hits


Nuxe Foam Cleanser & The Balm Face Scrub

 • INNLEGG POSTET : 21.02.2016, 10:57

                                                                                                                                                     Samarbeid med Eleven.no
Jeg er, som jeg tidligere har sagt månedens eleven Girl, besøk bloggen til eleven HER for å se hvordan du kan bli en du også. Jeg fikk tilsendt to hudpleie produkter som jeg skulle få lov til å teste ut. En ansiktsvask i skumtype som heter Nuxe Micellar Foam Cleanser with Rose Petals, og en ansiktsskrubb fra The Balm som heter Almond Microdermabrasion Face Scrub. Jeg har vell testes disse to produktene ut i tre uker til en måned nå og må si meg ganske fornøyd! Kommer til å kjøpe begge deler når de går tom. 

Nuxe Micellar Foam Cleanser with Rose Petals er en ansiktsvask i skum type, lukter som roser faktisk! Den er veldig mild så du får ikke irritert hud av denne. På siden til Eleven står det: 

 • Passer alle aldre og hudtyper, selv den mest følsomme.
 • Tetter ikke igjen porene.
 • 89% ingredienser av naturlig opphav.
 • NUXE bruker hverken animalske ingredienser, mineraloljer eller fargestoffer.

Sant! Den passer til meg som nå er både tørr og følsom og fet i huden, jeg har ikke fått tette porer, dette ser jeg fordi jeg ikke har fått noen kviser ut av denne noe du får om produktene tetter igjen porene! Og så er jo det bare helt fantastisk at det er 89% ingredienser av naturlig opphav OG at det ikke er animalske ingredienser, mineraloljer eller fargestoffer i. Denne gir det den lover for å si det sånn og jeg er utrolig fornøyd. Jeg har brukt denne som en ansiktsvask og sminkefjerner, og selv vannfast sminke går av med denne. Jeg har vell aldri brukt noe ansiktsrens i form av skum, jeg har aldri egentlig trodd det var noe effekt ut av det. Men jeg merker jo at det er det når jeg prøvde denne! Bruker den hver morning og hver kveld, den er rask og enkel å bruke, noe som er utrolig flott spesielt om morningen, eller hva? 

The Balm Almond Microdermabrasion Face Scrub er en skrubb fra The Balm som jeg har villet teste i flere måneder faktisk, men siden ingen har snakket om hvordan The Balm er på hudpleieproduktene har jeg ikke tatt steget og bestilt selv. Derfor ble jeg ekstra glad når jeg fikk denne tilsendt og kunne teste den ut på egen hånd. Jeg har selv lagt merke til at skrubben er mild og jeg vil derfor si den passer til de med følsom hudtype. Den gir også fukt til huden min noe som bare er ett ekstra stort pluss fra min side! På siden til Eleven står det at den passer til alle hudtyper, men vil si denne passer best til de som har følsom, tørr og normal hudtype. Denne lukter ikke noe særlig spesielt, så er ikke mye å si om akkurat det. Men så er det heller ikke viktig at produkter skal lukte noe heller da, eller? Denne bruker jeg to ganger i uken etter jeg har brukt Nuxe Foam Cleanser. Kan gjerne bruke den tre ganger i uken eller etter behov på steder jeg blir fortere tørr, som rundt nesen min. Jeg elsker forresten at skrubben er i en "krukke". Det gjør det så mye enklere å ta så og så mye produkt uten at det blir for mye eller for lite, kan også de for meg at du får ut ALT. Sitat fra Eleven sin side:

 • Dette er en oljefri gel skrubb med hvit te og en ikke-irriterende jojoba-basert peeling som fjerner døde hudceller og etterlater huden din glød. Den eksfolierer at huden mens fuktighetsgivende agenter gir den perfekte mengden av fuktighet.


#hudpleie #skincare #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #eleven #elevengirl


 • Publisert i kategorien Anbefaling • Henriette Celin

  21.02.2016 kl.13:50

  Så heldig du er! virker so to spennende produkter, og veldig bra at de passer for sensitiv og tørr hud begge to. Har selv en cleanser i form av skum (eller den blir til skum når jeg blander den med vann), og den er jeg veldig fornøyd med :-D ellers gøy at den skrubben fra The Balm var så god. Liker også når det er i krukke, så det er enklere å få brukt alt av produktet som du sier ;-)

  AnneAndersen

  21.02.2016 kl.15:30

  Henriette Celin: Hvilken cleanser bruker du? :D

  Henriette Celin

  21.02.2016 kl.21:46

  SV: Jeg bruker Emma. S sin Facial Cleanser ;-D

  LEGG IGJEN KOMMENTAR