hits


MakeupMekka Nail Polish Remover Pads

 • INNLEGG POSTET : 13.02.2016, 18:30

Haha, denne lørdagen får gå til reviews av ting og tang da jeg faktisk ikke har noe spennende på ageandaen i dag! Nå kommer snart Torstein så jeg slenger bare inn ett kjapt lite review til dere. 
Makeup Mekka neglelakkfjerner pads ble tatt vell i mot at meg, men ble nok veldig skuffet, men samtidig ikke? Hehe, disse lukter utrolig godt! Og med en gang jeg luktet på de visste jeg at det ikke var noe som stemte her. Disse er utrolig vanskelig å bruke! Du lukter godt ja, men de tørker ut huden rundt neglene mer enn noen annen neglelakkfjerner jeg har brukt, i tillegg må du skrubbe hundre ganger på samme negl for å få av neglelakken. Eller så har jeg bare utrolig god neglelakk? Nei, tror ikke det. Kommer nok ikke til å kjøpe de igjen da. Men om du vil bruke noen minutter på en negl så vil jeg anbefale de. De lukter godt og du kan jo bare påføre håndkrem på etterpå right? Det gjør jeg i alle fall. Men selv om de lukter godt gjør ikke det opp for at jeg må bruke flere minutter på hver negl. Jeg skal ha det kjapt og gale! Heldigvis kostet denne meg bare 5kr, så da var det greit å prøve! Du kan bestille den HER. Ser nå at den har gått opp 15kr siden tirsdag, rart... Jaja!


#sminke #makeup #neglelakk #skjønnhet #beauty #skjønnhetsblogg #neglelakkfjerner #makeupmekka


 • Publisert i kategorien Review • Henriette Celin

  14.02.2016 kl.23:53

  Er sjeldent neglelakk fjernere lukter godt da ;o

  så det er jo veldig rart og mistenksomt bare det. Kjedelig at den var så vanskelig å bruke også. At det tar SÅ lang tid å fjerne neglelakken er bare kjedelig :-/

  AnneAndersen

  15.02.2016 kl.00:12

  Henriette Celin: heheh, ja, det var det! Vil ikke anbefale å kjøpe denne liksom, haha

  Henriette Celin

  15.02.2016 kl.00:15

  SV: Nei, det skjønner jeg x)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR