.P.I er seriøst den beste negleforsterkeren jeg har prøvd! Denne lakker du på hver andre dag. Du må selvfølgelig fjerne den gamle. Du kan ha denne under neglelakker. 
♥ Mac Prolongwear Paint Pot i Soft Ochre er og har alltid vært den beste primer for øyenskygge for meg! Har hatt denne i rundt ett år, og har prøvd en del andre, men jeg går alltid tilbake til denne!
♥ Forever Aloe Lips er blitt min store favoritt for leppene nå om vinteren! Den er bare så utrolig god og så varer den lenge på leppene og lukter ufattelig godt! 
#sminke #makeup #hudpleie #skincare #foreverliving #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg 


 • Publisert i kategorien Blogg • Iselin Renée

  03.03.2016 kl.10:37

  Hørt mye bra om castoroljen :)

  AnneAndersen

  03.03.2016 kl.19:08

  Iselin Renée: Den er veldig god!! :)

  Henriette Celin

  03.03.2016 kl.13:02

  Castor Oljen har jeg så lyst å prøve selv!

  liker godt lipsylen, og peel off mask´en. Lurer på om jeg må gå til innkjøp av en ny sånn ;-P

  AnneAndersen

  03.03.2016 kl.19:09

  Henriette Celin: Castor Oil er sykt verdt å prøve, du får også mykt opp brynshårene ved hjelp av den så kanskje det hjelper på dine krøllete bryn? ;) Lipsylen er best og jeg kan gi en til deg om du vil ha ;)

  bittelouise

  03.03.2016 kl.17:15

  NEKED SKIN vil skal jeg kjøpe meg snart.. Godt å vite at den har vært / er favoritter <3

  AnneAndersen

  03.03.2016 kl.19:09

  bittelouise: Den er syyykt god! Anbefales på det sterkeste! <3

  Benedicte Arntzen

  03.03.2016 kl.17:41

  så mye fint du har!

  AnneAndersen

  03.03.2016 kl.19:09

  Benedicte Arntzen: Ja! :) Hehe

  Henriette Celin

  03.03.2016 kl.22:49

  SV: Oo, ja der sier du noe! det har jeg ikke tenkt på. Får man kjøpt den på vanlig hverdags butikk eller er det helsekost? ^^

  Takk for tilbudet, hehe. Men har en allerede jeg <3

  AnneAndersen

  04.03.2016 kl.22:35

  Henriette Celin: Helsekost! <3

  Henriette Celin

  05.03.2016 kl.00:05

  SV: Ja oki, det jeg tenkte ;-)

  skal se etter den i morgen :-D

  LEGG IGJEN KOMMENTAR