hits


Derfor leser ingen bloggen din

 • INNLEGG POSTET : 22.02.2016, 21:12

Hæææ, hvorfor? Hvorfor lager vi sånne innlegg? Eneste tips jeg har er; Vær deg selv, finn DIN greie. Min greie er sminke og hudpleie, og jeg føler jeg klarer det. Jeg har lesere, faste og nye, og det er nok fordi jeg skriver om noe jeg selv liker, eller elsker! Dere merker vell kanskje det når jeg skriver om sminke og hudpleie? Jeg legger mye tid og arbeid i innlegg jeg virkelig kan noe om. Jeg har aldri blogget om noe som jeg ikke kan, selv om jeg nå utforsker dette antrekks greiene, haha! Jeg tar bilder som jeg selv liker, liker jeg det selv må det vell finnes noen andre der ute som liker de? Eller er jeg helt på trynet her?

I alle fall, vær deg selv, finn det DU driver med, DIN greie. Ikke skriv om noe som ikke interreserer deg. Og husk å ta bilder med kamera, da snakker jeg om alt annet enn mobil, for mobilbilder er ikke så fint som alle tror selv om jeg selv kan ta til bruk det noen ganger... Dobbelmoral? haha, kanskje, men jeg har funnet min greie, og det er det som er tingen.
FINN DIN GREIE♦ 

Kan vi alle slutte å skrive slike innlegg nå? 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #mote #fashion


 • Publisert i kategorien Blogg • Filippa & Safir

  22.02.2016 kl.21:49

  For et fantastisk fint bilde av deg (: Tror nok ikke bloggverdenen slutter med slike type innlegg uansett hvor mange som skriver dem, dessverre! Haha! Ønsker deg en fin kveld!

  AnneAndersen

  22.02.2016 kl.22:30

  Filippa & Safir: Takk! Hahah, nei, er vell lov å håpe!

  LEGG IGJEN KOMMENTAR