hits


Smashbox Photo Finish Primer

 • INNLEGG POSTET : 27.11.2015, 17:37

Ikke drep meg, kameraet har vært på i gud vet hvor mange dager så det må lades og da blir det mobilkvalitet, sååå dårlig, unnskyld ♥
Idag prøvde jeg en ny primer, jeg synes det er utrolig vanskelig å finne en god primer, spesielt siden jeg har oljete hud og pleier å svette litt på jobben min.. Jeg er som regel ute nesten 12timer for dagen, med buss til jobb, jobb, og buss hjem igjen, så vil jo virkelig at sminken skal holde seg matt med kun shimmer fra highlighteren min! Gikk tom for min beste og hadde derfor ingen å bruke i dag og jeg måtte da kjøpe ny igår. Pleide å bruke en fra Catrice, men da må jeg bestille, og jeg måtte ha den i dag, så det ble litt vanskelig. 

Fikk beskjed fra Kicks at denne var best for oljete hud, det er Smashbox Photo Finish Primer Light jeg snakker om. Helt ærlig, må si jeg er overrasket over hvor bra den funker! Har nå gått over 12timer og sminken sitter fortsatt på fin, den er blitt litt dewy, men det gjør ingenting, så lenge ikke sminken renner av med hårlinjen som den så ofte gjør... Og ja, jeg sminker meg faktisk klokken fire om morningen, begynner på jobb halv 7 og jeg må ta buss en time til jobben... Hardt liv!
Teksturen til primeren var super lett og enkel å påføre, jeg brukte fingrene og "gnir" den egentlig inn, gnir den ekstra godt inn i huden i t-sonen min. Denne gjør ikke porene mindre og fjerner ikke rødheter, noe den heller ikke skal gjøre, da må dere kjøpe noen av de andre typene.
Heldigvis har ikke jeg det problemet!

Bildet under er altså fra nå, ser dere hvor fin sminken fortsatt sitter?! Jeg er amazed. Ja, jeg bruker ikke vipper nå, tenkte å la mine egne vipper på hvile seg ekstra godt til julaften, DA blir det fine vipper! 

Lurer dere på noe er det bare å spørre! ♥ Gi også beskjed om det er noe dere vil jeg skal skrive om.


Herregud, jeg har ikke peilig på om hashtags på blogg fortsatt er noe, men det bryr vi oss ikke om!
#sminke#smashbox#primer#skjønnhet


 • Publisert i kategorien Review • Anneli F. Aaland

  27.11.2015 kl.17:42

  Så bra ut. Liker benefit sin, har den i mitt siste innlegg. Ha en super fredagskveld og god helg <3

  AnneAndersen

  27.11.2015 kl.17:44

  Anneli F. Aaland: Takk! Benefit sin skal definitivt prøve en gang! hørt mye bra om den. takk, du også! <3

  Leah Isabell V

  27.11.2015 kl.22:49

  Ikke prøvd den, men takk for tipset :D

  AnneAndersen

  28.11.2015 kl.12:55

  leahisabellv: Hversegod :D

  LEGG IGJEN KOMMENTAR