Vipper

 • INNLEGG POSTET : 28.11.2015, 13:20

Lets talk lashes! 

Er det bare meg som elsker falske vipper? De gjør så mye med hele looken, gjør den mer hel synes jeg. Men nå har jeg brukt falske vipper så mye at jeg må ha en pause for mine egne vippe sin del... Rett og slett fordi jeg utrolig nok klarer å lime de falske sammen med de ekte så når jeg skal ta de falske av river jeg med noen av mine egne. Så jeg skal la de hvile til julaften og den tiden der når det faktisk er nødvendig med falske vipper. 
NÅ har jeg Torstein i bakgrunnen som maser på meg så jeg glemmer alt jeg skulle skrive, så dere får bedømme selv hva falske vipper gjør for dere! 

Ja, jeg fikk tatt noen bilder av meg selv med kameraet mitt, og ser dere hvor godt sminken fortsatt satt? Der hadde det gått 16timer faktisk! Smashbox primeren er super god! Dere kan lese min fulle review HER.


(Er hvite rammer rundt, instagram vet dere... Beklager, har ingen high quality bilder med falske vipper... Men snart blir det!)


 • Publisert i kategorien Blogg • Sofie Caroline Nilsen

  28.11.2015 kl.13:43

  elsker det jeg også, er kjempe fint :)

  AnneAndersen

  28.11.2015 kl.18:31

  Sofie Caroline Nilsen: Ja, det er det! :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Hei, jeg heter Anne og kommer fra Bergen! Jeg kommer til å skrive om sminke og hudepleie, litt negler kanskje. Men også om mine tanker og følelser. For kontakt: Anne_Andersen96@hotmail.com

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits