hits


Lengre, fyldigere vipper og bryn?

 • INNLEGG POSTET : 06.12.2015, 13:28

Er nok mange som skulle ønske de ikke nappet sine bryn såpass mye i 13års alderen.. Det skulle jeg! Har heldigvis fått tilbake mine bryn med hjelp av Castor Oil. Ja, tro det eller ei, den hjelper faktisk! Skulle ønske jeg visste hvordan, men så lenge det funker og ikke skader min hud på noe måte er jeg fornøyd. Høres det gale? Neida, er veldig mange som har prøvd castor oil og sagt det funker, så da ville jeg prøve. Prøvde først på bryna mine, det funket som fjell, halen på bryna er tilbake! Jeg har fått så mye hår på bryna at jeg kunne lage en form, en fin form! Takk for det. 
Men det funker på vipper også, det skulle jeg aldri tro. Jeg har hatt vippe extentions, men pga de plagde meg når jeg sov reiv jeg de av. Du skal ikke gjøre det, jeg mistet halvparten av mine egne vipper og kunne ikke bruke KUN mascara, måtte bruke falske vipper om jeg skulle ha mascara, ellers så det helt teit ut. Jeg har brukt castor oil på vippene mine i litt mer enn to måneder, og veldig mange vipper er kommet tilbake! Jeg bruker det fortsatt i håp om at jeg får flere vipper. Det tar kanskje litt ekstra lang tid for meg siden jeg har fått mine vippe "gener" fra min far, og han har ikke akkurat super mange vipper.. i tillegg til at jeg bruker falske vipper og lime de til mine egne vipper, og derfor river jeg av 1 eller 2 av mine egne når jeg tar de falske av... Vet, det er forferdelig og jeg prøver å ikke gjøre det. Men tips til dere som vil få lengre, fyldigere vipper, og mer brynshår uten å bruke 1000kr i måneden på serum; Castor Oil. Det tar litt lang tid, så smør dere med tålmodighet. Tar ikke like lang tid som om du ikke gjør noe da, visste du at vipper ikke vokser ut før om 7-8 uker? Det er ganske lang tid det! 

Bruk; Du smører det bare på brynet der du ønsker mer hår. Og så påfører du det som en eyeliner på vippene. • Publisert i kategorien Anbefaling • Silje Veseth

  06.12.2015 kl.13:43

  Må testes!! <3

  AnneAndersen

  06.12.2015 kl.13:47

  Silje Veseth: Ja! Det børr du! <3

  Heidi Nathalie

  06.12.2015 kl.14:32

  Åå, dette må jeg teste ut! :D

  Benedicte Arntzen

  06.12.2015 kl.14:48

  det må jeg prøve ut!! Takk for tips :D

  AnneAndersen

  06.12.2015 kl.15:06

  Heidi Nathalie: Det må du! :D

  AnneAndersen

  06.12.2015 kl.15:07

  Benedicte Arntzen: Hversegod :D

  LEGG IGJEN KOMMENTAR